Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende pazar alşıverişine çıkçam bugün bakalım pazar burda nasıl
ben pazara çıkmayabilir çok oldu çocuk küçük olunca pazarda dolasilmiyir soğukta havalar ısındı aslında artık gideriz
Amaaaan sorunsuz iş yeri yok benimde gerildiğim günler çok oluyor, bazen işi bıraksam diyorum evd de yapamıyorum
ben de çalışırken haftada bir işi bırakıyordum ama şimdi çok özlüyorum
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay

öğlen
1 tabak kuru fasulye
turşu vardı yanında yemedim

akşam
ayran
dünden kalan mangaldan tavuk eti ve köfte az az yicem

su bayağ içtim ama
bu şekilde biterse güzel olur
dün yedim daha salata mefkurem
yumurta haşlamak istedim iş yerinde ama patronlar vardı
ben haslardim ikinci patron gelip üstüne konardi patron bende 3 taneydi biri hiç uğramaz uğrarsa etliye sütlüye karışmaz , ikincisi hominigrtlak acayip yemeyi sever ve hep benim başımda bahar şunu yapmışlar gel tadına bakalım ya diyetteyim yok tmm bakacağım der ucundan alırdım böyle yıllarca 58kg da diyette yaşadım , esas sorumlu olduğum kişi hep diyetteydi adam o kadar dikkat ederdi ki beslenmesine ben utanirdim kendim yerken
özel banka canım

yok canım denetim değil
müdürümüze göre herkes gerizekalı kendi süper zeka
saldırıp duruyor işte
Üç ihtimal
  • Borcu var halledemiyor sağa sola sarıyor
  • Yukardan bir yerden ciddi fırça yedi
  • Karısı ile kavgalı

Kızlar gün boyu irtibat halinde olunca kopmuyorum burdan hem aklıma zararlı şeyler gelmiyor hem de aktif kalınca sizle bağım artıyor , buraya gelmeyince geçmiş yapasim gelmiyor , herşeye Fransız kalıp sanki sizi tanımıyorum gibi hissediyorum bu durum sadece ben de mi söz konusu acaba

Ha işte o ses hep yanlış bir hedef koyuyor kafasına ve sanki ondan sonra herşey bir çırpıda bitecek diyor o kadar mucizevi bir hal ve öyle sert bir nokta oluyor ki o beyinde sen ne yaparsan yap olmuyor ben onu hep 70 altında diyordum çok zor kırdım , kırdım sonra kafamda 65 oldu o rakam ve yine ben gerilmeye başladım şimdi yine 70
Rakamlara anlam yuklemeyelim diyeceğim ama zor oluyor işte listede olunca

Cuma günkü kiloya göre _400
Doktordan çıktım sahilde mis gibi hava var 30 dk tempolu yürüdüm bugün kurs çıkışı 30 dk daha yürürüm oh yansin yaglar
cok iyi bende disarda yurumeyi cok ozledim
Kilo bildirimi
Cuma 65.6
Bugün 66.1
+500
Geçen hafta hiç dikkat etmedim bugünden itibaren daha dikkatli olacam
devami gelmedikten sonra hallolur insallah
Ben de şaşkınım lakin 3 gün yarım saat spor yapmam etkisini göstermiş:

Başlangıç Pazartesi:77.3
Cuma:75.9
Bugün:74.9
o cok iyi masallah
Gunaydinnnnn, ❤❤❤❤

Mutlu haftalar herkese

Burda kar yagiyor
bizdende kar kalkmiyor
Bazen nedense siteden cikis oluyor
Tekrar giris yapincada butun alintilar gitmis oluyor tabi
Birazdan tekrar gecmise donerim

Kilo bildirimi
Cuma 94.8
Bugun 93.5
Fark _1.3

Yazarken 74 yazacaktim kendimi bi an oyle hissettim heralde
abla eksiye dusmussun sen deva mini getirirsin
Tartıldım niye bilmiyorum ama artı 100 gram gördüm

Cuma=97.9
Bugün=98
Fark=+100
bu nedir ki yani birseye de baglanacak boyutta birsey degil
Günaydın kızlar hepinize nasılsınız benim dünkü kaçamaklar artı getirdi biraz ama bugün onu vermeye çalışacagım
Cuma bildirimi 63.7
Pazartesi bildirimi 62.4
Fark - 1.3
masallah ne guzel sonuc
Kilo bildirimi
Cuma 83.3
Pztesi 83.0
Fark -300
tebrikler 80 li rakamalr tarih olmasina az kalmis
bende dunden itibaren probiyotige basladim asil kilo almamiza sebep olanalr bir sagliksiz yiyecekler 2.side sindiremediklerimiz
bıldırım
gecen cuma 76,8
bugun 78,6
+1,8

