Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar bugün tartildim 88.7 çıktım dun ki menüme gore guzel rakam die düşünüyorum pazartesj guzel bi eksiylr gekirim insAllah bugun gayet dikkat edicem insAllah
Ne kadar eksi sen onu söyle aklımızda kalmıyor ki kuzu cuma kim ne kadardı , ama eksi görmek süper

Cok erken baslamis

Yeni nesil çok fena 4 e yeni girdi ya ama çocuk işte acaba melek onun için ne ifade ediyor ruhunda şöyle bir slayt geçse bize ne güzel olur
Benim kiz henuz karsi cins icin degilde suslu olmayi sevdginden o da istiyor arada parfum ruj Allah im acilarini gostermesin

Benim kiz henuz karsi cins icin degilde suslu olmayi sevdginden o da istiyor arada parfum ruj Allah im acilarini gostermesin
Amin amin evlat çok güzel ama büyüdükçe nasıl oluyor hiç tahmin edemiyo insan yaşayıp göreceğiz Allah izin verirse

Günaydınnn

İyi pazarlar kankalarrrr ❤

Geçmişi okudum ama vallahi üşeniyorum cevaplamaya Anlık bir bıkkınlık var şu an hayatımda. Migren atağıyla uyandım , muhtemelen ondandır...

Akşama dışarda yemek yicez ablalarımla. Et ve salata seçmeyi düşünüyorum🍽

Onun dışında avm ye gidip trekking için bot alacam, ev pandufum eskimiş onu alacam. Kitap filan okurum, yürüyüşe giderim ve geldi yine Pazartesi

Bebeli hatunlar, ogretmenler
Bizim kiz simdi 3.5 yasinda
Ona egitim seti almak istiyorum
Tavsiye edebileceginiz bisey varmi ve tabiki satilan site adi :))
Kesinlikle robotik kodlama inanılmaz beğendi kuzey yani abarta bilirim bu konuda , sorun çözme yetenekleri başta olmak üzere yön sayma ve birçok becerisine destek veriyor . Orda nasıl bilmiyorum ama Türkiye de okullarda yeni başladın di ki çoğu okulda henüz yok

Hosgeldin canim.

Canım yaş itibariyle cilt tipine uygun kremleri kullanma zamanı gelmiş. Uygun kremler için de cildini çok çok iyi tanıman gerekiyor. La roshe un ürünlerini önerebilirim, internet sitesinden detaylı açıklamalarla uygununu seçebilirsin.

Ben ürtikerim ve aşırı hassas cildimden ötürü mevsimsel ürünler kullanıyorum. Adananın havasının nemli olması da kullandığım ürün seçimlerinde etken ve yıllardır aynı yerde cilt bakımı yaptırdığım için onların önerilerini dikkate alıyorum.

Güneş kremini yaz kış asla ihmal etme olur mu

Son zamanlarda kendini cok siktigin icin migrende geldi tabiki
Git dolas kafa dagit iyi gelir cnm

Nette satiliyormu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…