- 31 Ekim 2013
- 21.675
- 72.903
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.081
Tamam ablacım menülerimi düzenli yazarım kızlardan fırsat oldukça da gün içinde de paylaşım yapmayaözen gösteririndun aksam geç ve kizartmali ekmekli menuden sonra normal canancim
tmm tatlim baylangicini bugunden aliriz
Sen paylasima, menu yazmaya bi basla duzenin iyice oturunca liste isi kolay
cok guzel baslangic elifcim masallah
menulerinde kacamak olmamasi guzel cnm ama birazdaha cesitlendir
Dedigim gibi guzel eksi görmek istiyorsan spor yapman lazim
Az kiloda spor şart
kacamaksiz ve sebebsiz bi arti oldugu icin kafamiza takmiyoruz cnm
Haftasonu biraz karbonlu gecince oyle oldu heralde onlari birakinca gider eminim
masallahhh cok guzel cnm
En az 1.5 gelecek demektir
kacamaklara gore yine fazla degilmis cnm
tam senin mesajini okuyunca bende 74 yazacaktim kendimehatta pestoyla rakip oluruz dediydim
Eksi superrrr cnm insallah boyle devam etsin
sagolasin tatlim
söz verdim ya size :)) kendimi listede hissediyorum
hep birlikte insallah cnm ❤
benim pakette 100 gr 7 kalori yaziyor
bende dograyinca sasirdim baya fazla oldu sebzesi
Icinde noddelar kayboldu
tamam cnm bende öyle yapayım o zmnne kadar kibar bir yorum olmuşabla bildiğin karbon gölünde yuzdum
cuma olabilir benimde karnabahar ve lahana cumayi bekliyor
Duşa gireceğim kargo bekliyorum , az sonra eşim gelir alışverişe gideceğiz o gelmeden kargo gelmeli ve ben duşa girip cikmaliyim
kizina tekrar gecmis olsun cnmKizlar ben sabah kalktim Mila kuzumu kontrole goturdum, cok sukur yarasi iyilesmis tamamen, antibiyotige 3 gun daha devam edin persembe kesin dedi. Medikal tshirtunu de o zamana kadar giydiricez yine yarasini yalamasin diye. Ah yavrum bi tamamen iyilessin bir daha hic sikintisi olmasin insallah. Yarasi acilmasin diye oyun da oynatmiyorum kac zamandir biraz evde onunla oyun oynamaya baslariz artik.
Ben bu hafta biraz kendimi telkin uzerine calisicam, dikkat ediyorum ama bu aralar nedense bir korku sardi beni, ya kilo veremezsem korkusu. Elimden geleni yapinca gidecegine emin olmama ragmen nedense yine de boyle bir korku icerisindeyim. Bunu asmam lazim, bence o yuzden de arti goruyorum, dikkat etsem de veremiyorum.
@ekim2009 senin bu konuda onerebilecegin makaleler kitaplar var mi? Biraz okuyup kendimi ikna edeyim
aslaaaaaa oyle biseye firsat vermicemsuper zuhalcim bak kaç yoksa bikac haftaya yanından geçince nanikkk
neinnnnnnBen de oyle diyorum bi sure tartilmasam mi diye ama tutamayabilirim kendimi
noddle sebzeli yaparsan daha lezzetli doyurucu olur heralds cnm ben domates soslu bol baharatli acili yaptimKizlar bugun benim temizlik gunum, bakalim temizligi erken bitirebilirsem spor da yapicam.
Aksama ne yemek yapsam fikri bende de var galiba firinda besamel soslu tavuk sote yalicam gibi. Cunku kirmizi et aldigim kasap uzakta, 2 gundur de buralar cok ruzgarli, oraya kadar gidemem gibi ruzgardan.
Ben bugun shirataki noodle da aldim ogle yemegine de ondan yapmayi planliyorum bakalim nasil olacak :)
hayirli olsun cnmKizlar bir sey daha diyecektim unuttum.
