Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zorlastirmakta ustumuze yok insanoğlunun canim neler yapıyormus sor bakalım yaptığı islere de elini sürme o mu sen mi yapıyorsun ciksin ortaya
Bu aynı şeye benziyor esim yemek yaparken bütün malzemeyi bana hazırlatir kendisi tencereye koyar yemeği o yaptı olur

Bugunku planlar neler kizlar

Bi yerlere gidecekmisiniz evdemisiniz

Iki turlude kacamak kabul etmiyorum :))

Dun dedigim gibi ben aksam kabak salata yogurt yerim
Sizde neler var

Selam kaptan,
Ben bugün Türkiye’den gelen abimle 1 saatlik bir buluşma yaşadım, annem sağolsun kuruyemişçilerde bulunan en kalorili ve şekerli süper ürünlerden bir paket yapmış. Ama yemedim
Günaydın kızlar bugün kızımın doğum günü hazırlık yapıyorum akşam uğrarım herkese bol kalorisiz gunler
iyi ki doğmuş ortam şimdi süper şeylerle doludur, umarım senin için zor olmamıştır.
Psikolog ertesinde gittiğin mekanlar da ikinci bir terapi etkisi yapmış olmalı..
Çok tatlı bir kendini sevme günü olmuş bence ..

İş hayatı ablacım. Sorunlarımız çoğaldı, sınavı kazanamadım maalesef
O yüzden sıkkınım ama atlatağımdan eminim.
Oyy ben cillıp gibi olup size sırnaşacam hiç merak etme ablam
Kafana takıp enerjini düşürme, ileriye doğru bakıp yeni hayatlar kur:)
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Ben de fotoğraflarıma bakınca buraya katılmaya karar verdim. İlk kilo almaya başladığım zamanlar da yürürken camekanlardaki yansımamı üzerime alınmıyordum, başkası yürüyor sanıyordum. Kilo aldığımı kabullenememişim. Şimdi 10 senedir kilolu olduğum içimin kabullenmiş durumdayım tabi
Kritik soru geliyor; sütlü çorbanın içinde pirinç var mıydı?
Kendıme inanc konusunda bir göklerdeyim bir diplerde ne olacak bu durum napcam bilmiyorum
Herkesin öyle dalgalandığı oluyor ama ben hep şöyle düşünüyorum; bundan önce o umutsuzluğa kapılıp bıraktığım diyetleri devam ettirmiş olsaydım, kaçamak yaptım diye tamamen salmamış olsaydım şimdiye istediğin kilolardaydım. Şimdi kendime bu sefer olacak diyorum. Seninki de olacak:)

Çok güzel menü
Sadece kaşar peyniri göz kırptı ama diğerleri güzel olduğu için tolere edilebilir kesinlikle. Tebrikler
Yulaflı krep dikkati mi çekti. Bir krepsever olan benimle de tarifini paylaşmaya ne dersin?ayrıca menüdeki 1 adet patates kızartması çok sempatik duruyor ..

Ooo kahvaltıda makarna yiyen bir yoldaş buldum..
Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 çay bardağı çekirdek

Akşam 19.00
1 tabak pırasa
Salata
Yoğurt

Kahve içerim

Su 2.5 lt
Spor yapamadım regli oldum karnım ağrıyorda
Süper menüü
Bugün ben de hamburger tekliflerine direndim, seni de tebrik ediyorum
o zaman sen giydirirken o da saçını kurutsuun bir taraftan yaralı parmağa isemeyecekse boşuna dirdira gerek yok
++++++
Süper olmuş
hofff Burcu ne kendisinin ?

Prenses annesi öğle yemeğinde güzel coşmuşsun:) ama nasılsa gitti diye çikolatayı yememişsin, o kısım iyi olmuş

Aslan

Ayynen benimki de yapardı öyle.şimdi ben de akıllandım.ev mi toplayacağız işbölümü yapalım sen şu odayı ben bu odayı diyorum o zaman kabul etmiyor.neymiş efendim kollektif çalışmayı bilmiyormuşum.
Sonuç : beraber yapıyoruz.sen şunu bunu yap deyince de ağırına gidiyor beyimin.alışacak inşallah da ne zaman.

