- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.041
sağ ol kuzummm bu demektir ki ben yine zayıflamaya başlıycam sabit yada artı yok allahın izniyle bundan sonra , bağırsak işini de çözdüm probiyotik lif takviyesi bol suyla şükür önüm de engel yok yol açık bana koşmak kalıyor :)))))Abla harikasin bu çok güzel haber tebrik ederim❤
Çok tırstım şuanCuma’ya görüşürüz
Ooo ablacım bu süper bir haber . Gelsin eksilercumaya yüz karası listesin de olmmayacaammmmmm sabit çıkıp tembeller listesin dede olmayacaaammmmmmmmmmm
,geçenler de komşularımdan biri troid ameliyatı olmuş(bana söylemedi birden olmaya karar vermiş diretip duruyordu 1 senedir) raporluyken kapıya gelip bana gel kahve içelim, hep ben sana geliyorum şimdi de sen gel dedi benim de ocakta yemek var altını kapatınca tontişime söz verdim oraya gidicem diye sen gel dedim elmalı kurabiye vardı ondan verdim küçük tabakla bir de içli köfte yapmıştım bir kaç gün önce buzluğa da koymuştum bir poşet onu verdim eşi de elazığ lı severler biliyorum akşama yemek derdin olmasın dedim, az önce kapı çaldı 2 koca dilim çok güzel görünen yaş pasta koymuş benim tabağa hızlıca verdi gitti :)
ben yaş pastayı görünce ne hissettim biliyor musunuz : ayyy bunu kim yiyecek oğlan da yemezse yazık olacak nimeti çöpe atıcam diye geçtive karnım aç gırıldıyor şu an :) yumurta pişse de yesem diyorum , açken şekerli tuzlu her şeyi canım isteyebilirdi şimdi istemiyor
ben yineee eski halimee dönmüşümmmm kızlarr yine canım bir şey istemiyor çekmiyor yuppiiii
sağ ol kuzummm bu demektir ki ben yine zayıflamaya başlıycam sabit yada artı yok allahın izniyle bundan sonra , bağırsak işini de çözdüm probiyotik lif takviyesi bol suyla şükür önüm de engel yok yol açık bana koşmak kalıyor :)))))
dsim olsun cnm gidecek tabi illa ki o kilolar yaza hafifliycez hepimizTeşekkür ederim, ilk hafta tabi daha rahat gidiyor ama gene de mutlu etti:)
güzel rakam abla tebrik ederim Allah söyletti demek o rakamları da gorecez insAllahBazen nedense siteden cikis oluyor
Tekrar giris yapincada butun alintilar gitmis oluyor tabi
Birazdan tekrar gecmise donerim
Kilo bildirimi
Cuma 94.8
Bugun 93.5
Fark _1.3
Yazarken 74 yazacaktimkendimi bi an oyle hissettim heralde
cok degil cnm cujmaya eksiye donersin benceTartıldım niye bilmiyorum ama artı 100 gram gördüm
Cuma=97.9
Bugün=98
Fark=+100
eksi var ama güzel birsey cumaya daha da artar eksin insAllah cnmGünaydın kızlar hepinize nasılsınız benim dünkü kaçamaklar artı getirdi biraz ama bugün onu vermeye çalışacagım
Cuma bildirimi 63.7
Pazartesi bildirimi 62.4
Fark - 1.3
guzel cnm benceTunaydin kizlarrr
Bugun esim evde hatta hava cok guzel disarda olucaz aksamda disarda yeriz buyuk ihtimal o yuzden sonra ugruycam gorusrzz
Bu arada +200gr benim
guzel eksi rakibem cumaya kadar kim daha cok verecek bklmKilo bildirimi
Cuma 83.3
Pztesi 83.0
Fark -300
afiyet olsun canım güzel menu olmuşDünkü menüm
Kahvalti: 11:00
