- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.681
Haftalardır yeme bozukluğu yaşayan birinin menüsü bu, siz dikkate almayın. Saatleri bilmediğim için yazamadım.
1 tb ekmek 1 dilim peynir marul Yarım krep
1 kase yoğurt 1 armut
4 kaşık etli nohut
8 kaşık kısır
Bence buraya kadar süperdi. Sonra 20.00 -23.00 arası çok kötü şeyler yedim, yazamayacağım. En azından günün birazında insan gibi yemek de güzeldi.
Ayrıca 15 dk Leslie yapmaya çalıştım ama 10 dk anca yapabilmişimdir, nefesim kesildi. Yarın tekrar denerim. Menülerim gitgide düzelir umarım.
Benim parti time 23.00 le 4.00 arasiydiSelam, tamamen odaklanmamanla alakalı. Şu an kendini henüz diyete ait hissetmiyorsun ondan. 20.00-23.00 benim de parti taymmmm diyerek coştuğum bir aralıktır. O saatte yediğim yemeğin keyfini başka bir vakitte asla alamam lakin ertesi gün mutlaka depresif uyanırım. 5 gün buranın vesilesiyle o saatlerde kendimi beslemediğim için vücudum alışıyor. İlk gün resmen yoksunluk krizi çektim.
Sana da kendim gibi gece yeme bağımlısıymışsın gibi yaklaştım ama belki tek tük çılgınlıkların vardır.
Benim parti time 23.00 le 4.00 arasiydi
Heee benim dansim ye, yan gel yat türüydüSabaha kadar danzzz danzzz danzzz diyorsun
Agir yasamlarda bi kadin vardi belki sizde rast gelmisinizdir
Kocasi zayiflamasini istemiyordu
Kadin yemek istemedikce ona hakaret ediyodu
Git bahcede inekler gibi otlan diye, salata yedigi icin
Sonundada ayrildilar
Insanin oyle kocasi olsa nasil olurduki acaba
Evet oyle durumlarda oluyor cnmÖyle çok fazla vakaya rastladım ben de. Sanıyorum o adamlarda ve hatta bazen annelerde ihtiyaç duyulmaya dair bir bağımlılık var. Ya artık sevilmeyeceklerine dair ya da eşleri sağlıklı olunca devletten para alamayacaklarına dairkaygıları olduğu için paniğe kapılıyorlar. Patolojik vakalar.. Bazıları da ölümüne şişman olmayan kadınları çekici bulmuyorlardı.. tövbeler tövbesi ya
İyi gecelerBende yatiyorum kizlar
Cok aciktim yatayim bari :)))
Iyi geceler
doğal birşey uzmanlık alanıHatun kişiler size bir şey danışacağım;
Yaş 29 a gelmek üzere ve ben yüzüm için pek bişey kullanmıyorum. Kafama estikçe tonikle temizliyorum ve genelde çıkmadan güneş kremiyle nemlendiriyorum. Cildimin genel neminden memnun değilim, sanki göz çevrem de tazeliğini yitiriyor gibi. Böyle bi gölgelenmeler, kazayağı belirtileri falan.. göz etrafıma yağ bazlı ağır krem kullanırsam da hemen yağ butonu pırtlıyo. Burayı süslü sözlüğe çevirmek istemezdim ama aranızda kozmetiksever varsa denenmiş hafif bir nemlendirici ve yaşlanma karşıtı-nemlendirici göz kremi önerebilir mi? Doğal tavsiyelere de açığım tabii ki. @tugcetugcem sen bugün cilt bakımına falan gittiğine göre yetkili birine benziyorsun kardiş
ben de niye bu kız böyle yazdı diyordumAy yazdığım mesajı okudum da pek sert olmuş, öfkem sana değil erkeklereOnları değiştiremiyoruz bari kendimizi üzmemek için bakış açımızı değiştirelim diyorum. Belki de ben yanlış düşünüyorum, güçlü olup mücadele etmek lazım?
önümüze bakalım benceHaftalardır yeme bozukluğu yaşayan birinin menüsü bu, siz dikkate almayın. Saatleri bilmediğim için yazamadım.
1 tb ekmek 1 dilim peynir marul Yarım krep
1 kase yoğurt 1 armut
4 kaşık etli nohut
8 kaşık kısır
Bence buraya kadar süperdi. Sonra 20.00 -23.00 arası çok kötü şeyler yedim, yazamayacağım. En azından günün birazında insan gibi yemek de güzeldi.
Ayrıca 15 dk Leslie yapmaya çalıştım ama 10 dk anca yapabilmişimdir, nefesim kesildi. Yarın tekrar denerim. Menülerim gitgide düzelir umarım.
