- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.601
Diyosun ☺ merhaba bu arada
abla haklısın yazdıklarında ben unun çok aciktirdigini düşünüyorum inşallah bugün benim için son olur
sağol canım
ne karar verdiz ben takip edemedm
sağol canım
Selam kızlar
Size çok önemli birşey sorucam .eşimle kavga sebebimiz
Çocuğunuzu banyo yaprırdınız.sonra saçını mı kurutuyorsunuz(havlusı üstündeyken)
Yoksa önce giydiriyorip sonra mı kurutuyorsunuz.
Ne fark eder demeyin bak daha şimdi atıştık adamla.kafayı yicem az kaldı .
İyi düşünün....bilim insanları bunu araştırıyor
Kızım 11aylık pek saçı yok banyodan çıkınca havlusunu saçına giydiği için ve o şekilde yatırıp bezini bağlıyorum hemen giydiriyorum sonra kalkdırdığımda yerden saçı tam kurulanmamışsa tekrar kuruluyorum ama saçı çok olmuş olsaydı yaşı büyük olsaydı önce saçını kurulardım ki kıyafetler ıslak ıslak değmesinSelam kızlar
Çocuğunuzu banyo yaprırdınız.sonra saçını mı kurutuyorsunuz(havlusı üstündeyken)
Menü
Sabah 9gibi
Haşlanmış yumurta
5zeytin
3dilim peynir
Yeşillik
Öğle 13gibi
Sultan kebabının iç harcını yedim yufkasını yemedim
Bir kase tarhana
Ayran
Salata
Ara öğün
Bir portakal
Su 2lt
Akşam yemeği yok şimdilik acıkmadım yatarken acıkırsam ayran düşünüyorum
İnsanity kaç puanla hesaplanacak abla @mefkurem
yüzde 1 i tuttur affeder :)North River keske görebilseydi benim listedeki hallerimi..ama ben daha 2 hafta olmadan gşrdşm moda inş onun @mefkurem ve sizlerin sayesinde.bugün akşam yemeğinde ciğer dürüm yedim,oğlum da kendi dürümünn az bi kısmını yiyemedi,onu da yedim mecburen,böle işte;((simdi benim bu hafta hedefim 700 gram ya onu gecsem affeder mi beni sence??? North River
bilim insanları boşluktan kavga etmişSelam kızlar
Tabiki git cnm gezmeleri yasaklamiyoruzama gittigin yerde kacamak yapmak zorunda degilsin
saglikli yaşları olsun cnm kizinin Rabbim butun yavrularimizi korusunGünaydın kızlar bugün kızımın doğum günü hazırlık yapıyorum akşam uğrarım herkese bol kalorisiz gunler
gecmis olsun cnm simdi nasil baban hoşgeldinMerhaba 9. Takımın güzelleri. Deneme sürecinde ayrılmıştım. Babamın rahatsızlığı nedeniyle. Eğer kabul ederseniz tekrar katılmak istiyorum.
Kaptanım mefkurem izin var mı
kendine vakit ayirmanda guzel cnm toparlanirsn insAllahGünaydınlarrrr
Mutlu hafta sonları...
Güne çok yoğun başladım, giremedim buraya kusura bakmayın. Biraz da canım sıkkın ama geçer hiç merak etmeyin
Sabah psikolog görüşmem vardı şimdi de cilt bakımı ve lazere gidiyorum. Bugünü toparlanmak için kendime ayırdım.
Ve +500 üm detoksa rağmen, bu aralar bende bir sıkıntı var, çözecem inşallah
insAllah tabi ki goruceksin cnm hedef kilolarimiza ulasicazBenimkiler çok erkenciler erken yaptık o yüzden
Maşallah canim inşallah ben de 89 u görürüm yeniden. Teşekkürler canım
İyi ki doğmuş prensesin nice uzun hayırlı yaşları olsun
ohhh bol eksi getirsin cnmEşimin dışarı işleri vardı . O yokken sporumu yapayim dedim . Temizlik her zaman yapılır dimi ama
bende net 80 i gorsem cok rahatlıycmMerhaba arkadaşlar deneme süredinde babamın rahatsızlığı sebebiyle ayrılmıştım.
