- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.741
Ne kadar eksi sen onu söyle aklımızda kalmıyor ki kuzu cuma kim ne kadardı , ama eksi görmek süperGünaydın kızlar bugün tartildim 88.7 çıktım dun ki menüme gore guzel rakam die düşünüyorum pazartesj guzel bi eksiylr gekirim insAllah bugun gayet dikkat edicem insAllah
Corba 1 kepce yeter cnm digerleri guzelŞehriye çorbası var benim yaninda salata patlıcan köz salata yogurt düşünüyorum kaptanım uygun mudur
Aynen cnm ya,Demekki kacamak olmasa bugun daha guzel eksi olacakmis
Cok erken baslamisBenim sipamin meleği geldi oyun oynuyorlardün dışarı çıkarken anne bana parfum sık dedi çocuklar için erken dedim ama melek beni koklarsa  güzel kokarım kuzey ne güzel kokuyorsun der demez mi oğlum şimdiden böyle ise benim pabuç çabuk dama atılacak demektir
Yeni nesil çok fena 4 e yeni girdi ya ama çocuk işte acaba melek onun için ne ifade ediyor ruhunda şöyle bir slayt geçse bize ne güzel olurOoo masAllah simdiden ha
ayyy k.b cnm ya yazmamışım 89.1dim 88.7 - 400 ciktimNe kadar eksi sen onu söyle aklımızda kalmıyor ki kuzu cuma kim ne kadardı , ama eksi görmek süper
tamam cnm saolasinCorba 1 kepce yeter cnm digerleri guzel
Anasına çekmiş bende küçükken ne olacaksın diyenlere gelin olacağım dermisim :)Cok erken baslamis
Benim kiz henuz karsi cins icin degilde suslu olmayi sevdginden o da istiyor arada parfum rujYeni nesil çok fena 4 e yeni girdi ya ama çocuk işte acaba melek onun için ne ifade ediyor ruhunda şöyle bir slayt geçse bize ne güzel olur
Amin amin evlat çok güzel ama büyüdükçe nasıl oluyor hiç tahmin edemiyo insan yaşayıp göreceğiz Allah izin verirseBenim kiz henuz karsi cins icin degilde suslu olmayi sevdginden o da istiyor arada parfum rujAllah im acilarini gostermesin
Ben hic evlenmicem derdimAnasına çekmiş bende küçükken ne olacaksın diyenlere gelin olacağım dermisim :)
Kesinlikle robotik kodlama inanılmaz beğendi kuzey yani abarta bilirim bu konuda , sorun çözme yetenekleri başta olmak üzere yön sayma ve birçok becerisine destek veriyor . Orda nasıl bilmiyorum ama Türkiye de okullarda yeni başladın di ki çoğu okulda henüz yokBebeli hatunlar, ogretmenler
Bizim kiz simdi 3.5 yasinda
Ona egitim seti almak istiyorum
Tavsiye edebileceginiz bisey varmi ve tabiki satilan site adi :))
Demek ki tersi oluyorBen hic evlenmicem derdim
Iyiki oyle demisim
Hosgeldin canim.
Hatun kişiler size bir şey danışacağım;
Yaş 29 a gelmek üzere ve ben yüzüm için pek bişey kullanmıyorum. Kafama estikçe tonikle temizliyorum ve genelde çıkmadan güneş kremiyle nemlendiriyorum. Cildimin genel neminden memnun değilim, sanki göz çevrem de tazeliğini yitiriyor gibi. Böyle bi gölgelenmeler, kazayağı belirtileri falan.. göz etrafıma yağ bazlı ağır krem kullanırsam da hemen yağ butonu pırtlıyo. Burayı süslü sözlüğe çevirmek istemezdim ama aranızda kozmetiksever varsa denenmiş hafif bir nemlendirici ve yaşlanma karşıtı-nemlendirici göz kremi önerebilir mi? Doğal tavsiyelere de açığım tabii ki.tugcetugcem sen bugün cilt bakımına falan gittiğine göre yetkili birine benziyorsun kardiş
Son zamanlarda kendini cok siktigin icin migrende geldi tabikiGünaydınnn
İyi pazarlar kankalarrrr ❤
Geçmişi okudum ama vallahi üşeniyorum cevaplamayaAnlık bir bıkkınlık var şu an hayatımda. Migren atağıyla uyandım , muhtemelen ondandır...
Akşama dışarda yemek yicez ablalarımla. Et ve salata seçmeyi düşünüyorum🍽
Onun dışında avm ye gidip trekking için bot alacam, ev pandufum eskimiş onu alacam. Kitap filan okurum, yürüyüşe giderim ve geldi yine Pazartesi
tugcetugcem günaydın Tuğçe hanım geç kaldınız bugün
Nette satiliyormu cnmKesinlikle robotik kodlama inanılmaz beğendi kuzey yani abarta bilirim bu konuda , sorun çözme yetenekleri başta olmak üzere yön sayma ve birçok becerisine destek veriyor . Orda nasıl bilmiyorum ama Türkiye de okullarda yeni başladın di ki çoğu okulda henüz yok
Son zamanlarda kendini cok siktigin icin migrende geldi tabiki
Git dolas kafa dagit iyi gelir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?