Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın,
Kahvaltıya davetliyiz. Aklımdan geçen ilk düşünce orada canım ne çekiyorsa yiyeyim. Sonra geri kalanında birşey yemem. Çok saçma biliyorum ama beynim bu kadar obez
Sen o dusunceyle gidersen zaten olmaz cnm
Orda ne yersen ye sonra yine acikacaksin
Mutsuz olmak istiyorsan onune geleni yersin
Sadece saglikli seyleri yiyip, kacamak yapmazsan daha huzurlu mutlu olacak, onlari yemedigin icin kendinle gurur duyacaksin

Kahvaltı yapıldı , ev toplandı , çamaşır asılacak , öğlen kabak , akşam karnabahar ve köfte var menü de misafir görünüyor ufukta hafiften rüyamda bir bebek gördüm hala aklımda pamuk gibi bembeyaz hafiften kepçe ama nasıl gülüyor ablama yoruyorum inşallah

pesto26 gülüm göz çevren de kuruluk oluyorsa kaz ayağı da oluşmaya başlıyorsa ki bence çok erken olmaya başlamış benim de kullanıp memnun kaldığım göz çevresi ürününü tavsiye ederim farmasi age serisi göz kremi minnacik 50 gr bir şey ama çok uzun süre gidiyor benim daha ilk tüp bitmedi çabuk biter zannedip yedeğini de almıştım :))

Abla karatayda 1 inçe belli çay bardağı ya ölçü ben üşenmeyip saydım 75-80 adet çiğ badem alıyor bardak
Ne bileyim kuzum bize fazla geliyor :))
Zaten surekli oyle yiyenlerde basta iyi verselerde karbonu kestikleri icin
Sonra vucut alisinca cok yavas veriyolar

Oyle yiyip yinede guzel veriliyorsa olabilir tabi

gülüm yağ olarak benim bildiğim kayısı çekirdeği yağı göz çevresine sürülen tek yağ , senin dediğin kaş kirpiğe de iyi geliyormuş ne yağı merak ettim bak şimdi olmadı onu da alalım kullanalım :))

günaydınnn kk nin muhteşem hatunlarııı
sabahın körün de uyku da dişlerini birbirine çarpıp, ortasın da dolgu olan azı dişinin bir parçasını kıran ben aksiyonlu uyandımmmm günün geri kalanı her şey yolun da huzurlu geçsin hepimizeeeee
çay oldu kahvaltıyı hazırlıycam görüşürüz canlar

Oglen aksam yer degistirse dahami guzel olur acaba

Masallah erkenden isler yapilmis ben daha gozumu acmak icin kahve iciyorum

aminnnnn cnm

Bende uykuda bazen cok sikiyorum dislerimi
Kalkinca farkediyorum

Ben yiyemem o kadar kız ölçüyü koruyacaksan ye balım
En büyük eğlencem ,en sevdiğim,yillardır terkedemediģim yumuşak karnım.... Çekirdeğe bayılırım. Off neyseki eve almıyorum artık
Zaten o aliskanligimizdan tamamen vazgecsek kilo sorunu diye bisey kalmicak
Bak ben 2 haftada aman aman bisey yemedim
Hep gec vakit yedigim için
Tatlilar borekler vs. Yesem icim yanmicak
Aynen kaptanım. Hele sonraki pişmanlık hissi tarif edilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…