Ben de pro uyelik icin basvurdum bakalim ne zaman aktiflesecek pro uyeligim :)
cuma kacamak yapmican dimiiiinsAllah ablam cumaya kadar oruc olacam Allah tan mani gelmezse iftarlari hafif tutmaya çalışıcam cuma misafirim
telin hayirli olsun cnmMeraba hanimlar dun cok yogundum gelemedim bugunden itibaren daha aktif olmayi planliyorum yeni tel aldim oncesinin ekrani paramparcaydi rahat yazilari okuyamiyordum simdi rahat okumak ne iyi. Sabah tartildim 70.6 yani izne ayrildigim kilomdan - 500 daha eksiydm yarin gormek umidiyle
Lahanayi istiyorsan bugun yiyebilirsin cnm salidan itibaren sislik yapicak seyler yenmesin yoksa toparliyamiyoruzKızlar akşama ne yesem sizce şehriye corbasi yaprak sarma pilav var mevcut dolapta ama hepsi karbon olacak çorba yanına kabak mi yapsam salata yogurt yeter diorum
Misal benim lahanam var sarma yapip yemektense kabuska daha cazio geliyo ama şişlik yapio ya hangi gün tervih etmeliyim sizce siskinlik yapacak şeyleri
kadar kibar bir yorum olmuşabla bildiğin karbon gölünde
sen işini yap gerisine takma cnmŞahsi bir problem yok ama dikkat çekmemek için hepimiz sus pusuz resmen
Gerilmekten baş ağrımı geçiremedim bir türlü.
Şube müdürü atarlı, köpek gibi davranıyor resmen, maalesef en yakınındaki de benim. O yüzden ekstra dikkatliyim.
Bu arada pro üyelik aldım, ne zaman aktif olur bilmiyorum ama pro üyeliğimle beraber ben de aktif olacam takımda inşallah. Malum sıkıntılar bitmedi gitti
Burdada karnibahar biraz ucuzlamis belki cuma alirim bende simdi riske girmek istemiyorum :)))Ben fırında karnabahar yaptım yanına yoğurt koyarim
dun aksam geç ve kizartmali ekmekli menuden sonra normal canancim
tmm tatlim baylangicini bugunden aliriz
Sen paylasima, menu yazmaya bi basla duzenin iyice oturunca liste isi kolay
cok guzel baslangic elifcim masallah
menulerinde kacamak olmamasi guzel cnm ama birazdaha cesitlendir
Dedigim gibi guzel eksi görmek istiyorsan spor yapman lazim
Az kiloda spor şart
kacamaksiz ve sebebsiz bi arti oldugu icin kafamiza takmiyoruz cnm
Haftasonu biraz karbonlu gecince oyle oldu heralde onlari birakinca gider eminim
masallahhh cok guzel cnm
En az 1.5 gelecek demektir
kacamaklara gore yine fazla degilmis cnm
tam senin mesajini okuyunca bende 74 yazacaktim kendimehatta pestoyla rakip oluruz dediydim
Eksi superrrr cnm insallah boyle devam etsin
sagolasin tatlim
söz verdim ya size :)) kendimi listede hissediyorum
hep birlikte insallah cnm ❤
benim pakette 100 gr 7 kalori yaziyor
bende dograyinca sasirdim baya fazla oldu sebzesi
Icinde noddelar kayboldu
Ben d ebilmiyordum, bilgiler icin cok tesekkurlerr
Ay abla ben bunj gormustum ama hic denememistim, bugun asya marketine gidip ben de aldim, bakalim nasil olacak. Kalorisiz demiyo ama 100 grami 20 kalori diyor benim pakette ama o da bisey degil yani
Seninki noodle li sebze olmus abla ama cok guzel olmus, afiyet olsun
Allah kabul etsin canimm
hos geldin canimm, kilon bence cok iyi, cok rahat verirsin sen simdi emziriyorsun diye hatirliyorum, suyuna dikkat et, bence tez zamanda mezun ederiz seni.
