- 11 Nisan 2018
- 1.922
- 3.805
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.121
kalp kalbe karşı rakibem bende seni düşünüyordum :) ye rakibem ye sağlıklı şeyler yiyelim kilolar erisin gitsin
Akşam yemeği planın ne rakibem bende akşam köfte salata var
Aaa cok saol abla evet yaa basari hikayelerini okuyayim beni cesaretlendirir tekrar
Afiyet olsun guzel gozukuyor
Yaa cok iyi, bence bu sefer 57 oldugunda daha d aince gozukukebikirsin cunku bu sefer spor da yapiyosun, dedigin gibi regl odemi ve bebisin emiyo olmasi sende etkili olmus sanirim arti eksi cabuk degismesinde, bebisin iyidir umarim suan, gecmis olsun
Yaa birden aydinlandim 3 ihtimal var yazmissin ya gercekten temel sorunlar bunlar olhyo aslinda iclerinde sonra donuo sana patliyorlar, birden aydinlanma geldi suan
Ayy ben de ayniyim, gelmezsem aklima yaramazlik dusebiliyor, dayanma gucum azaliyor, illaki diyet hakkinda konusmamiz gerekmiyor, irtibatta olunca baska konularda konussak bile baglarimiz gucleniyir ve bende "benim bir davam var onlari yari yolda birakamam" hissi daha da cok artiyor. Illaki listede olmak ya da olmamak da degil, yaptigim sporla, yediklerimle baskalari da benden sevk aliyorsa ve ben bunu bozarsam onlar da umudunu kaybeder diye de dusunuyorum. Ama tabiki bu his buraya geldikce artiyo :)
aynen canım herşey etkiliyor ödem falanda olabilir ben buradan koptuğumda ne su içiyorum ne yediğime içtiğime dikkat edebiliyorum ne varsa burda varmış :) inş 57ilk hedefim sonra 55 olup bu işi bitirmeyi düşünüyorum herkes çok abarttığımı çocuk gibi kalacağımı söyleselerde ben 55de bırakıp bir iki kilo alıp verip dengede tutmayı düşünüyorumAaa cok saol abla evet yaa basari hikayelerini okuyayim beni cesaretlendirir tekrar
Afiyet olsun guzel gozukuyor
Yaa cok iyi, bence bu sefer 57 oldugunda daha d aince gozukukebikirsin cunku bu sefer spor da yapiyosun, dedigin gibi regl odemi ve bebisin emiyo olmasi sende etkili olmus sanirim arti eksi cabuk degismesinde, bebisin iyidir umarim suan, gecmis olsun
Yaa birden aydinlandim 3 ihtimal var yazmissin ya gercekten temel sorunlar bunlar olhyo aslinda iclerinde sonra donuo sana patliyorlar, birden aydinlanma geldi suan
Ayy ben de ayniyim, gelmezsem aklima yaramazlik dusebiliyor, dayanma gucum azaliyor, illaki diyet hakkinda konusmamiz gerekmiyor, irtibatta olunca baska konularda konussak bile baglarimiz gucleniyir ve bende "benim bir davam var onlari yari yolda birakamam" hissi daha da cok artiyor. Illaki listede olmak ya da olmamak da degil, yaptigim sporla, yediklerimle baskalari da benden sevk aliyorsa ve ben bunu bozarsam onlar da umudunu kaybeder diye de dusunuyorum. Ama tabiki bu his buraya geldikce artiyo :)
Mila benim kedi kizim 7.5 aylikcok iyi bende disarda yurumeyi cok ozledim
devami gelmedikten sonra hallolur insallah
o cok iyi masallah
bizdende kar kalkmiyor
abla eksiye dusmussun sen deva mini getirirsin
bu nedir ki yani birseye de baglanacak boyutta birsey degil
masallah ne guzel sonuc
tebrikler 80 li rakamalr tarih olmasina az kalmis
