- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.761
Tamam canım sen sor ben gecen sene zayıflama cayı kullandım ilk gün 2 sanora 3-4-5 artıyor sonra azaliyordu4-3-2 diye sonra tekrar artıyordu beni isal yaptı burakıncada kabız gibi oldum düzeni bozuldu
normalde 2 kere giderdim bilgin olsun diye söyledim senin yazdıgın kürü hiç duymamıstım sende nersen bizade haber ver canım
Günaydın kızlar ...
Dün hiç girmedim.Umarım ters bi durum yoktur.Herkese mutlu bir perşembe diliyorum...
Dün faceden hopısss bana ulastı.İnternetınde sorun varmıs gıremıyormus.Face teldefondan gırmıs ordan msj atmıs.Herkese slm var bolcana...
Benmi ??? Ben kötüyüm ya...Bişeyler iyi gitmiyor ama ne oldugunu anlamıs deılım.Piskolojim iyi deil bu aralar.Dün saat 10:00 gıbı ısım bıttı butun un aylak aylak oturdum tv ızledım ama burayı acıp 2 satır yazmak gelmedı ıcımden.Regl dengesızlıgı heralde sanırsam...
Diyet yapmadım bu hafta ne bulduysam yedım...Yarın pek ıc acıcı olmıycak benım ıcın...Tek ıstedıgım bıran once su pıskolojıden kurtulmakBu dönemde beni maruz görün kızlar en yakın zamanda bomba gibi aranıza dönmek istiyorum .Emın olabılırsınız.
MERHABA KIZLAR
Kahvaltımı yaptım ara öğünümü tamamladım çok rahatım biraz bozayım rahatlığmı spor yapayım
Sabah : köy peynirli yağlı yumurta azcık tadımlık tabi
2 kepek ekmek
3 tane domates dilimi
1 fincan yeşilçayımıda hüplettim
ara : 3 kayısı
3 bardak su
Şişkinliğim gitti evdekiler kilomu verdin demeye başladı nihayetçok mutluyum sonuna kadar diyet YUPPPPPPİİİİİİİİİİİ
cnm öyle sindirimi hızlandırıp sonrada kabızlığı tetikleyecek şeyler istemiyorum şu bal+tarçı+su aklıma yattı denicem
inş bu dönemi hemencecik atlatırsın murccum arada oluyo insana benim tartı 2 gün önce +1 gösteriyodu adet dönemim yaklaştı vücut sumu topladı ne yarın sabah görürüz artık
afiyet olsun şekerim sen kahvaltıyı geç yaptığın için mi öğleni atlıyosun
bende sabah
kaşarlı tost 2 dilim kepek ekmeğe
ara
2mandalina
öğle
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek
az taze fasülye +1kaşık yoğurt
salata yedim
ara
elma
akşamda karnıbahar brokoli vs sebze haşlaması yicem
Hem geç yapıyorum hemde doyuyorum bu gün atlamıcam öğleyi bi çorba içerim artık.ben normalde kahvaltı yapmazdım okulda ayakta 1 poğaça atıştırır öğlen kebap yerdim akşamda çorba içer abur cuburla geçiştirirdim artık bitti o devir hem doyuyorum hem klio gidiyor
zaten bizi mahfeden sabah boğacaları,öğlen ekmek araları,fast foodlar yada kebaplaryemenin sonu yok yemiyoruz zayıflıyoruzzzzzz
Şimdi onları önüme koy yemem vermenin zorluğunu çekiyorumonları yiyinca pat 600 700 gram geri vermek için 1 hafta yok yok olmaz yemicem
sabah poğaçalarını kesmek bile büyük artı bence
topik bekçisi büşra +nagi
Bende Sabah
1 dilim layt ekmek
Biraz peynır
İşegelince
1 pogça 3-4 yudum nescafe
öglen
1 kepce mercimek corbası
cok az tavuk 1 kupa yeşil yac 5-6 bardak su
sabah işe gelince tartıldım 56:400
yarın sabah ac karnına tartılacagım :18::18:
cnm menü iyi de sabah yemişsin işe gelince neden poğaça yedin onu anlamadım yememen lazımdı poğaça bir numaralı düşmanlar arasında
cnm menü iyi de sabah yemişsin işe gelince neden poğaça yedin onu anlamadım yememen lazımdı poğaça bir numaralı düşmanlar arasında
Canım aslında ben sabah kahvaltı yapmayı sevmiyorum neredeyse 5 yıldır işe gelirken pogca alırım sabah onu neskafeyle içirim bu bana büyük keyif verirdi
15 gün önce pogcaya veda ettin nes cafeyi arada 3-4 yudum içiyorum ama onuda cok Azalttım
Bugünde yemezdim ama bizim aşcı amcanın pogcaları okadar lezzetli oluyorki herzamanda yapmaz arada bir yapar bende canım cekince yedim
canım o sona koydugun yüzlere bayıldım ilkdefa gördüm cok güldüm
cnm sen hangi şehirdesin aynı şehirdeysek hemencecik düğününde oynamaya gelelim oğluşumla
Eskişehirliyim canım Gel tabi canım oynarız Biz cok oynagız
Bende nişanlima dügünde bu gidişle zumba yapacagım diyorum birkac haraketini yapıyorum cok gülüyor bana
Arkadaşlar Acı metobolizmayı hizlandırıyor diye okudum dogrumudur acaba ben aşırı seviyorum acıyı
Bende Sabah
1 dilim layt ekmek
Biraz peynır
İşegelince
1 pogça 3-4 yudum nescafe
öglen
1 kepce mercimek corbası
cok az tavuk 1 kupa yeşil yac 5-6 bardak su
sabah işe gelince tartıldım 56:400
yarın sabah ac karnına tartılacagım :18::18:
Arkadaşlar Acı metobolizmayı hizlandırıyor diye okudum dogrumudur acaba ben aşırı seviyorum acıyı
yakınmışız cnm ya ankaraya geçerken uğrarızbende bursadayım
valla ben acı yiyemiyorum zira ağzımda midemde yanıyo
Dün onu bende sordum hemşire bi tanıdığıma merak işte :44: 2 yönü varmış iyi yönü sos yerine baharat olarak kullanırsan evet metobolizmayı hızlandırıp yağ yaktırıyormuş diğer yönü iştah açıyormuş dedi herkesde bir olmaz bakarsın iştah açar sen fazla kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?