- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.881
Gunduz karbonlu olsada , akşam dengelemissin alafıyla olsun canim
Bol bol mercimek serpiştirilmiş bir menü oldu, hafif tırsarak yazıyorum:
Kahvaltı 11:20
1.5 kk büyüklüğünde kuru, az yağlı börek
2 mercimek köftesi
1 yumurtayla yapılmış maydanozlu pırasalı omlet
2 dilim greyfurt
1 kk peynir
Ara 16:20
1 lokma aynı börekten
1 mercimek köftesi
Bir parça peynir
10 adet badem, 3-4 tane kızılcık kurusu, çay
Akşam 19:20
Avuç içinden biraz büyük ızgara et, yanında bir iki ızgara mantar
2yk kaşığı yoğurt
1 parça peynir
Salata
Ve 1 adet mercimekli köfte
2lt su
Pnrrr-12 bu arada 3 gündür zumbamsı bir şekilde epey ter akıtan performanslar sergiliyorum bunu zumbadan sayarsak 3x30x3.5=315 puan
Canim krebi şöyle yapıyorumSelam kaptan,
Ben bugün Türkiye’den gelen abimle 1 saatlik bir buluşma yaşadım, annem sağolsun kuruyemişçilerde bulunan en kalorili ve şekerli süper ürünlerden bir paket yapmış. Ama yemedim
iyi ki doğmuşortam şimdi süper şeylerle doludur, umarım senin için zor olmamıştır.
Psikolog ertesinde gittiğin mekanlar da ikinci bir terapi etkisi yapmış olmalı..
Çok tatlı bir kendini sevme günü olmuş bence ..
Kafana takıp enerjini düşürme, ileriye doğru bakıp yeni hayatlar kur:)
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Ben de fotoğraflarıma bakınca buraya katılmaya karar verdim. İlk kilo almaya başladığım zamanlar da yürürken camekanlardaki yansımamı üzerime alınmıyordum, başkası yürüyor sanıyordum. Kilo aldığımı kabullenememişim. Şimdi 10 senedir kilolu olduğum içimin kabullenmiş durumdayım tabi
Kritik soru geliyor; sütlü çorbanın içinde pirinç var mıydı?
Herkesin öyle dalgalandığı oluyor ama ben hep şöyle düşünüyorum; bundan önce o umutsuzluğa kapılıp bıraktığım diyetleri devam ettirmiş olsaydım, kaçamak yaptım diye tamamen salmamış olsaydım şimdiye istediğin kilolardaydım. Şimdi kendime bu sefer olacak diyorum. Seninki de olacak:)
Çok güzel menü
Sadece kaşar peyniri göz kırptı ama diğerleri güzel olduğu için tolere edilebilir kesinlikle. Tebrikler
Yulaflı krep dikkati mi çekti. Bir krepsever olan benimle de tarifini paylaşmaya ne dersin?ayrıca menüdeki 1 adet patates kızartması çok sempatik duruyor ..
Ooo kahvaltıda makarna yiyen bir yoldaş buldum..
Süper menüü
Bugün ben de hamburger tekliflerine direndim, seni de tebrik ediyorum
++++++
Süper olmuş
hofffBurcu ne kendisinin ?
Prenses annesi öğle yemeğinde güzel coşmuşsun:) ama nasılsa gitti diye çikolatayı yememişsin, o kısım iyi olmuş
Afiyet olsun gayet güzel rakibem. Ama bu kadar dikkat etme tansiyonun falan düşerSabah 11.30
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
1 tutam dereotu
15-20 arası çiğ badem
1 mandalina
Akşam 19.00
Yarım kase mercimek çorbası ( oğlumdan kaldı)
6 et köfte
Salata
Ayran
Su 2.5 lt
Spor 30 Dk egzersiz
20 dk yürüyüş
Teşekkürler canımVuhuuu sahane bir menu, spor ve suu bol eksi getirsin
Teşekkürler tatlım
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş. Akşam saatini de öne çekmişsin TebriklerBen de menumu yazayim
Saat 13:30
1 dtbe
1 yk humus
Yarim el ayasi kadar tavuk fume
1 tk kabak cekirdegi
Roka
Saat 16:00
Sade filtre kahve
Saat 18:30
El ayasi kadar izgara kofte
1 kk peynir
Marul
Bir iki dilim tursu
Maruldan hamburger yaptim kendime, esimin cani hamburger cekmisti, o ekmekli ben marullu yedim :)
Su 2.5 lt
Spor 20 dk bisiklet 40 puanPnrrr-12
Kuzu hiç tartılıyor musun?Eğer eksi görüyorsan sorun değil.Bol bol mercimek serpiştirilmiş bir menü oldu, hafif tırsarak yazıyorum:
2 mercimek köftesi
2 dilim greyfurt
1 kk peynir
1 lokma aynı börekten
1 mercimek köftesi
Bir parça peynir
2yk kaşığı yoğurt
1 parça peynir
Salata
2lt su
Pnrrr-12 bu arada 3 gündür zumbamsı bir şekilde epey ter akıtan performanslar sergiliyorum bunu zumbadan sayarsak 3x30x3.5=315 puan
Süper canım afiyet olsun. Ekmek yememişsin ama rakibeciğimSabah 11.30
Yulaf kepeginden 1 krep
1 dilim peynir
3 zeytin
1 kasik kadar kekik salatası
1 kasik acılı ezme
1 yumurta bol yeşillik
Hafta sonları kahvaltımız en masumlarını yiyorum
15.00
1avuc kadar taze fıstık
19.30
ekmeksiz döner
Bol salata
1 maden suyu
Su.2lt
Spor. 30 dk tempolu yürüyüş 90 puanPnrrr-12
Otamatik yazidan dolayi Yanlış yazmışım afiyet olsun canim :)Sagol canım yarın telafisi olacak ınsaallah
Biraz karbonlu olmuş ama sporla dengelemissin afiyet olsun canimBol bol mercimek serpiştirilmiş bir menü oldu, hafif tırsarak yazıyorum:
2 mercimek köftesi
2 dilim greyfurt
1 kk peynir
1 lokma aynı börekten
1 mercimek köftesi
Bir parça peynir
2yk kaşığı yoğurt
1 parça peynir
Salata
2lt su
Afiyet olsun canimSabah 11.30
Yulaf kepeginden 1 krep
1 dilim peynir
3 zeytin
1 kasik kadar kekik salatası
1 kasik acılı ezme
1 yumurta bol yeşillik
Hafta sonları kahvaltımız en masumlarını yiyorum
15.00
1avuc kadar taze fıstık
19.30
ekmeksiz döner
Bol salata
1 maden suyu
Su.2lt
Spor. 30 dk tempolu yürüyüş 90 puanPnrrr-12
Bugunden itibaren ben burda olacam inşallah canım takımı bırakınca insan hemen saliyorKaç gündür dikkat ediyorum bazı arkadaşlar menü yazıp kaçıyorlar. Halbuki takımın kuralları gereği menülere yorum yapmalılar. Tamam birgün müsait olunmaz yazılamaz . Ama hep tekrarlamamalı nacizane fikrim.
