Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

arkadaşlar Konuyla alakası yok ama dün Annem bana süpriz yaptı işyerimde posetler var sen alda gel eve gelirken dedi bende işcıkışı gittim almaya birde ne göreyim Çok beğendiğim Tencere takımını almış resmini paylaşıyorum nasıl
Ben cok Mutlu oldum

yakınmışız cnm ya ankaraya geçerken uğrarız bende bursadayım

valla ben acı yiyemiyorum zira ağzımda midemde yanıyo

canım Şimdi gurup foni firsatlarına baktım bir indirim gördüm sanada haber vermek istedim
(Ankyra Spor ve Yaşam Kulübü Emek'te Bir Aylık Sınırsız Hafta Sonu Üyeliği 150 TL Yerine 50 TL! Ankyra Ata Plaza'da Bir Aylık Sınırsız Hafta İçi Üyeliği 150 TL Yerine 59 TL!)

aynısından benim var tek fark benimki teflon seninki seramik sanırım çok kullanışlı hemde şık güle güle kullan içinde pişen yemekler huzur içinde yensin inş

cnm emekte ata plazada uzak evime hemde 2yaşında oğlum var hemde eşim spor salonuna pek sıcak bakmıyo kıskançlık yaparım diyo (açık açık söyleyende hiç görmedim ) ikimiz gidelim dedim olmaz bu seferde karşılıklı kıskanırız diyo

bahsettiğin kampanyayı ben bulamadım cnm ya grupfonide

buldum buldum ama yanlış alarm emekte ata plazada bursadada olunca hatlar karıştı bahsi geçen kampanya ankarada

bende yüzme bilmeyenlerdenim

Görünce sen aklıma geldin Ankarada oturuyorum deyimiştin az önce Kıskanılacak Birsey yok Gibi geliyor ama Erkekler İşte

yok cnm ben bursadayım benim annemler ankaraya yakın mecburen eskişehir ankara yapıyoruz annemlere giderken

İyi günlerde kullan canım.

Bizim evdede böyle şeyler eksik olmuyor nisan ayında ablam evlenicek yavaş yavaş alıyor annem çoğu şey evi doldurdu evlensede göndersek eşyaları modundayım odamdalar yaaaa

İyi günlerde kullan canım.

Bizim evdede böyle şeyler eksik olmuyor nisan ayında ablam evlenicek yavaş yavaş alıyor annem çoğu şey evi doldurdu evlensede göndersek eşyaları modundayım odamdalar yaaaa

Cok Teşekkürederim canım
Annemde benden dertli Sen Gitsen Evimin Eşyesı Azalacak Diyor hep
Ben herseye meraklı birisi oldugum için Ne ararsan var

Slm kızlar ne zamandan beri uğrayamıyorum. Bugün oğluşum uyuyor işim de yok girip bakayım dedim. Nasıl gidiyor diyetler. Yarın bakalım sonuçlar nasıl olacak. Ben de bu hafta hergün spora gittim.yediklerime de dikkat ediyorum. 1 aralık da spora başladığımda 76.5 çıkmıştım bugün tartıldım 73 çıktım. 22 günde 3.5 kilo vermişim. Ve 9.takımla tanıştığımdan beri tam 10 kilo kaybettim. Yeni yıla bütün doğum kilolarımı vererek başlamak istiyorum 3 kilo kaldı ama 9 günde de 3 kilo biraz zor. Bakalım ne kadarını vericem.

günaydın
ya kızlar nerelerdesiniz 2 gündür gelen giden yok teşfik yok,tehdit yok,entrika yok
hadi gelinde çok yedin kilo aldın diye biraz azarlayın yada motive edin beni aa toğik çok hareketsiz

ay evet geçmişe baktım
koskoca 2 günde toplasan 5 sayfa ilerlememiş ((
üf kızlarrr motive motiveeee !!!

Günaydın bende dün biraz kaçırdım kendimi suçlu hissediyorum

ah bennnnde,
dün akşam misafirlerim var
eşimin arkadaşları
çok güzel şeyler yapmıştım
makarna salatası, börek filan yemedim ama tatlı çok kaçırdım kızlarrr
hala midemdeler sanki
aynen pişmanlık duyuyorum

MURCHHH kuzum nolduu sanaa
aylak aylak oturdunda gelip şurda iki dökdürseydin keyfin gelirdi yerine
kuşum yarın cuma güzel paylaşımlarımızla hepimiz burda oluruz inş.. ve takımızı yalnız bırakmayalım.,biliyosun biz çok engeller aştık

kizlar upuzuuun bir yazi yazmistim salak pc sildi oof aksam yazicam aynisini, su an riske atmak istemiyorum yine hata vericek diye ( pofff nasil da guzel icimi dokmustum

kuşumm noldu sana içini dökecek noldu bebeğimmm iyimisn:26:

bende yogundum dün giremedim
22 günde 3.5 kilo harika gidiyosun arseda
ah darısı başımıza diycem ama demeye bile utanıyorum çünkü şuan tam armut piş agzıma düş modundayım

ay çok güzel güle güle kullanırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…