Canim miktarlarin yarisini yazmamissin, bi tabak mercimek neyi? Leblebi ne kadar? Kofte ne kadar? Eger karatay yapmiyorsan miktarlar onemli ki zaten menun karatay gibi degil o yuzden yapmadigini dusunerek yazdim bunlari
Oyle dersen veremezsinben cok rahat kilo veririm de :)
Aksam saat kacta yedin son yemegi?
Hayet guzel olmus canim
Kiz rakibemm, sen yediklerinden ziyade bence psikolojik olarak duydugun pismanliktan da kilo aliyorsun bence yoksa su tarti hic mantikli degil 3 sekerpare bu kadar etki edemez sadece, psikolojikde odem yapiyosun bana kalirsa
Ilk haftalar cok guzel eksi gelir, ben de basladigim hafta inanamamistim :) cok guzel hep boyle eksi gelsin
Super abla, 70 li gunler de gelecek cok uzak degiller ben biliyorum :)
Canim yarim saat erken kalkmissan bile 100 gr fark eder onu arti sayma bile
Yaa sen o kadar hizli alip veriyorsun ki beni cok sasirtiyorsun, gercekten seni gormeyi cok istiyorum bu yuzden, vucut dagilimin nasil, kac gosteriyosun merak ediyorum. :)
Oohhj misss cumaya harika bir eksi gelecek demekkii
Super sonuc
Merve bu hafta bende kendimi psikolojik olarak veremiyorum dusuncesinde buldum. Bence sende de bu var. Bilincaltimizi ikna etmemiz gerek, elimizden geleni yapiyoruz ve bu kilolar pit pit gidecek diye. Ben kendimi ya veremesem kaygisinda cok buluyorum. Yediklerimiz ortada aslinda tabiki vericez ama bilinc altina yanlis sinyal gittigi icin bence vucut su tutuyo ve tarti bizi uzuyor.
Duşa gireceğim kargo bekliyorum , az sonra eşim gelir alışverişe gideceğiz o gelmeden kargo gelmeli ve ben duşa girip cikmaliyim
Şahsi bir problem yok ama dikkat çekmemek için hepimiz sus pusuz resmen
Şube müdürü atarlı, köpek gibi davranıyor resmen, maalesef en yakınındaki de benim. O yüzden ekstra dikkatliyim.
Bu arada pro üyelik aldım, ne zaman aktif olur bilmiyorum ama pro üyeliğimle beraber ben de aktif olacam takımda inşallah. Malum sıkıntılar bitmedi gitti
Bi gun gelip sana bolca salata yapicamSabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak kuru fasulye
turşu vardı yanında yemedim
akşam
ayran
dünden kalan mangaldan tavuk eti ve köfte az az yicem
su bayağ içtim ama
bı ara yapmıslıgım var canım
onu icmiyorumda baska seylerden geri kalmadim :)) klasik olacak ama gercekten beyinde bitirmekle alakali
Bide sen makarnayi cok dillendirme
Yemesende beynine unutturmamis oluyorsun
Allah kabul etsin cnm
Miden safra kesesinden olabilirmi acaba
Oooo 9 lar gelmiş hosgelmissssss
Cok guzel cnm tebrikler
kuzum sen yesillik falan almamismiydin:)))
korumada olan biri icin güzel cnm :)
aksam hafif guzel olmus
her daim sopaniz basim gozum ustune cnm :))))
Diger konularda aslinda ince dusunmesek hersey daha kolay olur :)
kizlar yazmis zaten cnm
Kurallar gereği herkes bildirim yapiyor
