Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum krep niye problem olsun beyaz un degilki karabugday unu ve 1 tatli kasigi
Yani 1 dil ekmekten bile az karbon demek
Dukan krep gibi yani yulaf yerine onu koydum
abla haklısın yazdıklarında ben unun çok aciktirdigini düşünüyorum inşallah bugün benim için son olur
sağol canım
Tamamdır abla:)
Naber kızlar
istikrar1986 @Gonulbagi

1. Belli 2. Hanginiz olcek bakiim
ne karar verdiz ben takip edemedm
sağol canım

Güzel olmuş sucuğu kendinmi yaptiriyirsun markettenmi alıyosun canim son zamnlarda ben korkar oldum marketlerden almaya

Burasi tam bi bahar havasi kombileri kapattim dünden ınsallh böyle gider
marketten alıyorum ama en iyisi kasap 85 tl di son ben de hep almıyorum korkuma ama maret bi alıyorum sosis felan çok tüketmeyiz zaten

Menü
Sabah 9gibi
Haşlanmış yumurta
5zeytin
3dilim peynir
Yeşillik

Öğle 13gibi
Sultan kebabının iç harcını yedim yufkasını yemedim
Bir kase tarhana
Ayran
Salata

Ara öğün
Bir portakal

Su 2lt

Akşam yemeği yok şimdilik acıkmadım yatarken acıkırsam ayran düşünüyorum
İnsanity kaç puanla hesaplanacak abla Mefkurem

Mefkurem bugünkü menümü hiiiç yazmayayım kendme çok sinirliyim iyiki listede değilim ki listede uzun zamn kalmstım daha önce.listede olunca acayip motive oluyrm ve en küçük kacamaklra bile hayır diyebiliyorum.tabiki bu bir bahane değil,bu da liste öncesi bana ders olsn diyelim,tüm gün dısarıda olunca kahvaltdan snra da aksma kadar yemek yeme fırsatım olmaynca aksam yemegni kacrms oldm biraz yani oğlumn artıklarnı da tesim derken devamı geldi;(((bu yüzden normal diyetimi bikac gün detoks diyetleryle devam edip toparlancm inş.cumaya eksi fmrcm yine de inş,inanıyorum.ama daha iyi bi eksi için var gücümle çabalycam,söz ablam

Pisttt sana bir sır vereyim mi böyle olursa almıyor Zuhal sultan listeye veremeyince de listeden atıyor

gewezebidik çok ılımlı aynı zamanda çok da sempatik bi üslubun var ve ben bunu yeni fark ettimsen çok çok yaz buraya emi

Menü
Sabah(11:00)
2 yumurta.
1 kk peynir
Yeşillik
1 dilim ekmek

Öğle(16:00)
2 tane tam buğday kurabiye bitti şükür
Kahve

Akşam(19;00)
2 yumurta
Yeşillik
1 parça peynir
1 dilim ekmek
Bizimkiler hamburger yedi bende böyle kahvaltı tarzı :)

Su: 2lt spor: 90 dk normal tempo yürüyüş

Merhaba fitlik yolunda emin adımlarla ilerleyen piremsesler
Bugünkü menüm şu şekil:

Mefkurem

Kahvaltı 11.00
1 dilim tbe ekmeğiyle yapılmış tost, 2 yk yoğurt, yarım haşlanmış yumurta, 2-3 zeytin, bir kaç kavrulmamış badem

Ara 16.00
20 tane Antep fıstığı

Akşam19.20
3 adet mercimek köftesi
1 adet avuç içimden daha küçük olan ve pek yağlı olmayan kuru bir börekçik
Küçük bir parça peynir
2yk yoğurt, 2 kiraz domates,2-3 dilim pancar turşusu

2lt su

Pisttt sana bir sır vereyim mi böyle olursa almıyor Zuhal sultan listeye veremeyince de listeden atıyor
North River keske görebilseydi benim listedeki hallerimi..ama ben daha 2 hafta olmadan gşrdşm moda inş onun Mefkurem ve sizlerin sayesinde.bugün akşam yemeğinde ciğer dürüm yedim,oğlum da kendi dürümünn az bi kısmını yiyemedi,onu da yedim mecburen,böle işte;((simdi benim bu hafta hedefim 700 gram ya onu gecsem affeder mi beni sence??? North River

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…