Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem Ucundan tırtıklasam da dengeyi bozmam, zamana yayabilirim:) burda olmayanlardan göndermek istemiş, bizim oraların ürünleri de malum; lezzetli ve tehlikeli Bu arada ben hedef yazmama rağmen kendimi tabloda göremedim, bir bilirkişiyi mi etiketlemek gerek haftalık hedef için kaptan aplam ?

Tamam ablacım sonuna kadar haklısın tabiki ben kendmi tantcam ki sen de öyle karar verceksin.dün ve özellkle bugünü çiziyorum,yanlış yaptım,dersimi cıkardım ama cok daha önceden en ufak kacamagmda diyet bozuldu derdim ve devamını on misli getirir,günü öyle kapatrdım.ama öle yapmadm,nefsimi körelttim diyelim,onu da yapmamalıydım haklısın ablacım.Teşekkür ederim.cumaya güzel bi eksiyle gelip affedildin mesajı alcm inş senden Mefkurem ablam

Hatun kişiler size bir şey danışacağım;
Yaş 29 a gelmek üzere ve ben yüzüm için pek bişey kullanmıyorum. Kafama estikçe tonikle temizliyorum ve genelde çıkmadan güneş kremiyle nemlendiriyorum. Cildimin genel neminden memnun değilim, sanki göz çevrem de tazeliğini yitiriyor gibi. Böyle bi gölgelenmeler, kazayağı belirtileri falan.. göz etrafıma yağ bazlı ağır krem kullanırsam da hemen yağ butonu pırtlıyo. Burayı süslü sözlüğe çevirmek istemezdim ama aranızda kozmetiksever varsa denenmiş hafif bir nemlendirici ve yaşlanma karşıtı-nemlendirici göz kremi önerebilir mi? Doğal tavsiyelere de açığım tabii ki. tugcetugcem sen bugün cilt bakımına falan gittiğine göre yetkili birine benziyorsun kardiş

Ay yazdığım mesajı okudum da pek sert olmuş, öfkem sana değil erkeklere Onları değiştiremiyoruz bari kendimizi üzmemek için bakış açımızı değiştirelim diyorum. Belki de ben yanlış düşünüyorum, güçlü olup mücadele etmek lazım?

Haftalardır yeme bozukluğu yaşayan birinin menüsü bu, siz dikkate almayın. Saatleri bilmediğim için yazamadım.
1 tb ekmek 1 dilim peynir marul Yarım krep
1 kase yoğurt 1 armut
4 kaşık etli nohut
8 kaşık kısır

Bence buraya kadar süperdi. Sonra 20.00 -23.00 arası çok kötü şeyler yedim, yazamayacağım. En azından günün birazında insan gibi yemek de güzeldi.
Ayrıca 15 dk Leslie yapmaya çalıştım ama 10 dk anca yapabilmişimdir, nefesim kesildi. Yarın tekrar denerim. Menülerim gitgide düzelir umarım.

Cumartesi menum

11.30
1 yumurtayla menemen
2 dil ceddar
2 kucuk dil. Mozeralla
4 zeytin
Erik domateslerden
Bir lokma roka (paketten iyi cikmadi icim almadi)
1 tb sandwich ekm

17.00
1 tabak kabak yemegi
Yogurt

Su 2 lt yi gecmistir
Spor 30 dk leslie
90 puan
Pnrrr-12

Yarin duzenli dengeli doyurucu ve bol sulu bi menu bekliyorum rakibem

Afiyet olsun abla cok guzel menu olmus

kuzum uzun sure ac kalmisin bu bas agrini iyice tetikler bide az su
Yarin insallahhhhhhhh daha iyi olursun
kuzum etiket yapacaz derken liste alt ust oldu devam etmedik o yuzden
Zaten sen hedefini biliyosun :)) min. Onu tutturmaya calis
tmm bebegim temiz bi sayfa acalim
Sende bize azimli disiplinli elifi goster
buna en iyi ekim cevap verir cnm ekim2009

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…