bende dunden itibaren probiyotige basladim asil kilo almamiza sebep olanalr bir sagliksiz yiyecekler 2.side sindiremediklerimiz
simdi kurallar var o konuda yazdiysan ki yine boyle karalari baglayip yazma ne var ya bu kilolari alirken ne dusunduk aman bosver verirsin ye gitsim simdi arada ayagimiz takilincada aman takma kafaya verirsin gelen gitmek icin vardir bu kanundur
mila da kimdir sana veremiycm diye dusunduren dusunce nedir ki bunu bulursan korkunu yenersin
sadece istemek yetmezki siddetli arzulamak ve bu yolda elinden gelenin en iyisini ortaya koymak aslinda engelimiz var zihinsel dusunceler kaygilar korkular bunlari bi yensek
edibe abla sen gerimi dondun demek mefkus ablam seni cagirdi bak beni kimse cagirmadan geldim
cok iyi
bu ot tel sehriyeye benziyor tadida benziyormu
cogu korku birsey olmaya calisan ama hicbirsey olan duygudur bunu bilmek ayri uygulamak da daha ayri
hayallerle arzular cakisirsa hayaller yener ari misali ugrastikca gelir seni bulur musait olunca yazacagim
aslinda bazi yiyeceklerde sisiriyoruz diyoruz ya onlar vucutta arizalarin oldugunu soyluyormus
sagol canim
sagol ablacim cumayi bilmiyomda dunu soylim kiz 69.9
Yedik yedikte ne oldu şiştik kaldık :) zaten yediklerimizin tadı hemen geciyor mideye indirmeden sistigimiz yanimiza kalıyorbende de ayran köfte ve tavuk eti var dünkü mangaldan stok yaptım :) yemeyelim canısı zayıflığımızla övünelim bugüne kadar çok yedikşimdi sabredelim
Cok gecmis olsun canim, ben de ayni dusuncedeyim. 55 olsun ki bir iki kilo alip verme sansim kalsin, boyumuzda ayni galiba seninle 165. Benim de ilk hedef 65 alti sonra 60 in alti 60 in altindan sonra artik gittigi yere kadar gibi bir mantigim var bakalim :)aynen canım herşey etkiliyor ödem falanda olabilir ben buradan koptuğumda ne su içiyorum ne yediğime içtiğime dikkat edebiliyorum ne varsa burda varmış :) inş 57ilk hedefim sonra 55 olup bu işi bitirmeyi düşünüyorum herkes çok abarttığımı çocuk gibi kalacağımı söyleselerde ben 55de bırakıp bir iki kilo alıp verip dengede tutmayı düşünüyorum
kızım iyileşti bir gün hastanede kaldk antibiyotik kullanmak zorunda kaldık malesef ama şimdi iyiyiz şükür
ben pazara çıkmayabilir çok oldu çocuk küçük olunca pazarda dolasilmiyir soğukta havalar ısındı aslında artık gideriz
ben de çalışırken haftada bir işi bırakıyordum ama şimdi çok özlüyorum
bu şekilde biterse güzel olur
ben haslardim ikinci patron gelip üstüne konardipatron bende 3 taneydi biri hiç uğramaz uğrarsa etliye sütlüye karışmaz , ikincisi hominigrtlak acayip yemeyi sever ve hep benim başımda bahar şunu yapmışlar gel tadına bakalım ya diyetteyim yok tmm bakacağım der ucundan alırdım böyle yıllarca 58kg da diyette yaşadım , esas sorumlu olduğum kişi hep diyetteydi adam o kadar dikkat ederdi ki beslenmesine ben utanirdim kendim yerken
Üç ihtimal
- Borcu var halledemiyor sağa sola sarıyor
- Yukardan bir yerden ciddi fırça yedi
- Karısı ile kavgalı
