- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.961
Himm insAllah birşey çıkmaz canımCanim benim bayadır midem agriyodu aile hekimim genel cerraha yönlendirdi safrada taş olabilir kontrol ettir dedi onun için inş bişey çıkmaz
masallah devami gelsin insallah:)Günaydın kızlar cuma 89.1 dim bugün tartildim 88.7 çıktım dun ki menüme gore guzel rakam die düşünüyorum pazartesj guzel bi eksiylr gekirim insAllah bugun gayet dikkat edicem insAllah
ay Çok tatlıya şimdiden boyleBenim sipamin meleği geldi oyun oynuyorlardün dışarı çıkarken anne bana parfum sık dedi çocuklar için erken dedim ama melek beni koklarsa  güzel kokarım kuzey ne güzel kokuyorsun der demez mi oğlum şimdiden böyle ise benim pabuç çabuk dama atılacak demektir
be se günlük ev süpürme banyo lavabo var e bide mutfak unutmamak lazım ama yinede akşam baktığımda sanki hiç yapılmamış gibibu gün ki aklıma takıp yaptığım iş, yatağı silmek ve buhar makinesi ile üstünden geçmek oldu çok hamlamışım kolumun dermanı kalmadı yavfff ama aman aman temiz olmadı kiiyatağı değişme zamanı gelmiş diyor eşim yaza tayin çıkmazsa yatak değişiyor kesin :)
duşumu aldım aynısefa yüz kremimi sürdüm kaşıma gözüme çıkana bir el attım , saç diplerime kaş kirpik serumu sürücem birazdan , nevresimleri söktüm tıktım makineye de çamaşırlıkta sabah yıkadıklarım serili az kurusunlar nevresimler de yıkanacak, aspratörü mutfak sandalyelerini öylesine ıslak temizlik mendiliyle sildim ,aspratör yine yağlanmış 3-4 gün önce silmiştim, yarına da evi güzelce silip süpürürüm inşallah , yaav bu evi ne diye bu kadar toz topak götürüyor yürürken eve zibil mi döküyoruz epi topu 3 kişiyiz oğlan çoğunluk evde bile yok
sizin evlerde çok batıyor mu yoksa ben mi pasaklıyım valla kendimden şüphe etmeye başladım daha dün süpürge açtım salonla yatak odası hariç her yeri süpürdüm
Allah korusun her halimize şükretmek gerek ne kadar çaresiz hissediyordur kimbilirSiz denk geldinizmi bilmiyorum
Gecenlerde agir yasamlardaki kadinin gobegi resmen ayaklarina kadar geliyordu
Allah korusun kimseye vermesin
Herkesin vucudu yaglari farkli bolgeye depo ediyor
Bu kadinda hep gobeginde toplanmis
valla super yüzkarası konumuna düşmekten se kalkip 5km yürürüm:)Simdiden söyliyim alinmaca gucenmece olmasin
Bundan sonra arti cikanlar takimin yüz karasi
Sabit olanlar, tembeller olarak adlandirilacaklar
ASlinda bazi kurallar koyup enleri yaparsak haksizlik olmaz heralde
Artı cikan sonraki hafta guzel vermis olsa bile enlerde dereceye giremez
Yeni baslayanlar ilk hafta dahil olmaz
Mesela bu hafta ben cemre edibe elif guzel versek bile dereceye girmicez :)))
Siz ne dusunuyorsunuz olurmu boyle
bak çok güzel gitmişsin şeker iadeler gününü mahvetmişMenü çok utanarak yazıyorum Ağzıma kürekle vurun atın beni gruptan bu izin hiç mi yaramaz bir insana
Sabah (10:00)
1 tost tam buğday
Yesillik.
