- 31 Ekim 2013
- 21.673
- 72.901
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.001
Mezun olmuştum canımne yaptığımı bilmiyorum ki!
güzel olmuş canım
kötü olmamış ekmekler beyazdı galiba
mercimekli pazar
hadi inşallah
güzel olmuş canım
ayrıldık barıştık vs, 4 yıl sonra bı gece konuşurken biz yarın seni istemeye geliyoruz dedi he he dedim işe gittim sabah tekrar aradı çiçeği nasıl yaptıriyim diye benim aile zaten biliyor konuştuğumuzu ama babama söylemeye vaktim olmadı ablamla kardeşim konuştu işten çıktım eve gittim hazırlandım geldilerkaranbole gittim
afiyet olsun çok iyi
kötü geçmemesine sevindim ama bugün kesin menü yazacaksin
görünen köy klavuz istemez misali abla
halledilir bence
hoşgeldin canım mezun değilsen deneme süren olacak , izin dönüşü ise listenin durumuna göre bir hafta sırayla alınıyor - ile gireceğin için
ödem de olsa eksilmek çok iyi
cumaya güzel eksi olur
menüler güzel
ya bu eşle muhteşem
hadi inşallah canım
akşam işi bozmuş
menü güzel canım
bu olmamış cumaya toparlarsın insGünaydın
69.9
Yani +800
maşallah özende olsa insani motive ediyorCumartesi : 99.2 kg
Bu gün : 98 kg
Fark : 1.2 kg.
Ödem çok olunca başta giden de çabuk oluyor
Guzel olmuş menuler
Cuma 105.4
Pazartesi 106
+ 600
Regliden diye düşünüyorum ve bu hafta 104 ü göreceğim inşallah
olmamış canim dışardayken kendine en masumlarını sec kebab döner çorba salata gibi ama ekmeksizDünkğ menüm
Sabah 10.30 2 kaşık patayesli omlet 2 tane sahanda yumurta 1 kk peynir 5 kiraz domates
Öğle 15.00 çeyrek tavuk döner ayran 2 acı biber.(doymadım da.bundan sp ra sadece etini isteyeceğim)
Aslında günü bitirmiştim ama annemler geldi sofra hazorladık falan derken hem geç vakte kaldı hem de yedim malesef.
Akşam 4 kaşık et sote 2 d ekmek yoğurt biraz biber kızartma
cok güzel olmus canmDunku menum (dun gelemedim cok yoğun gecti eve gelincede kendimi nasil yatağa attığımı bilemedim)
10:30
2hindi füme
Lorlu yeşillikli salata
1 tb dilim yumurtali ekmek
16:30
Salata
5 adet kofte
1 tb dilim ekmeği
Su:2lt
Herkese günaydın
Cuma:69.7
Ptesi:71,5
Artı: 1.8
hatanı biliyosun canim inş cumaya artılar gider eksiler gelirKilo bildirimi
Cuma 65.6
Bugün 66.1
+500
Geçen hafta hiç dikkat etmedim bugünden itibaren daha dikkatli olacam
Tebrikler canım maşallah iyi gitmişCumartesi : 99.2 kg
Buzdolabına koysaydın keşke canimEşim tam tahıllı ekmeğimi küflü sanıp atmış a dostlar
Cumqya kadar toparlarsin insAllah cnmGünaydın
69.9
Yani +800
hg cnm bol eksilerin olur insAllahGünaydın kızlar
Kendimi toparladım ve hazırladım bugün itibariyle başlıyorum
İlk bildirimimi yapayım
Kilom 68.1 hedefim 58
@mefkurem ablacım bundan sonra nasıl ilerleyecektim listeye nasıl girebiliyordum unutmuşum hep
Günaydın cnmGünaydın,
Gözümü açar açmaz bir mesaj yazayım da kahvaltıyı ona göre yapayım.
