- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.701
SüpermişBünyeden bünyeye fark ediyor sanırım bende WC ye çıkıyorum hemen çekirdek yediğimde
Sen o dusunceyle gidersen zaten olmaz cnmGünaydın,
Kahvaltıya davetliyiz. Aklımdan geçen ilk düşünce orada canım ne çekiyorsa yiyeyim. Sonra geri kalanında birşey yemem. Çok saçma biliyorum ama beynim bu kadar obez
DimiGunaydinnnn guzel takimim ❤❤❤❤
Az kalorili kacamaksiz pazarlar
Sanki siz baska turlu yapicaksinizda
bende gereksiz uyari yapiyorum
Bazen tuzsuz yenirse ve miktar abartilmazsa cok kotu degil ama bende uzak duruyorumSüpermişAy ben de mi denesem. Onsuz bir günüm geçmezdi de Günde 400 grama yakın çitleyiverirdim
Ben yiyemem o kadar kızSüpermişAy ben de mi denesem. Onsuz bir günüm geçmezdi de Günde 400 grama yakın çitleyiverirdim
Abla karatayda 1 inçe belli çay bardağı ya ölçü ben üşenmeyip saydım 75-80 adet çiğ badem alıyor bardakBazen tuzsuz yenirse ve miktar abartilmazsa cok kotu degil ama bende uzak duruyorum
Diger kuruyemisler daha doyurucu bence
Zaten o aliskanligimizdan tamamen vazgecsek kilo sorunu diye bisey kalmicakBenimki de
Ne bileyim kuzum bize fazla geliyor :))Abla karatayda 1 inçe belli çay bardağı ya ölçü ben üşenmeyip saydım 75-80 adet çiğ badem alıyor bardak
Ben karisirim onaGünaydın iyi pazarlar ama Pazartesiye karışmam
gülüm yağ olarak benim bildiğim kayısı çekirdeği yağı göz çevresine sürülen tek yağ , senin dediğin kaş kirpiğe de iyi geliyormuş ne yağı merak ettim bak şimdi olmadı onu da alalım kullanalım :))doğal birşey uzmanlık alanıekim2009 ben bir eczaci takip ediyorum o bu tür kozmetik urunkerin içeriğini paylaşıyor tamama arkasında da yazıyor ama ne nedir bakmoyoruz biri bizim yerimize bakınca acayip kolay oluyor galiba :) neyse kısaca göz için bir yağ var çevresine kıprik ve kaslara da iyi geliyor inanılmaz ama gözü bile yakmiuor , cilt içinde Q10 gündüz ve gece aldım ama sürekli değil duş sonrası tercih ediyorum genelde 2 güne bir hergun kullanınca sivilce yaptı , benim cildim yağlıdır zaten kırışıklık yok ama yaş 33 oldu illa ki olacak diye
ben de niye bu kız böyle yazdı diyordum
önümüze bakalım bence
bence o adamlar hasta ama acaba hangi duygularını bastırıyorlar onu çözemedim evde birisi ona muhtaç ve sürekli onu beslemek
Birisi de çocuklarına bakabilmek için yemek yediğini izleyenler vardı para karşılığı sonra üstüne oturulmasini isteyenler yani ezilmek istiyorlarmis inan su güzel aklım almıyor bunları
Lakin öyle koca olsa ne mi olurdu bizimde piskolojimizi bozardi 300 kg olurduk
Oglen aksam yer degistirse dahami guzel olur acabaKahvaltı yapıldı , ev toplandı , çamaşır asılacak , öğlen kabak , akşam karnabahar ve köfte var menü de misafir görünüyor ufukta hafiften rüyamda bir bebek gördüm hala aklımda pamuk gibi bembeyaz hafiften kepçe ama nasıl gülüyor ablama yoruyorum inşallah
aminnnnn cnmgünaydınnn kk nin muhteşem hatunlarııı
sabahın körün de uyku da dişlerini birbirine çarpıp, ortasın da dolgu olan azı dişinin bir parçasını kıran ben aksiyonlu uyandımmmm günün geri kalanı her şey yolun da huzurlu geçsin hepimizeeeee
çay oldu kahvaltıyı hazırlıycam görüşürüz canlar
En büyük eğlencem ,en sevdiğim,yillardır terkedemediģim yumuşak karnım.... Çekirdeğe bayılırım. Off neyseki eve almıyorum artıkBen yiyemem o kadar kızölçüyü koruyacaksan ye balım
Aynen kaptanım. Hele sonraki pişmanlık hissiZaten o aliskanligimizdan tamamen vazgecsek kilo sorunu diye bisey kalmicak
Bak ben 2 haftada aman aman bisey yemedim
Hep gec vakit yedigim için
Tatlilar borekler vs. Yesem icim yanmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?