Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bol bol mercimek serpiştirilmiş bir menü oldu, hafif tırsarak yazıyorum:
Kahvaltı 11:20
1.5 kk büyüklüğünde kuru, az yağlı börek
2 mercimek köftesi
1 yumurtayla yapılmış maydanozlu pırasalı omlet
2 dilim greyfurt
1 kk peynir

Ara 16:20
1 lokma aynı börekten
1 mercimek köftesi
Bir parça peynir
10 adet badem, 3-4 tane kızılcık kurusu, çay

Akşam 19:20
Avuç içinden biraz büyük ızgara et, yanında bir iki ızgara mantar
2yk kaşığı yoğurt
1 parça peynir
Salata
Ve 1 adet mercimekli köfte

2lt su
Pnrrr-12 bu arada 3 gündür zumbamsı bir şekilde epey ter akıtan performanslar sergiliyorum bunu zumbadan sayarsak 3x30x3.5=315 puan

boregın son lokması mercimegin son kaçamagı fenee mercimekli köfteleri yiyerek yarın tartıda cıkacak bıkac gramın olacak sankim, bakalım benım kacamaklar mı daha az kacmış senınkiler mi du bıraz daha fıt cay iceyiim

Menü
Sabah 11gibi
Sucuklu yumurta iki çatal
Sarma 2adet
Zeytin peynir
Patates kızartması 4 5 tane

Türk kahvesi

Öğle15:00
Börülce salatası
5kaşık kadar mantı

Akşam20:30
5köfte

Türk kahvesi
Su 1lt filan ancak olmuştur
Misafirlikte olduğum için böyle çok dengesiz oldu gene benim diyeti bozan bu misafirlikler ama neyse ki halayı da gönderdik bugün evine kaçamaksız bir hafta beni bekliyor

Sabah 11.30
Yulaf kepeginden 1 krep
1 dilim peynir
3 zeytin
1 kasik kadar kekik salatası
1 kasik acılı ezme
1 yumurta bol yeşillik
Hafta sonları kahvaltımız en masumlarını yiyorum

15.00
1avuc kadar taze fıstık

19.30
ekmeksiz döner
Bol salata
1 maden suyu

Su.2lt
Spor. 30 dk tempolu yürüyüş 90 puan Pnrrr-12

Canim krebi şöyle yapıyorum
3 kasik yulaf kepeği 1 yumurta ve sut ekliyorum boza kıvamında oluyo teflon tavada önlü arkalı pisiriyorum istersen içine maydanozda katabilirsin

Afiyet olsun gayet güzel rakibem. Ama bu kadar dikkat etme tansiyonun falan düşer
Vuhuuu sahane bir menu, spor ve suu bol eksi getirsin
Teşekkürler canım
Teşekkürler tatlım
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş. Akşam saatini de öne çekmişsin Tebrikler
Kuzu hiç tartılıyor musun?Eğer eksi görüyorsan sorun değil.
Süper canım afiyet olsun. Ekmek yememişsin ama rakibeciğim Döner ekmeksiz yenir mi

Biraz karbonlu olmuş ama sporla dengelemissin afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim

Bugunden itibaren ben burda olacam inşallah canım takımı bırakınca insan hemen saliyor

Bugunden itibaren ben burda olacam inşallah canım takımı bırakınca insan hemen saliyor
Evet canım. Ben mesela çok aç hissedince takıma gelip okuyorum ve ilgim başka yöne kaymiş oluyor. Ama gelince hep bıraktığım mesajda olduğunda sıkılıyorum gelmekten.

Masallah canim evet coktan aldim cut off degerinin altinda yaziyodu down icin 36 bin civarinda trisomi de 11bin degerindeydi ense k da 1.6mm ydi doktorda risk yok korkma dedi bel acikligi testi icin kan aldilar simdi onun sonucunu bekliyorum canim

Evet canım. Ben mesela çok aç hissedince takıma gelip okuyorum ve ilgim başka yöne kaymiş oluyor. Ama gelince hep bıraktığım mesajda olduğunda sıkılıyorum gelmekten.
Bu yöntemin güzel canım ilgini başka yere çekip açlığı bastırmak bende bu son hafta hiç canım istemedi bişey yazmak bazen okuyorum ama anladim aktif olmazsak kilo veremeyiz yada Kilomuzu koruyamayiz aktif olup birbirimize destek olmamız lazim

İlk haftalar bazen kendimi tutamaz hale gelip takıma yaziyordum. Ve arkadaslarimın caydırıcı mesajları sayesinde yemiyordum. Aktif olunca daha bir sorumlu hissediyor insan

Gunaydinnnn guzel takimim ❤❤❤❤

Az kalorili kacamaksiz pazarlar
Sanki siz baska turlu yapicaksinizda
bende gereksiz uyari yapiyorum

Yalnız %70 imiz karbonla buluşmusuz

Günaydın iyi pazarlar ama Pazartesiye karışmam

Demek ki tersi oluyor benim de eşim evlenme teklif ettiğinde tirsip adamı terk etmiştim
demekki yalnız değilmisim bende daha evlenmeyelim diyip duruyordum biz türk kadınlarının farklı versiyonuyuz demek kız sonra nasıl evlendiniz

Anadolu yakası Anneleri grubumuu

Tam da ne var bunda derken son 3 şekerparenin halay çektiğini gördüm kürek yok oklava geliyoo

Bugunku menum
Sabah 11.30
3 tane gelincik koftesi
1 kk peynir
3 zeytin
Domates

Ara 16.00
3 findik
2 ceviz
1 tane havuc

Aksam
17.30
Iki kasik hindi sote
3 kasik pirasa yemegi
1 kase yogurt

Su 2.5 litre

Karbonsuz bi menü örneği menü iyi afiyet olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…