- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.101
canım seninki özel sektör mü kamu mu
Kuzum işyerinde stres çok zordur denetim filan mı var bu kadar göze batmamaya çalışmak
az kaldı canım olacak inş 3 4 kilo birşey kaldıYine olur
ben pazara çıkmayabilir çok oldu çocuk küçük olunca pazarda dolasilmiyir soğukta havalar ısındı aslında artık giderizBende pazar alşıverişine çıkçam bugün bakalım pazar burda nasıl
ben de çalışırken haftada bir işi bırakıyordum ama şimdi çok özlüyorumAmaaaan sorunsuz iş yeri yok benimde gerildiğim günler çok oluyor, bazen işi bıraksam diyorum evd de yapamıyorum
bu şekilde biterse güzel olurSabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak kuru fasulye
turşu vardı yanında yemedim
akşam
ayran
dünden kalan mangaldan tavuk eti ve köfte az az yicem
su bayağ içtim ama
ben haslardim ikinci patron gelip üstüne konardidün yedim daha salata mefkurem
yumurta haşlamak istedim iş yerinde ama patronlar vardı
Üç ihtimalözel banka canım
yok canım denetim değil
müdürümüze göre herkes gerizekalı kendi süper zeka
saldırıp duruyor işte
Ha işte o ses hep yanlış bir hedef koyuyor kafasına ve sanki ondan sonra herşey bir çırpıda bitecek diyor o kadar mucizevi bir hal ve öyle sert bir nokta oluyor ki o beyinde sen ne yaparsan yap olmuyor ben onu hep 70 altında diyordum çok zor kırdım , kırdım sonra kafamda 65 oldu o rakam ve yine ben gerilmeye başladım şimdi yine 70Super eksi cumaya cok daha iyisi gelsin insallah
Yaa sorma rakibem, ben de anlamadim. Bence benimki psikolojik, veremicem korkusu, bence cogumuzda var bu ve bizi boyle zorlayanda o bence.
Bu ay 65 in altini gormeyi hedefliyorum, nedense icimdeki ses 65 in altini gorunce daha bi kolaylasacakmis diyet diyor. Eger carsambaya kadar eksi gormezsem detoks yapicam. Bende baslayali 2 ayi gecti en nihayetinde arada bir memlekete gitmek degisiklik yapti ama eger carsambaya kadar eksi goremezsem benim de bir detoks yapip bunyeyi sasirtma zamanim gelmis olabilir.
Ama benkendiminkini 2 seye bagliyorum biri psikolojik veremicem korkusu, biri de bu aralar cok soguk bence usudugum icin de benim bunye odem yapiyo olabilircok usuyorum bu ara disarida acayip bir ruzgar var
Akşama olur bence prolar sizi gidiKizlar bir sey daha diyecektim unuttum.
