Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla harikasin bu çok güzel haber tebrik ederim❤
sağ ol kuzummm bu demektir ki ben yine zayıflamaya başlıycam sabit yada artı yok allahın izniyle bundan sonra , bağırsak işini de çözdüm probiyotik lif takviyesi bol suyla şükür önüm de engel yok yol açık bana koşmak kalıyor :)))))

Cuma’ya görüşürüz
Çok tırstım şuan
Ooo ablacım bu süper bir haber . Gelsin eksiler

Bunü duyduğuma çok sevindim ablaa kilo vermek her eksi harika bir duygu inşallah çok güzel kilolar verirsin hatta hep beraber verelim' kilolu olmak büyük ozguvensizlik nedeni malesef

Kizlar selam,
Ben gecmisteyim hala ama once bildirim yapayim

Cuma 67.4
Bugun 67.9
Fark +500

Bugun Mila nin kontrolu vardi o yuzden sabah erken kalktim. Bir de zihnimde galiba zayiflayabilecegime ikna etmem lazim kendimi, bu aralar veremiyorum psikolojisine girdim. Bakalim bu hafta nasil gidecek

Teşekkür ederim, ilk hafta tabi daha rahat gidiyor ama gene de mutlu etti:)
dsim olsun cnm gidecek tabi illa ki o kilolar yaza hafifliycez hepimiz
Bazen nedense siteden cikis oluyor
Tekrar giris yapincada butun alintilar gitmis oluyor tabi
Birazdan tekrar gecmise donerim

Kilo bildirimi
Cuma 94.8
Bugun 93.5
Fark _1.3

Yazarken 74 yazacaktim kendimi bi an oyle hissettim heralde
güzel rakam abla tebrik ederim Allah söyletti demek o rakamları da gorecez insAllah
Tartıldım niye bilmiyorum ama artı 100 gram gördüm

Cuma=97.9
Bugün=98
Fark=+100
cok degil cnm cujmaya eksiye donersin bence
Günaydın kızlar hepinize nasılsınız benim dünkü kaçamaklar artı getirdi biraz ama bugün onu vermeye çalışacagım
Cuma bildirimi 63.7
Pazartesi bildirimi 62.4
Fark - 1.3
eksi var ama güzel birsey cumaya daha da artar eksin insAllah cnm
Tunaydin kizlarrr
Bugun esim evde hatta hava cok guzel disarda olucaz aksamda disarda yeriz buyuk ihtimal o yuzden sonra ugruycam gorusrzz
Bu arada +200gr benim
guzel cnm bence
Kilo bildirimi
Cuma 83.3
Pztesi 83.0
Fark -300
guzel eksi rakibem cumaya kadar kim daha cok verecek bklm
afiyet olsun canım güzel menu olmuş
ben sabitim cuma gelen artı 400 gr duruyor
neden oyle oldu acaba bu cumaya kadar eksiye gecersin insAllah
Cuma 67.1
Ptesi 67.2
+100
cok degil cnm cumaya halldersin eksiyi görürsün
coook güzel haber cnm baslamak bitirmenin yarisi zaten kafamizfa bitiyor istediğimiz zaman basarmamamiz icin neden yok hadi bol eksilerin olsun insAllah cumaya kadar
bıldırım
gecen cuma 76,8
bugun 78,6
+1,8

ne dıyecek soz bulabılıyorum nede yazacak bır derman
neden öyle oldu ki cnm ya kacamak olmuş muydu moral bozmak yok cumaya kadar eksiyr geç insAllah
. Aynen nasil düşünürsek oyke oluyor ya vericem die düşünüp moral yukseltmek gerek daha guzel gidiyor o zmn cnm cumaya toparlarsn insAllah
Allah kolaylik versin cnm

Teşekkür ederim

Cuma: 96.0
Pazartesi: 95.5
Fark: -500 gr
Ne kadar kötü olsa da eskiye göre iyiydi menülerim- size yazamadan da
Sanırım o yüzden ve tabi ödem gitmiştir. Yine de eksi görmek süper. Allah razı olsun Mefkurem çağırmasam kesin en az 97 olurdum bugün. Motivasyonum da artmaya başladı. Bol bol su içmeyi düşünüyorum bugün. 15 dk da Leslie planım var.

Boğazda kalmadı ama tartıda kalmış :)

Tebrik ederim cnm

Kilo bildirimi
Cuma 83.3
Pztesi 83.0
Fark -300
eksi ile başlamak çok güzel
ben sabitim cuma gelen artı 400 gr duruyor
cumaya iyi bir eksi gelir bence
Cuma 67.1
Ptesi 67.2
+100
fazla bir artı değil cumaya eksi olur

bıldırım
gecen cuma 76,8
bugun 78,6
+1,8

mervecim sebebi herşey olabilir benim sekerparelee sana gelmiş derman yok filan duymayalim böyle şeyler
aa sen niye artı çıktın ben eksi bekliyordum bak ben yeniden umutlandim şimdi
hayırdır Tuğçe neler oluyor şubede seni nasıl etkiliyor bu durum bak kafama takıldı
Kızlar dışarıdayım birazdan eve gecip bildirim yapıcam insAllah eksi görürüm bi de kasik agrim var ki adete 6 günüm var nasil olcak bilmiorum
regl yaklaşınca normal canım benim yumurtlama zamanı da oluyor
ooo Edibe
Pazartesi kilo bildirimim:
Cuma: 89.1
Pazartesi: 88.3
Fark: - 800
Cumaya kadar daha fazlası olur insAllah
Çok güzel eksi süper

Aynen cnm regl donemi yaklasinxa yediklerine dikkat etmekte iki kat daha zorlaşıyor
Tsk ederkm cumaya kadar 87li rakamlari görürüm insAllah ya