Evet canım. Ben mesela çok aç hissedince takıma gelip okuyorum ve ilgim başka yöne kaymiş oluyor. Ama gelince hep bıraktığım mesajda olduğunda sıkılıyorum gelmekten.Bugunden itibaren ben burda olacam inşallah canım takımı bırakınca insan hemen saliyor
Masallah canim evet coktan aldim cut off degerinin altinda yaziyodu down icin 36 bin civarinda trisomi de 11bin degerindeydi ense k da 1.6mm ydi doktorda risk yok korkma dedi bel acikligi testi icin kan aldilar simdi onun sonucunu bekliyorum canimKizlar bizde smdi eve geldk esim biraz uzandi gececi caliscagi icin. Bende yemek yapcm bugun yemegi gec yeriz o yuzden smdi kendime bi kahve yapicam. Muayne iyi gecti cok sukur hersey yolunda haftasiyla bir gidiyormus 450gr civarinda. Ayaklari bardaş yapmis takiliyordu valla onun rahati bizden iyi 
Bu arada kullandigim haplara ek magnezyum yazdi ben cok derken ettimi 4suanda d vitamini, decavit, demir hapi ve ek olark magnezyum geldi bide balik yagindan yutuyorm arada neyse bakalm bebek iyi olsunda
Pufuduks canim senin nasil gidiyor 2li test sonuclarni alabildnmi
Bu yöntemin güzel canım ilgini başka yere çekip açlığı bastırmak bende bu son hafta hiç canım istemedi bişey yazmak bazen okuyorum ama anladim aktif olmazsak kilo veremeyiz yada Kilomuzu koruyamayiz aktif olup birbirimize destek olmamız lazimEvet canım. Ben mesela çok aç hissedince takıma gelip okuyorum ve ilgim başka yöne kaymiş oluyor. Ama gelince hep bıraktığım mesajda olduğunda sıkılıyorum gelmekten.
İlk haftalar bazen kendimi tutamaz hale gelip takıma yaziyordum. Ve arkadaslarimın caydırıcı mesajları sayesinde yemiyordum. Aktif olunca daha bir sorumlu hissediyor insanBu yöntemin güzel canım ilgini başka yere çekip açlığı bastırmak bende bu son hafta hiç canım istemedi bişey yazmak bazen okuyorum ama aktif olmazsak kilo veremeyiz yada Kilomuzu koruyamayiz aktif olup birbirimize destek olmamız lazim
Gunaydinnnn guzel takimim ❤❤❤❤
Az kalorili kacamaksiz pazarlar
Sanki siz baska turlu yapicaksinizda
bende gereksiz uyari yapiyorum
Günaydın iyi pazarlar ama Pazartesiye karışmam
demekki yalnız değilmisim bende daha evlenmeyelim diyip duruyordum biz türk kadınlarının farklı versiyonuyuz demekDemek ki tersi oluyorbenim de eşim evlenme teklif ettiğinde tirsip adamı terk etmiştim
Kahvaltiyi yaptim geldim. Dunku menumj yazmamistim onu yazayim.Dun kadinlar gunu
Kahvaltisindaydim
Kahvalti 10.00
2 yemek kasigi menemen
1 kk peynir
Domates ve yesillik
1 kayisi
3 zeytin
Bir tatli kasigi bal
2 dilim ekmek (sadece beyaz ekmek vardi)
Aksam 20.00
250 gr hamsi
Salata
Yarim kase corba
Su 2 litre
Tam da ne var bunda derken son 3 şekerparenin halay çektiğini gördüm kürek yok oklava geliyooMenü çok utanarak yazıyorum Ağzıma kürekle vurun atın beni gruptan bu izin hiç mi yaramaz bir insana
Sabah (10:00)
1 tost tam buğday
Yesillik.
4 zeytin
Ara(15:30)
3 kayısı
1 avuç leblebi
Sütlü kahve
Akşam(17:40)
3 köfte
Salata
3 tane şekerpare
Bugunku menum
Sabah 11.30
3 tane gelincik koftesi
1 kk peynir
3 zeytin
Domates
Ara 16.00
3 findik
2 ceviz
1 tane havuc
Aksam
17.30
Iki kasik hindi sote
3 kasik pirasa yemegi
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?