Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cnm öyle sindirimi hızlandırıp sonrada kabızlığı tetikleyecek şeyler istemiyorum şu bal+tarçı+su aklıma yattı denicem

inş bu dönemi hemencecik atlatırsın murccum arada oluyo insana benim tartı 2 gün önce +1 gösteriyodu adet dönemim yaklaştı vücut sumu topladı ne yarın sabah görürüz artık

afiyet olsun şekerim sen kahvaltıyı geç yaptığın için mi öğleni atlıyosun
bende sabah
kaşarlı tost 2 dilim kepek ekmeğe

ara
2mandalina

öğle
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek
az taze fasülye +1kaşık yoğurt
salata yedim

ara
elma

akşamda karnıbahar brokoli vs sebze haşlaması yicem

Hem geç yapıyorum hemde doyuyorum bu gün atlamıcam öğleyi bi çorba içerim artık. ben normalde kahvaltı yapmazdım okulda ayakta 1 poğaça atıştırır öğlen kebap yerdim akşamda çorba içer abur cuburla geçiştirirdim artık bitti o devir hem doyuyorum hem klio gidiyor

zaten bizi mahfeden sabah boğacaları,öğlen ekmek araları,fast foodlar yada kebaplar yemenin sonu yok yemiyoruz zayıflıyoruzzzzzz

zaten bizi mahfeden sabah boğacaları,öğlen ekmek araları,fast foodlar yada kebaplar yemenin sonu yok yemiyoruz zayıflıyoruzzzzzz

Şimdi onları önüme koy yemem vermenin zorluğunu çekiyorum onları yiyinca pat 600 700 gram geri vermek için 1 hafta yok yok olmaz yemicem

sabah poğaçalarını kesmek bile büyük artı bence
topik bekçisi büşra +nagi

Aynen kestim
O değil sabah kahvaltı yapcaz masayı kurdum çayları koydum kendime yeşilçay tabi Annem şeker nerde dedi dalmışım ne şekeri dedim çay için şeker koymamışsın dedi dedim ben kullanmıyorum bizi kendinle karıştırma biz kullanıyoruz dedi yıkıldım

Valla ya topiğin bekçisi biziz nerde bu devlet nerde bu edda nerde diğerleri aaa

Bende Sabah
1 dilim layt ekmek
Biraz peynır
İşegelince
1 pogça 3-4 yudum nescafe
öglen
1 kepce mercimek corbası
cok az tavuk 1 kupa yeşil yac 5-6 bardak su
sabah işe gelince tartıldım 56:400
yarın sabah ac karnına tartılacagım :18::18:

cnm menü iyi de sabah yemişsin işe gelince neden poğaça yedin onu anlamadım yememen lazımdı poğaça bir numaralı düşmanlar arasında

cnm menü iyi de sabah yemişsin işe gelince neden poğaça yedin onu anlamadım yememen lazımdı poğaça bir numaralı düşmanlar arasında

Canım aslında ben sabah kahvaltı yapmayı sevmiyorum neredeyse 5 yıldır işe gelirken pogca alırım sabah onu neskafeyle içirim bu bana büyük keyif verirdi
15 gün önce pogcaya veda ettin nes cafeyi arada 3-4 yudum içiyorum ama onuda cok Azalttım
Bugünde yemezdim ama bizim aşcı amcanın pogcaları okadar lezzetli oluyorki herzamanda yapmaz arada bir yapar bende canım cekince yedim

hımm 1kerelikse affettim gitti
şimdi ben akşamdan yada sabah evde cnm istemezse 2 dilim tam buğday/kepek/arpa ekmeğine sandeviç yapıyorum atıyorum cantaya işe gelince bir fincan y.çayla hüpletiyorum banada aç karna su içmesi zor geliyo

cnm sen hangi şehirdesin aynı şehirdeysek hemencecik düğününde oynamaya gelelim oğluşumla

Eskişehirliyim canım Gel tabi canım oynarız Biz cok oynagız
Bende nişanlima dügünde bu gidişle zumba yapacagım diyorum birkac haraketini yapıyorum cok gülüyor bana

Eskişehirliyim canım Gel tabi canım oynarız Biz cok oynagız
Bende nişanlima dügünde bu gidişle zumba yapacagım diyorum birkac haraketini yapıyorum cok gülüyor bana

yakınmışız cnm ya ankaraya geçerken uğrarız bende bursadayım

Arkadaşlar Acı metobolizmayı hizlandırıyor diye okudum dogrumudur acaba ben aşırı seviyorum acıyı

valla ben acı yiyemiyorum zira ağzımda midemde yanıyo

bende kızdım şu poğaçaya onu 1. düşman ilan ettik daha 10 dakika geçmedi poğaça yedim diyosun cık cık cık hiç yakıştırmadım dolabımı boşalttım yere eğil kalk yaparak topluyorum annem görse ahhhh neyse epey efor sarfettim böyle 15 dakikada yürüyüş 10 dakikada zumba yapsam ohhhh yarına tartıyı merak ediyorum inat ettim şimdi tartılmak yok :18:

Arkadaşlar Acı metobolizmayı hizlandırıyor diye okudum dogrumudur acaba ben aşırı seviyorum acıyı

Dün onu bende sordum hemşire bi tanıdığıma merak işte :44: 2 yönü varmış iyi yönü sos yerine baharat olarak kullanırsan evet metobolizmayı hızlandırıp yağ yaktırıyormuş diğer yönü iştah açıyormuş dedi herkesde bir olmaz bakarsın iştah açar sen fazla kullanma

yakınmışız cnm ya ankaraya geçerken uğrarız bende bursadayım

valla ben acı yiyemiyorum zira ağzımda midemde yanıyo

Canım nasipse daha tarihi belirleyemedilk ama Ramazan bayramının 3 günü aksamı düsünüyoruz sende bayram dönüsü ankara gecerken ugrarsın

Tamam canım bundan sonra azaltıyorum. Pogca benimde düşmanım Artık yemiyecegim aşcı Amca bile yapsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…