- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.061
dun firtinadan burda hep catilar ucmus cok kotuyduGunaydin abla burdada fırtına var dun aksam dolu yagdi şubat daha iyiydi sanki :)
Simdi sakinledi biraz
Hafta ici daha az yedigin icin normal cnmTartıldım niye bilmiyorum ama artı 100 gram gördüm
Cuma=97.9
Bugün=98
Fark=+100
Eminim eksi gelecektir benim icim rahat senin adina
Dune gore artiya gecmen iyi olmamis cnm ama yinede coook guzel tabiGünaydın kızlar hepinize nasılsınız benim dünkü kaçamaklar artı getirdi biraz ama bugün onu vermeye çalışacagım
Cuma bildirimi 63.7
Pazartesi bildirimi 62.4
Fark - 1.3
Lutfen dikkat et senden derece bekliyorum bu hafta :))
daha baya var ama insallah cnmMefkurem abla 74 u de Allah söyletti herhalde aklına öyle geldiyse 74 ude görürsün inşallah :)
iyi eglenceler bebegimTunaydin kizlarrr
Bugun esim evde hatta hava cok guzel disarda olucaz aksamda disarda yeriz buyuk ihtimal o yuzden sonra ugruycam gorusrzz
Bu arada +200gr benim
aminnn insallah cnmOlsun canım bugünu dengeli gecirsen hiç bi sıkıntı olmaz
Allah kabul etsin canimm
Ayy abla inşallah kısa zamanda bildirime 7li rakamları yazarsın..
2 gun icin coook guzel cnmKilo bildirimi
Cuma 83.3
Pztesi 83.0
Fark -300
Bu eksi 1 i gececek demektir
guzelim o artilari unuttukben sabitim cuma gelen artı 400 gr duruyor
Haftaya sabitle baslamakda buyuk avantaj
fazla degilmis cnm ins. Guzel bi eksi gelir cumayaCuma 67.1
Ptesi 67.2
+100
harikasiiiin bebegimcumaya yüz karası listesin de olmmayacaammmmmm sabit çıkıp tembeller listesin dede olmayacaaammmmmmmmmmm
,geçenler de komşularımdan biri troid ameliyatı olmuş(bana söylemedi birden olmaya karar vermiş diretip duruyordu 1 senedir) raporluyken kapıya gelip bana gel kahve içelim, hep ben sana geliyorum şimdi de sen gel dedi benim de ocakta yemek var altını kapatınca tontişime söz verdim oraya gidicem diye sen gel dedim elmalı kurabiye vardı ondan verdim küçük tabakla bir de içli köfte yapmıştım bir kaç gün önce buzluğa da koymuştum bir poşet onu verdim eşi de elazığ lı severler biliyorum akşama yemek derdin olmasın dedim, az önce kapı çaldı 2 koca dilim çok güzel görünen yaş pasta koymuş benim tabağa hızlıca verdi gitti :)
ben yaş pastayı görünce ne hissettim biliyor musunuz : ayyy bunu kim yiyecek oğlan da yemezse yazık olacak nimeti çöpe atıcam diye geçtive karnım aç gırıldıyor şu an :) yumurta pişse de yesem diyorum , açken şekerli tuzlu her şeyi canım isteyebilirdi şimdi istemiyor
ben yineee eski halimee dönmüşümmmm kızlarr yine canım bir şey istemiyor çekmiyor yuppiiii
Artik benim canimda bisey istemiyor
kuzum dedigim gibi onceki gun karnibahar vardi dunde disarda yemisinbıldırım
gecen cuma 76,8
bugun 78,6
+1,8
ne dıyecek soz bulabılıyorum nede yazacak bır derman
Sadece odem bu moral bozacak bisey yok
Suyunu artir bide odem cayini yap
menunde bu kadar arti getirecek bisey hatirlamiyorum cnmKizlar selam,
Ben gecmisteyim hala ama once bildirim yapayim
Cuma 67.4
Bugun 67.9
Fark +500
Bugun Mila nin kontrolu vardi o yuzden sabah erken kalktim. Bir de zihnimde galiba zayiflayabilecegime ikna etmem lazim kendimi, bu aralar veremiyorum psikolojisine girdim. Bakalim bu hafta nasil gidecek
Aynen devam et bide spor yap
Heralde spor sende baya etkili oluyor
niye kotu tatlim ne olduSelamlar,
Kızlar ben çok fazla yoğunum ve Şubede durumlar çok karışık.
Girmeye çalışırım ama giremezsem bilin ki ben de durum çok kötü
Dikkat edin kendinize
Seviliyorsunu zve o ARTIlar gidecek gebertirim hepinizi
cooook sevindim tatlimCuma: 96.0
Pazartesi: 95.5
Fark: -500 gr
Ne kadar kötü olsa da eskiye göre iyiydi menülerim- size yazamadan da
Sanırım o yüzden ve tabi ödem gitmiştir. Yine de eksi görmek süper. Allah razı olsunMefkurem çağırmasam kesin en az 97 olurdum bugün. Motivasyonum da artmaya başladı. Bol bol su içmeyi düşünüyorum bugün. 15 dk da Leslie planım var.
Basladikya arkasi gelecek insallah
Sadece onumuze bakalim
vavvvvv supermiss cnmPazartesi kilo bildirimim:
Cuma: 89.1
Pazartesi: 88.3
Fark: - 800
Cumaya kadar daha fazlası olur insAllah
Aman dikkat et kaybetme guzel eksiyi
Boyle olursa 1.8 falan olabilir cuma