Bildirime korksam da kaçış yok artık başlamam lazım. Herkese kolay gelsin
tebrikler cnmCumartesi : 99.2 kg
sabitte güzel cumaya kadar eksiye geçersin insAllah cnmBen sabah sabit çıktım 60,50 kaçamakta yapmadım
afiyet olsun canım güzel menü
Eşim tam tahıllı ekmeğimi küflü sanıp atmış a dostlar
sabitte iyidir cnm cumaya kadar gider inşallahsabit çıktım 60,50
kaçamak yok
reglden olabikir cnm cumaya kadar ekdiye dusersin benceCuma 105.4
Pazartesi 106
+ 600
Regliden diye düşünüyorum ve bu hafta 104 ü göreceğim inşallah
Orta bi menu olmuş sanki cnm afiyet olsunDünkğ menüm
Sabah 10.30 2 kaşık patayesli omlet 2 tane sahanda yumurta 1 kk peynir 5 kiraz domates
Öğle 15.00 çeyrek tavuk döner ayran 2 acı biber.(doymadım da.bundan sp ra sadece etini isteyeceğim)
Aslında günü bitirmiştim ama annemler geldi sofra hazorladık falan derken hem geç vakte kaldı hem de yedim malesef.
afiyet olsun canımDunku menum (dun gelemedim cok yoğun gecti eve gelincede kendimi nasil yatağa attığımı bilemedim)
10:30
2hindi füme
Lorlu yeşillikli salata
1 tb dilim yumurtali ekmek
16:30
Salata
5 adet kofte
1 tb dilim ekmeği
Su:2lt
artı güzel olmamış cnm cumaya foparla insHerkese günaydın
tebrikler cnmCuma günkü kiloya göre _400
Doktordan çıktım sahilde mis gibi hava var 30 dk tempolu yürüdüm bugün kurs çıkışı 30 dk daha yürürüm oh yansin yaglar
Cok fazla degil hrmrn önlem al insAllah cnm cumaya toparlarsnKilo bildirimi
Cuma 65.6
Bugün 66.1
+500
Geçen hafta hiç dikkat etmedim bugünden itibaren daha dikkatli olacam
Ilk hafta icin cok iyi rakam cnm boyle devam eder insBen de şaşkınım lakin 3 gün yarım saat spor yapmam ve etkisini göstermiş:
Başlangıç Pazartesi:77.3
Cuma:75.9
Bugün:74.9
Ooo süper sinBen de şaşkınım lakin 3 gün yarım saat spor yapmam ve etkisini göstermiş:
Başlangıç Pazartesi:77.3
Cuma:75.9
Bugün:74.9
AbovvvvvHerkese günaydın
Oğlum kar diye deli oluyor ama buraya yağmıyor.Gunaydinnnnn, ❤❤❤❤
Mutlu haftalar herkese
Burda kar yagiyor
Canım günaydın, safradan çok çektim, yediklere ekstra dikkat et taş varsa kanala düşmesin. Sonra işler daha da karışıyor. Her ihtimale karşı internetten safra diyetini yazıp uymanı öneririm. Diyetini de destekler ama diyet için süper olan bazı ürünler ağrını tetikleyebilir. Örnek: yumurta, mercimek çorbasıCanim benim bayadır midem agriyodu aile hekimim genel cerraha yönlendirdi safrada taş olabilir kontrol ettir dedi onun için inş bişey çıkmaz
Çok teşekkür ederim. Ürünlere dün biraz baktım bugün tekrar bakcam. Işıklı ayna fikrini de sevdimkimyasal içermediği için yüzüne alerji yapmaz dediğim ürün , senin hassas cildin var galiba benim gibi o yüzden kimyasal içermese bile her ürünü rahatça kullanamıyorsun galiba, hassas ciltlere aloevera, yağlı ciltlere çay acağıcı , kuru ciltlere aynısefa ürünleri öneriliyor genelde sen iyice araştır yine de
maşallahın var desene , benim de hem büyüteçli hem ışıklı aynam var geçen sene alnımın sağ kaş hizasında minnacık bir çizgi oluşmaya başladığını fark ettim baştan tedbir almak iyidir şimdi yok görünmüyor :)
Hoş geldin kelebeğim,Günaydın kızlar
Kendimi toparladım ve hazırladım bugün itibariyle başlıyorum
İlk bildirimimi yapayım
Kilom 68.1 hedefim 58
@mefkurem ablacım bundan sonra nasıl ilerleyecektim listeye nasıl girebiliyordum unutmuşum hep
Selam, Sen diyete bedensel ve psikolojik olarak hazırlanmışsın. Bence bugün başlamak için mükemmel bir günDoğru rakibem. Ama haftasonu çikolata yemedim ve aslında geçen haftalarda bir günde aldığım kalorinin yarısı kadar yemişimdir. Yani kendi çapımda başladım ama buraya yazılacak kıvamda değildi menüm. Bugün yazmalıyım!
