Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canim

Kizlar ben geldim
Esim normalde cumartesi calismiyor ama bugun test yapmalari gerekiyormus o yuzden ise gitti, kacta cikacagi da belli degil umarim cok geçe kalmaz.
Aksama ne istersin dedim, ise de gidicem aksama evde yemek istemem dedi direk ben de mutfagi falan sildim ocagin parcalarini yikamaya attim, camasor falan yikadim. Sonra da ciktim pazara gittim. Az once geldim biraz gecmis yaptim.
Siz de ne var ne yok bugun, keyifler nasil?

Aksam hafif olmus ama genel anlamda guzel bence, afiyet olsun.
Hepsi cok guzel olmus, afiyet olsun, su ne kadar onu goremedim?

Slm kizlar
Kahvaltiyi toparladim alisverise gidecektim cocuklar geldi
Onlar biraz oturdu
Sonra gelinle kizi almaya gittik
Cumartesileri camiye gidiyor:))
Donerkende bi yere ugrayip ufak tefek biseyler aldim
Biraz once gittiler

Bende acıktım birazdan aksam yemegini yerim

Kizlar bugun bi garibim ya ac degilim ama durmadan yemek dusunuyorm bisiler atisdiriyorum. Esim gececiydi sabah 8 de geldi bisiler yicekti bende ac gibi hissettim kendmi kalkip yesemmi dedm sonra uyku galib geldi saat 10bucuk civari kalkincada cok acikmisim hemen kahvalti yaptm ama sanki hep yemek dusundum oglen kahveyle onumu yesem aksam sunumu yesem meyvedir abur cubur atisdirdm niye boyle olduki
Kiloluykende bu duyguyu cok yasardim atisdirirsim habire
Sizinde boyle zamanlariniz oluyormu ne yapmak lazim acaba

Menümü yazayım

12.30
yulaf kepegiyle yapılmış 1 krep
1kk peynir
7 zeytin
1domates
nane maydanoz roka
1tane patates kızartması
1 çatal yumurta

14.40
1kase m.corba

17.30
1biraz fındık saymadım ama cok deil 10_15 arası bişey

Akşam
1 tabak mantar sote
2 köfte
Salata
Su.3 lt
Spor .yok
Yarında yapamam ama p.tesi ekstra spor yapcam ınş

Oh oh kosturmali birgun olmus ama hepberaber Ailecek ne guzel :)
Ne var yemekte abla aksama

Bugün bende zor tuttum kendimi hem evdeyim hem çocuklar evde onlara biseyler hazırladıkça benimde canim cekti

Kizlar bide bisey sormustum ama sitenin yeni degisdigi ana denk geldi kimse cvp vermedi Patırtı diye bi Internet Alisveris sayfasi var ordan hic alisveris yapan oldumu guvenilirmi acaba

Benimse alışveriş günüm yarın bugün evdeydik keyf yaptik

Oh iyimis aksama yemek derdin yok kendine ne yapicaksin peki :)

Canım 27kilo vermiş birine bizim şöyle yap böyle yap dememize gerek yok siye düşünüyorum ki sen ne yapman gerektiğini gerçekten biliyorsun ki bu kiloyu verip100küsurlardan gelmişsin 76ya hedefe ne kalmış şunun şurasında sen zor olanı başarmışsın çok büyük bi başarı tabiki yeri gelecek bırakacaksın sıkılacaksın sende insansın sende yiyeceksin canının istediği herseyi ama yedikten sonra tamamen diyeti bırakmayıp yoluna devam etmen lazım yedin bitti kaldığın yerden devam etmelisin kendini çok zorlamadan yaparsan bu işi sürekli yaparsın yoksa olmuyor ben bugün diyeti bozdum ne varsa saldırmam lazım yanlış bir davranış canım çekti pasta yedim tamam kendimi affediyorum yoluma devam ediyorum bir pasta ne kadar kilo aldırabilecek ki bana ben 27kilo vermiş biriyim deyip önüne bak ve kendini mutlu etmenin yollarını ara

Öyle olduğunda leblebi filan yesen canım olurdu ben hamile iken herseyi yerdim maşallah sen çok güzel dikkat ediyorsun ben herşeyi yediğim halde 9kilo alıp girmiştim doğuma
Kizlar bide bisey sormustum ama sitenin yeni degisdigi ana denk geldi kimse cvp vermedi Patırtı diye bi Internet Alisveris sayfasi var ordan hic alisveris yapan oldumu guvenilirmi acaba
Kardeşlerim yapmıştı o siteden alışveriş ürünler geliyor güvenli bir site diye biliyorum canım

Aksam hafif olmus ama genel anlamda guzel bence, afiyet olsun.

Hepsi cok guzel olmus, afiyet olsun, su ne kadar onu goremedim?

ya hep yazmayı unutuyorum pınarı da etiketlememişim düzenle butonu kalkmış. 1 tl içtim suana kadar cok az biraz daha icmeye calısacağım

olmazmi cnm
Caninin ne istedigini bilemezsin ne yesen tatmin etmez
Dikkatini baska biseye vermeye calis sicak biseyler ic
Yavastan zorlamadan leslie yapar gibi yap
senin normal gunlerine gore biraz fazla olmus :)) ama kotu degil
Oh oh kosturmali birgun olmus ama hepberaber Ailecek ne guzel :)
Ne var yemekte abla aksama
ben kabak yogurt yedim cnm
ben bilmiyorum :))
Benimse alışveriş günüm yarın bugün evdeydik keyf yaptik
Yarın burda heryer kapali cnm
Bi caminin bakkali var acik
Bugun gidemedim yarin oraya gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…