4 zeytin
Ara(15:30)
3 kayısı
1 avuç leblebi
Sütlü kahve
Akşam(17:40)
3 köfte
Salata
3 tane şekerpare
oy oy rakibem menün güzelde sen napmissin öyle spor yapilirmi biyerini incitirsin sonra dikkat et hayır seni düşünüyorum yani herangi bi art niyetim yokMenüm
11.00
Çeyrek kivi,çeyrek muz
12.00
3 kaşık Kaşarlı menemen
1 dilim hellim
1 kk dil peyniri
1 kk süzme peynir
1 çay kaşığı kahvaltilik sos
2 zeytin
Salatalık
17.00
2 parca tavuk
Salata
18.30
5 badem
1 ceviz
1 incir
Su:2.5 lt
Spor:50 dk zumba=175 puan
15 dk yürüyüş =45 puan
Toplam=220 puan
@Pnrrr-20
simit olculide ya lavaş ölçüsü ne yazılmadığına göre fazla gibi:)Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11:00
5 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 çeri domates
1 kk beyaz peynir
Marul, maydanoz
1 dilim tbe
Açık cay
Öğle disardaydik tv bozuktu
Yarım simit yedim
Akşam 18:30
Tam buğday unundan ev yapımı ekmek (lavaş yani)
2 çorba kaşığı kadar Peynir
3 siyah zeytin
Açık çay
Su 2.5 lt anca olur
Spor 1 saat 10 dk normal yürüyüş = 70 puan [IMG alt="Pnrrr-20"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/818/818364.jpg?1544036204[/IMG] Pnrrr-20
Hafta başından itibaren spora çok dikkat edicem insAllah
baklava hariç guzel canim sen toparlarsın menülerini inanıyorum sanaArtık menü yazmaya başlayım
Sabah 10.30
2 yumurtali salata 1b kahve
Öğlen 13.30
1 tane baklava 3 çatal spagetti
Akşam 17.30
1 dilim ekmek 1zeytin yaginda yumurta 1kase yağsız yoğurt
1 muz
3lt su
2 mil leslie 90 puan @Pnrrr-20
Guzel canim spor nirde :)Bugunku menum
Sabah 11.30
3 tane gelincik koftesi
1 kk peynir
3 zeytin
Domates
Ara 16.00
3 findik
2 ceviz
1 tane havuc
Aksam
17.30
Iki kasik hindi sote
3 kasik pirasa yemegi
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
afiyet olsun pazar kahvaltılarda kaçamak oluyo illa 1lokmacik çikolatalı ekmek benim 1 yan evin kızarma patatesim gibi:)Menüm
Sabah 12.00
Yarım avuç peynir
2 yumurta
2 3 tane sucuk
1 lokmalk cikltalı ekmek
Akşam 16.30
Bir porsiyon et döner(ekmeksiz)
Ayran
21.30
Sütlü kahve
Su
2.5 lt su
Guzel olmus rakibemSabah 11.30
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
1 tutam dereotu
15-20 arası çiğ badem
1 mandalina
Akşam 19.00
Yarım kase mercimek çorbası ( oğlumdan kaldı)
6 et köfte
Salata
Ayran
Su 2.5 lt
Spor 30 Dk egzersiz
20 dk yürüyüş
süper olmus canim insan daha mutlu hissediyo kimseye uyup diyeti bozmayınca demiBen de menumu yazayim
Saat 13:30
1 dtbe
1 yk humus
Yarim el ayasi kadar tavuk fume
1 tk kabak cekirdegi
Roka
Saat 16:00
Sade filtre kahve
Saat 18:30
El ayasi kadar izgara kofte
1 kk peynir
Marul
Bir iki dilim tursu
Maruldan hamburger yaptim kendime, esimin cani hamburger cekmisti, o ekmekli ben marullu yedim :)
Su 2.5 lt
Spor 20 dk bisiklet 40 puan @Pnrrr-20
pek iyi geçmemiş günün anneler hep öyle yemek istemeyince begenmiyomusun diyoSelaam herkese bugün hep annemdeydim gelemedim
Annemdeydim diyince menümü tahmin edin çok taciz etti diyetimi
Sabah 10:30 : 2-3 catal Patates kızartması, 2 catal omlet, az peynir, 1 tk recel, domates salatalık 1,5 kızartılmış ekmek
