Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla abla her gün süpürüyorum iki kez süpürsem daha iyi olur gibi öyle yani
Düşün

Cuma paylaşmıştım 63,7 bugün 62,2

Mantıklı, bu sayede hareket enerji gelir takıma.
52 sene mi kız ben 52. Saniyede kendimi ele veririm. Helal olsun adama
Kalabalik yerler benimde hep basimi agritir

En iyisini yapiyon yayil koltuga ac tv yi al kahveni :)))

Tv izlemem ben direkt yayılıyorum
En rahat sensin kız yat dinlen :)

Ne rahatı annem evin her yerinden Tuğçeeee sesleri yankılanıyor :))
Teşekkür ederim içiyorum canım bol bol

Hos geldin..

Hoşbuldum

Keşke yapabilsek ama nerde. Herşeyi kafama takarım ben.

Bence süper fikir herkes yüz karası olmamak için uğraşır en azından yapalım derim ben

buyurun benim
çok güzel olur kendi adıma takımın yüz karası olmayayım bari der az daha totoşumu kaldırrı hareket ederim :)
bu hafta ben varken kimsenin şansı yok yüz karası olarak
Ben geldimmmm

Avm çok kalabalıktı zonklayan başımı ekstra zonklattı. Yürüyüş botumu ve ev botumu alıp başka bir şeye bakmadan eve geldik.

Şu an nalları diktim yatıyorum
ah kuzu ya hem baş ağrısı hemde AVM mi ki botun mervsimi bitti kız :)
Ekledim smdi cnm nasil gozumden kacmis

Benim esimde makarna kabak tavuk sevmiyor tavugu sadce firinda kanat olarak yer
Patlican karnibahar vardi abla patlican yemegi yaptm patatesli kiymali falan uydurdum ole
ben etiket yapamamisimdir canım kesin
Slm aslan hatunlar
Mefkurem kaptanım geç oldu ama birinciliginizi tebrik etmeye geldim
Malum 2 çocuk anca
kız hala iki ki ben bir yerlerde test filan okudum seninle ilgili ama nerwydi acaba kapı süpürgesi gibi heryeri gezdigim için:)

buyurun benim
çok güzel olur kendi adıma takımın yüz karası olmayayım bari der az daha totoşumu kaldırrı hareket ederim :)
bu hafta ben varken kimsenin şansı yok yüz karası olarak
Ben geldimmmm

Avm çok kalabalıktı zonklayan başımı ekstra zonklattı. Yürüyüş botumu ve ev botumu alıp başka bir şeye bakmadan eve geldik.

Şu an nalları diktim yatıyorum
ah kuzu ya hem baş ağrısı hemde AVM mi ki botun mervsimi bitti kız :)
Ekledim smdi cnm nasil gozumden kacmis

Benim esimde makarna kabak tavuk sevmiyor tavugu sadce firinda kanat olarak yer
Patlican karnibahar vardi abla patlican yemegi yaptm patatesli kiymali falan uydurdum ole
ben etiket yapamamisimdir canım kesin
Slm aslan hatunlar
Mefkurem kaptanım geç oldu ama birinciliginizi tebrik etmeye geldim
Malum 2 çocuk anca
kız hala iki ki ben bir yerlerde test filan okudum seninle ilgili ama nerwydi acaba kapı süpürgesi gibi heryeri gezdigim için:)

3 tane şekerpare, 3 tane, 3
Bot doğa yürüyüşleri için, yazın da giyiliyor dağ bayır aşıldığı için sakatlanmayı, düşmeyi önlüyor

Hımm q10 u duymuştum ama onda da yağ bezesi çıkanlar olmuştu ondan almadım galiba. Gene de bi tekrar bakayım

Teşekkür ederim tavsiyen için, bir arkadaşım satıyor farmasi bakayım. Aslında aynaya baktığımda kırışıklık görmüyorum hatta genelde 23-24 sanıyorlar (gurur yaptım herhalde açıklama yapıyorum), ama artık gülümsedikten sonra daha geç eski haline geliyo gibi hissediyorum. Hani bir kaç zamana oraya oturacak gibi geldi önlem alma

Aslında yüzümde çizgi yok henüz lakin güldükten sonra normal düz haline daha geç geliyo gibi hissediyorum. Değilse 23-24 zannedenler de oluyor aslında (telaşlandım açıklama yapmaya çalışıyorum ) bir arkadaşım farmasi satıyor, ona da bakayım. Çooook teşekkürler

Menüm
11.00
Çeyrek kivi,çeyrek muz

12.00
3 kaşık Kaşarlı menemen
1 dilim hellim
1 kk dil peyniri
1 kk süzme peynir
1 çay kaşığı kahvaltilik sos
2 zeytin
Salatalık

17.00
2 parca tavuk
Salata

18.30
5 badem
1 ceviz
1 incir

Su:2.5 lt

Spor:50 dk zumba=175 puan
15 dk yürüyüş =45 puan
Toplam=220 puan
Pnrrr-12

güneş kremsiz adım atmıyorum ama bazen ondan da şüpheye düşüyorum acaba yüzümü mü matlaştırıyo diye.. işsizlikten kendime mi sardım ki aslında cildim dışardan çok hassas değil gibi duruyor ama çok ürün çöpe attığım oldu. Sadece cliniquenun 2 numarası dokunmuyordu tonik olarak bir iki gündür o da minik minik kızartmaya başladı. Neyse epey ayrıntı verdim la roshe, tamamdır

Cuma paylaşmıştım 63,7 bugün 62,2
vavvvvvv süper cnm inallah cuma bireysel derece gelecek
aksam sonradan gelen tatliya ilk begenmedim butonu geldi
Halbuki aksama kadar ne guzel gitmisin

Kuzum bari 1 tane yeseydin. Artık yapacak bisey yok. Afiyet olsun kilo olmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…