Ben de pro uyelik icin basvurdum bakalim ne zaman aktiflesecek pro uyeligim :)
cok iyi bende disarda yurumeyi cok ozledimCuma günkü kiloya göre _400
Doktordan çıktım sahilde mis gibi hava var 30 dk tempolu yürüdüm bugün kurs çıkışı 30 dk daha yürürüm oh yansin yaglar
devami gelmedikten sonra hallolur insallahKilo bildirimi
Cuma 65.6
Bugün 66.1
+500
Geçen hafta hiç dikkat etmedim bugünden itibaren daha dikkatli olacam
o cok iyi masallahBen de şaşkınım lakin 3 gün yarım saat spor yapmam etkisini göstermiş:
Başlangıç Pazartesi:77.3
Cuma:75.9
Bugün:74.9
bizdende kar kalkmiyorGunaydinnnnn, ❤❤❤❤
Mutlu haftalar herkese
Burda kar yagiyor
abla eksiye dusmussun sen deva mini getirirsinBazen nedense siteden cikis oluyor
Tekrar giris yapincada butun alintilar gitmis oluyor tabi
Birazdan tekrar gecmise donerim
Kilo bildirimi
Cuma 94.8
Bugun 93.5
Fark _1.3
Yazarken 74 yazacaktimkendimi bi an oyle hissettim heralde
bu nedir ki yani birseye de baglanacak boyutta birsey degilTartıldım niye bilmiyorum ama artı 100 gram gördüm
Cuma=97.9
Bugün=98
Fark=+100
masallah ne guzel sonucGünaydın kızlar hepinize nasılsınız benim dünkü kaçamaklar artı getirdi biraz ama bugün onu vermeye çalışacagım
Cuma bildirimi 63.7
Pazartesi bildirimi 62.4
Fark - 1.3
tebrikler 80 li rakamalr tarih olmasina az kalmisKilo bildirimi
Cuma 83.3
Pztesi 83.0
Fark -300
Dünkü menüm
Kahvalti: 11:00
1.5 kk peynir
5 zeytin
2 ceviz
Maydanoz+dere otu
Aksam 18:00
1 kase m. Çorbası
4 köfte
Yogurtlu kereviz salatası
2 litre su
Bol bol bitki çayları
Spor
70 dakika orta tempo yürüyüş*140 puan @Pnrrr-20cok iyi
bende dunden itibaren probiyotige basladim asil kilo almamiza sebep olanalr bir sagliksiz yiyecekler 2.side sindiremediklerimizsağ ol kuzummm bu demektir ki ben yine zayıflamaya başlıycam sabit yada artı yok allahın izniyle bundan sonra , bağırsak işini de çözdüm probiyotik lif takviyesi bol suyla şükür önüm de engel yok yol açık bana koşmak kalıyor :)))))
simdi kurallar var o konuda yazdiysan ki yine boyle karalari baglayip yazma ne var ya bu kilolari alirken ne dusunduk aman bosver verirsin ye gitsim simdi arada ayagimiz takilincada aman takma kafaya verirsin gelen gitmek icin vardir bu kanundurbıldırım
gecen cuma 76,8
bugun 78,6
+1,8
ne dıyecek soz bulabılıyorum nede yazacak bır derman
mila da kimdir sana veremiycm diye dusunduren dusunce nedir ki bunu bulursan korkunu yenersinKizlar selam,
Ben gecmisteyim hala ama once bildirim yapayim
Cuma 67.4
Bugun 67.9
Fark +500
Bugun Mila nin kontrolu vardi o yuzden sabah erken kalktim. Bir de zihnimde galiba zayiflayabilecegime ikna etmem lazim kendimi, bu aralar veremiyorum psikolojisine girdim. Bakalim bu hafta nasil gidecek
sadece istemek yetmezki siddetli arzulamak ve bu yolda elinden gelenin en iyisini ortaya koymak aslinda engelimiz var zihinsel dusunceler kaygilar korkular bunlari bi yensekdsim olsun cnm gidecek tabi illa ki o kilolar yaza hafifliycez hepimiz
güzel rakam abla tebrik ederim Allah söyletti demek o rakamları da gorecez insAllah
cok degil cnm cujmaya eksiye donersin bence
eksi var ama güzel birsey cumaya daha da artar eksin insAllah cnm
guzel cnm bence
guzel eksi rakibem cumaya kadar kim daha cok verecek bklm
afiyet olsun canım güzel menu olmuş
neden oyle oldu acababu cumaya kadar eksiye gecersin insAllah
cok degil cnm cumaya halldersin eksiyi görürsün
coook güzel haber cnm baslamak bitirmenin yarisi zaten kafamizfa bitiyor istediğimiz zaman basarmamamiz icin neden yok hadi bol eksilerin olsun insAllah cumaya kadar
neden öyle oldu ki cnm ya kacamak olmuş muydu moral bozmak yok cumaya kadar eksiyr geç insAllah
. Aynen nasil düşünürsek oyke oluyor ya vericem die düşünüp moral yukseltmek gerek daha guzel gidiyor o zmn cnm cumaya toparlarsn insAllah
Allah kolaylik versin cnm
edibe abla sen gerimi dondun demek mefkus ablam seni cagirdi bak beni kimse cagirmadan geldimCuma: 96.0
Pazartesi: 95.5
Fark: -500 gr
Ne kadar kötü olsa da eskiye göre iyiydi menülerim- size yazamadan da
Sanırım o yüzden ve tabi ödem gitmiştir. Yine de eksi görmek süper. Allah razı olsun @mefkurem çağırmasam kesin en az 97 olurdum bugün. Motivasyonum da artmaya başladı. Bol bol su içmeyi düşünüyorum bugün. 15 dk da Leslie planım var.