Kızlar gün boyu irtibat halinde olunca kopmuyorum burdan hem aklıma zararlı şeyler gelmiyor hem de aktif kalınca sizle bağım artıyor , buraya gelmeyince geçmiş yapasim gelmiyor , herşeye Fransız kalıp sanki sizi tanımıyorum gibi hissediyorum bu durum sadece ben de mi söz konusu acaba
özeller özeller özellerkamu dairesini arıyorum belki 15 20 yıldır o kurumda faks numarasını bilmez geneli, özelde öylemi patronun çocuklarının telefon numarasından ev kirasından tutta her işini yapar birde aklında tutarsın
Evet boylar ve başlangıç kilolarımız aynıymış ben koşa sürede verdim darısı senin başına 55olalım da istediğimizi giyebilelimCok gecmis olsun canim, ben de ayni dusuncedeyim. 55 olsun ki bir iki kilo alip verme sansim kalsin, boyumuzda ayni galiba seninle 165. Benim de ilk hedef 65 alti sonra 60 in alti 60 in altindan sonra artik gittigi yere kadar gibi bir mantigim var bakalim :)
Yanliz bu artıda yapilmis bir kaçamak yok aman ye gitsin diyipte gelmedi yani bucok iyi bende disarda yurumeyi cok ozledim
devami gelmedikten sonra hallolur insallah
o cok iyi masallah
bizdende kar kalkmiyor
abla eksiye dusmussun sen deva mini getirirsin
bu nedir ki yani birseye de baglanacak boyutta birsey degil
masallah ne guzel sonuc
tebrikler 80 li rakamalr tarih olmasina az kalmis
bende dunden itibaren probiyotige basladim asil kilo almamiza sebep olanalr bir sagliksiz yiyecekler 2.side sindiremediklerimiz
simdi kurallar var o konuda yazdiysan ki yine boyle karalari baglayip yazma ne var ya bu kilolari alirken ne dusunduk aman bosver verirsin ye gitsim simdi arada ayagimiz takilincada aman takma kafaya verirsin gelen gitmek icin vardir bu kanundur
mila da kimdir sana veremiycm diye dusunduren dusunce nedir ki bunu bulursan korkunu yenersin
sadece istemek yetmezki siddetli arzulamak ve bu yolda elinden gelenin en iyisini ortaya koymak aslinda engelimiz var zihinsel dusunceler kaygilar korkular bunlari bi yensek
edibe abla sen gerimi dondun demek mefkus ablam seni cagirdi bak beni kimse cagirmadan geldim
cok iyi
bu ot tel sehriyeye benziyor tadida benziyormu
cogu korku birsey olmaya calisan ama hicbirsey olan duygudur bunu bilmek ayri uygulamak da daha ayri
hayallerle arzular cakisirsa hayaller yener ari misali ugrastikca gelir seni bulur musait olunca yazacagim
aslinda bazi yiyeceklerde sisiriyoruz diyoruz ya onlar vucutta arizalarin oldugunu soyluyormus
sagol canim
sagol ablacim cumayi bilmiyomda dunu soylim kiz 69.9
Daha önce bu kiloları alırken ye gitsin dedik şimdi tokezleyince pes etmek var mı diyor yani ben öyle anladım mervecimYanliz bu artıda yapilmis bir kaçamak yok aman ye gitsin diyipte gelmedi yani bu
civciv sitede büyük harfle yazmak yaşak canım bağırmak anlamı taşıyor aklında olsun ,bİZİM İŞ YERİ ÖYLE DEĞİL BİR YUMURTA İÇİN DEMEDİĞİNİ BIRAKMAZLAREVDE MASRAF OLMASIN DİMİ DERLER HALBUKİ KALKAMIYORUM YORGUNLUKTAN SABAHLARI BU SABAH KALKTIM ONDA DA CANIM İSTEMEDİ
geçmiş olsun canım toparlayamadin mi hala daha kötü olma hemen duşa girSelamlar bende biraz önce yürüyüşten geldim hasta halimle baya yürüyüş yaptım (ohhhbe) birazdan kendime sebze çorbası yapıcam.
