- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.561
hani yeni planlar yapmistin cnm onlari bidaha gozden gecirKendıme inanc konusunda bir göklerdeyim bir diplerde ne olacak bu durum napcam bilmiyorum
hepsi güzelde cnm spor yapacagin zaman aksam biraz daha dolu olabilirDünkü menümü yazıp geçmişe döneyim
07:10 bir kase yoğurt, bir elma, 2 tam ceviz
12:30 5 yk et sote, salata
15:40 sade türk kahvesi, 1 kuru erik, 6 çiğ ceviz
17:50 1 kepçe yoğurt çorbası
3 lt su
25 dk yürüyüş*2=50
60 dk jilliandan hızlı cardio parkur*3,5=210
260pPnrrr-12
zaten detoks yapmamışın:)) menu kotu degil cnm sucuk pek tercih etmeyelimBugün kapanışı yaptım bende menümü yazayım.
Sabah : 1 omlet sucuklu, 1 hindi füme, parmak ucu peynir, 1 dilim kaşar, 1,5 tbe
Ögle : Kabak kavurma yağsız, 3/2 konserve ton balığı, 2 marul, 1 tbe
Aksam : Lorlu salata yagsız, kabak kavurmai 3yk yoğurt
Leslie 3 fast/fun : 15*3 : 45 puan,
Zumba 15 dk * 3,5 : 52,5
Kalan : 97,5 puan
herkes yaziyodu da cnm etiketler olmayinca liste alt ust oldu :))Ben hedefimi yazmamistim. Listede olmayanlarda yaziyor sanirim.
Guncel 67.1 hedefim 66.1 -1 kilo
Ohh ne guzel keyfine gore takil cnmKizlar ben geldim
Esim normalde cumartesi calismiyor ama bugun test yapmalari gerekiyormus o yuzden ise gitti, kacta cikacagi da belli degil umarim cok geçe kalmaz.
Aksama ne istersin dedim, ise de gidicem aksama evde yemek istemem dedi direkben de mutfagi falan sildim ocagin parcalarini yikamaya attim, camasor falan yikadim. Sonra da ciktim pazara gittim. Az once geldim biraz gecmis yaptim.
Siz de ne var ne yok bugun, keyifler nasil?
Dun bildirim yapanlari rakip yapmistim cnmMefkurem benim rakiplerim varmııı ablaa yoksa bütün denemedekiler mi bu arada oranım %0,94
Burada aksi gibi abla yaz aksami gibi hafta sonu bana evde olmak yaramıyor modum dusuyor hafta icinden sonra hafta sonunu kaldıramıyorumŞu an disarda dolu yagmur felaket firtina var
Öyle olduğunda leblebi filan yesen canım olurdu ben hamile iken herseyi yerdim maşallah sen çok güzel dikkat ediyorsun ben herşeyi yediğim halde 9kilo alıp girmiştim doğuma
Kardeşlerim yapmıştı o siteden alışveriş ürünler geliyor güvenli bir site diye biliyorum canım
olmazmi cnm
Caninin ne istedigini bilemezsin ne yesen tatmin etmez
Dikkatini baska biseye vermeye calis sicak biseyler ic
Yavastan zorlamadan leslie yapar gibi yap
senin normal gunlerine gore biraz fazla olmus :)) ama kotu degil
ben kabak yogurt yedim cnm
ben bilmiyorum :))
Yarın burda heryer kapali cnm
Bi caminin bakkali var acik
Bugun gidemedim yarin oraya gidecem
Güzel olmuş sucuğu kendinmi yaptiriyirsun markettenmi alıyosun canim son zamnlarda ben korkar oldum marketlerden almayaBugün kapanışı yaptım bende menümü yazayım.
Sabah : 1 omlet sucuklu, 1 hindi füme, parmak ucu peynir, 1 dilim kaşar, 1,5 tbe
Burasi tam bi bahar havasi kombileri kapattim dünden ınsallh böyle giderŞu an disarda dolu yagmur felaket firtina var
Sözde yemek istememiş eşin ama yinede sen durmamışsın temizliğe girişmişsin biz kadınlar niue böyleyiz ya:)Kizlar ben geldim
Esim normalde cumartesi calismiyor ama bugun test yapmalari gerekiyormus o yuzden ise gitti, kacta cikacagi da belli degil umarim cok geçe kalmaz.
Aksama ne istersin dedim, ise de gidicem aksama evde yemek istemem dedi direkben de mutfagi falan sildim ocagin parcalarini yikamaya attim, camasor falan yikadim. Sonra da ciktim pazara gittim. Az once geldim biraz gecmis yaptim.