cok iyiPazartesi kilo bildirimim:
Cuma: 89.1
Pazartesi: 88.3
Fark: - 800
Cumaya kadar daha fazlası olur insAllah
bu ot tel sehriyeye benziyor tadida benziyormuBen d ebilmiyordum, bilgiler icin cok tesekkurlerr
Ay abla ben bunj gormustum ama hic denememistim, bugun asya marketine gidip ben de aldim, bakalim nasil olacak. Kalorisiz demiyo ama 100 grami 20 kalori diyor benim pakette ama o da bisey degil yani
Seninki noodle li sebze olmus abla ama cok guzel olmus, afiyet olsun
Allah kabul etsin canimm
hos geldin canimm, kilon bence cok iyi, cok rahat verirsin sen simdi emziriyorsun diye hatirliyorum, suyuna dikkat et, bence tez zamanda mezun ederiz seni.
Canim miktarlarin yarisini yazmamissin, bi tabak mercimek neyi? Leblebi ne kadar? Kofte ne kadar? Eger karatay yapmiyorsan miktarlar onemli ki zaten menun karatay gibi degil o yuzden yapmadigini dusunerek yazdim bunlari
Oyle dersen veremezsinben cok rahat kilo veririm de :)
Aksam saat kacta yedin son yemegi?
Hayet guzel olmus canim
Kiz rakibemm, sen yediklerinden ziyade bence psikolojik olarak duydugun pismanliktan da kilo aliyorsun bence yoksa su tarti hic mantikli degil 3 sekerpare bu kadar etki edemez sadece, psikolojikde odem yapiyosun bana kalirsa
Ilk haftalar cok guzel eksi gelir, ben de basladigim hafta inanamamistim :) cok guzel hep boyle eksi gelsin
Super abla, 70 li gunler de gelecek cok uzak degiller ben biliyorum :)
Canim yarim saat erken kalkmissan bile 100 gr fark eder onu arti sayma bile
Yaa sen o kadar hizli alip veriyorsun ki beni cok sasirtiyorsun, gercekten seni gormeyi cok istiyorum bu yuzden, vucut dagilimin nasil, kac gosteriyosun merak ediyorum. :)
Oohhj misss cumaya harika bir eksi gelecek demekkii
Super sonuc
Merve bu hafta bende kendimi psikolojik olarak veremiyorum dusuncesinde buldum. Bence sende de bu var. Bilincaltimizi ikna etmemiz gerek, elimizden geleni yapiyoruz ve bu kilolar pit pit gidecek diye. Ben kendimi ya veremesem kaygisinda cok buluyorum. Yediklerimiz ortada aslinda tabiki vericez ama bilinc altina yanlis sinyal gittigi icin bence vucut su tutuyo ve tarti bizi uzuyor.
cogu korku birsey olmaya calisan ama hicbirsey olan duygudur bunu bilmek ayri uygulamak da daha ayriSuper eksi cumaya cok daha iyisi gelsin insallah
Yaa sorma rakibem, ben de anlamadim. Bence benimki psikolojik, veremicem korkusu, bence cogumuzda var bu ve bizi boyle zorlayanda o bence.