Ooo bu hafif akşamlarla bayan Eksi lakabını alabilirsin. Tabi biraz leblebinin miktarına da bağlı
Biber kızartması ben burdayım diyor. Aslında kötü bir menü değil ama bir şeyler dengesiz geldi. Bugün daha iyisi olurDünkğ menüm
Şekerpare vefasını gösteriyor ama olsun, daha Cuma’ya çok varHerkese günaydın
Ilk hafta icin cok iyi rakam cnm boyle devam eder instebrikler
Ooo süper sin
Gözler eksi görsün :)))
Gunaydin abla burdada fırtına var dun aksam dolu yagdi şubat daha iyiydi sanki :)Gunaydinnnnn, ❤❤❤❤
Mutlu haftalar herkese
Burda kar yagiyor
Canım günaydın, safradan çok çektim, yediklere ekstra dikkat et taş varsa kanala düşmesin. Sonra işler daha da karışıyor. Her ihtimale karşı internetten safra diyetini yazıp uymanı öneririm. Diyetini de destekler ama diyet için süper olan bazı ürünler ağrını tetikleyebilir. Örnek: yumurta, mercimek çorbası
Çok teşekkür ederim. Ürünlere dün biraz baktım bugün tekrar bakcam. Işıklı ayna fikrini de sevdim
Hoş geldin kelebeğim,
Ben daha yeni 1 saat aralıklarla kalori bombası atıştırmalıklar yiyiyordum, buraya menü yaza yaza normal beslenen biri oldum 1 haftada. Peşini bırakmayıp, üşenmeden takip edersen faydasını görürsün
Selam, Sen diyete bedensel ve psikolojik olarak hazırlanmışsın. Bence bugün başlamak için mükemmel bir gün
Ooo bu hafif akşamlarla bayan Eksi lakabını alabilirsin. Tabi biraz leblebinin miktarına da bağlı
Biber kızartması ben burdayım diyor. Aslında kötü bir menü değil ama bir şeyler dengesiz geldi. Bugün daha iyisi olur
Şekerpare vefasını gösteriyor ama olsun, daha Cuma’ya çok var
ay rakibem ne güzel sabittin benim gibi artıda degilsin
Guzel menü afiyet olsun canim
Cumaya eksilere görecem sende bekle gör :)
Cumaya halledersin tatlim
Vaavvvvvv şimdiden eksinin maşallah
Ne çektin be güzelim :)
Cumaya halledersin baharcim
Yok kuzum sen yorma kendini ne gerek varCuma günkü kiloya göre _400
Doktordan çıktım sahilde mis gibi hava var 30 dk tempolu yürüdüm bugün kurs çıkışı 30 dk daha yürürüm oh yansin yaglar
Bende bilmiyorum kız dün akşam daha 105.9 idim bilmiyorum ki ne oldu şiştim sanırım bakalım Cuma’ya ne olacağızbu olmamış cumaya toparlarsın ins
maşallah özende olsa insani motive ediyor
Guzel olmuş menuler
rakibem sen naptin
olmamış canim dışardayken kendine en masumlarını sec kebab döner çorba salata gibi ama ekmeksiz
cok güzel olmus canm
havmışsın biliyorum ama 3 günde çok gelsi bana
hatanı biliyosun canim inş cumaya artılar gider eksiler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?