- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.801
En guzeli otu..... Kafaya takmamakda cnmeşim nette okumuş amerika da galiba, adamın biri tam 52 sene boyunca karısına sağır dilsiz numarası yapmış sonun da ortaya çıkmış 82 yaşındayken kadın kocasına boşanma davası açmış , adamın avukatı duruşma da müvekkilim evliliğini korumak için böyle bir şey yapmıştır, müvekkilim çok sessiz sakin bir adamdır eşi ise çenesi hiç kapanmayan geveze biridir demiş :))) haa bu arada kadın 2 sene ders alıp işaret dili öğrenmiş adam bu defa da gözleri görmüyor numarası yapmış
arada biz de mi duymasak görmesek diyorum ziri zibili çok görmeyelim, yemeğe mırın kırın ederlerse duymayalım ayy hayat öyle güzel olur beee:)))))))
Bencede faydali olur :)))çok güzel olur kendi adıma takımın yüz karası olmayayım bari der az daha totoşumu kaldırrı hareket ederim :)
Tebrikler canım çok güzelGünaydın kızlar cuma 89.1 dim bugün tartildim 88.7 çıktım dun ki menüme gore guzel rakam die düşünüyorum pazartesj guzel bi eksiylr gekirim insAllah bugun gayet dikkat edicem insAllah
Owww senin ki pek fenaymısBenim sipamin meleği geldi oyun oynuyorlardün dışarı çıkarken anne bana parfum sık dedi çocuklar için erken dedim ama melek beni koklarsa  güzel kokarım kuzey ne güzel kokuyorsun der demez mi oğlum şimdiden böyle ise benim pabuç çabuk dama atılacak demektir
Geçmiş olsun canım dikkat et . Bitki Çayı falan içTeşekkür ederim canım baş ağrısı yetmiyormuş gibi sabah boğaz ağrısıyla uyandım yani şuan pek iyi degilim
Güzel canım afiyet olsunKahvaltiyi yaptim geldim. Dunku menumj yazmamistim onu yazayim.Dun kadinlar gunu
Kahvaltisindaydim
Kahvalti 10.00
2 yemek kasigi menemen
1 kk peynir
Domates ve yesillik
1 kayisi
3 zeytin
Bir tatli kasigi bal
2 dilim ekmek (sadece beyaz ekmek vardi)
Aksam 20.00
250 gr hamsi
Salata
Yarim kase corba
Su 2 litre
ayy iyiki gelmediii bu hafta yüz karasıydım yoksaaaaBencede faydali olur :)))
Iyiki gecen hafta aklima gelmedi
Biz listede değiliz nasıl olacak abla anlamadim artı çıkarsak takımın yüz karası olalım ona katılıyorum derece ne dereçesi onu anlamadimSimdiden söyliyim alinmaca gucenmece olmasin
Bundan sonra arti cikanlar takimin yüz karasi
Sabit olanlar, tembeller olarak adlandirilacaklar
ASlinda bazi kurallar koyup enleri yaparsak haksizlik olmaz heralde
Artı cikan sonraki hafta guzel vermis olsa bile enlerde dereceye giremez
Yeni baslayanlar ilk hafta dahil olmaz
Mesela bu hafta ben cemre edibe elif guzel versek bile dereceye girmicez :)))
Siz ne dusunuyorsunuz olurmu boyle
Yuzdesi 1 i geçenlere takimin ENLERI yapiyoduk ya cnm onu diyorumBiz listede değiliz nasıl olacak abla anlamadim artı çıkarsak takımın yüz karası olalım ona katılıyorum derece ne dereçesi onu anlamadim
Benden size sıra gelmezdiayy iyiki gelmediii bu hafta yüz karasıydım yoksaaaa
aynen abla özellikle birşeyler meşgulken sonra cenem agriyinca fark ediyorumiyi ki azcik kırılmış kompozit yaparlar
pınarın dün 180 puan vardı benim
kadinlarin en buyuk derdi :))) evde ne var fikir verelim
Benimki makarna kabak tavuk hindi yemez onlarin disindakileri yer :))
cuma kilona bakacaktim unuttum boyle bilemiyorum :)) heralde eksidesin :)
ne guzel incelmis kadin
sen fazla inceliyon
dogru hatirladin tatlim
3 lü rakipler :))
Siz denk geldinizmi bilmiyorum
Gecenlerde agir yasamlardaki kadinin gobegi resmen ayaklarina kadar geliyordu
Allah korusun kimseye vermesin
Herkesin vucudu yaglari farkli bolgeye depo ediyor
Bu kadinda hep gobeginde toplanmis
Kalabalik yerler benimde hep basimi agritirBen geldimmmm
Avm çok kalabalıktı zonklayan başımı ekstra zonklattı. Yürüyüş botumu ve ev botumu alıp başka bir şeye bakmadan eve geldik.
Şu an nalları diktim yatıyorum
Ne kadar sinir koyabiliriz aBlack ona göre kilo alıp veriyomYuzdesi 1 i geçenlere takimin ENLERI yapiyoduk ya cnm onu diyorum
Korumada olanlara arti icin bi sınır koyabiliriz belki
Hemen yüz karasi yapmiyalim
En rahat sensin kız yat dinlen :)Ben geldimmmm
Avm çok kalabalıktı zonklayan başımı ekstra zonklattı. Yürüyüş botumu ve ev botumu alıp başka bir şeye bakmadan eve geldik.
Iyi yapmisinEkledim smdi cnm nasil gozumden kacmis
Benim esimde makarna kabak tavuk sevmiyor tavugu sadce firinda kanat olarak yer
Patlican karnibahar vardi abla patlican yemegi yaptm patatesli kiymali falan uydurdum ole
Simdiden söyliyim alinmaca gucenmece olmasin
Bundan sonra arti cikanlar takimin yüz karasi
Sabit olanlar, tembeller olarak adlandirilacaklar
ASlinda bazi kurallar koyup enleri yaparsak haksizlik olmaz heralde
Artı cikan sonraki hafta guzel vermis olsa bile enlerde dereceye giremez
Yeni baslayanlar ilk hafta dahil olmaz
Mesela bu hafta ben cemre edibe elif guzel versek bile dereceye girmicez :)))
Siz ne dusunuyorsunuz olurmu boyle
Karne 1 sefer veriliyorNe kadar sinir koyabiliriz aBlack ona göre kilo alıp veriyom
Bizim mezuniyet karnesi ne zaman hazırlanacak abla yoksa karneyi almadan başa dönecez
Bende cnm ve cok iyi anliyorumOfff yaaa ne kötü birşeyBen çok üzülüyorum o tür programları izlerken
Kilo kötü birşey yaaa
Spor yapanlar cogalsa guzel olur da bahanelerimiz bitmiyorBence iyi dusunmussun abla belki bu sayede daha dikkat eder etmeyenler sporlarda cogalir
Geçmiş olsun canım dikkat et . Bitki Çayı falan iç
Ben geldimmmm
Bence 1 kilo yeter yoksa alır başını gider bu kilolar :)Karne 1 sefer veriliyorilk mezuniyette sadece
Bilmem ne kadar opsiyon koyalim
Bana 1 kilo yeter gibi geliyor yoksa fazlami olur
Kizlar siz ne diyosunuz
tugcetugcem
AdaisyLove
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?