Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kalp kalbe karşı rakibem bende seni düşünüyordum :) ye rakibem ye sağlıklı şeyler yiyelim kilolar erisin gitsin
Akşam yemeği planın ne rakibem bende akşam köfte salata var

bende de ayran köfte ve tavuk eti var dünkü mangaldan stok yaptım :) yemeyelim canısı zayıflığımızla övünelim bugüne kadar çok yedik şimdi sabredelim

aynen cıss şeyler yiyipte buraya yazarsam birinin motivasyonu ya kaybolursa oda yerse diyorum yemiyorum

aynen canım herşey etkiliyor ödem falanda olabilir ben buradan koptuğumda ne su içiyorum ne yediğime içtiğime dikkat edebiliyorum ne varsa burda varmış :) inş 57ilk hedefim sonra 55 olup bu işi bitirmeyi düşünüyorum herkes çok abarttığımı çocuk gibi kalacağımı söyleselerde ben 55de bırakıp bir iki kilo alıp verip dengede tutmayı düşünüyorum
kızım iyileşti bir gün hastanede kaldk antibiyotik kullanmak zorunda kaldık malesef ama şimdi iyiyiz şükür

Mila benim kedi kizim 7.5 aylik 2 hafta once kisirlastirma operasyonu gecirdi, sonra dikisini gizli gizli yalamis, dikisi atti yarasi acildi, mikrop kapti yarasi, epey ugrastik. Simdi yarasi tamamem kapanmis onun kontroluydu :)
Musait olunca yazicam demissin heyecanla bekliyorum :)

bende de ayran köfte ve tavuk eti var dünkü mangaldan stok yaptım :) yemeyelim canısı zayıflığımızla övünelim bugüne kadar çok yedik şimdi sabredelim
Yedik yedikte ne oldu şiştik kaldık :) zaten yediklerimizin tadı hemen geciyor mideye indirmeden sistigimiz yanimiza kalıyor
Bir anlık tadı için işte
Ama artık sağlıklı beslenecez
Aksam sende protein var afiyet olsun rakibem

Cok gecmis olsun canim, ben de ayni dusuncedeyim. 55 olsun ki bir iki kilo alip verme sansim kalsin, boyumuzda ayni galiba seninle 165. Benim de ilk hedef 65 alti sonra 60 in alti 60 in altindan sonra artik gittigi yere kadar gibi bir mantigim var bakalim :)

4. İhtimal

mal oğlu mal :)

bende de öyle canım, girip aktif olmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. İOS uygulamasını ciddi ciddi istiyorum yaa, kaptan yardımcısı talebimi iletir misin :)
ben de neredeyse her olumsuz duygunun karşılığı yemek yemek. Ne kadar dikkat etsem de kopuyorum bazen. O açıdan burası çok iyi oluyor

bankanın özeli de kamusu da aynı ya

Evet boylar ve başlangıç kilolarımız aynıymış ben koşa sürede verdim darısı senin başına 55olalım da istediğimizi giyebilelim

Yanliz bu artıda yapilmis bir kaçamak yok aman ye gitsin diyipte gelmedi yani bu

bİZİM İŞ YERİ ÖYLE DEĞİL BİR YUMURTA İÇİN DEMEDİĞİNİ BIRAKMAZLAR EVDE MASRAF OLMASIN DİMİ DERLER HALBUKİ KALKAMIYORUM YORGUNLUKTAN SABAHLARI BU SABAH KALKTIM ONDA DA CANIM İSTEMEDİ
civciv sitede büyük harfle yazmak yaşak canım bağırmak anlamı taşıyor aklında olsun ,
geçmiş olsun canım toparlayamadin mi hala daha kötü olma hemen duşa gir
Selamlarrrrr anca girebiliyorum.musmutlu bi hafta dilerim.sabah tartldm
Cuma 76.70
Pazartesi 77.10 malasef;((((
400 g çok değil halledersin

Bunü duyduğuma çok sevindim ablaa kilo vermek her eksi harika bir duygu inşallah çok güzel kilolar verirsin hatta hep beraber verelim' kilolu olmak büyük ozguvensizlik nedeni malesef
zaten öz güvenimiz olmadığı için kiloları kendimize kalkan yapmışız bu zamana kadar bundan sonra zayıflamayı beklemeden kendimi sevip güvenicez gülüm biz her halimiz de sevgiyi saygıyı değeri hak ediyoruzzzz:)

bıldırım
gecen cuma 76,8
bugun 78,6
+1,8

ne dıyecek soz bulabılıyorum nede yazacak bır derman
kuzummm sirkelen kendine gel dermanın neredeyse bul çek çıkar yerinden dünyanın sonunu mu sanki ...
baş şöyle düşün 2 gün de +1.8 alabilme kapasitesi varsa aynı şekil de 2 gün de gidebilir de alan vermeyi , veren almayı bilir bedeninin sesini dinle nefsininkini boş ver acıkmadan yeme acıktığın da suyunu iç 4-5 dk bekle gerçekten aç mısın bedenin yakıt mı istiyor konuş sor gülüm

Pazartesi planları neler kızlar
Benim basit yumurta / salata
Sabahta yumurta yedim öğlende akşamda yiyeceğim
benimkilere dolma köfte yaptım (dışı etsiz olan içli köfte) onu yememeye karar verdim zaten canım istemiyor
kendime de lahana pişirdim kapuska gibi sarımsaklı yoğurtla yiycem inşallah, biraz da yeşil salata yiyebilirim

çok haklısın gülüm ben o korkuyu aylarca yenmeye çalıştım, korkuyu, kaygıyı yenmeyi başardığım zaman zayıflama oldu ancak. hala arada ya zayıflayamazsam ya kilo alırsam kaygısı dürtüyor maalesef

hee cuma ki artıyı unuttuk mu tamam o zaman , bu cuma eksiyle gelmeyenin yüzü de dibi de kara olsun o vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…