Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam, tamamen odaklanmamanla alakalı. Şu an kendini henüz diyete ait hissetmiyorsun ondan. 20.00-23.00 benim de parti taymmmm diyerek coştuğum bir aralıktır. O saatte yediğim yemeğin keyfini başka bir vakitte asla alamam lakin ertesi gün mutlaka depresif uyanırım. 5 gün buranın vesilesiyle o saatlerde kendimi beslemediğim için vücudum alışıyor. İlk gün resmen yoksunluk krizi çektim.

Sana da kendim gibi gece yeme bağımlısıymışsın gibi yaklaştım ama belki tek tük çılgınlıkların vardır.

Benim parti time 23.00 le 4.00 arasiydi

Agir yasamlarda bi kadin vardi belki sizde rast gelmisinizdir
Kocasi zayiflamasini istemiyordu
Kadin yemek istemedikce ona hakaret ediyodu
Git bahcede inekler gibi otlan diye, salata yedigi icin
Sonundada ayrildilar

Insanin oyle kocasi olsa nasil olurduki acaba

Öyle çok fazla vakaya rastladım ben de. Sanıyorum o adamlarda ve hatta bazen annelerde ihtiyaç duyulmaya dair bir bağımlılık var. Ya artık sevilmeyeceklerine dair ya da eşleri sağlıklı olunca devletten para alamayacaklarına dair kaygıları olduğu için paniğe kapılıyorlar. Patolojik vakalar.. Bazıları da ölümüne şişman olmayan kadınları çekici bulmuyorlardı.. tövbeler tövbesi ya

Evet oyle durumlarda oluyor cnm
Bu adam sisman kadinlardan hoslaniyormus :))

doğal birşey uzmanlık alanı ekim2009 ben bir eczaci takip ediyorum o bu tür kozmetik urunkerin içeriğini paylaşıyor tamama arkasında da yazıyor ama ne nedir bakmoyoruz biri bizim yerimize bakınca acayip kolay oluyor galiba :) neyse kısaca göz için bir yağ var çevresine kıprik ve kaslara da iyi geliyor inanılmaz ama gözü bile yakmiuor , cilt içinde Q10 gündüz ve gece aldım ama sürekli değil duş sonrası tercih ediyorum genelde 2 güne bir hergun kullanınca sivilce yaptı , benim cildim yağlıdır zaten kırışıklık yok ama yaş 33 oldu illa ki olacak diye
ben de niye bu kız böyle yazdı diyordum
önümüze bakalım bence
bence o adamlar hasta ama acaba hangi duygularını bastırıyorlar onu çözemedim evde birisi ona muhtaç ve sürekli onu beslemek
Birisi de çocuklarına bakabilmek için yemek yediğini izleyenler vardı para karşılığı sonra üstüne oturulmasini isteyenler yani ezilmek istiyorlarmis inan su güzel aklım almıyor bunları
Lakin öyle koca olsa ne mi olurdu bizimde piskolojimizi bozardi 300 kg olurduk

Çok acıkmadım abla o yüzden yemedim ama dediğin gibi sütüm farketti yememezlik yapmayacağım bi daha ben baya zorlandım sporda jilliandan zor sanki hiç yapmadım ama ben 3,5ile çarpmıştım düzeltme yapıyım

Yok malesef tek tük değil benimkisi de. Çocukların yanında yemek istemiyorum. Onlar yatınca da non-stop artık uyuyana kadar ne bulursam
ben de niye bu kız böyle yazdı diyordum
önümüze bakalım bence
Evet önümüze bakmayınca sonu yok, tekrar tecrübe ettim.

Günaydın,
Kahvaltıya davetliyiz. Aklımdan geçen ilk düşünce orada canım ne çekiyorsa yiyeyim. Sonra geri kalanında birşey yemem. Çok saçma biliyorum ama beynim bu kadar obez
hanım hanımcık ye canım gün boyu aç kalmanın sana bir faydası olmaz
Güüüü nayyyyy dınnnnn güzellerrrr fit hatunlarrr ve fitt olma yolunda yürüyenler
günaydın canım

Afiyet olsun canım gayet güzel

Tatlım bende inanılmaz ödem yapıyor. Kabak Çekirdeği olabilir ama.

Haklısın tatlım❤❤

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldun
Bünyeden bünyeye fark ediyor sanırım bende WC ye çıkıyorum hemen çekirdek yediğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…