- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.821
Valla abla her gün süpürüyorum iki kez süpürsem daha iyi olur gibi öyle yanibu gün ki aklıma takıp yaptığım iş, yatağı silmek ve buhar makinesi ile üstünden geçmek oldu çok hamlamışım kolumun dermanı kalmadı yavfff ama aman aman temiz olmadı kiiyatağı değişme zamanı gelmiş diyor eşim yaza tayin çıkmazsa yatak değişiyor kesin :)
duşumu aldım aynısefa yüz kremimi sürdüm kaşıma gözüme çıkana bir el attım , saç diplerime kaş kirpik serumu sürücem birazdan , nevresimleri söktüm tıktım makineye de çamaşırlıkta sabah yıkadıklarım serili az kurusunlar nevresimler de yıkanacak, aspratörü mutfak sandalyelerini öylesine ıslak temizlik mendiliyle sildim ,aspratör yine yağlanmış 3-4 gün önce silmiştim, yarına da evi güzelce silip süpürürüm inşallah , yaav bu evi ne diye bu kadar toz topak götürüyor yürürken eve zibil mi döküyoruz epi topu 3 kişiyiz oğlan çoğunluk evde bile yok
sizin evlerde çok batıyor mu yoksa ben mi pasaklıyım valla kendimden şüphe etmeye başladım daha dün süpürge açtım salonla yatak odası hariç her yeri süpürdüm
ben tek değilim yani :)))Valla abla her gün süpürüyorum iki kez süpürsem daha iyi olur gibi öyle yani
Düşün
Cuma paylaşmıştım 63,7 bugün 62,2kadinlarin en buyuk derdi :))) evde ne var fikir verelim
Benimki makarna kabak tavuk hindi yemez onlarin disindakileri yer :))
cuma kilona bakacaktim unuttum boyle bilemiyorum :)) heralde eksidesin :)
ne guzel incelmis kadin
sen fazla inceliyon
dogru hatirladin tatlim
3 lü rakipler :))
Simdiden söyliyim alinmaca gucenmece olmasin
Bundan sonra arti cikanlar takimin yüz karasi
Sabit olanlar, tembeller olarak adlandirilacaklar
ASlinda bazi kurallar koyup enleri yaparsak haksizlik olmaz heralde
Artı cikan sonraki hafta guzel vermis olsa bile enlerde dereceye giremez
Yeni baslayanlar ilk hafta dahil olmaz
Mesela bu hafta ben cemre edibe elif guzel versek bile dereceye girmicez :)))
Siz ne dusunuyorsunuz olurmu boyle
52 sene mi kız ben 52. Saniyede kendimi ele veririm. Helal olsun adamaeşim nette okumuş amerika da galiba, adamın biri tam 52 sene boyunca karısına sağır dilsiz numarası yapmış sonun da ortaya çıkmış 82 yaşındayken kadın kocasına boşanma davası açmış , adamın avukatı duruşma da müvekkilim evliliğini korumak için böyle bir şey yapmıştır, müvekkilim çok sessiz sakin bir adamdır eşi ise çenesi hiç kapanmayan geveze biridir demiş :))) haa bu arada kadın 2 sene ders alıp işaret dili öğrenmiş adam bu defa da gözleri görmüyor numarası yapmış
arada biz de mi duymasak görmesek diyorum ziri zibili çok görmeyelim, yemeğe mırın kırın ederlerse duymayalım ayy hayat öyle güzel olur beee:)))))))
Kalabalik yerler benimde hep basimi agritir
En iyisini yapiyon yayil koltuga ac tv yi al kahveni :)))
En rahat sensin kız yat dinlen :)
Teşekkür ederim içiyorum canım bol bol
Hos geldin..
