- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.761
Vardı ama ben daha sütlü tarafından koydum canım.Selam kaptan,
Ben bugün Türkiye’den gelen abimle 1 saatlik bir buluşma yaşadım, annem sağolsun kuruyemişçilerde bulunan en kalorili ve şekerli süper ürünlerden bir paket yapmış. Ama yemedim
iyi ki doğmuşortam şimdi süper şeylerle doludur, umarım senin için zor olmamıştır.
Psikolog ertesinde gittiğin mekanlar da ikinci bir terapi etkisi yapmış olmalı..
Çok tatlı bir kendini sevme günü olmuş bence ..
Kafana takıp enerjini düşürme, ileriye doğru bakıp yeni hayatlar kur:)
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Ben de fotoğraflarıma bakınca buraya katılmaya karar verdim. İlk kilo almaya başladığım zamanlar da yürürken camekanlardaki yansımamı üzerime alınmıyordum, başkası yürüyor sanıyordum. Kilo aldığımı kabullenememişim. Şimdi 10 senedir kilolu olduğum içimin kabullenmiş durumdayım tabi
Kritik soru geliyor; sütlü çorbanın içinde pirinç var mıydı?
Herkesin öyle dalgalandığı oluyor ama ben hep şöyle düşünüyorum; bundan önce o umutsuzluğa kapılıp bıraktığım diyetleri devam ettirmiş olsaydım, kaçamak yaptım diye tamamen salmamış olsaydım şimdiye istediğin kilolardaydım. Şimdi kendime bu sefer olacak diyorum. Seninki de olacak:)
Çok güzel menü
Sadece kaşar peyniri göz kırptı ama diğerleri güzel olduğu için tolere edilebilir kesinlikle. Tebrikler
Yulaflı krep dikkati mi çekti. Bir krepsever olan benimle de tarifini paylaşmaya ne dersin?ayrıca menüdeki 1 adet patates kızartması çok sempatik duruyor ..
Ooo kahvaltıda makarna yiyen bir yoldaş buldum..
Süper menüü
Bugün ben de hamburger tekliflerine direndim, seni de tebrik ediyorum
++++++
Süper olmuş
hofffBurcu ne kendisinin ?
Prenses annesi öğle yemeğinde güzel coşmuşsun:) ama nasılsa gitti diye çikolatayı yememişsin, o kısım iyi olmuş
Kızlar sabah şükür tuvalete cikabildim ve tartıda cok guzel bi rakam gördüm ya
Simdi limonlu suyumu ictim bi bitki cayi yaptım kendime kahvalti yapmicam bugun arkadasima gidicem cunki öyle dengelemeye çalışırım azicik kacamak olur bugun malesef
Allah kabul etsin yinede cuma icin cok kotu olmamis afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldun
kuzum uzun sure ac kalmisin bu bas agrini iyice tetikler bide az su
Yarin insallahhhhhhhh daha iyi olursun ❤
Bugun aksama menude ne var kizlar
Yazin da kararsiz olanlara fikir olsun
Tabiki yanlis secimler olursa baştan uyaralim
Ben dun mantar almistim belki onu yaparim
Şu an aklimda baska bisey yok
Ben gitti gidiyordan aldım abla sizde ne var bilmem amaNette satiliyormu cnm
oyyy insallah cocuklara gecmez zencefil bal falan yap cnmTeşekkür ederim Ablamm. Dün neredeyse günün yarısını dışarda geçirdim eve gelincede yatağa girdim taa aksama kadar uuyklama halindeydim' ne evi temizledim ne yemek yaptım ne çocuklarla ilgilenebildim ve üstünede boğaz ağrısıda ekelndi sanırım gripde oldum
senin planda guzel cnmAbla bende bugun evdekilere makarna köfte yapicam. Kendimede yogurtlu kereviz ve 3-4 tene kofte yerim herhalde
beyaz ekmek disinda guzel cnmKahvaltiyi yaptim geldim. Dunku menumj yazmamistim onu yazayim.Dun kadinlar gunu
Kahvaltisindaydim
Kahvalti 10.00
2 yemek kasigi menemen
1 kk peynir
Domates ve yesillik
1 kayisi
3 zeytin
