Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tüh ya komedi gibisin ama nasıl sıktin acaba yanlız ben gündüz bile sürekli dişlerimi sıkıyorum
sıkmak da değil çarptım birbirine resmen :)))
ben de bazen gündüz özellikle bir şeyle meşgulken dişleri sıktığımı fark ediyorum, bir şeylere sıkıntı yapıp farkına varmadan sıkıyoruz gülüm çeneyi dişleri

Günaydın kızlar bugün yesilligimi yumurtami yedim diyete kaldığım yerden devam listede olmadığım için çok sıkmak isyemiyorum ama artılar var bide rakipler
C cemresila canım doğum günü dünde kaldı :)
Bugün yeniden diyete başlıcam yumurta diyeti bana iyiyi geliyor 3 yapsam iyi gelir sen ne durum ne :)
fitcivciv sende durumlar nasıl

SPOR LİSTESİ

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem 135 + 90 + -- + -- + -- + -- + --
Tugcetugcem 260 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + 360 + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebidik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Cemresıla -- + 279 + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady 240 + 270 + -- + -- + -- + -- + --
PrensesAnnesi -- + 90 + -- + -- + --+ -- + --
Buse8 135 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Seyrekyagmur -- + 97,5 + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

bu gün ki aklıma takıp yaptığım iş, yatağı silmek ve buhar makinesi ile üstünden geçmek oldu çok hamlamışım kolumun dermanı kalmadı yavfff ama aman aman temiz olmadı kii yatağı değişme zamanı gelmiş diyor eşim yaza tayin çıkmazsa yatak değişiyor kesin :)
duşumu aldım aynısefa yüz kremimi sürdüm kaşıma gözüme çıkana bir el attım , saç diplerime kaş kirpik serumu sürücem birazdan , nevresimleri söktüm tıktım makineye de çamaşırlıkta sabah yıkadıklarım serili az kurusunlar nevresimler de yıkanacak, aspratörü mutfak sandalyelerini öylesine ıslak temizlik mendiliyle sildim ,aspratör yine yağlanmış 3-4 gün önce silmiştim, yarına da evi güzelce silip süpürürüm inşallah , yaav bu evi ne diye bu kadar toz topak götürüyor yürürken eve zibil mi döküyoruz epi topu 3 kişiyiz oğlan çoğunluk evde bile yok
sizin evlerde çok batıyor mu yoksa ben mi pasaklıyım valla kendimden şüphe etmeye başladım daha dün süpürge açtım salonla yatak odası hariç her yeri süpürdüm

vayy be hatun gençleşmiş resmen 63 kilo ne demek yine de sarkma pek görünmüyor helal olsun kadına

aynen abla özellikle birşeyler meşgulken sonra cenem agriyinca fark ediyorum iyi ki azcik kırılmış kompozit yaparlar
pınarın dün 180 puan vardı benim

kadinlarin en buyuk derdi :))) evde ne var fikir verelim
Benimki makarna kabak tavuk hindi yemez onlarin disindakileri yer :))
Bende bugün kahvaltıya davetliydim gezmelerdeyiz bugün sabah tartıldım yine
cuma kilona bakacaktim unuttum boyle bilemiyorum :)) heralde eksidesin :)
ne guzel incelmis kadin
sen fazla inceliyon
kız senin rakibin fitciciv değil miydi ayy ben yine mi karıştırdım yanlış mı hatırlıyorum öyle okudum gibime geliyor amaa:)
dogru hatirladin tatlim
3 lü rakipler :))

aynen abla özellikle birşeyler meşgulken sonra cenem agriyinca fark ediyorum iyi ki azcik kırılmış kompozit yaparlar
pınarın dün 180 puan vardı benim
sinirimizi kırgınlığımızı ne varsa zavallı dişlerden çıkarıyoruz :))
yapılsın da nasıl olursa olsun diyorum :)

Simdiden söyliyim alinmaca gucenmece olmasin

Bundan sonra arti cikanlar takimin yüz karasi
Sabit olanlar, tembeller olarak adlandirilacaklar

ASlinda bazi kurallar koyup enleri yaparsak haksizlik olmaz heralde

Artı cikan sonraki hafta guzel vermis olsa bile enlerde dereceye giremez

Yeni baslayanlar ilk hafta dahil olmaz

Mesela bu hafta ben cemre edibe elif guzel versek bile dereceye girmicez :)))

Siz ne dusunuyorsunuz olurmu boyle

eşim nette okumuş amerika da galiba, adamın biri tam 52 sene boyunca karısına sağır dilsiz numarası yapmış sonun da ortaya çıkmış 82 yaşındayken kadın kocasına boşanma davası açmış , adamın avukatı duruşma da müvekkilim evliliğini korumak için böyle bir şey yapmıştır, müvekkilim çok sessiz sakin bir adamdır eşi ise çenesi hiç kapanmayan geveze biridir demiş :))) haa bu arada kadın 2 sene ders alıp işaret dili öğrenmiş adam bu defa da gözleri görmüyor numarası yapmış
arada biz de mi duymasak görmesek diyorum ziri zibili çok görmeyelim, yemeğe mırın kırın ederlerse duymayalım ayy hayat öyle güzel olur beee:)))))))

çok güzel olur kendi adıma takımın yüz karası olmayayım bari der az daha totoşumu kaldırrı hareket ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…