alintilari da topladim birazdan gelir cevaplarım
Ben şimdi gidem ıhlamur icem
400 g çok değil halledersinSelamlarrrrr anca girebiliyorum.musmutlu bi hafta dilerim.sabah tartldm
Cuma 76.70
Pazartesi 77.10 malasef;((((
hepimizeee inşallahhh:))Çok tırstım şuan
Ooo ablacım bu süper bir haber . Gelsin eksiler
zaten öz güvenimiz olmadığı için kiloları kendimize kalkan yapmışız bu zamana kadar bundan sonra zayıflamayı beklemeden kendimi sevip güvenicez gülüm biz her halimiz de sevgiyi saygıyı değeri hak ediyoruzzzz:)Bunü duyduğuma çok sevindim ablaa kilo vermek her eksi harika bir duygu inşallah çok güzel kilolar verirsin hatta hep beraber verelim' kilolu olmak büyük ozguvensizlik nedeni malesef
kuzummm sirkelen kendine gel dermanın neredeyse bul çek çıkar yerinden dünyanın sonunu mu sanki ...bıldırım
gecen cuma 76,8
bugun 78,6
+1,8
ne dıyecek soz bulabılıyorum nede yazacak bır derman
benimkilere dolma köfte yaptım (dışı etsiz olan içli köfte) onu yememeye karar verdim zaten canım istemiyorPazartesi planları neler kızlar
Benim basit yumurta / salata
Sabahta yumurta yedim öğlende akşamda yiyeceğim
çok haklısın gülüm ben o korkuyu aylarca yenmeye çalıştım, korkuyu, kaygıyı yenmeyi başardığım zaman zayıflama oldu ancak. hala arada ya zayıflayamazsam ya kilo alırsam kaygısı dürtüyor maalesefSuper eksi cumaya cok daha iyisi gelsin insallah
Yaa sorma rakibem, ben de anlamadim. Bence benimki psikolojik, veremicem korkusu, bence cogumuzda var bu ve bizi boyle zorlayanda o bence.
Bu ay 65 in altini gormeyi hedefliyorum, nedense icimdeki ses 65 in altini gorunce daha bi kolaylasacakmis diyet diyor. Eger carsambaya kadar eksi gormezsem detoks yapicam. Bende baslayali 2 ayi gecti en nihayetinde arada bir memlekete gitmek degisiklik yapti ama eger carsambaya kadar eksi goremezsem benim de bir detoks yapip bunyeyi sasirtma zamanim gelmis olabilir.
Ama benkendiminkini 2 seye bagliyorum biri psikolojik veremicem korkusu, biri de bu aralar cok soguk bence usudugum icin de benim bunye odem yapiyo olabilircok usuyorum bu ara disarida acayip bir ruzgar var
hee cuma ki artıyı unuttuk mu tamam o zaman , bu cuma eksiyle gelmeyenin yüzü de dibi de kara olsun o vakitdun firtinadan burda hep catilar ucmus cok kotuydu
Simdi sakinledi biraz
Hafta ici daha az yedigin icin normal cnm
Eminim eksi gelecektir benim icim rahat senin adina
Dune gore artiya gecmen iyi olmamis cnm ama yinede coook guzel tabi
Lutfen dikkat et senden derece bekliyorum bu hafta :))
daha baya var ama insallah cnm
iyi eglenceler bebegim ❤
aminnn insallah cnm
2 gun icin coook guzel cnm
Bu eksi 1 i gececek demektir
guzelim o artilari unuttuk
Haftaya sabitle baslamakda buyuk avantaj
fazla degilmis cnm ins. Guzel bi eksi gelir cumaya
harikasiiiin bebegim
Artik benim canimda bisey istemiyor
kuzum dedigim gibi onceki gun karnibahar vardi dunde disarda yemisin
Sadece odem bu moral bozacak bisey yok
Suyunu artir bide odem cayini yap
menunde bu kadar arti getirecek bisey hatirlamiyorum cnm
Aynen devam et bide spor yap
Heralde spor sende baya etkili oluyor
niye kotu tatlim ne oldu
cooook sevindim tatlim
Basladikya arkasi gelecek insallah
Sadece onumuze bakalim
vavvvvv supermiss cnm
Aman dikkat et kaybetme guzel eksiyi
Boyle olursa 1.8 falan olabilir cuma
çok güzelmiş o nodleBenim aksamdan yemegim var dunku sebzeli nodle onu yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?