1.5 kk peynir
5 zeytin
2 ceviz
Maydanoz+dere otu
Aksam 18:00
1 kase m. Çorbası
4 köfte
Yogurtlu kereviz salatası
2 litre su
Bol bol bitki çayları
Spor
70 dakika orta tempo yürüyüş*140 puan @Pnrrr-20
neden oyle oldu acababen sabitim cuma gelen artı 400 gr duruyor
cok degil cnm cumaya halldersin eksiyi görürsünCuma 67.1
Ptesi 67.2
+100
coook güzel haber cnm baslamak bitirmenin yarisi zaten kafamizfa bitiyor istediğimiz zaman basarmamamiz icin neden yok hadi bol eksilerin olsun insAllah cumaya kadarcumaya yüz karası listesin de olmmayacaammmmmm sabit çıkıp tembeller listesin dede olmayacaaammmmmmmmmmm
,geçenler de komşularımdan biri troid ameliyatı olmuş(bana söylemedi birden olmaya karar vermiş diretip duruyordu 1 senedir) raporluyken kapıya gelip bana gel kahve içelim, hep ben sana geliyorum şimdi de sen gel dedi benim de ocakta yemek var altını kapatınca tontişime söz verdim oraya gidicem diye sen gel dedim elmalı kurabiye vardı ondan verdim küçük tabakla bir de içli köfte yapmıştım bir kaç gün önce buzluğa da koymuştum bir poşet onu verdim eşi de elazığ lı severler biliyorum akşama yemek derdin olmasın dedim, az önce kapı çaldı 2 koca dilim çok güzel görünen yaş pasta koymuş benim tabağa hızlıca verdi gitti :)
ben yaş pastayı görünce ne hissettim biliyor musunuz : ayyy bunu kim yiyecek oğlan da yemezse yazık olacak nimeti çöpe atıcam diye geçtive karnım aç gırıldıyor şu an :) yumurta pişse de yesem diyorum , açken şekerli tuzlu her şeyi canım isteyebilirdi şimdi istemiyor
ben yineee eski halimee dönmüşümmmm kızlarr yine canım bir şey istemiyor çekmiyor yuppiiii
bıldırım
gecen cuma 76,8
bugun 78,6
+1,8
ne dıyecek soz bulabılıyorum nede yazacak bır derman
. Aynen nasil düşünürsek oyke oluyor ya vericem die düşünüp moral yukseltmek gerek daha guzel gidiyor o zmn cnm cumaya toparlarsn insAllahKizlar selam,
Ben gecmisteyim hala ama once bildirim yapayim
Cuma 67.4
Bugun 67.9
Fark +500
Bugun Mila nin kontrolu vardi o yuzden sabah erken kalktim. Bir de zihnimde galiba zayiflayabilecegime ikna etmem lazim kendimi, bu aralar veremiyorum psikolojisine girdim. Bakalim bu hafta nasil gidecek
Allah kolaylik versin cnmSelamlar,
Kızlar ben çok fazla yoğunum ve Şubede durumlar çok karışık.
Girmeye çalışırım ama giremezsem bilin ki ben de durum çok kötü
Dikkat edin kendinize
Seviliyorsunu zve o ARTIlar gidecek gebertirim hepinizi
Teşekkür ederimCanım günaydın, safradan çok çektim, yediklere ekstra dikkat et taş varsa kanala düşmesin. Sonra işler daha da karışıyor. Her ihtimale karşı internetten safra diyetini yazıp uymanı öneririm. Diyetini de destekler ama diyet için süper olan bazı ürünler ağrını tetikleyebilir. Örnek: yumurta, mercimek çorbası
Çok teşekkür ederim. Ürünlere dün biraz baktım bugün tekrar bakcam. Işıklı ayna fikrini de sevdim
Hoş geldin kelebeğim,
