- 11 Nisan 2007
- 88.028
- 517.924
- 1.223
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.721
Abla karatayda 1 inçe belli çay bardağı ya ölçü ben üşenmeyip saydım 75-80 adet çiğ badem alıyor bardak
Akşam misafir var abla ondan akşam öyle aslında başka şeylerde olacak lakin benim için bunlar geçerliOglen aksam yer degistirse dahami guzel olur acaba
Masallah erkenden isler yapilmis ben daha gozumu acmak icin kahve iciyorum
Aman sen hic baslama en iyisibüyük eğlencem ,en sevdiğim,yillardır terkedemediģim yumuşak karnım.... Çekirdeğe bayılırım. Off neyseki eve almıyorum artık
Tüh ya komedi gibisin ama nasıl sıktin acaba yanlız ben gündüz bile sürekli dişlerimi sıkıyorumgünaydınnn kk nin muhteşem hatunlarııı
sabahın körün de uyku da dişlerini birbirine çarpıp, ortasın da dolgu olan azı dişinin bir parçasını kıran ben aksiyonlu uyandımmmm günün geri kalanı her şey yolun da huzurlu geçsin hepimizeeeee
çay oldu kahvaltıyı hazırlıycam görüşürüz canlar
Biz hep açız açSenelerdir bi doyamadik gitti
Biz hep açız açSenelerdir bi doyamadik gitti
Dr now ne diyor böyle birşey yok sen yemek istediğin için bahane arıyorsunKursağımız büyükse demek
Dr now ne diyor böyle birşey yok sen yemek istediğin için bahane arıyorsunbayılıyorum adama ama haberi yok onunda göbek almış başını gidiyor
O da yaslandi iyiceDr now ne diyor böyle birşey yok sen yemek istediğin için bahane arıyorsunbayılıyorum adama ama haberi yok onunda göbek almış başını gidiyor
Ayrı bir karizması var ama ya tepkiler filanO da yaslandi iyice
Ona bisey olursa amerikadaki siskolar ne yapicak :))))
Şehriye çorbası var benim yaninda salata patlıcan köz salata yogurt düşünüyorum kaptanım uygun mudurBugun aksama menude ne var kizlar
Yazin da kararsiz olanlara fikir olsun
Tabiki yanlis secimler olursa baştan uyaralim
Ben dun mantar almistim belki onu yaparim
Şu an aklimda baska bisey yok
Demekki kacamak olmasa bugun daha guzel eksi olacakmisGünaydın kızlar bugün tartildim 88.7 çıktım dun ki menüme gore guzel rakam die düşünüyorum pazartesj guzel bi eksiylr gekirim insAllah bugun gayet dikkat edicem insAllah
Ooo masAllah simdiden haBenim sipamin meleği geldi oyun oynuyorlardün dışarı çıkarken anne bana parfum sık dedi çocuklar için erken dedim ama melek beni koklarsa  güzel kokarım kuzey ne güzel kokuyorsun der demez mi oğlum şimdiden böyle ise benim pabuç çabuk dama atılacak demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?