Siz de ne var ne yok bugun, keyifler nasil?
Teşekkürler canımvuuuvv süpersiin çok iyi devamını dilerim
Çok güzel canım afiyet olsunDünkü menümü yazıp geçmişe döneyim
07:10 bir kase yoğurt, bir elma, 2 tam ceviz
12:30 5 yk et sote, salata
15:40 sade türk kahvesi, 1 kuru erik, 6 çiğ ceviz
17:50 1 kepçe yoğurt çorbası
3 lt su
25 dk yürüyüş*2=50
60 dk jilliandan hızlı cardio parkur*3,5=210
260pPnrrr-12
Afiyet olsun canim güzel olmuşBugün kapanışı yaptım bende menümü yazayım.
Ayyy benim de oluyor arada, karnim ac degil ama versen dagi tasi yutasim geliyor cignemedenKizlar bugun bi garibim ya ac degilim ama durmadan yemek dusunuyorm bisiler atisdiriyorum. Esim gececiydi sabah 8 de geldi bisiler yicekti bende ac gibi hissettim kendmi kalkip yesemmi dedm sonra uyku galib geldi saat 10bucuk civari kalkincada cok acikmisim hemen kahvalti yaptm ama sanki hep yemek dusundum oglen kahveyle onumu yesem aksam sunumu yesem meyvedir abur cubur atisdirdm niye boyle olduki
Kiloluykende bu duyguyu cok yasardim atisdirirsim habire
Sizinde boyle zamanlariniz oluyormu ne yapmak lazim acaba
Afiyet olsun canim guzel olmussMenümü yazayım
12.30
yulaf kepegiyle yapılmış 1 krep
1kk peynir
7 zeytin
1domates
nane maydanoz roka
1tane patates kızartması
1 çatal yumurta
14.40
1kase m.corba
17.30
1biraz fındık saymadım ama cok deil 10_15 arası bişey
Akşam
1 tabak mantar sote
2 köfte
Salata
Su.3 lt
Spor .yok
Yarında yapamam ama p.tesi ekstra spor yapcam ınş
Ben de onunla disarda yerim canim ama olabildigince sagliklilardan secmeye calisicam bakalimOh iyimis aksama yemek derdin yok kendine ne yapicaksin peki :)
Ahahaha sormaa, meksikali bir arkadasim var ingilizce ogretmeni, o da evden calisiyor. Sey diyor, biz ev isleri muduruyuz, evde surekli is bulup, yoksa isi uretip sonra bitirmeye calisiyoruzSözde yemek istememiş eşin ama yinede sen durmamışsın temizliğe girişmişsin biz kadınlar niue böyleyiz ya:)
Ohhh super spor, su, menu, bu hafta yine harika sonuclar gelecek gibi senden tebriklerrMenüm
Sabah 09.00
1 yumurta
2 dilim kadar peynir çeşitleri
2 siyah,1 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Domates,salatalık,maydanoz
Ara 12.00
Çeyrek armut
Ara 15.00
Kahve ve 1 kare bitter
Akşam 18.30
Avuç içi kadar tavuk
2 parça et haşlama
1 yemek kaşığı Yoğurtlu köz biber
Salata
Ara 19.30
7 badem
2 fıstık
1 hurma
Su:2.5 lt
Spor:4 mil leslie=180 puan
30 dk bantta yürüyüş =90 puan
Toplam puan=270 puanPnrrr-12
Ay inşallah canim. İki gün dengesiz beslendim ya sanki böyle doyunca veremeyecekmişim gibi geliyorAhahaha sormaa, meksikali bir arkadasim var ingilizce ogretmeni, o da evden calisiyor. Sey diyor, biz ev isleri muduruyuz, evde surekli is bulup, yoksa isi uretip sonra bitirmeye calisiyoruzcok hakli bence de yoksa is uretilir ve tamamlanir
Ohhh super spor, su, menu, bu hafta yine harika sonuclar gelecek gibi senden tebriklerr
Amanin rezene
Ayyy benim de oluyor arada, karnim ac degil ama versen dagi tasi yutasim geliyor cignemedenoyle zamanlarda saglikli atistirmaliklar yemeye calisiyorum mesela salatalik gibi 10 tane yesen 100 kalori zaten 10 tane de yiyemezsin arka arkaya :) ama tuzlamadan tabiki
Afiyet olsun canim guzel olmuss
Ben de onunla disarda yerim canim ama olabildigince sagliklilardan secmeye calisicam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?