Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

valla hepimizde bişey eksik sende su bende irade
bende senin yaptığın gibi spor yapabilsem süper olacak :13:

:119: hepimiz birbirimizin eksiklerini kapatmaya çabalıycaz :92:

Birşey soracagım canım sen kaç günde bir tartılıyorsun birde sabahmı öglemi ne zaman tartılıyorsun dogru kilomu bilmek istiyorum sabahla ögle arasında 400-600 grm farkediyor.
Sanırım cok su içtigim için

Ben sabah aç karna tartılıyorum. 3 günde bir hergün moral bozamam genel olarak ben akşam da tartılsam en fazla 200 300 gram farkediyor. Su içmiyorum. şuanda ynmda koca bi sürahi ve bardak su Wc sorunum var kayısı yiyorum. bakalım cuma tartılıcam mecburen anlarım farkı

slm kızlar hastaneden sonra eski koşuma ugradım kadın elmalı turta yapmış ısrar etti azıcık ye dedi ama ben yemedim .hazırladıgı etli patates bol salata yedim sonra 3 çay içtim ama kuru kayısıyla şekersiz alışamadım birtürlü akşamda çorba salata yerim

günaydın
ya kızlar nerelerdesiniz 2 gündür gelen giden yok teşfik yok,tehdit yok,entrika yok
hadi gelinde çok yedin kilo aldın diye biraz azarlayın yada motive edin beni aa toğik çok hareketsiz

günaydın
ya kızlar nerelerdesiniz 2 gündür gelen giden yok teşfik yok,tehdit yok,entrika yok
hadi gelinde çok yedin kilo aldın diye biraz azarlayın yada motive edin beni aa toğik çok hareketsiz

Günaydın bende dün biraz kaçırdım kendimi suçlu hissediyorum

Günaydın bende dün biraz kaçırdım kendimi suçlu hissediyorum

hicrancım günaydın ben bugün aktara gidicem yarın yazarım size tavsiyelerini şuanda diyet kürlerini okuyorum bal+tarçın kürü mantıklı geldi deneyebilirim tokluk hissi veriyomuş aktarda farklı birşey önerirse mutlaka yazarım bu konularda çok deneyimlidir

günaydın kızlar ikinizden başka kimse ugramıyo artık topige kahvemi aldım geldim eksilerdeyim yarına kadar 200 gram daha gitse keşke

hoşgeldin cnmmm abla demiyorum yakın yaşlarımız
ya evet kimseler uğramıyo ben biraz bozuluyorum yani diğer guruplar daha hareketli birbirimizi biraz ateşlememiz lazım eğer haftada bir gelip kg yazacaksak bende öyle yapayım

valla ben anlamadım herkesin işimi var bilmiyorum ama bende zor zaman buluyorum ama yinede paylaşımda bulunuyorum

Tamam canım sen sor ben gecen sene zayıflama cayı kullandım ilk gün 2 sanora 3-4-5 artıyor sonra azaliyordu4-3-2 diye sonra tekrar artıyordu beni isal yaptı burakıncada kabız gibi oldum düzeni bozuldu
normalde 2 kere giderdim bilgin olsun diye söyledim senin yazdıgın kürü hiç duymamıstım sende nersen bizade haber ver canım

Günaydın kızlar ...

Dün hiç girmedim.Umarım ters bi durum yoktur.Herkese mutlu bir perşembe diliyorum...

Dün faceden hopısss bana ulastı.İnternetınde sorun varmıs gıremıyormus.Face teldefondan gırmıs ordan msj atmıs.Herkese slm var bolcana...

Benmi ??? Ben kötüyüm ya...Bişeyler iyi gitmiyor ama ne oldugunu anlamıs deılım.Piskolojim iyi deil bu aralar.Dün saat 10:00 gıbı ısım bıttı butun un aylak aylak oturdum tv ızledım ama burayı acıp 2 satır yazmak gelmedı ıcımden.Regl dengesızlıgı heralde sanırsam...

Diyet yapmadım bu hafta ne bulduysam yedım...Yarın pek ıc acıcı olmıycak benım ıcın...Tek ıstedıgım bıran once su pıskolojıden kurtulmak Bu dönemde beni maruz görün kızlar en yakın zamanda bomba gibi aranıza dönmek istiyorum .Emın olabılırsınız.

MERHABA KIZLAR

Kahvaltımı yaptım ara öğünümü tamamladım çok rahatım biraz bozayım rahatlığmı spor yapayım

Sabah : köy peynirli yağlı yumurta azcık tadımlık tabi
2 kepek ekmek
3 tane domates dilimi
1 fincan yeşilçayımıda hüplettim

ara : 3 kayısı
3 bardak su

Şişkinliğim gitti evdekiler kilomu verdin demeye başladı nihayet çok mutluyum sonuna kadar diyet YUPPPPPPİİİİİİİİİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…