Yemin ederim Aslan mı diyecektim, daha iyisini yapmamasına rağmen eleştiriden geri durmayan o modelden bir adet de bende mevcut ..
Ooo ben de türünün son örneğidir sanıyordum
Eskisen kumaşın yok be adam diyordum ama değilmiş tühh.
Kısmet

Bornozla saç kurutulsa da birşey olmaz.
Önce giydirip akabinde de kurusa birşey olmaz.

Di mi.

Ben ona birşey demiyorum da.ben yapınca dünyanın sonu gibi davranıyor ya.o yüzden sordum anarmal kötü birşey de ben mi farkında değilim diye canım

kizlar selam
ben de hemen menumu yazayim, esim hala iste disari cikamadik, bana haber verince hemen yemegimi yedim ben de

saat 12
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir
1 dtbe
1 salatalik
domates

saat 16:00
2 yk yulaf
yarim muz
1 hurma
1 yk chia
yarim bardak sut

saat 17:00
yarim bardak suten nescafe

saat 20:00
yarim rezene
ceyrek kk peynir
3-4tk yogurt

su 2,5 lt dir
spor 15 dk bisiklet

Neden canım çekirdek sıkıntılı mı

Ay inşallah canim. İki gün dengesiz beslendim ya sanki böyle doyunca veremeyecekmişim gibi geliyor
hic aklina oyle seyler getirme kuzum, olumlu dusun olumlu olsun :)
rezeneeeee bu aksam da soframi senlendirdii :)
su haric guzel olmus canim afiyet olsun
afiyet olsun canim, guzel olmus
Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 çay bardağı çekirdek

Akşam 19.00
1 tabak pırasa
Salata
Yoğurt

Kahve içerim

Su 2.5 lt
afiyet olsun canim guzel olmus
afiyet olsun canim guzel olmus
gewezebidik çok ılımlı aynı zamanda çok da sempatik bi üslubun var ve ben bunu yeni fark ettimsen çok çok yaz buraya emi
tesekkur ederim canimm, yazarim tabiki dee :)
afiyet olsun rakibemm :)
kotu bir menu degil ama daha iyi olabilir, tursu odem yapabilir, antep fistigi biraz fazla olmus sanki, hem me cimek koftesi hem borek biraz karbon olmus
ayni benim esim, yemek yapmaz ama cok guzel tarif verir. canim erkeklerin de muayyen gunleri oluyor bence boyle zamanlarda garip tepkiler verebiliyorlar. hic uzerine alinma. bu arada her daim saca havlu sarilip sonra hizlica giysiler giydirilip arkasindan sac kurutulur bence. sebebi de su, havlu sacin suyunu cekerken islak bornoz cocugun uzerinden uzaklastirilir, havluyu cikarttigimizda cocugun sacinin nemi epey azalmis olur ve hizlica kurutma makinesi ile kurutulabilir. once sacini kurutursak cocuk bornozla usuyebilir ve sacin nemi havluyla beklemediginden cok azalmamis olur kurutmak uzun surer. iste bunlar hep muhendis esi olmaktan ince hesaplar :) biz de bebek yok ama kardesimi ve yegenlerimi ben buyuttum.
bence guzel olmus afiyet olsun
canim menun fena degil ama toplamda 4 dilim ekmek ve corba yemissin, karbonu biraz bol olmus, zamanla oturacaktir eminim ama simdiden neler gozumuze carpti soyleyelim ki ilerde menuleri ona gore ayarlayabilesin dedim. birde aksama salata falan da ekleyebilirmissin, yesillik goremedim menude.
yukarda dedigim gibi kuzum, erkeklerinde muayyen gunleri olur :)
oglen epey karbon olmus canim, aksam guzel ama, afiyet olsun

Selam

Bugunku menum

Kahvalti 09:30
Peynir
Zeytin
Domates

Akşam 20:00
4 y.k. yogurda 2 kaşık yulaf 1 yarım avuç kuruh üzüm ekleyip yedim

1.5 litre su

Spor yok

Bugün benim için berbattı şiddetli baş ağrısı çekiyorum oyuzden Bugün yemekte yapamadım akşamı yulaflı yoğurtla geçirdim. Buraya yazamadım da kusura bakmayın lütfenn

