Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam ablacım menülerimi düzenli yazarım kızlardan fırsat oldukça da gün içinde de paylaşım yapmayaözen gösteririn

ne kadar kibar bir yorum olmuş abla bildiğin karbon gölünde yuzdum
cuma olabilir benimde karnabahar ve lahana cumayi bekliyor

tamam cnm bende öyle yapayım o zmn
Duşa gireceğim kargo bekliyorum , az sonra eşim gelir alışverişe gideceğiz o gelmeden kargo gelmeli ve ben duşa girip cikmaliyim
eşten gizli yapılan bi alışveriş var snrm cargo bu kadar bekleniyorsa

Şahsi bir problem yok ama dikkat çekmemek için hepimiz sus pusuz resmen

Gerilmekten baş ağrımı geçiremedim bir türlü.

Şube müdürü atarlı, köpek gibi davranıyor resmen, maalesef en yakınındaki de benim. O yüzden ekstra dikkatliyim.

Bu arada pro üyelik aldım, ne zaman aktif olur bilmiyorum ama pro üyeliğimle beraber ben de aktif olacam takımda inşallah. Malum sıkıntılar bitmedi gitti

kizina tekrar gecmis olsun cnm

Gecen hafta az eksi gordugun icin bence oyle bi ruh haline girdin cnm
Sen sporuna devam et vereceginden eminim
Gecen hafta kacamaklar vardi sebezsiz degildi
Bu hafta daha dikkatlisin

Basari hikayelerini okursan belki inancin fazlalasir
super zuhalcim bak kaç yoksa bikac haftaya yanından geçince nanikkk
aslaaaaaa oyle biseye firsat vermicem
Ben de oyle diyorum bi sure tartilmasam mi diye ama tutamayabilirim kendimi
neinnnnnn
en kotu persembe kontrol şart
noddle sebzeli yaparsan daha lezzetli doyurucu olur heralds cnm ben domates soslu bol baharatli acili yaptim
Kizlar bir sey daha diyecektim unuttum.
Ben de pro uyelik icin basvurdum bakalim ne zaman aktiflesecek pro uyeligim :)
hayirli olsun cnm
Yurt disi odemede bi degisiklik varmi ayni hesabami gonderiliyor
insAllah ablam cumaya kadar oruc olacam Allah tan mani gelmezse iftarlari hafif tutmaya çalışıcam cuma misafirim
cuma kacamak yapmican dimiii
telin hayirli olsun cnm

Cumaya gore kacsinki cuma kilonu unuttum
Lahanayi istiyorsan bugun yiyebilirsin cnm salidan itibaren sislik yapicak seyler yenmesin yoksa toparliyamiyoruz
Yarinda kabak yap

kadar kibar bir yorum olmuş abla bildiğin karbon gölünde

sen işini yap gerisine takma cnm
Kuduran kudursun

Prolugunda hayirli olsun

aSLINDA CUMARTESİ BAYA YÜRÜYÜŞ YAPTIM AMA YAZMADIM
Otobüse binmedim yürüdüm, dünde hep gezdim

mercimek çorbası,miktarlar genelde 6 yemek kaşığına denk geliyor benim
Karatay yapmıyorum canım ben kahvaltıda 1 dilim ekmek yemeden sadece yumurtayla duramam yumurtadan çıkmış olabilirim civciv olabilirim ama günde 2 yumurta yemek, o kaa değil

Amaaaan sorunsuz iş yeri yok benimde gerildiğim günler çok oluyor, bazen işi bıraksam diyorum evd de yapamıyorum

Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay

öğlen
1 tabak kuru fasulye
turşu vardı yanında yemedim

akşam
ayran
dünden kalan mangaldan tavuk eti ve köfte az az yicem

su bayağ içtim ama
Bi gun gelip sana bolca salata yapicam
Kuzum sabaha 1 yumurta yesillik ekle aksamda izgaranin yaninda salata yap
Pazara gidecekmişin zaten
Tavuk kanat but olursa derisini yemiyoruz

bı ara yapmıslıgım var canım
tugcetugcem tugce sen bildirim yapmadinmi cnm

sen işini yap gerisine takma cnm
Kuduran kudursun

Prolugunda hayirli olsun

yaptığım işten kdurup saldrıyor zaten sorun yoksa ne kaile alacam onu
pro pro takılacam artık
birde ios uygulaması olsa kk nün ne güzel olur he :)

