- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.661
spor süper menu guzel cnm :))
cayi birakip suyunu ic cnm 1 lt le suyla olurmu
Menu iyide şu makarnalara bulasma
miktar fazla olsa haklisinda cnm 1 tk la farketmez
Bide karabugday tb dan daha faaydali
kuzum emizirken aksam yememek olurmu en azindan bi yogurt salata olsaydi
Insanty heralde jillandan zor degilmi ben hic yapmadim
Oyleyse 4.5 hesap et
bugun tam karatay olmus :))
Ama cekirdek yerine 3 ceviz yada 10 badem dahami iyi olurdu acaba
100 gr cekirdek 600 kalori
1 cb o kadar edermi bilemedim
menu spor guzel cnm ama suyu artir
Bide mercimekle karnibahar insallah bomba etkisi yapmaz :))
elifcim dunku menunu sordugum halde yazmadin
Bugunude yazmayim diyorsun
Ben seni oncesinde tanimadigim icin benim icin denemede olan uyesin
Sen kaptan olsan guvenirmiydin
Onceden Dedigim gibi once kendini ispatla ondan sonra listeyi konusalim
Bu sana ozgu bisey degil
Tabiki bende disiplinli devam edip guzel kilo veren uyelerin listeye girmesini isterim
Ayrica bastan hemen detokslara sarilma cnm
Ilerde gercekten ihtiyacin olursa yaparsin
havalar iyiyse bile cok aldanmamak lazim cnm dikkat et a, ayaklarini sicak tut
iyiki bitmis kurabiyeler :)) digerleri guzel cnm
rezene cnm
sabah niye yarim yumurta cnm
Fistik 10-12 yeterli
Aksam miktarlar az ama karbon agirlikli
Bende herzaman once giydirip sonra kuruturdum :)) esine soyle kadinlara sordum herkes aynisini dedi diye :))
akşam ekmek olmasa daha iyiymis
2 gundurde karnibahar yiyon :))
tatlim hic sebze salata turu bisey yok baya kuru olmus suyu da artirmaya calis
keske evde saglikli kahvaltini yapip gitseydin ac gidecegine en azindan borekleri yemezdin
Senin bu gezmeleri ne yapacaz bilmiyorum tatlimherkes biyerlere gidiyor ama gercekten istersek kacamak yapmayiz
Oglen oyle olunca aksam corba olmamaliydi
Niye 1 saat cnm
Ilerdede yemicen dimi :)) keske saglikli kuruyemis gonderseymis
anacim iş yapan koca bulmusun daha ne istiyon :))) :
menu guzelde cnm
Senin aksam saatleri biraz öne gelse eminim daha iyi sonuc alacaksin
İyi geceler ablacım❤❤
İyi gecelerİyi geceler kızlar ben de uyuyayım
İyi geceler canımİyi geceler cankızlar, ablalar
Ay yazdığım mesajı okudum da pek sert olmuş, öfkem sana değil erkeklereBornozla saç kurutulsa da birşey olmaz.
Önce giydirip akabinde de kurusa birşey olmaz.
Di mi.
Ben ona birşey demiyorum da.ben yapınca dünyanın sonu gibi davranıyor ya.o yüzden sordum anarmal kötü birşey de ben mi farkında değilim diye canım
Daha yatmayanlar var, yatın da menümü yazayım diye bekliyorum. Sabaha belki arada kaynar
Görüşmeyeli iş durumu ile ilgili gelişme var mı?Ahahah sen yaz, ben daha yatmam
Yarin duzenli dengeli doyurucu ve bol sulu bi menu bekliyorum rakibemHaftalardır yeme bozukluğu yaşayan birinin menüsü bu, siz dikkate almayın. Saatleri bilmediğim için yazamadım.