Ara : Türk kahvesi - 2 kare %70 bitter
öğle 14.30 : 3 yk fasulye yemeği, 3 yk et sote, 2 yk yogurtlu kabak, salata, 1 dilim kızarms ekmek
Akşam 18:00 : 2 dilim elma , yarım portakal, Fit çay
Bugün kötü geçti sırf yemedikçe sen beni beğenmiyorsuna geliyor en iyisi arada gitmek anneme bende cocuk bakarken yapamıyor
heralde mercimeknkofte bitirme çabasındaymışsın :) birilerine yedir bitsin yoksa hep gözün orda olur :)Bol bol mercimek serpiştirilmiş bir menü oldu, hafif tırsarak yazıyorum:
Kahvaltı 11:20
1.5 kk büyüklüğünde kuru, az yağlı börek
2 mercimek köftesi
1 yumurtayla yapılmış maydanozlu pırasalı omlet
2 dilim greyfurt
1 kk peynir
Ara 16:20
1 lokma aynı börekten
1 mercimek köftesi
Bir parça peynir
10 adet badem, 3-4 tane kızılcık kurusu, çay
Akşam 19:20
Avuç içinden biraz büyük ızgara et, yanında bir iki ızgara mantar
2yk kaşığı yoğurt
1 parça peynir
Salata
Ve 1 adet mercimekli köfte
2lt su
@Pnrrr-20 bu arada 3 gündür zumbamsı bir şekilde epey ter akıtan performanslar sergiliyorumbunu zumbadan sayarsak 3x30x3.5=315 puan
mantılar sarmalar kızartmalar ı ıhh olmamiş canim insallah arti çıkmazsınMenü
Sabah 11gibi
Sucuklu yumurta iki çatal
Sarma 2adet
Zeytin peynir
Patates kızartması 4 5 tane
Türk kahvesi
Öğle15:00
Börülce salatası
5kaşık kadar mantı
Akşam20:30
5köfte
Türk kahvesi
Su 1lt filan ancak olmuştur
Misafirlikte olduğum için böyle çok dengesiz oldu gene benim diyeti bozan bu misafirlikler ama neyse ki halayı da gönderdik bugün evine kaçamaksız bir hafta beni bekliyor
Saol cnm insAllah lavaş hazır lavasi düşün bi tane canımmasallah devami gelsin insallah:)
ay Çok tatlıya şimdiden boyle
be se günlük ev süpürme banyo lavabo var e bide mutfak unutmamak lazım ama yinede akşam baktığımda sanki hiç yapılmamış gibi
Allah korusun her halimize şükretmek gerek ne kadar çaresiz hissediyordur kimbilir
valla super yüzkarası konumuna düşmekten se kalkip 5km yürürüm:)
bak çok güzel gitmişsin şeker iadeler gününü mahvetmiş
oy oy rakibem menün güzelde sen napmissin öyle spor yapilirmi biyerini incitirsin sonra dikkat et hayır seni düşünüyorum yani herangi bi art niyetim yok
simit olculide ya lavaş ölçüsü ne yazılmadığına göre fazla gibi:)
baklava hariç guzel canim sen toparlarsın menülerini inanıyorum sana
Guzel canim spor nirde :)
afiyet olsun pazar kahvaltılarda kaçamak oluyo illa 1lokmacik çikolatalı ekmek benim 1 yan evin kızarma patatesim gibi:)
Guzel olmus rakibem
süper olmus canim insan daha mutlu hissediyo kimseye uyup diyeti bozmayınca demi
pek iyi geçmemiş günün anneler hep öyle yemek istemeyince begenmiyomusun diyo
heralde mercimeknkofte bitirme çabasındaymışsın :) birilerine yedir bitsin yoksa hep gözün orda olur :)
mantılar sarmalar kızartmalar ı ıhh olmamiş canim insallah arti çıkmazsın
Tamam rakibem spor yapmayayim . Bir yerlerim incinmesin dimimasallah devami gelsin insallah:)
be se günlük ev süpürme banyo lavabo var e bide mutfak unutmamak lazım ama yinede akşam baktığımda sanki hiç yapılmamış gibi