Bu ay 65 in altini gormeyi hedefliyorum, nedense icimdeki ses 65 in altini gorunce daha bi kolaylasacakmis diyet diyor. Eger carsambaya kadar eksi gormezsem detoks yapicam. Bende baslayali 2 ayi gecti en nihayetinde arada bir memlekete gitmek degisiklik yapti ama eger carsambaya kadar eksi goremezsem benim de bir detoks yapip bunyeyi sasirtma zamanim gelmis olabilir.
Ama benkendiminkini 2 seye bagliyorum biri psikolojik veremicem korkusu, biri de bu aralar cok soguk bence usudugum icin de benim bunye odem yapiyo olabilircok usuyorum bu ara disarida acayip bir ruzgar var
hayallerle arzular cakisirsa hayaller yener ari misali ugrastikca gelir seni bulur musait olunca yazacagimKizlar ben sabah kalktim Mila kuzumu kontrole goturdum, cok sukur yarasi iyilesmis tamamen, antibiyotige 3 gun daha devam edin persembe kesin dedi. Medikal tshirtunu de o zamana kadar giydiricez yine yarasini yalamasin diye. Ah yavrum bi tamamen iyilessin bir daha hic sikintisi olmasin insallah. Yarasi acilmasin diye oyun da oynatmiyorum kac zamandir biraz evde onunla oyun oynamaya baslariz artik.
Ben bu hafta biraz kendimi telkin uzerine calisicam, dikkat ediyorum ama bu aralar nedense bir korku sardi beni, ya kilo veremezsem korkusu. Elimden geleni yapinca gidecegine emin olmama ragmen nedense yine de boyle bir korku icerisindeyim. Bunu asmam lazim, bence o yuzden de arti goruyorum, dikkat etsem de veremiyorum.
@ekim2009 senin bu konuda onerebilecegin makaleler kitaplar var mi? Biraz okuyup kendimi ikna edeyim
aslinda bazi yiyeceklerde sisiriyoruz diyoruz ya onlar vucutta arizalarin oldugunu soyluyormusKızlar akşama ne yesem sizce şehriye corbasi yaprak sarma pilav var mevcut dolapta ama hepsi karbon olacak çorba yanına kabak mi yapsam salata yogurt yeter diorum
Misal benim lahanam var sarma yapip yemektense kabuska daha cazio geliyo ama şişlik yapio ya hangi gün tervih etmeliyim sizce siskinlik yapacak şeyleri
sagol canimHg cnm tektar o zmn
sagol ablacim cumayi bilmiyomda dunu soylim kiz 69.9kizina tekrar gecmis olsun cnm
Gecen hafta az eksi gordugun icin bence oyle bi ruh haline girdin cnm
Sen sporuna devam et vereceginden eminim
Gecen hafta kacamaklar vardi sebezsiz degildi
Bu hafta daha dikkatlisin
Basari hikayelerini okursan belki inancin fazlalasir
aslaaaaaa oyle biseye firsat vermicem
neinnnnnn
en kotu persembe kontrol şart
noddle sebzeli yaparsan daha lezzetli doyurucu olur heralds cnm ben domates soslu bol baharatli acili yaptim
hayirli olsun cnm
Yurt disi odemede bi degisiklik varmi ayni hesabami gonderiliyor
cuma kacamak yapmican dimiii
telin hayirli olsun cnm
Cumaya gore kacsinki cuma kilonu unuttum
Lahanayi istiyorsan bugun yiyebilirsin cnm salidan itibaren sislik yapicak seyler yenmesin yoksa toparliyamiyoruz
Yarinda kabak yap
ben pazara çıkmayabilir çok oldu çocuk küçük olunca pazarda dolasilmiyir soğukta havalar ısındı aslında artık gideriz
ben de çalışırken haftada bir işi bırakıyordum ama şimdi çok özlüyorum
bu şekilde biterse güzel olur
