Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

o zaman sen giydirirken o da saçını kurutsuun bir taraftan yaralı parmağa isemeyecekse boşuna dirdira gerek yok
Aman aman biz beraber her çocuk yıkadığımızda kavga ederiz.

Sadece o kadar emin ki.ben çok büyük bir hata mı yapıyorum farkında olnadan diye size sormak istedim.

bende senin gibi yaptırırım once giydiririm zaten banyo oncesi kıyafetlerini peteklere koyarım ısınsın diye cikinca hemen giydirip sonrada sacini kurutup eger ayaklari vucudu vs soguksa onları ısıtıyorum

En son öyle dedim de rahatladım zaten.ya sen yıka.ya bem dedim.yok onu canı istemedi beyefendinin.sonra da beni mahrum borakıyon gibisinden duygu sömürüsü yapıyor. Gıcık yaaa

katılıyorum bornozla daha çok üşür sanki beklese aynen saçının suyunu alıp giydirip kurutuyorum ben ee saçını ama esin de değişmiş yani
bırak kendi yıkasın kurulasin hasta etmesin o zmn
o zaman sen giydirirken o da saçını kurutsuun bir taraftan yaralı parmağa isemeyecekse boşuna dirdira gerek yok
katılıyorum
Bdv ye konu açsam haklıyım ama di mi
Haklısın

Aman aman biz beraber her çocuk yıkadığımızda kavga ederiz.

Sadece o kadar emin ki.ben çok büyük bir hata mı yapıyorum farkında olnadan diye size sormak istedim.
Tipik erkek valla gulsima kucukken tek zor oluyordu simdi oturmaya başladığından beri kendim yıkıyorum kafama rahat esimlee yikarkende ilk başlarda bizde atisirdik sonraları duymamazliga geldim o bildiğini okudu ben bildiğimi okudum valla

Canım ilk duruma göre daha iyi.
Fizik tedavinin çok faydası oldu. .
Sma çok uzun bir süreç.
Beyinde 2 damar hasar görmüş.
Bu da sağ tarafından felç oldu.
Aynı zamanda da konuşamıyor.
Ve bunlar 12 saat içinde gitti.
Psikolojik destek de alıyor.
Rabbim kimseye vermesin.

Cok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda

Al bi tane de burda.

Çocuk söz konusu olunca insan bildiğini okumaktan kendini alamıyor.çünkü o senin çocuğum ve onun için en iyisini istiyorsun.bu konuda biri engelleyince deeee olmuyor.

Cok cok gecmis olsun cnm Rabbim butun hastalara sifa versin sagligimizi elimzden almasin

Dediğin gibi 10 kg gitse biraz rahatlıyacağım.
Kilodaşlarımla tanışayım tatlı bir rekabeye gireriz artık.

Amin canımmm.
Şu anda tek yapabildiğimiz dua.

Al bi tane de burda.

Çocuk söz konusu olunca insan bildiğini okumaktan kendini alamıyor.çünkü o senin çocuğum ve onun için en iyisini istiyorsun.bu konuda biri engelleyince deeee olmuyor.
En guzeli hiçbir konuda erkeklere muhtaç olmayacaksin canim hele onlara mecbur olduğunu bildiklerinde daha bi simarik oluyorlar ben bunu anladim mümkün mertebe esimden fayda beklemiyorum ben artik

Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 çay bardağı çekirdek

Akşam 19.00
1 tabak pırasa
Salata
Yoğurt

Kahve içerim

Su 2.5 lt
Spor yapamadım regli oldum karnım ağrıyorda
Çekirdek dışında gayet güzel canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canim . Börek fazla geldi sadece
Ben bornozuyla saçlarının ıslaklıģını alıp acele giydiriyorum . Sonra saçlarını kurutuyorum. Islak bornozla daha çok üşür
Süper canım afiyet olsun
insAllah tabi ki goruceksin cnm hedef kilolarimiza ulasicaz
ohhh bol eksi getirsin cn
İnşallah canım . Teşekkür ederim
Canım börekleri yemeseydin keşke. Artı olarak dönmez inşallah

Kusura bakma ama bence hatalısın. Bornozla saç kurutulsa d birşey olmaz. Ama maalesef biz kadınlar lüzumsuz konularda kavga çıkarma memuru gibiyiz. Kendimden biliyorum. Enerjimizi önemli konulara saklamayı öğrenmeliyiz.
Allah(cc) şifa versin babana.

En guzeli hiçbir konuda erkeklere muhtaç olmayacaksin canim hele onlara mecbur olduğunu bildiklerinde daha bi simarik oluyorlar ben bunu anladim mümkün mertebe esimden fayda beklemiyorum ben artik
Ben de o moddayım .malesef.şu hayat beraber çok daha güzel olacakken herşey çok bilinmeyenli denkleme dönüşüyor onunla.eksik olsun faydası diyorum.kendi kendime yapıyorum.ama ona sorsan çok dertli çok.herşeyi ona yaptırıyormuşum.

Teşekkür edetim canım.
Sağlık en önemlisi. Kaybedince anlıyoruz.
Babamın hastalığından sonra benim hayat görüßüm bile değişti.
Öyle tabi canım hersey oluyor bitiyor ama sağlık bi gitti mi gelmiyor en önemlisi o
İnşALLAH dönmez canım sabah tartiya cikicam yine eğer yansidiysa yarın çok düşük kalorili beslenicem

Rabbim acil şifalarını versin çok gecmiş olsun E Elifhedef66 canım
badem000 canım ben de oğlumu ilk giydirir sonra sacını kuruturm kendim de öyle yaparım bazen çok ince detaylara takılabiliyorlar takma kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…