ne dıyecek soz bulabılıyorum nede yazacak bır derman
simdi kurallar var o konuda yazdiysan ki yine boyle karalari baglayip yazma ne var ya bu kilolari alirken ne dusunduk aman bosver verirsin ye gitsim simdi arada ayagimiz takilincada aman takma kafaya verirsin gelen gitmek icin vardir bu kanundur
mila da kimdir sana veremiycm diye dusunduren dusunce nedir ki bunu bulursan korkunu yenersin
sadece istemek yetmezki siddetli arzulamak ve bu yolda elinden gelenin en iyisini ortaya koymak aslinda engelimiz var zihinsel dusunceler kaygilar korkular bunlari bi yensek
edibe abla sen gerimi dondun demek mefkus ablam seni cagirdi bak beni kimse cagirmadan geldim
Pazartesi kilo bildirimim:
Cuma: 89.1
Pazartesi: 88.3
Fark: - 800
Cumaya kadar daha fazlası olur insAllah
cok iyi
bu ot tel sehriyeye benziyor tadida benziyormu
cogu korku birsey olmaya calisan ama hicbirsey olan duygudur bunu bilmek ayri uygulamak da daha ayri
hayallerle arzular cakisirsa hayaller yener ari misali ugrastikca gelir seni bulur musait olunca yazacagim
aslinda bazi yiyeceklerde sisiriyoruz diyoruz ya onlar vucutta arizalarin oldugunu soyluyormus
Hg cnm tektar o zmn
sagol canim
sagol ablacim cumayi bilmiyomda dunu soylim kiz 69.9

bİZİM İŞ YERİ ÖYLE DEĞİL BİR YUMURTA İÇİN DEMEDİĞİNİ BIRAKMAZLAR EVDE MASRAF OLMASIN DİMİ DERLER HALBUKİ KALKAMIYORUM YORGUNLUKTAN SABAHLARI BU SABAH KALKTIM ONDA DA CANIM İSTEMEDİ

Bende de öyle canım bir kaç gün girmesem hiç bişey yazmak icimden gelmiyor

Yok canım aslında herkesi tanımak istiyorum geçmiş yapmak zor geliyor , sanki herkes kaynaşmışta ben sınıfa yeni gelen öğrenci gibi hissediyorum sonra evet burda aktif olunca yemiyorum söz verdim diyorum menü yazdım diyorum rakibelerim var diyorum da diyorum

Aaa cok saol abla evet yaa basari hikayelerini okuyayim beni cesaretlendirir tekrar
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay

öğlen
1 tabak kuru fasulye
turşu vardı yanında yemedim

akşam
ayran
dünden kalan mangaldan tavuk eti ve köfte az az yicem

su bayağ içtim ama
Afiyet olsun guzel gozukuyor

Yaa cok iyi, bence bu sefer 57 oldugunda daha d aince gozukukebikirsin cunku bu sefer spor da yapiyosun, dedigin gibi regl odemi ve bebisin emiyo olmasi sende etkili olmus sanirim arti eksi cabuk degismesinde, bebisin iyidir umarim suan, gecmis olsun
Yaa birden aydinlandim 3 ihtimal var yazmissin ya gercekten temel sorunlar bunlar olhyo aslinda iclerinde sonra donuo sana patliyorlar, birden aydinlanma geldi suan
Ayy ben de ayniyim, gelmezsem aklima yaramazlik dusebiliyor, dayanma gucum azaliyor, illaki diyet hakkinda konusmamiz gerekmiyor, irtibatta olunca baska konularda konussak bile baglarimiz gucleniyir ve bende "benim bir davam var onlari yari yolda birakamam" hissi daha da cok artiyor. Illaki listede olmak ya da olmamak da degil, yaptigim sporla, yediklerimle baskalari da benden sevk aliyorsa ve ben bunu bozarsam onlar da umudunu kaybeder diye de dusunuyorum. Ama tabiki bu his buraya geldikce artiyo :)

özel banka canım

yok canım denetim değil
müdürümüze göre herkes gerizekalı kendi süper zeka
saldırıp duruyor işte

özeller özeller özeller kamu dairesini arıyorum belki 15 20 yıldır o kurumda faks numarasını bilmez geneli, özelde öylemi patronun çocuklarının telefon numarasından ev kirasından tutta her işini yapar birde aklında tutarsın

gel kız buraya yaz devamlı benim rakibemsin ben seni düşünüyorum rakibem yememiştir sende yeme fitcivciv diyorum :)
kalp kalbe karşı rakibem bende seni düşünüyordum :) ye rakibem ye sağlıklı şeyler yiyelim kilolar erisin gitsin
Akşam yemeği planın ne rakibem bende akşam köfte salata var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…