ben haslardim ikinci patron gelip üstüne konardipatron bende 3 taneydi biri hiç uğramaz uğrarsa etliye sütlüye karışmaz , ikincisi hominigrtlak acayip yemeyi sever ve hep benim başımda bahar şunu yapmışlar gel tadına bakalım ya diyetteyim yok tmm bakacağım der ucundan alırdım böyle yıllarca 58kg da diyette yaşadım , esas sorumlu olduğum kişi hep diyetteydi adam o kadar dikkat ederdi ki beslenmesine ben utanirdim kendim yerken
Üç ihtimal
- Borcu var halledemiyor sağa sola sarıyor
- Yukardan bir yerden ciddi fırça yedi
- Karısı ile kavgalı
Bende de öyle canım bir kaç gün girmesem hiç bişey yazmak icimden gelmiyorKızlar gün boyu irtibat halinde olunca kopmuyorum burdan hem aklıma zararlı şeyler gelmiyor hem de aktif kalınca sizle bağım artıyor , buraya gelmeyince geçmiş yapasim gelmiyor , herşeye Fransız kalıp sanki sizi tanımıyorum gibi hissediyorum bu durum sadece ben de mi söz konusu acaba
Kızlar gün boyu irtibat halinde olunca kopmuyorum burdan hem aklıma zararlı şeyler gelmiyor hem de aktif kalınca sizle bağım artıyor , buraya gelmeyince geçmiş yapasim gelmiyor , herşeye Fransız kalıp sanki sizi tanımıyorum gibi hissediyorum bu durum sadece ben de mi söz konusu acaba
Bende de öyle canım bir kaç gün girmesem hiç bişey yazmak icimden gelmiyor
Yine eski kilo dönersin canım eski kilo nasıl çok uzak degilsin57kilolarda iken bengewezebidik
57kilolarda iken bengewezebidik
kizina tekrar gecmis olsun cnm
Gecen hafta az eksi gordugun icin bence oyle bi ruh haline girdin cnm
Sen sporuna devam et vereceginden eminim
Gecen hafta kacamaklar vardi sebezsiz degildi
Bu hafta daha dikkatlisin
Basari hikayelerini okursan belki inancin fazlalasir
aslaaaaaa oyle biseye firsat vermicem
neinnnnnn
en kotu persembe kontrol şart
noddle sebzeli yaparsan daha lezzetli doyurucu olur heralds cnm ben domates soslu bol baharatli acili yaptim
hayirli olsun cnm
Yurt disi odemede bi degisiklik varmi ayni hesabami gonderiliyor
cuma kacamak yapmican dimiii
telin hayirli olsun cnm
Cumaya gore kacsinki cuma kilonu unuttum
Lahanayi istiyorsan bugun yiyebilirsin cnm salidan itibaren sislik yapicak seyler yenmesin yoksa toparliyamiyoruz
Yarinda kabak yap
Afiyet olsun guzel gozukuyorSabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak kuru fasulye
turşu vardı yanında yemedim
akşam
ayran
dünden kalan mangaldan tavuk eti ve köfte az az yicem
su bayağ içtim ama
Devam canım bırakma sakın eksiyi görürsün mutlaka
Güzel o zaman dikkat etmeye devam edelim inş güzel kilo vereceğiz bu hafta
Çok şükür canım eksideyim
Aynen bugün dengeli geçireceğim hatta sadece yumurta ile geçireceğim
Senden kıskandım bende yumurta ile geçireceğim günümü
Tanışalım canım ben atayım sana fotograf :)
Vücut yapım aslında çok iyi kilolu olduğum zamanda kilomu çok göstermiyorum öyle derler yani sadece doğumum yeni olduğu için biraz fazla göbeğim vardı diyete başlamadan önce şimdi o da gitti küçücük birşey kaldı sıkılaşma yaparak onuda halletmeyi düşüyorum 5 6kilo daha vererek
Kilo sabit bir yerde değil aldığımda her yerden alıp verdiğimde hepsinden veriyorum