Okumustun heralde kurallari
cok asiri sayilmaz cnm yeterki hemen onlemuni al yukari cikmasin
Bu son artin olur heralde
gecen haftaya gore eksi olman guzel cnm :)
gulbecim arti olacam diye bosuna korkmusun
Beklesen bi 300 400 daha gidebilirdi
Haftaya guzel bi eksi gelsin insallah
kotu degil ama daha iyi olabilirdi cnm
Eminim haftaya daha guzel olur
gayet guzel cnm tebrikler
kuzum dikkat ettigin halde arti geliyorsa takilma ona tabiki alacaksin
Huuuu hamilesin sen
tugcetugcem tugce sen bildirim yapmadinmi cnm
sen işini yap gerisine takma cnm
Kuduran kudursun
Prolugunda hayirli olsun
Amaaaan sorunsuz iş yeri yok benimde gerildiğim günler çok oluyor, bazen işi bıraksam diyorum evd de yapamıyorum
yaptığım işten kdurup saldrıyor zaten sorun yoksa ne kaile alacam onu
pro pro takılacam artık
birde ios uygulaması olsa kk nün ne güzel olur he :)
yok ya böyleleri için iş bırakılmaz, böylelerini koltuğundan etmek lazım
Bi gun gelip sana bolca salata yapicam
Kuzum sabaha 1 yumurta yesillik ekle aksamda izgaranin yaninda salata yap
Pazara gidecekmişin zaten
Tavuk kanat but olursa derisini yemiyoruz
Devam canım bırakma sakın eksiyi görürsün mutlakaBen sabah sabit çıktım 60,50 kaçamakta yapmadım
Güzel o zaman dikkat etmeye devam edelim inş güzel kilo vereceğiz bu haftaTebrikler rakibem Yinede güzel gitmiş toparlamaya baslamissin darısı bana bende az az veriyorum dün baya artıydim bugün artı biraz gitti
Çok şükür canım eksideyim
100 g herşeyden olabilir cnm sıkıntı yok
yine de eksi
Aynen bugün dengeli geçireceğim hatta sadece yumurta ile geçireceğimOlsun canım bugünu dengeli gecirsen hiç bi sıkıntı olmaz
Allah kabul etsin canimm
Ayy abla inşallah kısa zamanda bildirime 7li rakamları yazarsın..
Senden kıskandım bende yumurta ile geçireceğim günümüPazartesi planları neler kızlar
Benim basit yumurta / salata
Sabahta yumurta yedim öğlende akşamda yiyeceğim
Tanışalım canım ben atayım sana fotograf :)Ben d ebilmiyordum, bilgiler icin cok tesekkurlerr
Ay abla ben bunj gormustum ama hic denememistim, bugun asya marketine gidip ben de aldim, bakalim nasil olacak. Kalorisiz demiyo ama 100 grami 20 kalori diyor benim pakette ama o da bisey degil yani
Seninki noodle li sebze olmus abla ama cok guzel olmus, afiyet olsun
Allah kabul etsin canimm
hos geldin canimm, kilon bence cok iyi, cok rahat verirsin sen simdi emziriyorsun diye hatirliyorum, suyuna dikkat et, bence tez zamanda mezun ederiz seni.
Canim miktarlarin yarisini yazmamissin, bi tabak mercimek neyi? Leblebi ne kadar? Kofte ne kadar? Eger karatay yapmiyorsan miktarlar onemli ki zaten menun karatay gibi degil o yuzden yapmadigini dusunerek yazdim bunlari
Oyle dersen veremezsinben cok rahat kilo veririm de :)
Aksam saat kacta yedin son yemegi?