İsmim elif 39 yaşında 2 kız annesiyim. Öğretmenim. Şu an 99 kg mım. Hrdefim 66. Çok gidecek kilo var inşallah hep beraber veririz. Ama ilk hedegim 80 kg. 80 kg beni psikolojik olarak çok rahatlatacak. Şu an kendimi çok kötü hissediyorum çünkü.
Afiyet olsun canım@mefkurem Ablacim dün herhalde orucun etkisi şiddetli başım ağrıyordu iftarımı açtım sonrasında hep uyklama halindeydim akşamı nasıl geçirdim bilmiyorum. Sabahta disArı ciktik yarım saat oldu eve geleli ben şimdi menümü paylaşayım sonra gelir geçmişi okurum
Dunku menum
Sahur 04:30
Soğanlı yumurta (2yumurta)
1 tatlı k. Ayva reçeli
İftar 19:30
2 kepçe yogurtlu sehriye corbasi
2 tane içli köfte
Ara
1 y.k. Kuru üzüm
Çay
2 litre su
Spor yok
insAllah cnmBayağı vermişsinşaka kuzum bi dahakine birden düşer maydonoz haşlayıp iç ödem varsa gider
Tebrikler canım aynı sayılırız yükselcek daha da inşaallah
Tebrikler canım istiyorsan bir de ara öğünlü dene mesela ben öyle verebiliyorum
Maşallah cnm guzel menu sporDünkü menümü yazıp geçmişe döneyim
07:10 bir kase yoğurt, bir elma, 2 tam ceviz
12:30 5 yk et sote, salata
15:40 sade türk kahvesi, 1 kuru erik, 6 çiğ ceviz
17:50 1 kepçe yoğurt çorbası
3 lt su
25 dk yürüyüş*2=50
60 dk jilliandan hızlı cardio parkur*3,5=210
260p @Pnrrr-20
afiyet olsun bol eksi getirsin cnmBugün kapanışı yaptım bende menümü yazayım.
Sabah : 1 omlet sucuklu, 1 hindi füme, parmak ucu peynir, 1 dilim kaşar, 1,5 tbe
Ögle : Kabak kavurma yağsız, 3/2 konserve ton balığı, 2 marul, 1 tbe
Aksam : Lorlu salata yagsız, kabak kavurmai 3yk yoğurt
Leslie 3 fast/fun : 15*3 : 45 puan,
Zumba 15 dk * 3,5 : 52,5
Kalan : 97,5 puan
ohh ne guzel işlerini halletmissin cnm ben gunduz arkadastaydim aksama misafrim vardi yeni uzandm kk ya bakiomKizlar ben geldim
Esim normalde cumartesi calismiyor ama bugun test yapmalari gerekiyormus o yuzden ise gitti, kacta cikacagi da belli degil umarim cok geçe kalmaz.
Aksama ne istersin dedim, ise de gidicem aksama evde yemek istemem dedi direkben de mutfagi falan sildim ocagin parcalarini yikamaya attim, camasor falan yikadim. Sonra da ciktim pazara gittim. Az once geldim biraz gecmis yaptim.
Siz de ne var ne yok bugun, keyifler nasil?
afiyet olsun canımMenümü yazayım
12.30
yulaf kepegiyle yapılmış 1 krep
1kk peynir
7 zeytin
1domates
nane maydanoz roka
1tane patates kızartması
1 çatal yumurta
14.40
1kase m.corba
17.30
1biraz fındık saymadım ama cok deil 10_15 arası bişey
Akşam
1 tabak mantar sote
2 köfte
Salata
Su.3 lt
Spor .yok
Yarında yapamam ama p.tesi ekstra spor yapcam ınş
ben yaomadm alisveris cnm bilgim yokKizlar bide bisey sormustum ama sitenin yeni degisdigi ana denk geldi kimse cvp vermedi Patırtı diye bi Internet Alisveris sayfasi var ordan hic alisveris yapan oldumu guvenilirmi acaba
afiyet olsun canım güzel menü sporda öyleMenüm
Sabah 09.00
1 yumurta
2 dilim kadar peynir çeşitleri
2 siyah,1 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Domates,salatalık,maydanoz
Ara 12.00
Çeyrek armut
Ara 15.00
Kahve ve 1 kare bitter
Akşam 18.30
Avuç içi kadar tavuk
2 parça et haşlama
1 yemek kaşığı Yoğurtlu köz biber
Salata
Ara 19.30
7 badem
2 fıstık
1 hurma
Su:2.5 lt
Spor:4 mil leslie=180 puan
30 dk bantta yürüyüş =90 puan
Toplam puan=270 puan @Pnrrr-20
sabah sabah bi makarnaci dahaMenüm
10 gibi bitti
Kıymalı yumurta 1 çatal makarna
