Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar

Size çok önemli birşey sorucam .eşimle kavga sebebimiz

Çocuğunuzu banyo yaprırdınız.sonra saçını mı kurutuyorsunuz(havlusı üstündeyken)

Yoksa önce giydiriyorip sonra mı kurutuyorsunuz.

Ne fark eder demeyin bak daha şimdi atıştık adamla.kafayı yicem az kaldı .

İyi düşünün....bilim insanları bunu araştırıyor

Diyosun ☺ merhaba bu arada

Mwrhaba gönülbağı.hoşgeldin diyemediklerimdensen hoşgelsin canım.şu ara çok az girebiliyorum kusıruma bakma.
Canım.nasıl gidiyor haftasonu
abla haklısın yazdıklarında ben unun çok aciktirdigini düşünüyorum inşallah bugün benim için son olur
sağol canım
ne karar verdiz ben takip edemedm
sağol canım

Yarışıyoruz kuzum.daha nolsun.
Sen naptın ???

Ben olsam başını havluya sarar o esnada üstünü giydirir sonra saçını kuruturdum galiba. Hatta şöyle yapılırken gördüğüm oldu; giydirme esnasında ve başı üşümesin diye ara ara saç kurutma makinesi tutulabilir. Tabii soğuk ortamlar için.. henüz çocuğum olmadığından pek pratik olmayan biçimlerde atıp tutuyor olabilirim

Kızım 11aylık pek saçı yok banyodan çıkınca havlusunu saçına giydiği için ve o şekilde yatırıp bezini bağlıyorum hemen giydiriyorum sonra kalkdırdığımda yerden saçı tam kurulanmamışsa tekrar kuruluyorum ama saçı çok olmuş olsaydı yaşı büyük olsaydı önce saçını kurulardım ki kıyafetler ıslak ıslak değmesin

Selam cemre,
Sultan kebabının yufkasını yemediğin kısım beni oldukça etkiledi valla.
Tebrik ederim, güzel olmuş

Menüm
Savah 2 kaşık patatesli omlet 1 d tbe kiraz domates 1 kk peynir 2 cevşz

Öğle 3 kaşık karnavahar yemeği 1 d tbe

Ara 1 portakal(yenekten hemen önce)

Akşam 2 yumurtalı salata 4kaşık karnabahar yemeği 1 d tbe

Su 2 lt
Spor yok

yüzde 1 i tuttur affeder :)
bilim insanları boşluktan kavga etmiş
Canan tamamen keyfime göre benim cocuk bazen bornozla takılmak ister bende savını kurutup yatakta bornozla uzanmasina izin veririm ( hep anası) öyle bir isteği yoksa giydirip saçını kuruturup hava şartları da etken tabi

Tabiki git cnm gezmeleri yasaklamiyoruz ama gittigin yerde kacamak yapmak zorunda degilsin
Biliyorim abla ama malum kadin gunlerk sebze agirlikli olmuyor
Günaydın kızlar bugün kızımın doğum günü hazırlık yapıyorum akşam uğrarım herkese bol kalorisiz gunler
saglikli yaşları olsun cnm kizinin Rabbim butun yavrularimizi korusun
Merhaba 9. Takımın güzelleri. Deneme sürecinde ayrılmıştım. Babamın rahatsızlığı nedeniyle. Eğer kabul ederseniz tekrar katılmak istiyorum.
Kaptanım mefkurem izin var mı
gecmis olsun cnm simdi nasil baban hoşgeldin
kendine vakit ayirmanda guzel cnm toparlanirsn insAllah
Benimkiler çok erkenciler erken yaptık o yüzden

Maşallah canim inşallah ben de 89 u görürüm yeniden. Teşekkürler canım

İyi ki doğmuş prensesin nice uzun hayırlı yaşları olsun
insAllah tabi ki goruceksin cnm hedef kilolarimiza ulasicaz
Eşimin dışarı işleri vardı . O yokken sporumu yapayim dedim . Temizlik her zaman yapılır dimi ama
ohhh bol eksi getirsin cnm
bende net 80 i gorsem cok rahatlıycm
Afiyet olsun canım
insAllah cnm
Maşallah cnm guzel menu spor
afiyet olsun bol eksi getirsin cnm
ohh ne guzel işlerini halletmissin cnm ben gunduz arkadastaydim aksama misafrim vardi yeni uzandm kk ya bakiom
afiyet olsun canım
Kizlar bide bisey sormustum ama sitenin yeni degisdigi ana denk geldi kimse cvp vermedi Patırtı diye bi Internet Alisveris sayfasi var ordan hic alisveris yapan oldumu guvenilirmi acaba
ben yaomadm alisveris cnm bilgim yok
afiyet olsun canım güzel menü sporda öyle
sabah sabah bi makarnaci daha afiyet olsun cnm
afiyet olsun canım güzel menü
Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 çay bardağı çekirdek