Ben daha yeni 1 saat aralıklarla kalori bombası atıştırmalıklar yiyiyordum, buraya menü yaza yaza normal beslenen biri oldum 1 haftada. Peşini bırakmayıp, üşenmeden takip edersen faydasını görürsün
Selam, Sen diyete bedensel ve psikolojik olarak hazırlanmışsın. Bence bugün başlamak için mükemmel bir gün
Ooo bu hafif akşamlarla bayan Eksi lakabını alabilirsin. Tabi biraz leblebinin miktarına da bağlı
Biber kızartması ben burdayım diyor. Aslında kötü bir menü değil ama bir şeyler dengesiz geldi. Bugün daha iyisi olur
Şekerpare vefasını gösteriyor ama olsun, daha Cuma’ya çok var
Boğazda kalmadı ama tartıda kalmış :)Sorma eski gecelerim hep öyle geçerdi. Ama artık nayir nolamaz
Ödem mödem süper eksi
Güzel menüler canım
Heh rakibem böyle devam
Afiyet olsun canim cok güzel
3 sekerpare yedin gözümüzün önündeneyseki görmedik boğazında kalırdı mazallah
Ama rakibem ya zaten eksidesin yorma yürüyüşle falan kendini
Cumaya gidecek canim
Süpersin canim Tebrikler
Wuhuuu işte benim kaptanım
Bir gidebilsem
İnşallah cumaya ekside olurum
Tebrik ederim cnmCuma: 96.0
Pazartesi: 95.5
Fark: -500 gr
Ne kadar kötü olsa da eskiye göre iyiydi menülerim- size yazamadan da
Sanırım o yüzden ve tabi ödem gitmiştir. Yine de eksi görmek süper. Allah razı olsunMefkurem çağırmasam kesin en az 97 olurdum bugün. Motivasyonum da artmaya başladı. Bol bol su içmeyi düşünüyorum bugün. 15 dk da Leslie planım var.
eksi ile başlamak çok güzelKilo bildirimi
Cuma 83.3
Pztesi 83.0
Fark -300
cumaya iyi bir eksi gelir benceben sabitim cuma gelen artı 400 gr duruyor
fazla bir artı değil cumaya eksi olurCuma 67.1
Ptesi 67.2
+100
cumaya yüz karası listesin de olmmayacaammmmmm sabit çıkıp tembeller listesin dede olmayacaaammmmmmmmmmm
bıldırım
gecen cuma 76,8
bugun 78,6
+1,8
aa sen niye artı çıktın ben eksi bekliyordum bak ben yeniden umutlandim şimdiKizlar selam,
Ben gecmisteyim hala ama once bildirim yapayim
Cuma 67.4
Bugun 67.9
Fark +500
Bugun Mila nin kontrolu vardi o yuzden sabah erken kalktim. Bir de zihnimde galiba zayiflayabilecegime ikna etmem lazim kendimi, bu aralar veremiyorum psikolojisine girdim. Bakalim bu hafta nasil gidecek
hayırdır Tuğçe neler oluyor şubede seni nasıl etkiliyor bu durum bak kafama takıldıSelamlar,
Kızlar ben çok fazla yoğunum ve Şubede durumlar çok karışık.
Girmeye çalışırım ama giremezsem bilin ki ben de durum çok kötü
Dikkat edin kendinize
Seviliyorsunu zve o ARTIlar gidecek gebertirim hepinizi
regl yaklaşınca normal canım benim yumurtlama zamanı da oluyorKızlar dışarıdayım birazdan eve gecip bildirim yapıcam insAllah eksi görürüm bi de kasik agrim var ki adete 6 günüm var nasil olcak bilmiorum
ooo EdibeCuma: 96.0
Pazartesi: 95.5
Fark: -500 gr
Ne kadar kötü olsa da eskiye göre iyiydi menülerim- size yazamadan da
Sanırım o yüzden ve tabi ödem gitmiştir. Yine de eksi görmek süper. Allah razı olsunMefkurem çağırmasam kesin en az 97 olurdum bugün. Motivasyonum da artmaya başladı. Bol bol su içmeyi düşünüyorum bugün. 15 dk da Leslie planım var.