Ödem söktürücü baharat ve içecekler:

Kekik - Maden suyu
Rezene _ Kahve
Tarçın - Yeşil çay
Zencefil - Kimyon
Nane- Zerdeçal

Kahvenin ödem söktürücü etkisi olduğunu bilmiyordum
Ben d ebilmiyordum, bilgiler icin cok tesekkurlerr
Ay abla ben bunj gormustum ama hic denememistim, bugun asya marketine gidip ben de aldim, bakalim nasil olacak. Kalorisiz demiyo ama 100 grami 20 kalori diyor benim pakette ama o da bisey degil yani
Seninki noodle li sebze olmus abla ama cok guzel olmus, afiyet olsun
Okudugunzda muhtrmel sabah olucak gunaydin kızlar
Bugun niyetli olucam Allah izin verirse simdi sahur yaptım
Mefkurem abla ben bildirimi biraz geç yaparım bilgin olsun
Allah kabul etsin canimm
hos geldin canimm, kilon bence cok iyi, cok rahat verirsin sen simdi emziriyorsun diye hatirliyorum, suyuna dikkat et, bence tez zamanda mezun ederiz seni.
Canim miktarlarin yarisini yazmamissin, bi tabak mercimek neyi? Leblebi ne kadar? Kofte ne kadar? Eger karatay yapmiyorsan miktarlar onemli ki zaten menun karatay gibi degil o yuzden yapmadigini dusunerek yazdim bunlari
ben hızlı kilo veremiyorum maalesef
Oyle dersen veremezsin ben cok rahat kilo veririm de :)
Aksam saat kacta yedin son yemegi?
Dunku menum (dun gelemedim cok yoğun gecti eve gelincede kendimi nasil yatağa attığımı bilemedim)
10:30
2hindi füme
Lorlu yeşillikli salata
1 tb dilim yumurtali ekmek

16:30
Salata
5 adet kofte
1 tb dilim ekmeği

Su:2lt
Hayet guzel olmus canim
Herkese günaydın
Cuma:69.7
Ptesi:71,5
Artı: 1.8
Kiz rakibemm, sen yediklerinden ziyade bence psikolojik olarak duydugun pismanliktan da kilo aliyorsun bence yoksa su tarti hic mantikli degil 3 sekerpare bu kadar etki edemez sadece, psikolojikde odem yapiyosun bana kalirsa
Ben de şaşkınım lakin 3 gün yarım saat spor yapmam etkisini göstermiş:

Başlangıç Pazartesi:77.3
Cuma:75.9
Bugün:74.9
Ilk haftalar cok guzel eksi gelir, ben de basladigim hafta inanamamistim :) cok guzel hep boyle eksi gelsin
Bazen nedense siteden cikis oluyor
Tekrar giris yapincada butun alintilar gitmis oluyor tabi
Birazdan tekrar gecmise donerim

Kilo bildirimi
Cuma 94.8
Bugun 93.5
Fark _1.3

Yazarken 74 yazacaktim kendimi bi an oyle hissettim heralde
Super abla, 70 li gunler de gelecek cok uzak degiller ben biliyorum :)
Tartıldım niye bilmiyorum ama artı 100 gram gördüm

Cuma=97.9
Bugün=98
Fark=+100
Canim yarim saat erken kalkmissan bile 100 gr fark eder onu arti sayma bile
Günaydın kızlar hepinize nasılsınız benim dünkü kaçamaklar artı getirdi biraz ama bugün onu vermeye çalışacagım
Cuma bildirimi 63.7
Pazartesi bildirimi 62.4
Fark - 1.3
Yaa sen o kadar hizli alip veriyorsun ki beni cok sasirtiyorsun, gercekten seni gormeyi cok istiyorum bu yuzden, vucut dagilimin nasil, kac gosteriyosun merak ediyorum. :)
Kilo bildirimi
Cuma 83.3
Pztesi 83.0
Fark -300
Oohhj misss cumaya harika bir eksi gelecek demekkii
Super sonuc
bıldırım
gecen cuma 76,8
bugun 78,6
+1,8

Merve bu hafta bende kendimi psikolojik olarak veremiyorum dusuncesinde buldum. Bence sende de bu var. Bilincaltimizi ikna etmemiz gerek, elimizden geleni yapiyoruz ve bu kilolar pit pit gidecek diye. Ben kendimi ya veremesem kaygisinda cok buluyorum. Yediklerimiz ortada aslinda tabiki vericez ama bilinc altina yanlis sinyal gittigi icin bence vucut su tutuyo ve tarti bizi uzuyor.

Allah razı olsun canım amin insAllah

Pazartesi kilo bildirimim:
Cuma: 89.1
Pazartesi: 88.3
Fark: - 800
Cumaya kadar daha fazlası olur insAllah
Super eksi cumaya cok daha iyisi gelsin insallah
Yaa sorma rakibem, ben de anlamadim. Bence benimki psikolojik, veremicem korkusu, bence cogumuzda var bu ve bizi boyle zorlayanda o bence.
Bu ay 65 in altini gormeyi hedefliyorum, nedense icimdeki ses 65 in altini gorunce daha bi kolaylasacakmis diyet diyor. Eger carsambaya kadar eksi gormezsem detoks yapicam. Bende baslayali 2 ayi gecti en nihayetinde arada bir memlekete gitmek degisiklik yapti ama eger carsambaya kadar eksi goremezsem benim de bir detoks yapip bunyeyi sasirtma zamanim gelmis olabilir.
Ama benkendiminkini 2 seye bagliyorum biri psikolojik veremicem korkusu, biri de bu aralar cok soguk bence usudugum icin de benim bunye odem yapiyo olabilir cok usuyorum bu ara disarida acayip bir ruzgar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…