1 hurma1 erik biraz yaban mersini çerez de ne yedim aklımda değil
Akşam 17 gibi bitti
Yumurtalı fasulye kavurmasi
salata 1 kaşık makarna 1 sütlü kahve
Su az oldu 1 lt yakın çay çok ictigimden
afiyet olsun canım güzel menüMenü
Sabah 9gibi
Haşlanmış yumurta
5zeytin
3dilim peynir
Yeşillik
Öğle 13gibi
Sultan kebabının iç harcını yedim yufkasını yemedim
Bir kase tarhana
Ayran
Salata
Ara öğün
Bir portakal
Su 2lt
Akşam yemeği yok şimdilik acıkmadım yatarken acıkırsam ayran düşünüyorum
İnsanity kaç puanla hesaplanacak abla @mefkurem
afiyet olsun canım güzel menüSabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 çay bardağı çekirdek
Akşam 19.00
1 tabak pırasa
Salata
Yoğurt
Kahve içerim
Su 2.5 lt
Spor yapamadım regli oldum karnım ağrıyorda
afiyet olsun canım güzel menüIyi geceler kızlar
11:30
Lorlu yeşillikli salata
Avuci kadar ekmek
1 tk tahin
1 tk keçiboynuzu özü
17:00
1kepce mercimek çorbası
1 tabak karnabahar
1 bardak ayran
Su:2lt
Spor :80dk omuz & sırt ve karın
360 puan @Pnrrr-20
afiyet olsun canım güzel menü olmuşMenü
Sabah(11:00)
2 yumurta.
1 kk peynir
Yeşillik
1 dilim ekmek
Öğle(16:00)
2 tane tam buğday kurabiye bitti şükür
Kahve
Akşam(19;00)
2 yumurta
Yeşillik
1 parça peynir
1 dilim ekmek
Bizimkiler hamburger yedi bende böyle kahvaltı tarzı :)
Su: 2lt spor: 90 dk normal tempo yürüyüş
afiyet olsun canım güzel bence en azından makarna yok kahvaltı daMerhaba fitlik yolunda emin adımlarla ilerleyen piremsesler
Bugünkü menüm şu şekil:
@mefkurem
Kahvaltı 11.00
1 dilim tbe ekmeğiyle yapılmış tost, 2 yk yoğurt, yarım haşlanmış yumurta, 2-3 zeytin, bir kaç kavrulmamış badem
Ara 16.00
20 tane Antep fıstığı
Akşam19.20
3 adet mercimek köftesi
1 adet avuç içimden daha küçük olan ve pek yağlı olmayan kuru bir börekçik
Küçük bir parça peynir
2yk yoğurt, 2 kiraz domates,2-3 dilim pancar turşusu
2lt su
Ben genelde üzerini giydirdikten sonra kurutuyorum saçlarını ama tam olarak sorun ne canım sıralama niye farkediyorSelam kızlar
Canım ölçüleri yazarsan iyi olur. Ama güzel olmuş afiyet olsun. Makarna olmasaymis daha iyi olurmus tabiMenüm
10 gibi bitti
Kıymalı yumurta 1 çatal makarna
1 hurma1 erik biraz yaban mersini çerez de ne yedim aklımda değil
Akşam 17 gibi bitti
Yumurtalı fasulye kavurmasi
salata 1 kaşık makarna 1 sütlü kahve
Su az oldu 1 lt yakın çay çok ictigimden
afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Savah 2 kaşık patatesli omlet 1 d tbe kiraz domates 1 kk peynir 2 cevşz
Öğle 3 kaşık karnavahar yemeği 1 d tbe
Ara 1 portakal(yenekten hemen önce)
Akşam 2 yumurtalı salata 4kaşık karnabahar yemeği 1 d tbe
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım güzel menü olmuşCimartesi menü
Sabah 9.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
2 dilim ekmek
Ara 14.00
1 kase sütlü çorba
1 dilim ekmek
Ara 17.00
1 hurma
Akşam 19.30
3 fırında but
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2 litre su
30 dk yürüyüş
Çok geçmiş olsun, önemli olan bebişin ve senin sağlığın, kiloları bu forumda bırakıp gitcez inşaallah@fitcivciv
30 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim kendimi bildim bileli çok zayıf biri olmadım hep dikkat etmek zorunda kaldım bünyem kilo almaya çok müsait. evlilik hayatına 68 kg ile başladım dikkat etmedik balayı filan hamile kaldım 3 ay sonra
kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce çok şok oldum dur dedim kendime yeter artık yazık ve karatay diyetine başladım kızım 1 yaşında idi ve 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim hamileliğimin 7. ayına kadar sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum ) her hafta kilo alıyordum ayda 8 kg almaya başladım gebelik ilerledikçe tartıda rakamlar hızlı şekilde artmaya başladı çok fazla ödem oldum artık ayaklarım acıyordu son Dr kontrolümde yapılan tahlilde idrarda protein çıktı ve süreç başladı preeklampsi(gebelik zehirlenmesi) olmuşum 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok olduk Tabi çok şükür bitti geçti o günler bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım
Olur nu çocuk o arada mazallah donabilirBiliyorim abla ama malum kadin gunlerk sebze agirlikli olmuyor
saglikli yaşları olsun cnm kizinin Rabbim butun yavrularimizi korusun
gecmis olsun cnm simdi nasil baban hoşgeldin
kendine vakit ayirmanda guzel cnm toparlanirsn insAllah
insAllah tabi ki goruceksin cnm hedef kilolarimiza ulasicaz
ohhh bol eksi getirsin cnm
bende net 80 i gorsem cok rahatlıycm
Afiyet olsun canım
insAllah cnm
Maşallah cnm guzel menu spor
afiyet olsun bol eksi getirsin cnm
ohh ne guzel işlerini halletmissin cnm ben gunduz arkadastaydim aksama misafrim vardi yeni uzandm kk ya bakiom
afiyet olsun canım
ben yaomadm alisveris cnm bilgim yok
afiyet olsun canım güzel menü sporda öyle
sabah sabah bi makarnaci dahaafiyet olsun cnm
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım güzel menü olmuş
afiyet olsun canım güzel bence en azından makarna yok kahvaltı da
Ben genelde üzerini giydirdikten sonra kurutuyorum saçlarını ama tam olarak sorun ne canım sıralama niye farkediyor
o zaman sen giydirirken o da saçını kurutsuun bir taraftan yaralı parmağa isemeyecekse boşuna dirdira gerek yokZaten oğlan çocuğu 3 santim saçı ya var ya yok.
Ben kendim uzun saçlı biri olarak.önce giyinşp sonra saçımı kuruturum . aksi halde çok üşüyeceğimi bildiğim için çocuklar da üşümesin diye havluyla başını kurulayıp.hemen giydirip sonra makineyle kurutuyorum.ama beninki çocukşarı hasta ediyosun falan diyo.ben de tam tersi ıslak bornozla çok kalırsa üşür diyorum.diyorum diyor diyor.yok kimse kşmseyi ikna edemiyor.en sonunda sesler yükseliyor.
Ya diyorum sen öyle yaptır bana karışma.yok duramaz çatlar kendileri.
Anneyim bem yaaa.bu kadar karışılmaz.
Sinirim tepemde .
Bırak o yıkasin giydirsin madem karışıyor bırak alsın sorumluluğu ne uğraşıyorsun bizim ki babayla çok oynadığı için genelde babası yıkasin istiyor tamam sular taşıyor heryere ama naz çekmekten iyidir bir paspas atmakValla delircem
Artık çocykları yıkarken kapıyı kilitliyorum gelmesin diye.yoksa her banyoda gelip onu niye oyle yaptın bunu niye böyle yaptın.kapı kilitli olunca da çok bozuluyor ama olsun.haketti.
En iyisi o yokken yıkamak .
Eskiden çok deliymişim.beraber yıkıyoruduk bana çok faydası oluyor zannediyoedum.kendim yıkamaya başladığımdan beri anladım bana daha zararı olduğunun.
Bahar sonunda geldi.Güzel olmuş sucuğu kendinmi yaptiriyirsun markettenmi alıyosun canim son zamnlarda ben korkar oldum marketlerden almaya
Burasi tam bi bahar havasi kombileri kapattim dünden ınsallh böyle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?