Afiyet olsun canım gayet güzel
Neden canım çekirdek sıkıntılı mı
Tatlım bende inanılmaz ödem yapıyor. Kabak Çekirdeği olabilir ama.
hic aklina oyle seyler getirme kuzum, olumlu dusun olumlu olsun :)
Haklısın tatlım❤❤
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldun

spor süper menu guzel cnm :))
cayi birakip suyunu ic cnm 1 lt le suyla olurmu
Menu iyide şu makarnalara bulasma
abla haklısın yazdıklarında ben unun çok aciktirdigini
miktar fazla olsa haklisinda cnm 1 tk la farketmez
Bide karabugday tb dan daha faaydali
kuzum emizirken aksam yememek olurmu en azindan bi yogurt salata olsaydi
Insanty heralde jillandan zor degilmi ben hic yapmadim
Oyleyse 4.5 hesap et
Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 çay bardağı çekirdek

Akşam 19.00
1 tabak pırasa
Salata
Yoğurt

Kahve içerim

Su 2.5 lt
bugun tam karatay olmus :))
Ama cekirdek yerine 3 ceviz yada 10 badem dahami iyi olurdu acaba
100 gr cekirdek 600 kalori
1 cb o kadar edermi bilemedim
menu spor guzel cnm ama suyu artir
Bide mercimekle karnibahar insallah bomba etkisi yapmaz :))
elifcim dunku menunu sordugum halde yazmadin
Bugunude yazmayim diyorsun
Ben seni oncesinde tanimadigim icin benim icin denemede olan uyesin
Sen kaptan olsan guvenirmiydin
Onceden Dedigim gibi once kendini ispatla ondan sonra listeyi konusalim
Bu sana ozgu bisey degil
Tabiki bende disiplinli devam edip guzel kilo veren uyelerin listeye girmesini isterim

Ayrica bastan hemen detokslara sarilma cnm
Ilerde gercekten ihtiyacin olursa yaparsin

Naber kızlar gündüz yaptığım alıntılar ne garip olmuş , gün boyu oğlumla disardaydik gezdik hava çok iyiydi eve geldik hasta oldum hala karnım ağrıyor üşüttüm mu acaba
havalar iyiyse bile cok aldanmamak lazim cnm dikkat et a, ayaklarini sicak tut
iyiki bitmis kurabiyeler :)) digerleri guzel cnm
bu ne ablam ???ilk kez görüyorum Mefkurem
rezene cnm
sabah niye yarim yumurta cnm
Fistik 10-12 yeterli
Aksam miktarlar az ama karbon agirlikli
Bende herzaman once giydirip sonra kuruturdum :)) esine soyle kadinlara sordum herkes aynisini dedi diye :))
akşam ekmek olmasa daha iyiymis
2 gundurde karnibahar yiyon :))
tatlim hic sebze salata turu bisey yok baya kuru olmus suyu da artirmaya calis
keske evde saglikli kahvaltini yapip gitseydin ac gidecegine en azindan borekleri yemezdin
Senin bu gezmeleri ne yapacaz bilmiyorum tatlim herkes biyerlere gidiyor ama gercekten istersek kacamak yapmayiz

Oglen oyle olunca aksam corba olmamaliydi
Selam kaptan,
Ben bugün Türkiye’den gelen abimle 1 saatlik bir buluşma yaşadım, annem sağolsun kuruyemişçilerde bulunan en kalorili ve şekerli süper ürünlerden bir paket yapmış. Ama yemedim
Niye 1 saat cnm

Ilerdede yemicen dimi :)) keske saglikli kuruyemis gonderseymis
anacim iş yapan koca bulmusun daha ne istiyon :))) :
menu guzelde cnm
Senin aksam saatleri biraz öne gelse eminim daha iyi sonuc alacaksin

gewezebidik yeni gördüm etiketi canım tamamdır o iş bende birde evet ben aldığımda da losev için bir kampanya vardı zaten prolarin extra bir özelliği yok başka sitelerde olduğu gibi başka çoğu sitede üyeler konu bile açamıyor burda amac kar değil . Ve ben hiç görmedim ille de pro olun diye tutturan kk da ama daha önce başka bir yerde pro olmadık diye atıldım yarışma düzenleme filan hepsi yasaktı pro olmayanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…