- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.621
Aman aman biz beraber her çocuk yıkadığımızda kavga ederiz.o zaman sen giydirirken o da saçını kurutsuun bir taraftan yaralı parmağa isemeyecekse boşuna dirdira gerek yok
bende senin gibi yaptırırım once giydiririm zaten banyo oncesi kıyafetlerini peteklere koyarım ısınsın diye cikinca hemen giydirip sonrada sacini kurutup eger ayaklari vucudu vs soguksa onları ısıtıyorumZaten oğlan çocuğu 3 santim saçı ya var ya yok.
Ben kendim uzun saçlı biri olarak.önce giyinşp sonra saçımı kuruturum . aksi halde çok üşüyeceğimi bildiğim için çocuklar da üşümesin diye havluyla başını kurulayıp.hemen giydirip sonra makineyle kurutuyorum.ama beninki çocukşarı hasta ediyosun falan diyo.ben de tam tersi ıslak bornozla çok kalırsa üşür diyorum.diyorum diyor diyor.yok kimse kşmseyi ikna edemiyor.en sonunda sesler yükseliyor.
Ya diyorum sen öyle yaptır bana karışma.yok duramaz çatlar kendileri.
Anneyim bem yaaa.bu kadar karışılmaz.
Sinirim tepemde .
En son öyle dedim de rahatladım zaten.ya sen yıka.ya bem dedim.yok onu canı istemedi beyefendinin.sonra da beni mahrum borakıyon gibisinden duygu sömürüsü yapıyor. Gıcık yaaaBırak o yıkasin giydirsin madem karışıyor bırak alsın sorumluluğu ne uğraşıyorsun bizim ki babayla çok oynadığı için genelde babası yıkasin istiyor tamam sular taşıyor heryere ama naz çekmekten iyidir bir paspas atmak
katılıyorum bornozla daha çok üşür sanki beklese aynen saçının suyunu alıp giydirip kurutuyorum ben ee saçını ama esin de değişmiş yaniZaten oğlan çocuğu 3 santim saçı ya var ya yok.
Ben kendim uzun saçlı biri olarak.önce giyinşp sonra saçımı kuruturum . aksi halde çok üşüyeceğimi bildiğim için çocuklar da üşümesin diye havluyla başını kurulayıp.hemen giydirip sonra makineyle kurutuyorum.ama beninki çocukşarı hasta ediyosun falan diyo.ben de tam tersi ıslak bornozla çok kalırsa üşür diyorum.diyorum diyor diyor.yok kimse kşmseyi ikna edemiyor.en sonunda sesler yükseliyor.
Sinirim tepemde .
bırak kendi yıkasın kurulasin hasta etmesin o zmnValla delircem
Artık çocykları yıkarken kapıyı kilitliyorum gelmesin diye.yoksa her banyoda gelip onu niye oyle yaptın bunu niye böyle yaptın.kapı kilitli olunca da çok bozuluyor ama olsun.haketti.
En iyisi o yokken yıkamak .
Eskiden çok deliymişim.beraber yıkıyoruduk bana çok faydası oluyor zannediyoedum.kendim yıkamaya başladığımdan beri anladım bana daha zararı olduğunun.
katılıyorumo zaman sen giydirirken o da saçını kurutsuun bir taraftan yaralı parmağa isemeyecekse boşuna dirdira gerek yok
Bdv ye konu açsam haklıyım ama di mi
Tipik erkek valla gulsima kucukken tek zor oluyordu simdi oturmaya başladığından beri kendim yıkıyorum kafama rahat esimlee yikarkende ilk başlarda bizde atisirdik sonraları duymamazliga geldim o bildiğini okudu ben bildiğimi okudum vallaAman aman biz beraber her çocuk yıkadığımızda kavga ederiz.
Sadece o kadar emin ki.ben çok büyük bir hata mı yapıyorum farkında olnadan diye size sormak istedim.