Pazartesi kilo bildirimim:
Cuma: 89.1
Pazartesi: 88.3
Fark: - 800
Cumaya kadar daha fazlası olur insAllah
Aynen cnm regl donemi yaklasinxa yediklerine dikkat etmekte iki kat daha zorlaşıyoreksi ile başlamak çok güzel
cumaya iyi bir eksi gelir bence
fazla bir artı değil cumaya eksi olur
mervecim sebebi herşey olabilir benim sekerparelee sana gelmiş derman yok filan duymayalim böyle şeyler
aa sen niye artı çıktın ben eksi bekliyordum bak ben yeniden umutlandim şimdi
hayırdır Tuğçe neler oluyor şubede seni nasıl etkiliyor bu durum bak kafama takıldı
regl yaklaşınca normal canım benim yumurtlama zamanı da oluyor
ooo Edibe
Çok güzel eksi süper
Ben d ebilmiyordum, bilgiler icin cok tesekkurlerrÖdem söktürücü baharat ve içecekler:
Kekik - Maden suyu
Rezene _ Kahve
Tarçın - Yeşil çay
Zencefil - Kimyon
Nane- Zerdeçal
Kahvenin ödem söktürücü etkisi olduğunu bilmiyordum
Ay abla ben bunj gormustum ama hic denememistim, bugun asya marketine gidip ben de aldim, bakalim nasil olacak. Kalorisiz demiyo ama 100 grami 20 kalori diyor benim pakette ama o da bisey degil yaniKonja Shirataki Erişteleri ( Shirataki Noodles ) nedir?
Japonya’ da Shirataki Noodles olarak adlandırılan Shirataki erişteleri Konja bitkisinden yapılır ve kalorisi sıfırdır. Lif bakımından oldukça zengindir. İnce, saydam ve jelatinimsi bir yapısı olan bu yiyecek Konjac bitkisinin kökünden yapılır. Japonca bir terim olan “Shirataki” dilimizde beyaz şelale anlamına gelir. Bu da bu eriştelerin görünümünü ifade eder.
Çinde MOYU veya JURUO,Japonya’da KONNYAKU veya SHIRATAKI NOODLES olarak adlandırılır.
SHIRATAKI NOODLES:
*Suda çözülebilen tamamen doğal liflerdir.
*yağ,şeker,nişasta veya protein içermez.
*buğday ve gluten içermez.
*sıfır karbonhidrat ve kalori içerir.
*saf sebzedir.
*oda sıcaklığında saklanabilir.buzdolabında muhafaza edilmesine gerek yoktur.
*kendine ait bir tadı veya kokusu yoktur.eklendiği yiyeceğin tadını ve kokusunu alır.
*birçok şekilde üretilebilir.sadece istenen sosla hazırlanarak,hızlıca servis edilebilir.
Bugun yedigim sey
Adi noddle ama kendisi sebze :))
Seninki noodle li sebze olmus abla ama cok guzel olmus, afiyet olsunPazar menum
11.15
1 yumurtadan menemen
1 dil ceddar
2 küçük dil. Mozeralla
Bikac dilim kapya
Roka
1 tb sandwich ekm
5 zeytin
18.45 de bitti
*1 tabak bol sebzeli shirtaki noodle
Sebzeler:sogan, sarimsak, kabak, kirmizi yesil biber, mantar, havuc
*1 kucuk kase yogurt
Eki Görüntüle 2244299
Su 2.5 lt
Spor yok bugun
Allah kabul etsin canimmOkudugunzda muhtrmel sabah olucak gunaydin kızlar
Bugun niyetli olucam Allah izin verirse simdi sahur yaptım
Mefkurem abla ben bildirimi biraz geç yaparım bilgin olsun
hos geldin canimm, kilon bence cok iyi, cok rahat verirsin sen simdi emziriyorsun diye hatirliyorum, suyuna dikkat et, bence tez zamanda mezun ederiz seni.Günaydın kızlar
Kendimi toparladım ve hazırladım bugün itibariyle başlıyorum
İlk bildirimimi yapayım
Kilom 68.1 hedefim 58
@mefkurem ablacım bundan sonra nasıl ilerleyecektim listeye nasıl girebiliyordum unutmuşum hep
Canim miktarlarin yarisini yazmamissin, bi tabak mercimek neyi? Leblebi ne kadar? Kofte ne kadar? Eger karatay yapmiyorsan miktarlar onemli ki zaten menun karatay gibi degil o yuzden yapmadigini dusunerek yazdim bunlaricumartesi
peynirli yumurta
1 dilim ekmek
şekersiz çay
ara
2 dilim kivi
öğlen
1 tabak mercimek
1 kepçe et
akşam
1 bardak süt
leblebi
pazar
domatesli yumurta
bir dilim ekmek
şekersiz çay
saat 3 4 civari
kanat köfte
salata
ayran
akşam
şekersiz çay
leblebi
@cemresila @sweetty83
Oyle dersen veremezsinben hızlı kilo veremiyorum maalesef
Aksam saat kacta yedin son yemegi?Dünkğ menüm
Sabah 10.30 2 kaşık patayesli omlet 2 tane sahanda yumurta 1 kk peynir 5 kiraz domates
Öğle 15.00 çeyrek tavuk döner ayran 2 acı biber.(doymadım da.bundan sp ra sadece etini isteyeceğim)
Aslında günü bitirmiştim ama annemler geldi sofra hazorladık falan derken hem geç vakte kaldı hem de yedim malesef.