Simdiden söyliyim alinmaca gucenmece olmasin
Bence güzel olur takımın motivasyonu artar
Keşke yapabilsek ama nerde. Herşeyi kafama takarım ben.eşim nette okumuş amerika da galiba, adamın biri tam 52 sene boyunca karısına sağır dilsiz numarası yapmış sonun da ortaya çıkmış 82 yaşındayken kadın kocasına boşanma davası açmış , adamın avukatı duruşma da müvekkilim evliliğini korumak için böyle bir şey yapmıştır, müvekkilim çok sessiz sakin bir adamdır eşi ise çenesi hiç kapanmayan geveze biridir demiş :))) haa bu arada kadın 2 sene ders alıp işaret dili öğrenmiş adam bu defa da gözleri görmüyor numarası yapmış
arada biz de mi duymasak görmesek diyorum ziri zibili çok görmeyelim, yemeğe mırın kırın ederlerse duymayalım ayy hayat öyle güzel olur beee:)))))))
Bence süper fikir herkes yüz karası olmamak için uğraşır en azından yapalım derim benSimdiden söyliyim alinmaca gucenmece olmasin
buyurun benimSimdiden söyliyim alinmaca gucenmece olmasin
bu hafta ben varken kimsenin şansı yok yüz karası olarakçok güzel olur kendi adıma takımın yüz karası olmayayım bari der az daha totoşumu kaldırrı hareket ederim :)
ah kuzu ya hem baş ağrısı hemde AVM mi ki botun mervsimi bitti kız :)Ben geldimmmm
Avm çok kalabalıktı zonklayan başımı ekstra zonklattı. Yürüyüş botumu ve ev botumu alıp başka bir şeye bakmadan eve geldik.
Şu an nalları diktim yatıyorum
ben etiket yapamamisimdir canım kesinEkledim smdi cnm nasil gozumden kacmis
Benim esimde makarna kabak tavuk sevmiyor tavugu sadce firinda kanat olarak yer
Patlican karnibahar vardi abla patlican yemegi yaptm patatesli kiymali falan uydurdum ole
kız hala iki ki ben bir yerlerde test filan okudum seninle ilgili ama nerwydi acaba kapı süpürgesi gibi heryeri gezdigim için:)Slm aslan hatunlar
Mefkurem kaptanım geç oldu ama birinciliginizi tebrik etmeye geldim
Malum 2 çocuk anca
buyurun benimSimdiden söyliyim alinmaca gucenmece olmasin
bu hafta ben varken kimsenin şansı yok yüz karası olarakçok güzel olur kendi adıma takımın yüz karası olmayayım bari der az daha totoşumu kaldırrı hareket ederim :)
ah kuzu ya hem baş ağrısı hemde AVM mi ki botun mervsimi bitti kız :)Ben geldimmmm
Avm çok kalabalıktı zonklayan başımı ekstra zonklattı. Yürüyüş botumu ve ev botumu alıp başka bir şeye bakmadan eve geldik.
Şu an nalları diktim yatıyorum
ben etiket yapamamisimdir canım kesinEkledim smdi cnm nasil gozumden kacmis
Benim esimde makarna kabak tavuk sevmiyor tavugu sadce firinda kanat olarak yer
Patlican karnibahar vardi abla patlican yemegi yaptm patatesli kiymali falan uydurdum ole
kız hala iki ki ben bir yerlerde test filan okudum seninle ilgili ama nerwydi acaba kapı süpürgesi gibi heryeri gezdigim için:)Slm aslan hatunlar
Malum 2 çocuk anca
Menü çok utanarak yazıyorum Ağzıma kürekle vurun atın beni gruptan bu izin hiç mi yaramaz bir insana
Sabah (10:00)
1 tost tam buğday
Yesillik.