Amaaaan sorunsuz iş yeri yok benimde gerildiğim günler çok oluyor, bazen işi bıraksam diyorum evd de yapamıyorum

yok ya böyleleri için iş bırakılmaz, böylelerini koltuğundan etmek lazım

Ben sabah sabit çıktım 60,50 kaçamakta yapmadım
Devam canım bırakma sakın eksiyi görürsün mutlaka
Tebrikler rakibem Yinede güzel gitmiş toparlamaya baslamissin darısı bana bende az az veriyorum dün baya artıydim bugün artı biraz gitti
Güzel o zaman dikkat etmeye devam edelim inş güzel kilo vereceğiz bu hafta

100 g herşeyden olabilir cnm sıkıntı yok
yine de eksi
Çok şükür canım eksideyim
Olsun canım bugünu dengeli gecirsen hiç bi sıkıntı olmaz

Allah kabul etsin canimm

Ayy abla inşallah kısa zamanda bildirime 7li rakamları yazarsın..
Aynen bugün dengeli geçireceğim hatta sadece yumurta ile geçireceğim
Pazartesi planları neler kızlar
Benim basit yumurta / salata
Sabahta yumurta yedim öğlende akşamda yiyeceğim
Senden kıskandım bende yumurta ile geçireceğim günümü
Tanışalım canım ben atayım sana fotograf :)
Vücut yapım aslında çok iyi kilolu olduğum zamanda kilomu çok göstermiyorum öyle derler yani sadece doğumum yeni olduğu için biraz fazla göbeğim vardı diyete başlamadan önce şimdi o da gitti küçücük birşey kaldı sıkılaşma yaparak onuda halletmeyi düşüyorum 5 6kilo daha vererek
Kilo sabit bir yerde değil aldığımda her yerden alıp verdiğimde hepsinden veriyorum
Evet bende şaşırıyorum bu kadar hızlı alıp vermeme hızlı almam çok acayip yedim öyle böyle değil o yüzdendir ama hızlı veriyor olmam emzirmemden kaynaklı diye düşünüyorum yoksa bende daha yeni evli ilken böyle diyet yapardım haftalık filan şok diyetler hiç böyle veremezdim haftada bir iki kilo ancak giderdi şimdi iki günde gidiyor bi de bu hafta kızım çok hastaydı sürekli emdi memeden hiç ayrılmadı yediğim herşey enerji oldu süte çevirdi bana kilo yapacak birşey kalmadı diye düşünüyorum ayrıca ben o kadar kilo almamışım galiba adet olmuştum onun şişliği de varmış bende ki adet bitince tartıya o da eklendi öyle işte yani şuanda gayet iyiyim zayıfım kaç gösteriyorum bilmiyorum ama herkes yeter böyle iyisin diyor güzel olduğumu söylüyorlar ne biliyim yüzüm çok küçülmüş haliyle yaşımında küçüldüğünü ima edenler var evlendiğim kilonunda altındayım şuanda o yüzden mutluyum
Bugün dikkat ediyorum kaptanım merak etme
İnşallah ya senden ya da benden bi derece alacağız gibi geliyor bana belki 3bireyselde bizden çıkar :)
Teşekkürler

tamam cnm bende öyle yapayım o zmn
eşten gizli yapılan bi alışveriş var snrm cargo bu kadar bekleniyorsa
Yok canım gizli birşey almam gerçi almadan sormam da alınca aldım derim ama çtesi gelecekti yetistirememisler madem yetismedi yetişmeyen bölgeden başla dimi ama yine en son bize geliyor , şimdi ben evden çıkarım onlar gelir hep öyle oluyor çünkü

Kuzum işyerinde stres çok zordur denetim filan mı var bu kadar göze batmamaya çalışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…