1 tb ekmek 1 dilim peynir marul Yarım krep
1 kase yoğurt 1 armut
4 kaşık etli nohut
8 kaşık kısır
Bence buraya kadar süperdi. Sonra 20.00 -23.00 arası çok kötü şeyler yedim, yazamayacağım. En azından günün birazında insan gibi yemek de güzeldi.
Ayrıca 15 dk Leslie yapmaya çalıştım ama 10 dk anca yapabilmişimdir, nefesim kesildi. Yarın tekrar denerim. Menülerim gitgide düzelir umarım.
Yok canim hala is ariyorum, hatta iyi gecen gorusmemden sonra ikinci gorusmeye cagirip sonra biz baska birini ise aldik diye aradilar, ilginc seyler oluyor yani, bakalim kismet :)Görüşmeyeli iş durumu ile ilgili gelişme var mı?
Afiyet olsun abla cok guzel menu olmusCumartesi menum
11.30
1 yumurtayla menemen
2 dil ceddar
2 kucuk dil. Mozeralla
4 zeytin
Erik domateslerden
Bir lokma roka (paketten iyi cikmadi icim almadi)
1 tb sandwich ekm
17.00
1 tabak kabak yemegi
Yogurt
Su 2 lt yi gecmistir
Spor 30 dk leslie
90 puan
Pnrrr-12
kuzum uzun sure ac kalmisin bu bas agrini iyice tetikler bide az suSelam
Bugunku menum
Kahvalti 09:30
Peynir
Zeytin
Domates
Akşam 20:00
4 y.k. yogurda 2 kaşık yulaf 1 yarım avuç kuruh üzüm ekleyip yedim
1.5 litre su
Spor yok
Bugün benim için berbattı şiddetli baş ağrısı çekiyorum oyuzden Bugün yemekte yapamadım akşamı yulaflı yoğurtla geçirdim. Buraya yazamadım da kusura bakmayın lütfenn
kuzum etiket yapacaz derken liste alt ust oldu devam etmedik o yuzdenMefkurem Ucundan tırtıklasam da dengeyi bozmam, zamana yayabilirim:) burda olmayanlardan göndermek istemiş, bizim oraların ürünleri de malum; lezzetli ve tehlikeli Bu arada ben hedef yazmama rağmen kendimi tabloda göremedim, bir bilirkişiyi mi etiketlemek gerek haftalık hedef için kaptan aplam ?
tmm bebegim temiz bi sayfa acalimTamam ablacım sonuna kadar haklısın tabiki ben kendmi tantcam ki sen de öyle karar verceksin.dün ve özellkle bugünü çiziyorum,yanlış yaptım,dersimi cıkardım ama cok daha önceden en ufak kacamagmda diyet bozuldu derdim ve devamını on misli getirir,günü öyle kapatrdım.ama öle yapmadm,nefsimi körelttim diyelim,onu da yapmamalıydım haklısın ablacım.Teşekkür ederim.cumaya güzel bi eksiyle gelip affedildin mesajı alcm inş sendenMefkurem ablam
buna en iyi ekim cevap verir cnmHatun kişiler size bir şey danışacağım;
Yaş 29 a gelmek üzere ve ben yüzüm için pek bişey kullanmıyorum. Kafama estikçe tonikle temizliyorum ve genelde çıkmadan güneş kremiyle nemlendiriyorum. Cildimin genel neminden memnun değilim, sanki göz çevrem de tazeliğini yitiriyor gibi. Böyle bi gölgelenmeler, kazayağı belirtileri falan.. göz etrafıma yağ bazlı ağır krem kullanırsam da hemen yağ butonu pırtlıyo. Burayı süslü sözlüğe çevirmek istemezdim ama aranızda kozmetiksever varsa denenmiş hafif bir nemlendirici ve yaşlanma karşıtı-nemlendirici göz kremi önerebilir mi? Doğal tavsiyelere de açığım tabii ki.tugcetugcem sen bugün cilt bakımına falan gittiğine göre yetkili birine benziyorsun kardiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?