Evet bende şaşırıyorum bu kadar hızlı alıp vermeme hızlı almam çok acayip yedim öyle böyle değil o yüzdendir ama hızlı veriyor olmam emzirmemden kaynaklı diye düşünüyorum yoksa bende daha yeni evli ilken böyle diyet yapardım haftalık filan şok diyetler hiç böyle veremezdim haftada bir iki kilo ancak giderdi şimdi iki günde gidiyor bi de bu hafta kızım çok hastaydı sürekli emdi memeden hiç ayrılmadı yediğim herşey enerji oldu süte çevirdi bana kilo yapacak birşey kalmadı diye düşünüyorum ayrıca ben o kadar kilo almamışım galiba adet olmuştum onun şişliği de varmış bende ki adet bitince tartıya o da eklendi öyle işte yani şuanda gayet iyiyim zayıfım kaç gösteriyorum bilmiyorum ama herkes yeter böyle iyisin diyor güzel olduğumu söylüyorlar ne biliyim yüzüm çok küçülmüş haliyle yaşımında küçüldüğünü ima edenler var evlendiğim kilonunda altındayım şuanda o yüzden mutluyum
Bugün dikkat ediyorum kaptanım merak etme
İnşallah ya senden ya da benden bi derece alacağız gibi geliyor bana belki 3bireyselde bizden çıkar :)
Teşekkürler
57kilolarda iken bengewezebidik
Yaa birden aydinlandim 3 ihtimal var yazmissin ya gercekten temel sorunlar bunlar olhyo aslinda iclerinde sonra donuo sana patliyorlar, birden aydinlanma geldi suanben pazara çıkmayabilir çok oldu çocuk küçük olunca pazarda dolasilmiyir soğukta havalar ısındı aslında artık gideriz
ben de çalışırken haftada bir işi bırakıyordum ama şimdi çok özlüyorum
bu şekilde biterse güzel olur
ben haslardim ikinci patron gelip üstüne konardipatron bende 3 taneydi biri hiç uğramaz uğrarsa etliye sütlüye karışmaz , ikincisi hominigrtlak acayip yemeyi sever ve hep benim başımda bahar şunu yapmışlar gel tadına bakalım ya diyetteyim yok tmm bakacağım der ucundan alırdım böyle yıllarca 58kg da diyette yaşadım , esas sorumlu olduğum kişi hep diyetteydi adam o kadar dikkat ederdi ki beslenmesine ben utanirdim kendim yerken
Üç ihtimal
- Borcu var halledemiyor sağa sola sarıyor
- Yukardan bir yerden ciddi fırça yedi
- Karısı ile kavgalı
Ayy ben de ayniyim, gelmezsem aklima yaramazlik dusebiliyor, dayanma gucum azaliyor, illaki diyet hakkinda konusmamiz gerekmiyor, irtibatta olunca baska konularda konussak bile baglarimiz gucleniyir ve bende "benim bir davam var onlari yari yolda birakamam" hissi daha da cok artiyor. Illaki listede olmak ya da olmamak da degil, yaptigim sporla, yediklerimle baskalari da benden sevk aliyorsa ve ben bunu bozarsam onlar da umudunu kaybeder diye de dusunuyorum. Ama tabiki bu his buraya geldikce artiyo :)Kızlar gün boyu irtibat halinde olunca kopmuyorum burdan hem aklıma zararlı şeyler gelmiyor hem de aktif kalınca sizle bağım artıyor , buraya gelmeyince geçmiş yapasim gelmiyor , herşeye Fransız kalıp sanki sizi tanımıyorum gibi hissediyorum bu durum sadece ben de mi söz konusu acaba
özel banka canım
yok canım denetim değil
müdürümüze göre herkes gerizekalı kendi süper zeka
saldırıp duruyor işte
gel kız buraya yaz devamlı benim rakibemsin ben seni düşünüyorum rakibem yememiştir sende yeme fitcivciv diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?