- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.781
sıkmak da değil çarptım birbirine resmen :)))Tüh ya komedi gibisin ama nasıl sıktin acaba yanlız ben gündüz bile sürekli dişlerimi sıkıyorum
sağ ol gülümm allahtan ağrı sıcak soğuğa hassasiyet yok ucundan gitti minnacık önümüzdeki hafta sonuna randevu alıp gideriz dişçiye :)Ay gecmis olsun abla nasil sıktıysan artik dislerini
Hahah sıpaya bak ya baya erken başlamış
Yeni gördüm rakibem :) güncel 63.7 yazıyor eksidesin :)Bende bugün kahvaltıya davetliydim gezmelerdeyiz bugün sabah tartıldım yine
kız senin rakibin fitciciv değil miydi ayy ben yine mi karıştırdım yanlış mı hatırlıyorum öyle okudum gibime geliyor amaa:)Yeni gördüm rakibem :) güncel 63.7 yazıyor eksidesin :)
vayy be hatun gençleşmiş resmen 63 kilo ne demek yine de sarkma pek görünmüyor helal olsun kadınaSPOR LİSTESİ
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem 135 + 90 + -- + -- + -- + -- + --
Tugcetugcem 260 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + 360 + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebidik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Cemresıla -- + 279 + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady 240 + 270 + -- + -- + -- + -- + --
PrensesAnnesi -- + 90 + -- + -- + --+ -- + --
Buse8 135 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Seyrekyagmur -- + 97,5 + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
aynen abla özellikle birşeyler meşgulken sonra cenem agriyinca fark ediyorumsıkmak da değil çarptım birbirine resmen :)))
ben de bazen gündüz özellikle bir şeyle meşgulken dişleri sıktığımı fark ediyorum, bir şeylere sıkıntı yapıp farkına varmadan sıkıyoruz gülüm çeneyi dişleri
pınarın dün 180 puan vardı benimSPOR LİSTESİ
Carsamba/Persembe
kadinlarin en buyuk derdi :))) evde ne var fikir verelimAy bende aksama ne yapicam kararsizim hergun yemek derdinden biktim bide benim gbi bazi seylere burun kirin yapan esiniz varsasanki anasinin evinde hergun kebab yiyodu beyimiz. Bide soruyorum ne yapiym farketmez diyor sonrada tabagi grtiriyorm surat 5 karış gene yiyor enazindan tek tesellim bu sanirim
cuma kilona bakacaktim unuttum boyle bilemiyorum :)) heralde eksidesin :)Bende bugün kahvaltıya davetliydim gezmelerdeyiz bugün sabah tartıldım yine
ne guzel incelmis kadinSPOR LİSTESİ
Carsamba/Persembe
sen fazla inceliyonbu gün ki aklıma takıp yaptığım iş, yatağı silmek ve buhar makinesi ile üstünden geçmek oldu çok hamlamışım kolumun dermanı kalmadı yavfff ama aman aman temiz olmadı kiiyatağı değişme zamanı gelmiş diyor eşim yaza tayin çıkmazsa yatak değişiyor kesin :)
duşumu aldım aynısefa yüz kremimi sürdüm kaşıma gözüme çıkana bir el attım , saç diplerime kaş kirpik serumu sürücem birazdan , nevresimleri söktüm tıktım makineye de çamaşırlıkta sabah yıkadıklarım serili az kurusunlar nevresimler de yıkanacak, aspratörü mutfak sandalyelerini öylesine ıslak temizlik mendiliyle sildim ,aspratör yine yağlanmış 3-4 gün önce silmiştim, yarına da evi güzelce silip süpürürüm inşallah , yaav bu evi ne diye bu kadar toz topak götürüyor yürürken eve zibil mi döküyoruz epi topu 3 kişiyiz oğlan çoğunluk evde bile yok
sizin evlerde çok batıyor mu yoksa ben mi pasaklıyım valla kendimden şüphe etmeye başladım daha dün süpürge açtım salonla yatak odası hariç her yeri süpürdüm
dogru hatirladin tatlimkız senin rakibin fitciciv değil miydi ayy ben yine mi karıştırdım yanlış mı hatırlıyorum öyle okudum gibime geliyor amaa:)
hay maşallahhhh
sinirimizi kırgınlığımızı ne varsa zavallı dişlerden çıkarıyoruz :))aynen abla özellikle birşeyler meşgulken sonra cenem agriyinca fark ediyorumiyi ki azcik kırılmış kompozit yaparlar
pınarın dün 180 puan vardı benim
eşim nette okumuş amerika da galiba, adamın biri tam 52 sene boyunca karısına sağır dilsiz numarası yapmış sonun da ortaya çıkmış 82 yaşındayken kadın kocasına boşanma davası açmış , adamın avukatı duruşma da müvekkilim evliliğini korumak için böyle bir şey yapmıştır, müvekkilim çok sessiz sakin bir adamdır eşi ise çenesi hiç kapanmayan geveze biridir demiş :))) haa bu arada kadın 2 sene ders alıp işaret dili öğrenmiş adam bu defa da gözleri görmüyor numarası yapmışkadinlarin en buyuk derdi :))) evde ne var fikir verelim
Benimki makarna kabak tavuk hindi yemez onlarin disindakileri yer :))
cuma kilona bakacaktim unuttum boyle bilemiyorum :)) heralde eksidesin :)
ne guzel incelmis kadin
sen fazla inceliyon
dogru hatirladin tatlim
3 lü rakipler :))
çok güzel olur kendi adıma takımın yüz karası olmayayım bari der az daha totoşumu kaldırrı hareket ederim :)Simdiden söyliyim alinmaca gucenmece olmasin
Bundan sonra arti cikanlar takimin yüz karasi
Sabit olanlar, tembeller olarak adlandirilacaklar
ASlinda bazi kurallar koyup enleri yaparsak haksizlik olmaz heralde
Artı cikan sonraki hafta guzel vermis olsa bile enlerde dereceye giremez
Yeni baslayanlar ilk hafta dahil olmaz
Mesela bu hafta ben cemre edibe elif guzel versek bile dereceye girmicez :)))
Siz ne dusunuyorsunuz olurmu boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?