Hayet guzel olmus canim
Kiz rakibemm, sen yediklerinden ziyade bence psikolojik olarak duydugun pismanliktan da kilo aliyorsun bence yoksa su tarti hic mantikli degil 3 sekerpare bu kadar etki edemez sadece, psikolojikde odem yapiyosun bana kalirsa
Ilk haftalar cok guzel eksi gelir, ben de basladigim hafta inanamamistim :) cok guzel hep boyle eksi gelsin
Super abla, 70 li gunler de gelecek cok uzak degiller ben biliyorum :)
Canim yarim saat erken kalkmissan bile 100 gr fark eder onu arti sayma bile
Yaa sen o kadar hizli alip veriyorsun ki beni cok sasirtiyorsun, gercekten seni gormeyi cok istiyorum bu yuzden, vucut dagilimin nasil, kac gosteriyosun merak ediyorum. :)
Oohhj misss cumaya harika bir eksi gelecek demekkii
Super sonuc
Merve bu hafta bende kendimi psikolojik olarak veremiyorum dusuncesinde buldum. Bence sende de bu var. Bilincaltimizi ikna etmemiz gerek, elimizden geleni yapiyoruz ve bu kilolar pit pit gidecek diye. Ben kendimi ya veremesem kaygisinda cok buluyorum. Yediklerimiz ortada aslinda tabiki vericez ama bilinc altina yanlis sinyal gittigi icin bence vucut su tutuyo ve tarti bizi uzuyor.
Bugün dikkat ediyorum kaptanım merak etmedun firtinadan burda hep catilar ucmus cok kotuydu
Simdi sakinledi biraz
Hafta ici daha az yedigin icin normal cnm
Eminim eksi gelecektir benim icim rahat senin adina
Dune gore artiya gecmen iyi olmamis cnm ama yinede coook guzel tabi
Lutfen dikkat et senden derece bekliyorum bu hafta :))
daha baya var ama insallah cnm
iyi eglenceler bebegim ❤
aminnn insallah cnm
2 gun icin coook guzel cnm
Bu eksi 1 i gececek demektir
guzelim o artilari unuttuk
Haftaya sabitle baslamakda buyuk avantaj
fazla degilmis cnm ins. Guzel bi eksi gelir cumaya
harikasiiiin bebegim
Artik benim canimda bisey istemiyor
kuzum dedigim gibi onceki gun karnibahar vardi dunde disarda yemisin
Sadece odem bu moral bozacak bisey yok
Suyunu artir bide odem cayini yap
menunde bu kadar arti getirecek bisey hatirlamiyorum cnm
Aynen devam et bide spor yap
Heralde spor sende baya etkili oluyor
niye kotu tatlim ne oldu
cooook sevindim tatlim
Basladikya arkasi gelecek insallah
Sadece onumuze bakalim
vavvvvv supermiss cnm
Aman dikkat et kaybetme guzel eksiyi
Boyle olursa 1.8 falan olabilir cuma
Teşekkürlersuper canim tebrikler
bugün doktor ayın 13 ne randevu verdi niye bugün bakmadıysa ac karna ve idrara sıkışmış olarak gel dedi bakalim ne olacak benim annemde ameliyat olmuştu çok çekmişti eskiden şimdi okadar zor değil diyolar ama
he he oldu yormam kendimi
super zuhalcim bak kaç yoksa bikac haftaya yanından geçince nanikkk yaparim
okadar spor olunca kasların sızmıştır bence perşembe spor yapma derim..
iç sesimAllahim ben rakibime tüyo veriyorum )
supper tebrikler
guzel canim tebrikler
mervecim niye böyle oluyo kuzum sen bence yediklerini bi gözden geçir sana iyi gelmeyen bişey var
gider sen strese girme rahat ol menülere ve harekete dikkat et bi süre tartılma cumaya kadar hiç bakma mesela
çok iyi canim az az vericez kurtulacaz insallah
maşallah Cok
Iyi canim
Yok canım gizli birşey almam gerçi almadan sormam da alınca aldım derimtamam cnm bende öyle yapayım o zmn
eşten gizli yapılan bi alışveriş var snrm cargo bu kadar bekleniyorsa
Kuzum işyerinde stres çok zordur denetim filan mı var bu kadar göze batmamaya çalışmakŞahsi bir problem yok ama dikkat çekmemek için hepimiz sus pusuz resmen
BendeÇok tırstım şuan
Ooo ablacım bu süper bir haber . Gelsin eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?