Bir tatli kasigi bal
2 dilim ekmek (sadece beyaz ekmek vardi)
Aksam 20.00
250 gr hamsi
Salata
Yarim kase corba
Su 2 litre
Bazilarinda yurt disi satisi olmuyor bi bakayimBen gitti gidiyordan aldım abla sizde ne var bilmem ama
oyyy insallah cocuklara gecmez zencefil bal falan yap cnm
Ihlamur nane limon kekik cayi falanda iyi gelir
Kahvalti fasli bitti cay keyfi zamani
Bugun yine cok yagmurlu hava
Aksama mantar demistim ama kendime rezeneyi yapayim bakalim nasil olacak
Evdekilere kiymali firin patates var bide salata yaparim
günaydınnn kk nin muhteşem hatunlarııı
sabahın körün de uyku da dişlerini birbirine çarpıp, ortasın da dolgu olan azı dişinin bir parçasını kıran ben aksiyonlu uyandımmmm günün geri kalanı her şey yolun da huzurlu geçsin hepimizeeeee
çay oldu kahvaltıyı hazırlıycam görüşürüz canlar
Benim sipamin meleği geldi oyun oynuyorlardün dışarı çıkarken anne bana parfum sık dedi çocuklar için erken dedim ama melek beni koklarsa  güzel kokarım kuzey ne güzel kokuyorsun der demez mi oğlum şimdiden böyle ise benim pabuç çabuk dama atılacak demektir
Günaydınnn
İyi pazarlar kankalarrrr ❤
Geçmişi okudum ama vallahi üşeniyorum cevaplamayaAnlık bir bıkkınlık var şu an hayatımda. Migren atağıyla uyandım , muhtemelen ondandır...
Akşama dışarda yemek yicez ablalarımla. Et ve salata seçmeyi düşünüyorum🍽
Onun dışında avm ye gidip trekking için bot alacam, ev pandufum eskimiş onu alacam. Kitap filan okurum, yürüyüşe giderim ve geldi yine Pazartesi
insAllah cnmEvet canimm rakibeyiz inşallah bu hafta ikimizde iyi oluruz ama en iyi olan kazansın
Supersin canim inşallah devamida gelir
Amin canım teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım baş ağrısı yetmiyormuş gibi sabah boğaz ağrısıyla uyandım yani şuan pek iyi degilim
Teşekkür ederim Ablamm. Dün neredeyse günün yarısını dışarda geçirdim eve gelincede yatağa girdim taa aksama kadar uuyklama halindeydim' ne evi temizledim ne yemek yaptım ne çocuklarla ilgilenebildim ve üstünede boğaz ağrısıda ekelndi sanırım gripde oldumofff
Abla bende bugun evdekilere makarna köfte yapicam. Kendimede yogurtlu kereviz ve 3-4 tene kofte yerim herhalde
afiyet olsun canımKahvaltiyi yaptim geldim. Dunku menumj yazmamistim onu yazayim.Dun kadinlar gunu
Kahvaltisindaydim
Kahvalti 10.00
2 yemek kasigi menemen
1 kk peynir
Domates ve yesillik
1 kayisi
3 zeytin
Bir tatli kasigi bal
2 dilim ekmek (sadece beyaz ekmek vardi)
Aksam 20.00
250 gr hamsi
Salata
Yarim kase corba
Su 2 litre
burasi super abla baha sicak havaKahvalti fasli bitti cay keyfi zamani
Bugun yine cok yagmurlu hava
Aksama mantar demistim ama kendime rezeneyi yapayim bakalim nasil olacak
Evdekilere kiymali firin patates var bide salata yaparim
O dert baya zor ya bizde de ara ara olugorAy bende aksama ne yapicam kararsizim hergun yemek derdinden biktim bide benim gbi bazi seylere burun kirin yapan esiniz varsasanki anasinin evinde hergun kebab yiyodu beyimiz. Bide soruyorum ne yapiym farketmez diyor sonrada tabagi grtiriyorm surat 5 karış gene yiyor enazindan tek tesellim bu sanirim
ben bazen gündüz bir şeyler yaparken de bir bakıyorum dişleri sıkıyorum çenem ağrımış :)aminnnnn cnm
Bende uykuda bazen cok sikiyorum dislerimi
Kalkinca farkediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?