Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar cuma 89.1 dim bugün tartildim 88.7 çıktım dun ki menüme gore guzel rakam die düşünüyorum pazartesj guzel bi eksiylr gekirim insAllah bugun gayet dikkat edicem insAllah
masallah devami gelsin insallah:)
ay Çok tatlıya şimdiden boyle
be se günlük ev süpürme banyo lavabo var e bide mutfak unutmamak lazım ama yinede akşam baktığımda sanki hiç yapılmamış gibi
Siz denk geldinizmi bilmiyorum
Gecenlerde agir yasamlardaki kadinin gobegi resmen ayaklarina kadar geliyordu
Allah korusun kimseye vermesin

Herkesin vucudu yaglari farkli bolgeye depo ediyor
Bu kadinda hep gobeginde toplanmis
Allah korusun her halimize şükretmek gerek ne kadar çaresiz hissediyordur kimbilir
valla super yüzkarası konumuna düşmekten se kalkip 5km yürürüm:)
bak çok güzel gitmişsin şeker iadeler gününü mahvetmiş
oy oy rakibem menün güzelde sen napmissin öyle spor yapilirmi biyerini incitirsin sonra dikkat et hayır seni düşünüyorum yani herangi bi art niyetim yok
simit olculide ya lavaş ölçüsü ne yazılmadığına göre fazla gibi:)
baklava hariç guzel canim sen toparlarsın menülerini inanıyorum sana
Bugunku menum
Sabah 11.30
3 tane gelincik koftesi
1 kk peynir
3 zeytin
Domates

Ara 16.00
3 findik
2 ceviz
1 tane havuc

Aksam
17.30
Iki kasik hindi sote
3 kasik pirasa yemegi
1 kase yogurt

Su 2.5 litre
Guzel canim spor nirde :)
Menüm
Sabah 12.00
Yarım avuç peynir
2 yumurta
2 3 tane sucuk
1 lokmalk cikltalı ekmek

Akşam 16.30
Bir porsiyon et döner(ekmeksiz)
Ayran

21.30
Sütlü kahve

Su
2.5 lt su
afiyet olsun pazar kahvaltılarda kaçamak oluyo illa 1lokmacik çikolatalı ekmek benim 1 yan evin kızarma patatesim gibi:)
Guzel olmus rakibem
süper olmus canim insan daha mutlu hissediyo kimseye uyup diyeti bozmayınca demi
pek iyi geçmemiş günün anneler hep öyle yemek istemeyince begenmiyomusun diyo
heralde mercimeknkofte bitirme çabasındaymışsın :) birilerine yedir bitsin yoksa hep gözün orda olur :)
mantılar sarmalar kızartmalar ı ıhh olmamiş canim insallah arti çıkmazsın

Saol cnm insAllah lavaş hazır lavasi düşün bi tane canım

Tamam rakibem spor yapmayayim . Bir yerlerim incinmesin dimi

cumaya daha çok var kimse yüz karası olmayacak bence bu hafta o yüzden hemen atılıp talip çıkma kızzz:)

Gece oturmuşsun ya kuzum aç aç yapsa idin bir tost çay

kimyasal içermediği için yüzüne alerji yapmaz dediğim ürün , senin hassas cildin var galiba benim gibi o yüzden kimyasal içermese bile her ürünü rahatça kullanamıyorsun galiba, hassas ciltlere aloevera, yağlı ciltlere çay acağıcı , kuru ciltlere aynısefa ürünleri öneriliyor genelde sen iyice araştır yine de
maşallahın var desene , benim de hem büyüteçli hem ışıklı aynam var geçen sene alnımın sağ kaş hizasında minnacık bir çizgi oluşmaya başladığını fark ettim baştan tedbir almak iyidir şimdi yok görünmüyor :)

ayy o levabo banyoyu hiç deme elin de kaldım gece yatamadan önce bile levaboyu yıkayıp yatıyorum :)

Rakibem hep yarin yarin dersen seni yenmem hic zor olmicak :)))
Doğru rakibem. Ama haftasonu çikolata yemedim ve aslında geçen haftalarda bir günde aldığım kalorinin yarısı kadar yemişimdir. Yani kendi çapımda başladım ama buraya yazılacak kıvamda değildi menüm. Bugün yazmalıyım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…