- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.781
yakınmışız cnm ya ankaraya geçerken uğrarızbende bursadayım
valla ben acı yiyemiyorum zira ağzımda midemde yanıyo
aynısından benim var tek fark benimki teflon seninki seramik sanırım çok kullanışlı hemde şık güle güle kullan içinde pişen yemekler huzur içinde yensin inşarkadaşlar Konuyla alakası yok ama dün Annem bana süpriz yaptı işyerimde posetler var sen alda gel eve gelirken dedi bende işcıkışı gittim almaya birde ne göreyim Çok beğendiğim Tencere takımını almış resmini paylaşıyorum nasıl
Ben cok Mutlu oldum
Eki Görüntüle 311806
canım Şimdi gurup foni firsatlarına baktım bir indirim gördüm sanada haber vermek istedim
(Ankyra Spor ve Yaşam Kulübü Emek'te Bir Aylık Sınırsız Hafta Sonu Üyeliği 150 TL Yerine 50 TL! Ankyra Ata Plaza'da Bir Aylık Sınırsız Hafta İçi Üyeliği 150 TL Yerine 59 TL!)
canım Şimdi gurup foni firsatlarına baktım bir indirim gördüm sanada haber vermek istedim
(Ankyra Spor ve Yaşam Kulübü Emek'te Bir Aylık Sınırsız Hafta Sonu Üyeliği 150 TL Yerine 50 TL! Ankyra Ata Plaza'da Bir Aylık Sınırsız Hafta İçi Üyeliği 150 TL Yerine 59 TL!)
bahsettiğin kampanyayı ben bulamadım cnm ya grupfonide
bahsettiğin kampanyayı ben bulamadım cnm ya grupfonide
Ankyra Spor ve Yaşam Kulübünde Bir Aylık Hafta İçi ve Hafta Sonu Üyelikleri!
canım link bu Şehir fırsatlarıymıs pardon
Yüzme havuzunu Görünce fiyatı uygun geldi bana yüzerek daha hızlı kilo veriliyordiye duymuştum
Yüzmeyi Bilmeyen biri olarak
Ankyra Spor ve Yaşam Kulübünde Bir Aylık Hafta İçi ve Hafta Sonu Üyelikleri!
canım link bu Şehir fırsatlarıymıs pardon
Yüzme havuzunu Görünce fiyatı uygun geldi bana yüzerek daha hızlı kilo veriliyordiye duymuştum
Yüzmeyi Bilmeyen biri olarak
Görünce sen aklıma geldin Ankarada oturuyorum deyimiştin az önce Kıskanılacak Birsey yok Gibi geliyor ama Erkekler İşte
kızlar selam
2 gündür hastane içinde program yüklüyorum
tüm pc lere
oyüzden gelemedim((
napıyonuz iyimisinizz
kızlar selam
2 gündür hastane içinde program yüklüyorum
tüm pc lere
oyüzden gelemedim((
napıyonuz iyimisinizz
arkadaşlar Konuyla alakası yok ama dün Annem bana süpriz yaptı işyerimde posetler var sen alda gel eve gelirken dedi bende işcıkışı gittim almaya birde ne göreyim Çok beğendiğim Tencere takımını almış resmini paylaşıyorum nasıl
Ben cok Mutlu oldum
Eki Görüntüle 311806
İyi günlerde kullan canım.
Bizim evdede böyle şeyler eksik olmuyor nisan ayında ablam evlenicek yavaş yavaş alıyor annem çoğu şey evi doldurdu evlensede göndersek eşyaları modundayım odamdalar yaaaa
İyiyiz de topik çok durgun yeniler dışında uğrayan olmuyor :26:
günaydın
ya kızlar nerelerdesiniz 2 gündür gelen giden yok teşfik yok,tehdit yok,entrika yok
hadi gelinde çok yedin kilo aldın diye biraz azarlayın yada motive edin beni aa toğik çok hareketsiz
Günaydın bende dün biraz kaçırdımkendimi suçlu hissediyorum
Günaydın kızlar ...
Dün hiç girmedim.Umarım ters bi durum yoktur.Herkese mutlu bir perşembe diliyorum...
Dün faceden hopısss bana ulastı.İnternetınde sorun varmıs gıremıyormus.Face teldefondan gırmıs ordan msj atmıs.Herkese slm var bolcana...
Benmi ??? Ben kötüyüm ya...Bişeyler iyi gitmiyor ama ne oldugunu anlamıs deılım.Piskolojim iyi deil bu aralar.Dün saat 10:00 gıbı ısım bıttı butun un aylak aylak oturdum tv ızledım ama burayı acıp 2 satır yazmak gelmedı ıcımden.Regl dengesızlıgı heralde sanırsam...
Diyet yapmadım bu hafta ne bulduysam yedım...Yarın pek ıc acıcı olmıycak benım ıcın...Tek ıstedıgım bıran once su pıskolojıden kurtulmakBu dönemde beni maruz görün kızlar en yakın zamanda bomba gibi aranıza dönmek istiyorum .Emın olabılırsınız.
kizlar upuzuuun bir yazi yazmistim salak pc sildi oofaksam yazicam aynisini, su an riske atmak istemiyorum yine hata vericek diye ( pofff nasil da guzel icimi dokmustum
Slm kızlar ne zamandan beri uğrayamıyorum. Bugün oğluşum uyuyor işim de yok girip bakayım dedim. Nasıl gidiyor diyetler. Yarın bakalım sonuçlar nasıl olacak. Ben de bu hafta hergün spora gittim.yediklerime de dikkat ediyorum. 1 aralık da spora başladığımda 76.5 çıkmıştım bugün tartıldım 73 çıktım. 22 günde 3.5 kilo vermişim. Ve 9.takımla tanıştığımdan beri tam 10 kilo kaybettim. Yeni yıla bütün doğum kilolarımı vererek başlamak istiyorum 3 kilo kaldı ama 9 günde de 3 kilo biraz zor. Bakalım ne kadarını vericem.
arkadaşlar Konuyla alakası yok ama dün Annem bana süpriz yaptı işyerimde posetler var sen alda gel eve gelirken dedi bende işcıkışı gittim almaya birde ne göreyim Çok beğendiğim Tencere takımını almış resmini paylaşıyorum nasıl
Ben cok Mutlu oldum
Eki Görüntüle 311806
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?