4 zeytin
Ara(15:30)
3 kayısı
1 avuç leblebi
Sütlü kahve
Akşam(17:40)
3 köfte
Salata
3 tane şekerpare
buyurun benim
bu hafta ben varken kimsenin şansı yok yüz karası olarak
ah kuzu ya hem baş ağrısı hemde AVM mi ki botun mervsimi bitti kız :)
ben etiket yapamamisimdir canım kesin
kız hala iki ki ben bir yerlerde test filan okudum seninle ilgili ama nerwydi acaba kapı süpürgesi gibi heryeri gezdigim için:)
Hımm q10 u duymuştum ama onda da yağ bezesi çıkanlar olmuştu ondan almadım galiba. Gene de bi tekrar bakayımdoğal birşey uzmanlık alanıekim2009 ben bir eczaci takip ediyorum o bu tür kozmetik urunkerin içeriğini paylaşıyor tamama arkasında da yazıyor ama ne nedir bakmoyoruz biri bizim yerimize bakınca acayip kolay oluyor galiba :) neyse kısaca göz için bir yağ var çevresine kıprik ve kaslara da iyi geliyor inanılmaz ama gözü bile yakmiuor , cilt içinde Q10 gündüz ve gece aldım ama sürekli değil duş sonrası tercih ediyorum genelde 2 güne bir hergun kullanınca sivilce yaptı , benim cildim yağlıdır zaten kırışıklık yok ama yaş 33 oldu illa ki olacak diye
ben de niye bu kız böyle yazdı diyordum
önümüze bakalım bence
bence o adamlar hasta ama acaba hangi duygularını bastırıyorlar onu çözemedim evde birisi ona muhtaç ve sürekli onu beslemek
Birisi de çocuklarına bakabilmek için yemek yediğini izleyenler vardı para karşılığı sonra üstüne oturulmasini isteyenler yani ezilmek istiyorlarmis inan su güzel aklım almıyor bunları
Lakin öyle koca olsa ne mi olurdu bizimde piskolojimizi bozardi 300 kg olurduk
Tesekkuer ederiz tatlimSlm aslan hatunlar
Malum 2 çocuk anca
pesto26 gülüm göz çevren de kuruluk oluyorsa kaz ayağı da oluşmaya başlıyorsa ki bence çok erken olmaya başlamış benim de kullanıp memnun kaldığım göz çevresi ürününü tavsiye ederim farmasi age serisi göz kremi minnacik 50 gr bir şey ama çok uzun süre gidiyor benim daha ilk tüp bitmedi çabuk biter zannedip yedeğini de almıştım :))
pesto26 gülüm göz çevren de kuruluk oluyorsa kaz ayağı da oluşmaya başlıyorsa ki bence çok erken olmaya başlamış benim de kullanıp memnun kaldığım göz çevresi ürününü tavsiye ederim farmasi age serisi göz kremi minnacik 50 gr bir şey ama çok uzun süre gidiyor benim daha ilk tüp bitmedi çabuk biter zannedip yedeğini de almıştım :))
güneş kremsiz adım atmıyorum ama bazen ondan da şüpheye düşüyorum acaba yüzümü mü matlaştırıyo diye.. işsizlikten kendime mi sardım kiCanım yaş itibariyle cilt tipine uygun kremleri kullanma zamanı gelmiş. Uygun kremler için de cildini çok çok iyi tanıman gerekiyor. La roshe un ürünlerini önerebilirim, internet sitesinden detaylı açıklamalarla uygununu seçebilirsin.
Ben ürtikerim ve aşırı hassas cildimden ötürü mevsimsel ürünler kullanıyorum. Adananın havasının nemli olması da kullandığım ürün seçimlerinde etken ve yıllardır aynı yerde cilt bakımı yaptırdığım için onların önerilerini dikkate alıyorum.
Güneş kremini yaz kış asla ihmal etme olur mu
vavvvvvv süper cnm inallah cuma bireysel derece gelecekCuma paylaşmıştım 63,7 bugün 62,2
aksam sonradan gelen tatliya ilk begenmedim butonu geldiMenü çok utanarak yazıyorum Ağzıma kürekle vurun atın beni gruptan bu izin hiç mi yaramaz bir insana
1 tost tam buğday
Yesillik.
4 zeytin
3 kayısı
1 avuç leblebi
Sütlü kahve
3 köfte
Salata
3 tane şekerpare
Kuzum bari 1 tane yeseydin. Artık yapacak bisey yok. Afiyet olsun kilo olmasın inşallahMenü çok utanarak yazıyorum Ağzıma kürekle vurun atın beni gruptan bu izin hiç mi yaramaz bir insana
1 tost tam buğday
Yesillik.
4 zeytin
3 kayısı
1 avuç leblebi
Sütlü kahve
3 köfte
Salata
3 tane şekerpare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?