- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.801
Slm kızlar ne zamandan beri uğrayamıyorum. Bugün oğluşum uyuyor işim de yok girip bakayım dedim. Nasıl gidiyor diyetler. Yarın bakalım sonuçlar nasıl olacak. Ben de bu hafta hergün spora gittim.yediklerime de dikkat ediyorum. 1 aralık da spora başladığımda 76.5 çıkmıştım bugün tartıldım 73 çıktım. 22 günde 3.5 kilo vermişim. Ve 9.takımla tanıştığımdan beri tam 10 kilo kaybettim. Yeni yıla bütün doğum kilolarımı vererek başlamak istiyorum 3 kilo kaldı ama 9 günde de 3 kilo biraz zor. Bakalım ne kadarını vericem.
kuşumm noldu sana içini dökecek noldu bebeğimmm iyimisn:26:
ben iyiyim yarın tartıdan korkuyorum o ayrı bu hafta kaçamaklarım azda olsa oldu 3 gün önce+1 kilo çıktım yarın için endişeliyim
sen nasılsın diyetle aran nasıl
İyiyiz de topik çok durgun yeniler dışında uğrayan olmuyor :26:
günaydın kızlar buün anlatacaklarım çok öncelikle dün aktarıma gittim incir,hurma aldım ara öğünler için birde patina form kayısılı çay içinde yok yok akşam 1 tane içtim tadıda güzel
sonra sabah aç karna tarçınlı ballı su içtim o tarçın varya tarçın sanki dünyaları yemişim gibi tıkadı beni sabah zorla 1 dilim ekmek 1havuç rendeledim limon zeytin yağı karıştırıp yedim 3 zeytin bir parçada peynir ama inanın zorla şimdi günde 3 kez dedi ama ben kayısılı çayı 1 kez akşam ,günde 2 kez yeşil çay ve sabah aç karna ve akşam yatmadan ballı tarçınlı su içicem haftaya bakarız artık son duruma bu arada doğru düzgün diyet yapmama rağmen eksilerdeyim
bu haftaki kilom 96,4
bel 86-83
kol 30-28,5
üst bacak 60,5-59
basen 108-107
göbek 97 (geçen hafta elbise üstünden almıştım 1 cm elbiselere çıkın )[/Qgünaydın sen geçen hafta kaç kiloydun çizelgen yokmu
günaydın kızlar buün anlatacaklarım çok öncelikle dün aktarıma gittim incir,hurma aldım ara öğünler için birde patina form kayısılı çay içinde yok yok akşam 1 tane içtim tadıda güzel
sonra sabah aç karna tarçınlı ballı su içtim o tarçın varya tarçın sanki dünyaları yemişim gibi tıkadı beni sabah zorla 1 dilim ekmek 1havuç rendeledim limon zeytin yağı karıştırıp yedim 3 zeytin bir parçada peynir ama inanın zorla şimdi günde 3 kez dedi ama ben kayısılı çayı 1 kez akşam ,günde 2 kez yeşil çay ve sabah aç karna ve akşam yatmadan ballı tarçınlı su içicem haftaya bakarız artık son duruma bu arada doğru düzgün diyet yapmama rağmen eksilerdeyim
bu haftaki kilom 96,4
bel 86-83
kol 30-28,5
üst bacak 60,5-59
basen 108-107
göbek 97 (geçen hafta elbise üstünden almıştım 1 cm elbiselere çıkın )
yanlış alıntı yapmışım senin kilon kaç sen yukarı farklı yazmışsın çizelge farklı hangisi dogru
bu arada sonunda pc geldi windows 7 yüklenmiş akşam eşime sen eymeni uyut bende sporumu yapayım dedim tamam dedi ama eymen yıktı ortalığı annem gelsin, anneme gidicem neyse gittim yanına yattım masal vs derken bende uyumuşum bir uyandım saat 2:40 mecburen yattım artık bu haftasonu bozmucam sporda yapıcam 2 haftadır hafta sonları hafta içinin acısını çıkarırcasına yiyorum yine iyi 2,6 kg kayıp artık daha sıkı sarılıcam çaylarım sporum suyum hepsini mümkün olduğunca aksatmadan yapıcam
bu arada fadimecim dün baktım istek falan göndermemişsin faceden ben seni aradım adınla soyadınla bir sürü çıktı hangisi olduğunu bilmediğim için ekleyemedimkilo kaybında mükemmel
Iyiyim canim sabah moralim bozuktu gece sacma sapan kabuslar gordum esim bir baska kadinla cikiyormus ona askim diyormus falan gozumun onunde oldu (ruyamda) nasil agliyorum bunu bana basil yaparsin diyorum hem de askim diyor bi de falan oyle krizlere giriyorum.. Tabi sabah cok depresif uyandim tabi haliyle. Simdi iyiyim :)
Diyet miyet de bugun yine hak getire, bir iyiyim bir kotu bu aralar. Ne tamamen bosveriyorum, ne de guzelce diyetime devam edebiliyorum. Sanirim su anki yogunluktan. Butun gun durmadan calisiyorum ogle aramda bile.. Eve geliyorum aksam yemeginden sonra uyku bastiriyor erkenden yatiyorum. Sonra 6:30da kalkip yine ayni telase.. Yani hayatim is - yemek - uykudan ibaret oldu, o yuzden pek mutlu hissedemiyorum artik.. Kimseyle ne konusasim geliyor ne disari cikasim ne eglenesim.. Alisveris yapasim bile yok dusun artik durum ne kadar vahim
yarin ben heralde bu gidisle +10 falan cikarimeh saka bir yana artilarda cikacagim kesin :26::26: bu hafta sozumde duramadim malesef toplamda 2 gun duzgun diyet yapabildim kalan gunler illa kacamak dolu kahvalti haric her ogun...
evet canim haklisin ama su noel stresini bir atlatayim ben yine sahalara doncem soz
bu haftaki kilom 69,4
bel 86-83
kol 30-28,5
üst bacak 60,5-59
basen 108-107
göbek 97 (geçen hafta elbise üstünden almıştım 1 cm elbiselere çıkın )
fadime çiçek profilde kedi fotosu var ama ben istege kapattım senin adında birine göndermiştim beni kabul etmişti sonra sen dedinya pc bozuk sen degilsin diye sildim arkadaşlıktan
iyi incelmişsin
ben henüz ölçmedim ama acayip şişim((
1 hafta geçti regl im((
patlamak üzere bomba gibiyim
uyuz oldum ya tickerı değiştiremiyorummmmm
ya bu çocuk yapma niyetine girince vücut garip tepkiler veriyo bende de aynısı omuştu 8 ay boyunca kaç kez test yaptım bilmiyorum her ay geç kalıyodu her ay aynı şişkinlik ha oldum ha olucam zor süreç
Günaydın Canım daha tartılamadım Evdeki tartımın Pili bitti Dünde almayı unutmuşum
İşyerinde tartılacagım Birazdan tartılırım ama kahvaltımı yaotım mezroyuda bu hafta alacagım
Dün 2 saat yürüdüm cok yorulmusum hala yorgunum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?