Akşam 4 kaşık et sote 2 d ekmek yoğurt biraz biber kızartma
Hayet guzel olmus canimDunku menum (dun gelemedim cok yoğun gecti eve gelincede kendimi nasil yatağa attığımı bilemedim)
10:30
2hindi füme
Lorlu yeşillikli salata
1 tb dilim yumurtali ekmek
16:30
Salata
5 adet kofte
1 tb dilim ekmeği
Su:2lt
Kiz rakibemm, sen yediklerinden ziyade bence psikolojik olarak duydugun pismanliktan da kilo aliyorsun bence yoksa su tarti hic mantikli degil 3 sekerpare bu kadar etki edemez sadece, psikolojikde odem yapiyosun bana kalirsaHerkese günaydın
Cuma:69.7
Ptesi:71,5
Artı: 1.8
Ilk haftalar cok guzel eksi gelir, ben de basladigim hafta inanamamistim :) cok guzel hep boyle eksi gelsinBen de şaşkınım lakin 3 gün yarım saat spor yapmam etkisini göstermiş:
Başlangıç Pazartesi:77.3
Cuma:75.9
Bugün:74.9
Super abla, 70 li gunler de gelecek cok uzak degiller ben biliyorum :)Bazen nedense siteden cikis oluyor
Tekrar giris yapincada butun alintilar gitmis oluyor tabi
Birazdan tekrar gecmise donerim
Kilo bildirimi
Cuma 94.8
Bugun 93.5
Fark _1.3
Yazarken 74 yazacaktimkendimi bi an oyle hissettim heralde
Canim yarim saat erken kalkmissan bile 100 gr fark eder onu arti sayma bileTartıldım niye bilmiyorum ama artı 100 gram gördüm
Cuma=97.9
Bugün=98
Fark=+100
Yaa sen o kadar hizli alip veriyorsun ki beni cok sasirtiyorsun, gercekten seni gormeyi cok istiyorum bu yuzden, vucut dagilimin nasil, kac gosteriyosun merak ediyorum. :)Günaydın kızlar hepinize nasılsınız benim dünkü kaçamaklar artı getirdi biraz ama bugün onu vermeye çalışacagım
Cuma bildirimi 63.7
Pazartesi bildirimi 62.4
Fark - 1.3
Oohhj misss cumaya harika bir eksi gelecek demekkiiKilo bildirimi
Cuma 83.3
Pztesi 83.0
Fark -300
Super sonucDünkü menüm
Kahvalti: 11:00
1.5 kk peynir
5 zeytin
2 ceviz
Maydanoz+dere otu
Aksam 18:00
1 kase m. Çorbası
4 köfte
Yogurtlu kereviz salatası
2 litre su
Bol bol bitki çayları
Spor
70 dakika orta tempo yürüyüş*140 puan @Pnrrr-20
Merve bu hafta bende kendimi psikolojik olarak veremiyorum dusuncesinde buldum. Bence sende de bu var. Bilincaltimizi ikna etmemiz gerek, elimizden geleni yapiyoruz ve bu kilolar pit pit gidecek diye. Ben kendimi ya veremesem kaygisinda cok buluyorum. Yediklerimiz ortada aslinda tabiki vericez ama bilinc altina yanlis sinyal gittigi icin bence vucut su tutuyo ve tarti bizi uzuyor.bıldırım
gecen cuma 76,8
bugun 78,6
+1,8
Allah razı olsun canım amin insAllahBen d ebilmiyordum, bilgiler icin cok tesekkurlerr
Ay abla ben bunj gormustum ama hic denememistim, bugun asya marketine gidip ben de aldim, bakalim nasil olacak. Kalorisiz demiyo ama 100 grami 20 kalori diyor benim pakette ama o da bisey degil yani
Seninki noodle li sebze olmus abla ama cok guzel olmus, afiyet olsun
Allah kabul etsin canimm
hos geldin canimm, kilon bence cok iyi, cok rahat verirsin sen simdi emziriyorsun diye hatirliyorum, suyuna dikkat et, bence tez zamanda mezun ederiz seni.
