- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.741
Seninkide güzel cnm. Herügn bu ölçülerde PASTA hariçgitsen kilo kaybın olur. Sporu bende gündüz yapamıyorum ders çalışmaktan fırsatım olmuyor ama akşam 6 gibi yapıyorum. Wc sorunum yine başladı cumaya kadar çözsem yeter kayısı da fayda etmiyor. Su için tb ediyorum bide ben yapsam öyle
valla hepimizde bişey eksik sende su bende irade
bende senin yaptığın gibi spor yapabilsem süper olacak :13:
:119: hepimiz birbirimizin eksiklerini kapatmaya çabalıycaz :92:
Birşey soracagım canım sen kaç günde bir tartılıyorsun birde sabahmı öglemi ne zaman tartılıyorsun dogru kilomu bilmek istiyorum sabahla ögle arasında 400-600 grm farkediyor.
Sanırım cok su içtigim için
günaydın
ya kızlar nerelerdesiniz 2 gündür gelen giden yok teşfik yok,tehdit yok,entrika yok
hadi gelinde çok yedin kilo aldın diye biraz azarlayın yada motive edin beni aa toğik çok hareketsiz
günaydın kızlar ikinizden başka kimse ugramıyo artık topige kahvemi aldım geldim eksilerdeyim yarına kadar 200 gram daha gitse keşke
Günaydın bende dün biraz kaçırdımkendimi suçlu hissediyorum
günaydın kızlar ikinizden başka kimse ugramıyo artık topige kahvemi aldım geldim eksilerdeyim yarına kadar 200 gram daha gitse keşke
hoşgeldin cnmmm abla demiyorum yakın yaşlarımız
ya evet kimseler uğramıyo ben biraz bozuluyorum yani diğer guruplar daha hareketli birbirimizi biraz ateşlememiz lazım eğer haftada bir gelip kg yazacaksak bende öyle yapayım
göreve gidiyorum dönüşte grşürüz tabi birileri gelirse :44:
hicrancım günaydın ben bugün aktara gidicem yarın yazarım size tavsiyelerini şuanda diyet kürlerini okuyorum bal+tarçın kürü mantıklı geldi deneyebilirim tokluk hissi veriyomuş aktarda farklı birşey önerirse mutlaka yazarım bu konularda çok deneyimlidir
Cuma günü ne oluyor ben biilmiyorumda
cuma sabah aç karnına tartılıp kilonu yazıcaksın ilk başladıgın kilo hedef kilo çizelgedeki kilonmu bide bel basen gögüs ölçüler yazılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?