Akşam 19.00
1 tabak pırasa
Salata
Yoğurt

Kahve içerim

Su 2.5 lt
Spor yapamadım regli oldum karnım ağrıyorda
Iyi geceler kızlar
11:30
Lorlu yeşillikli salata
Avuci kadar ekmek
1 tk tahin
1 tk keçiboynuzu özü

17:00
1kepce mercimek çorbası
1 tabak karnabahar
1 bardak ayran

Su:2lt
Spor :80dk omuz & sırt ve karın
360 puan @Pnrrr-20
afiyet olsun canım güzel menü olmuş
afiyet olsun canım güzel bence en azından makarna yok kahvaltı da
Ben genelde üzerini giydirdikten sonra kurutuyorum saçlarını ama tam olarak sorun ne canım sıralama niye farkediyor

Canım ölçüleri yazarsan iyi olur. Ama güzel olmuş afiyet olsun. Makarna olmasaymis daha iyi olurmus tabi

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş

Çok geçmiş olsun, önemli olan bebişin ve senin sağlığın, kiloları bu forumda bırakıp gitcez inşaallah

Zaten oğlan çocuğu 3 santim saçı ya var ya yok.

Ben kendim uzun saçlı biri olarak.önce giyinşp sonra saçımı kuruturum . aksi halde çok üşüyeceğimi bildiğim için çocuklar da üşümesin diye havluyla başını kurulayıp.hemen giydirip sonra makineyle kurutuyorum.ama beninki çocukşarı hasta ediyosun falan diyo.ben de tam tersi ıslak bornozla çok kalırsa üşür diyorum.diyorum diyor diyor.yok kimse kşmseyi ikna edemiyor.en sonunda sesler yükseliyor.

Ya diyorum sen öyle yaptır bana karışma.yok duramaz çatlar kendileri.
Anneyim bem yaaa.bu kadar karışılmaz.
Sinirim tepemde .

Olur nu çocuk o arada mazallah donabilir

Valla delircem
Artık çocykları yıkarken kapıyı kilitliyorum gelmesin diye.yoksa her banyoda gelip onu niye oyle yaptın bunu niye böyle yaptın.kapı kilitli olunca da çok bozuluyor ama olsun.haketti.
En iyisi o yokken yıkamak .

Eskiden çok deliymişim.beraber yıkıyoruduk bana çok faydası oluyor zannediyoedum.kendim yıkamaya başladığımdan beri anladım bana daha zararı olduğunun.

o zaman sen giydirirken o da saçını kurutsuun bir taraftan yaralı parmağa isemeyecekse boşuna dirdira gerek yok

İyi geceler kızlar bugün ki menüm

8 gıbı ılık limonlu su içtim
Sonra bi kupa bitki çayı (mate-biberiye-funda otu-kekik-gojiberi-yesil çay)

13:30
Bi kase garniturlu yeşillikli arpa şehriye salatası
3-4 yaprak sarması
2 tane Avuç içi kadar peynirli börek

16:30
Türk kahvesi çikolata vardı yemedim yanında

Akşam 19.30
Bi kase çorba
Salata
4 tavuk köfte
Yoğurt

Su:2lt olur anca yatana kadar
Spor:30 dk tempolu yürüyüş =90puan @Pnrrr-20

Bırak o yıkasin giydirsin madem karışıyor bırak alsın sorumluluğu ne uğraşıyorsun bizim ki babayla çok oynadığı için genelde babası yıkasin istiyor tamam sular taşıyor heryere ama naz çekmekten iyidir bir paspas atmak

Güzel olmuş sucuğu kendinmi yaptiriyirsun markettenmi alıyosun canim son zamnlarda ben korkar oldum marketlerden almaya

Burasi tam bi bahar havasi kombileri kapattim dünden ınsallh böyle gider
Bahar sonunda geldi.
Bu yıl o kadar ćok kış oldu ki gerçekten sıkıldım. Birde bursada bu yıl ne zaman kar yağsa tüm şehirde yok bizim bu tarafta var. Bıktım kardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…