Allah korusun her halimize şükretmek gerek ne kadar çaresiz hissediyordur kimbilir
oy oy rakibem menün güzelde sen napmissin öyle spor yapilirmi biyerini incitirsin sonra dikkat et hayır seni düşünüyorum yani herangi bi art niyetim yok
afiyet olsun pazar kahvaltılarda kaçamak oluyo illa 1lokmacik çikolatalı ekmek benim 1 yan evin kızarma patatesim gibi:)
Guzel olmus rakibem
süper olmus canim insan daha mutlu hissediyo kimseye uyup diyeti bozmayınca demi
heralde mercimeknkofte bitirme çabasındaymışsın :) birilerine yedir bitsin yoksa hep gözün orda olur :)
cumaya daha çok var kimse yüz karası olmayacak bence bu hafta o yüzden hemen atılıp talip çıkma kızzz:)buyurun benim
bu hafta ben varken kimsenin şansı yok yüz karası olarak
ah kuzu ya hem baş ağrısı hemde AVM mi ki botun mervsimi bitti kız :)
ben etiket yapamamisimdir canım kesin
kız hala iki ki ben bir yerlerde test filan okudum seninle ilgili ama nerwydi acaba kapı süpürgesi gibi heryeri gezdigim için:)
Gece oturmuşsun ya kuzum aç aç yapsa idin bir tost çayTeşekkür ederim canım
Hiç menülere yorum yapmayanlar var canım. Seni biliyorum
Ne yürüyüşü canım uzak ayaklarını dinlenÇayın yanına da bişeyler mi yapsan
Acaba ben yalnız mı böyle düşünüyorum diyordum değilmiş şükür. Aynen tatlim yorum yapmayanlara yapasım gelmiyor valla. Hani yeni gelmiştir bilmiyordur olabilir de. Elbette istisnai durumlar olabilir.
Teşekkürler kaptancım ❤öpüyorum❤❤
Demek ki çömezler göremiyor
kimyasal içermediği için yüzüne alerji yapmaz dediğim ürün , senin hassas cildin var galiba benim gibi o yüzden kimyasal içermese bile her ürünü rahatça kullanamıyorsun galiba, hassas ciltlere aloevera, yağlı ciltlere çay acağıcı , kuru ciltlere aynısefa ürünleri öneriliyor genelde sen iyice araştır yine deTeşekkür ederim tavsiyen için, bir arkadaşım satıyor farmasi bakayım. Aslında aynaya baktığımda kırışıklık görmüyorum hatta genelde 23-24 sanıyorlar (gurur yaptım herhalde açıklama yapıyorum), ama artık gülümsedikten sonra daha geç eski haline geliyo gibi hissediyorum. Hani bir kaç zamana oraya oturacak gibi geldi önlem alma
Aslında yüzümde çizgi yok henüz lakin güldükten sonra normal düz haline daha geç geliyo gibi hissediyorum. Değilse 23-24 zannedenler de oluyor aslında(telaşlandım açıklama yapmaya çalışıyorum ) bir arkadaşım farmasi satıyor, ona da bakayım. Çooook teşekkürler
ayy o levabo banyoyu hiç deme elin de kaldım gece yatamadan önce bile levaboyu yıkayıp yatıyorum :)masallah devami gelsin insallah:)
Guzel olmus rakibem
valla ben de aynı senin gibiyim 4 buçukta yattım 7 buçuğu biraz geçe kalktım gidip yatıcam ben de:))Günaydın kızlar ❤
Ben biraz daha uyuyayım . 2 saatlik uykuyla duruyorum
Doğru rakibem. Ama haftasonu çikolata yemedim ve aslında geçen haftalarda bir günde aldığım kalorinin yarısı kadar yemişimdir. Yani kendi çapımda başladım ama buraya yazılacak kıvamda değildi menüm. Bugün yazmalıyım!Rakibem hep yarin yarin dersen seni yenmem hic zor olmicak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?