Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendıme inanc konusunda bir göklerdeyim bir diplerde ne olacak bu durum napcam bilmiyorum
hani yeni planlar yapmistin cnm onlari bidaha gozden gecir
hepsi güzelde cnm spor yapacagin zaman aksam biraz daha dolu olabilir
Yada spor sonrasi bi ara
zaten detoks yapmamışın:)) menu kotu degil cnm sucuk pek tercih etmeyelim
Ben hedefimi yazmamistim. Listede olmayanlarda yaziyor sanirim.
Guncel 67.1 hedefim 66.1 -1 kilo
herkes yaziyodu da cnm etiketler olmayinca liste alt ust oldu :))
Ohh ne guzel keyfine gore takil cnm
Aksamda erken yiyebilirsin

Spor salonu arayışlarındayim cok mu lazim aslinda degil evde yapabiliyorum lakin tek başıma disari cikma firsati ve kendim icin biseyler yapma fırsatı olacak bir salon buldum sadece bayanlara ait 3 aylik 500tl sınırsız fitness ve bir kerelik diyetisyen veriyor aslinda ayni yerin karışık olan yerinde daha avantajlar var malesef kadinlar ozel olan yere bi avantaj eklememisler bi gidip gormem lazim

Aynen olabillir cnm zaten genelde meyveye yoneliyorm ama bugun tutamadim kendmi abur cubur da yedim malesef
Masallah hem yiyip sadece 9 kilo almissin ben suan kendimi biraksam en az 20 kilo kesin alirim

Sagol cnm internettende biraz arasdirdm guvenilir gibi ismarliyim bakalim bende :)

Aynen abla yarin boyle olmicak insallah bugunde kalsin :) belki bi kitaba baslayabillrm bayadir okumadim, spor hareket tarzi bisiler de yapmak istiyorum aslinda hafiften bakalim

Afiyet olsun abla

Güzel olmuş sucuğu kendinmi yaptiriyirsun markettenmi alıyosun canim son zamnlarda ben korkar oldum marketlerden almaya
Şu an disarda dolu yagmur felaket firtina var
Burasi tam bi bahar havasi kombileri kapattim dünden ınsallh böyle gider

Sözde yemek istememiş eşin ama yinede sen durmamışsın temizliğe girişmişsin biz kadınlar niue böyleyiz ya:)

vuuuvv süpersiin çok iyi devamını dilerim
Teşekkürler canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canim güzel olmuş

Menüm
Sabah 09.00
1 yumurta
2 dilim kadar peynir çeşitleri
2 siyah,1 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Domates,salatalık,maydanoz

Ara 12.00
Çeyrek armut

Ara 15.00
Kahve ve 1 kare bitter

Akşam 18.30
Avuç içi kadar tavuk
2 parça et haşlama
1 yemek kaşığı Yoğurtlu köz biber
Salata

Ara 19.30
7 badem
2 fıstık
1 hurma

Su:2.5 lt

Spor:4 mil leslie=180 puan
30 dk bantta yürüyüş =90 puan
Toplam puan=270 puan Pnrrr-12

Ayyy benim de oluyor arada, karnim ac degil ama versen dagi tasi yutasim geliyor cignemeden oyle zamanlarda saglikli atistirmaliklar yemeye calisiyorum mesela salatalik gibi 10 tane yesen 100 kalori zaten 10 tane de yiyemezsin arka arkaya :) ama tuzlamadan tabiki

Afiyet olsun canim guzel olmuss
Oh iyimis aksama yemek derdin yok kendine ne yapicaksin peki :)
Ben de onunla disarda yerim canim ama olabildigince sagliklilardan secmeye calisicam bakalim

Sözde yemek istememiş eşin ama yinede sen durmamışsın temizliğe girişmişsin biz kadınlar niue böyleyiz ya:)
Ahahaha sormaa, meksikali bir arkadasim var ingilizce ogretmeni, o da evden calisiyor. Sey diyor, biz ev isleri muduruyuz, evde surekli is bulup, yoksa isi uretip sonra bitirmeye calisiyoruz cok hakli bence de yoksa is uretilir ve tamamlanir
Ohhh super spor, su, menu, bu hafta yine harika sonuclar gelecek gibi senden tebriklerr

Ay inşallah canim. İki gün dengesiz beslendim ya sanki böyle doyunca veremeyecekmişim gibi geliyor

Aynen haklisin ama o degisik bisi oluyor iste zaten aclik olsa salatalik havuc leblebi idare eder ama abur cubur istiyor vucud nasil biseyse ama yarin daha guzel olucak inaniyorum

Afiyet olsun canim simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…