Canım ilk duruma göre daha iyi.Biliyorim abla ama malum kadin gunlerk sebze agirlikli olmuyor
saglikli yaşları olsun cnm kizinin Rabbim butun yavrularimizi korusun
gecmis olsun cnm simdi nasil baban hoşgeldin
kendine vakit ayirmanda guzel cnm toparlanirsn insAllah
insAllah tabi ki goruceksin cnm hedef kilolarimiza ulasicaz
ohhh bol eksi getirsin cnm
bende net 80 i gorsem cok rahatlıycm
Afiyet olsun canım
insAllah cnm
Maşallah cnm guzel menu spor
afiyet olsun bol eksi getirsin cnm
ohh ne guzel işlerini halletmissin cnm ben gunduz arkadastaydim aksama misafrim vardi yeni uzandm kk ya bakiom
afiyet olsun canım
ben yaomadm alisveris cnm bilgim yok
afiyet olsun canım güzel menü sporda öyle
sabah sabah bi makarnaci dahaafiyet olsun cnm
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım güzel menü olmuş
afiyet olsun canım güzel bence en azından makarna yok kahvaltı da
Ben genelde üzerini giydirdikten sonra kurutuyorum saçlarını ama tam olarak sorun ne canım sıralama niye farkediyor
Cok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah tez zamandaCanım ilk duruma göre daha iyi.
Fizik tedavinin çok faydası oldu. .
Sma çok uzun bir süreç.
Beyinde 2 damar hasar görmüş.
Bu da sağ tarafından felç oldu.
Aynı zamanda da konuşamıyor.
Ve bunlar 12 saat içinde gitti.
Psikolojik destek de alıyor.
Rabbim kimseye vermesin.
Tipik erkek valla gulsima kucukken tek zor oluyordu simdi oturmaya başladığından beri kendim yıkıyorum kafama rahat esimlee yikarkende ilk başlarda bizde atisirdik sonraları duymamazliga geldim o bildiğini okudu ben bildiğimi okudum valla
Cok cok gecmis olsun cnm Rabbim butun hastalara sifa versin sagligimizi elimzden almasinCanım ilk duruma göre daha iyi.
Fizik tedavinin çok faydası oldu. .
Sma çok uzun bir süreç.
Beyinde 2 damar hasar görmüş.
Bu da sağ tarafından felç oldu.
Aynı zamanda da konuşamıyor.
Ve bunlar 12 saat içinde gitti.
Psikolojik destek de alıyor.
Rabbim kimseye vermesin.
Bende de oyle oluyor cnm
Aynada falan cok farketmiyorum ama resim videyo olunca baska birisi gibi geliyorum kendime :)))
Kararli olursan hemencecik kurtulursun
Baslangicta bi 10 kilo gitsin kendini daha iyi hissedeceksin
Hem kilodaslarinda var burda :))) onlarla yaris yaparsiniz
Cok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda
Babam canım.
En guzeli hiçbir konuda erkeklere muhtaç olmayacaksin canim hele onlara mecbur olduğunu bildiklerinde daha bi simarik oluyorlar ben bunu anladim mümkün mertebe esimden fayda beklemiyorum ben artikAl bi tane de burda.
Çocuk söz konusu olunca insan bildiğini okumaktan kendini alamıyor.çünkü o senin çocuğum ve onun için en iyisini istiyorsun.bu konuda biri engelleyince deeee olmuyor.
En buyuk silah kuzum duaDediğin gibi 10 kg gitse biraz rahatlıyacağım.
Kilodaşlarımla tanışayım tatlı bir rekabeye gireriz artık.
Amin canımmm.
Şu anda tek yapabildiğimiz dua.
Teşekkür edetim canım.Cok cok gecmis olsun cnm Rabbim butun hastalara sifa versin sagligimizi elimzden almasin
Çekirdek dışında gayet güzel canımSabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 çay bardağı çekirdek
Akşam 19.00
1 tabak pırasa
Salata
Yoğurt
Kahve içerim
Su 2.5 lt
Spor yapamadım regli oldum karnım ağrıyorda
Çok güzel canım afiyet olsunIyi geceler kızlar
11:30
Lorlu yeşillikli salata
Avuci kadar ekmek
1 tk tahin
1 tk keçiboynuzu özü
17:00
1kepce mercimek çorbası
1 tabak karnabahar
1 bardak ayran
Su:2lt
Spor :80dk omuz & sırt ve karın
360 puan @Pnrrr-20
Güzel canım afiyet olsunMenü
Sabah(11:00)
2 yumurta.