Canim miktarlarin yarisini yazmamissin, bi tabak mercimek neyi? Leblebi ne kadar? Kofte ne kadar? Eger karatay yapmiyorsan miktarlar onemli ki zaten menun karatay gibi degil o yuzden yapmadigini dusunerek yazdim bunlari
Oyle dersen veremezsinben cok rahat kilo veririm de :)
Aksam saat kacta yedin son yemegi?
Hayet guzel olmus canim
Kiz rakibemm, sen yediklerinden ziyade bence psikolojik olarak duydugun pismanliktan da kilo aliyorsun bence yoksa su tarti hic mantikli degil 3 sekerpare bu kadar etki edemez sadece, psikolojikde odem yapiyosun bana kalirsa
Ilk haftalar cok guzel eksi gelir, ben de basladigim hafta inanamamistim :) cok guzel hep boyle eksi gelsin
Super abla, 70 li gunler de gelecek cok uzak degiller ben biliyorum :)
Canim yarim saat erken kalkmissan bile 100 gr fark eder onu arti sayma bile
Yaa sen o kadar hizli alip veriyorsun ki beni cok sasirtiyorsun, gercekten seni gormeyi cok istiyorum bu yuzden, vucut dagilimin nasil, kac gosteriyosun merak ediyorum. :)
Oohhj misss cumaya harika bir eksi gelecek demekkii
Super sonuc
Merve bu hafta bende kendimi psikolojik olarak veremiyorum dusuncesinde buldum. Bence sende de bu var. Bilincaltimizi ikna etmemiz gerek, elimizden geleni yapiyoruz ve bu kilolar pit pit gidecek diye. Ben kendimi ya veremesem kaygisinda cok buluyorum. Yediklerimiz ortada aslinda tabiki vericez ama bilinc altina yanlis sinyal gittigi icin bence vucut su tutuyo ve tarti bizi uzuyor.
Super eksi cumaya cok daha iyisi gelsin insallahPazartesi kilo bildirimim:
Cuma: 89.1
Pazartesi: 88.3
Fark: - 800
Cumaya kadar daha fazlası olur insAllah
Yaa sorma rakibem, ben de anlamadim. Bence benimki psikolojik, veremicem korkusu, bence cogumuzda var bu ve bizi boyle zorlayanda o bence.eksi ile başlamak çok güzel
cumaya iyi bir eksi gelir bence
fazla bir artı değil cumaya eksi olur
mervecim sebebi herşey olabilir benim sekerparelee sana gelmiş derman yok filan duymayalim böyle şeyler
aa sen niye artı çıktın ben eksi bekliyordum bak ben yeniden umutlandim şimdi
hayırdır Tuğçe neler oluyor şubede seni nasıl etkiliyor bu durum bak kafama takıldı
regl yaklaşınca normal canım benim yumurtlama zamanı da oluyor
ooo Edibe
Çok güzel eksi süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?