Cumartesi menum
11.30
1 yumurtayla menemen
2 dil ceddar
2 kucuk dil. Mozeralla
4 zeytin
Erik domateslerden
Bir lokma roka (paketten iyi cikmadi icim almadi)
1 tb sandwich ekm
17.00
1 tabak kabak yemegi
Yogurt
Su 2 lt yi gecmistir
Spor 30 dk leslie
90 puan
Pnrrr-12
bence o adamlar hasta ama acaba hangi duygularını bastırıyorlar onu çözemedim evde birisi ona muhtaç ve sürekli onu beslemekAgir yasamlarda bi kadin vardi belki sizde rast gelmisinizdir
Kocasi zayiflamasini istemiyordu
Kadin yemek istemedikce ona hakaret ediyodu
Git bahcede inekler gibi otlan diye, salata yedigi icin
Sonundada ayrildilar
Insanin oyle kocasi olsa nasil olurduki acaba
Çok acıkmadım abla o yüzden yemedim ama dediğin gibi sütüm farketti yememezlik yapmayacağım bi daha ben baya zorlandım sporda jilliandan zor sanki hiç yapmadım ama ben 3,5ile çarpmıştım düzeltme yapıyımspor süper menu guzel cnm :))
cayi birakip suyunu ic cnm 1 lt le suyla olurmu
Menu iyide şu makarnalara bulasma
miktar fazla olsa haklisinda cnm 1 tk la farketmez
Bide karabugday tb dan daha faaydali
kuzum emizirken aksam yememek olurmu en azindan bi yogurt salata olsaydi
Insanty heralde jillandan zor degilmi ben hic yapmadim
Oyleyse 4.5 hesap et
bugun tam karatay olmus :))
Ama cekirdek yerine 3 ceviz yada 10 badem dahami iyi olurdu acaba
100 gr cekirdek 600 kalori
1 cb o kadar edermi bilemedim
menu spor guzel cnm ama suyu artir
Bide mercimekle karnibahar insallah bomba etkisi yapmaz :))
elifcim dunku menunu sordugum halde yazmadin
Bugunude yazmayim diyorsun
Ben seni oncesinde tanimadigim icin benim icin denemede olan uyesin
Sen kaptan olsan guvenirmiydin
Onceden Dedigim gibi once kendini ispatla ondan sonra listeyi konusalim
Bu sana ozgu bisey degil
Tabiki bende disiplinli devam edip guzel kilo veren uyelerin listeye girmesini isterim
Ayrica bastan hemen detokslara sarilma cnm
Ilerde gercekten ihtiyacin olursa yaparsin
havalar iyiyse bile cok aldanmamak lazim cnm dikkat et a, ayaklarini sicak tut
iyiki bitmis kurabiyeler :)) digerleri guzel cnm
rezene cnm
sabah niye yarim yumurta cnm
Fistik 10-12 yeterli
Aksam miktarlar az ama karbon agirlikli
Bende herzaman once giydirip sonra kuruturdum :)) esine soyle kadinlara sordum herkes aynisini dedi diye :))
akşam ekmek olmasa daha iyiymis
2 gundurde karnibahar yiyon :))
tatlim hic sebze salata turu bisey yok baya kuru olmus suyu da artirmaya calis
keske evde saglikli kahvaltini yapip gitseydin ac gidecegine en azindan borekleri yemezdin
Senin bu gezmeleri ne yapacaz bilmiyorum tatlimherkes biyerlere gidiyor ama gercekten istersek kacamak yapmayiz
Oglen oyle olunca aksam corba olmamaliydi
Niye 1 saat cnm
Ilerdede yemicen dimi :)) keske saglikli kuruyemis gonderseymis
anacim iş yapan koca bulmusun daha ne istiyon :))) :
menu guzelde cnm
Senin aksam saatleri biraz öne gelse eminim daha iyi sonuc alacaksin
Yok malesef tek tük değil benimkisi de. Çocukların yanında yemek istemiyorum. Onlar yatınca da non-stop artık uyuyana kadar ne bulursamSelam, tamamen odaklanmamanla alakalı. Şu an kendini henüz diyete ait hissetmiyorsun ondan. 20.00-23.00 benim de parti taymmmm diyerek coştuğum bir aralıktır. O saatte yediğim yemeğin keyfini başka bir vakitte asla alamam lakin ertesi gün mutlaka depresif uyanırım. 5 gün buranın vesilesiyle o saatlerde kendimi beslemediğim için vücudum alışıyor. İlk gün resmen yoksunluk krizi çektim.
Sana da kendim gibi gece yeme bağımlısıymışsın gibi yaklaştım ama belki tek tük çılgınlıkların vardır.
Evet önümüze bakmayınca sonu yok, tekrar tecrübe ettim.ben de niye bu kız böyle yazdı diyordum
önümüze bakalım bence
hanım hanımcık ye canım gün boyu aç kalmanın sana bir faydası olmazGünaydın,
Kahvaltıya davetliyiz. Aklımdan geçen ilk düşünce orada canım ne çekiyorsa yiyeyim. Sonra geri kalanında birşey yemem. Çok saçma biliyorum ama beynim bu kadar obez
günaydın canımGüüüü nayyyyy dınnnnn güzellerrrr fit hatunlarrr ve fitt olma yolunda yürüyenler
Bünyeden bünyeye fark ediyor sanırım bende WC ye çıkıyorum hemen çekirdek yediğimdeAfiyet olsun canım gayet güzel
Tatlım bende inanılmaz ödem yapıyor. Kabak Çekirdeği olabilir ama.
Haklısın tatlım❤❤
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldun
Afiyet olsun kaptanımCumartesi menum
11.30
1 yumurtayla menemen
2 dil ceddar
2 kucuk dil. Mozeralla
4 zeytin
Erik domateslerden
Bir lokma roka (paketten iyi cikmadi icim almadi)
1 tb sandwich ekm
17.00
1 tabak kabak yemegi
Yogurt
Su 2 lt yi gecmistir
Spor 30 dk leslie
90 puan
Pnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?