1 kk peynir
Yeşillik
1 dilim ekmek
Öğle(16:00)
2 tane tam buğday kurabiye bitti şükür
Kahve
Akşam(19;00)
2 yumurta
Yeşillik
1 parça peynir
1 dilim ekmek
Bizimkiler hamburger yedi bende böyle kahvaltı tarzı :)
Su: 2lt spor: 90 dk normal tempo yürüyüş
Afiyet olsun canim . Börek fazla geldi sadeceMerhaba fitlik yolunda emin adımlarla ilerleyen piremsesler
Bugünkü menüm şu şekil:
@mefkurem
Kahvaltı 11.00
1 dilim tbe ekmeğiyle yapılmış tost, 2 yk yoğurt, yarım haşlanmış yumurta, 2-3 zeytin, bir kaç kavrulmamış badem
Ara 16.00
20 tane Antep fıstığı
Akşam19.20
3 adet mercimek köftesi
1 adet avuç içimden daha küçük olan ve pek yağlı olmayan kuru bir börekçik
Küçük bir parça peynir
2yk yoğurt, 2 kiraz domates,2-3 dilim pancar turşusu
2lt su
Ben bornozuyla saçlarının ıslaklıģını alıp acele giydiriyorum . Sonra saçlarını kurutuyorum. Islak bornozla daha çok üşürSelam kızlar
Size çok önemli birşey sorucam .eşimle kavga sebebimiz
Çocuğunuzu banyo yaprırdınız.sonra saçını mı kurutuyorsunuz(havlusı üstündeyken)
Yoksa önce giydiriyorip sonra mı kurutuyorsunuz.
Ne fark eder demeyin bak daha şimdi atıştık adamla.kafayı yicem az kaldı .
İyi düşünün....bilim insanları bunu araştırıyor
Süper canım afiyet olsunCimartesi menü
Sabah 9.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
2 dilim ekmek
Ara 14.00
1 kase sütlü çorba
1 dilim ekmek
Ara 17.00
1 hurma
Akşam 19.30
3 fırında but
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2 litre su
30 dk yürüyüş
İnşallah canım . Teşekkür ederiminsAllah tabi ki goruceksin cnm hedef kilolarimiza ulasicaz
ohhh bol eksi getirsin cn
Canım börekleri yemeseydin keşke. Artı olarak dönmez inşallahİyi geceler kızlar bugün ki menüm
8 gıbı ılık limonlu su içtim
Sonra bi kupa bitki çayı (mate-biberiye-funda otu-kekik-gojiberi-yesil çay)
13:30
Bi kase garniturlu yeşillikli arpa şehriye salatası
3-4 yaprak sarması
2 tane Avuç içi kadar peynirli börek
16:30
Türk kahvesi çikolata vardı yemedim yanında
Akşam 19.30
Bi kase çorba
Salata
4 tavuk köfte
Yoğurt
Su:2lt olur anca yatana kadar
Spor:30 dk tempolu yürüyüş =90puan @Pnrrr-20
Kusura bakma ama bence hatalısın. Bornozla saç kurutulsa d birşey olmaz. Ama maalesef biz kadınlar lüzumsuz konularda kavga çıkarma memuru gibiyiz. Kendimden biliyorum. Enerjimizi önemli konulara saklamayı öğrenmeliyiz.Zaten oğlan çocuğu 3 santim saçı ya var ya yok.
Sinirim tepemde .
Allah(cc) şifa versin babana.Babam canım.
Ben de o moddayım .malesef.şu hayat beraber çok daha güzel olacakken herşey çok bilinmeyenli denkleme dönüşüyor onunla.eksik olsun faydası diyorum.kendi kendime yapıyorum.ama ona sorsan çok dertli çok.herşeyi ona yaptırıyormuşum.En guzeli hiçbir konuda erkeklere muhtaç olmayacaksin canim hele onlara mecbur olduğunu bildiklerinde daha bi simarik oluyorlar ben bunu anladim mümkün mertebe esimden fayda beklemiyorum ben artik
Öyle tabi canım hersey oluyor bitiyor ama sağlık bi gitti mi gelmiyor en önemlisi oTeşekkür edetim canım.
Sağlık en önemlisi. Kaybedince anlıyoruz.
Babamın hastalığından sonra benim hayat görüßüm bile değişti.
İnşALLAH dönmez canım sabah tartiya cikicam yine eğer yansidiysa yarın çok düşük kalorili beslenicemÇekirdek dışında gayet güzel canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canim . Börek fazla geldi sadece
Ben bornozuyla saçlarının ıslaklıģını alıp acele giydiriyorum . Sonra saçlarını kurutuyorum. Islak bornozla daha çok üşür
Süper canım afiyet olsun
İnşallah canım . Teşekkür ederim
Canım börekleri yemeseydin keşke. Artı olarak dönmez inşallah
Rabbim acil şifalarını versin çok gecmiş olsun E Elifhedef66 canımCok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?