- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.141
minnoş daha iyileşmemiş 1 haftayı çoktan geçmedi mi ameliyat olalı inşallah sorunsuz iyileşirKizlar ben sabah kalktim Mila kuzumu kontrole goturdum, cok sukur yarasi iyilesmis tamamen, antibiyotige 3 gun daha devam edin persembe kesin dedi. Medikal tshirtunu de o zamana kadar giydiricez yine yarasini yalamasin diye. Ah yavrum bi tamamen iyilessin bir daha hic sikintisi olmasin insallah. Yarasi acilmasin diye oyun da oynatmiyorum kac zamandir biraz evde onunla oyun oynamaya baslariz artik.
Ben bu hafta biraz kendimi telkin uzerine calisicam, dikkat ediyorum ama bu aralar nedense bir korku sardi beni, ya kilo veremezsem korkusu. Elimden geleni yapinca gidecegine emin olmama ragmen nedense yine de boyle bir korku icerisindeyim. Bunu asmam lazim, bence o yuzden de arti goruyorum, dikkat etsem de veremiyorum.
ekim2009 senin bu konuda onerebilecegin makaleler kitaplar var mi? Biraz okuyup kendimi ikna edeyim
hayırlı olsun telefonun güle güle kullan gülüm yeni telefonundan her hafta eksi bildirim yaparsın inşallahhhMeraba hanimlar dun cok yogundum gelemedim bugunden itibaren daha aktif olmayi planliyorum yeni tel aldim oncesinin ekrani paramparcaydi rahat yazilari okuyamiyordum simdi rahat okumak ne iyi. Sabah tartildim 70.6 yani izne ayrildigim kilomdan - 500 daha eksiydm yarin gormek umidiyle
afiyet olsun canım şimdidenBen fırında karnabahar yaptım yanına yoğurt koyarim
Yok abla cuma ev sahibiyim tabiki kaçamak yok ikram yapicam bol bol kendim hafif atlaticam insAllahkizina tekrar gecmis olsun cnm
Gecen hafta az eksi gordugun icin bence oyle bi ruh haline girdin cnm
Sen sporuna devam et vereceginden eminim
Gecen hafta kacamaklar vardi sebezsiz degildi
Bu hafta daha dikkatlisin
Basari hikayelerini okursan belki inancin fazlalasir
aslaaaaaa oyle biseye firsat vermicem
neinnnnnn
en kotu persembe kontrol şart
noddle sebzeli yaparsan daha lezzetli doyurucu olur heralds cnm ben domates soslu bol baharatli acili yaptim
hayirli olsun cnm
Yurt disi odemede bi degisiklik varmi ayni hesabami gonderiliyor
cuma kacamak yapmican dimiii
telin hayirli olsun cnm
Cumaya gore kacsinki cuma kilonu unuttum
Lahanayi istiyorsan bugun yiyebilirsin cnm salidan itibaren sislik yapicak seyler yenmesin yoksa toparliyamiyoruz
Yarinda kabak yap
afiyet olsun canımSabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak kuru fasulye
turşu vardı yanında yemedim
akşam
ayran
dünden kalan mangaldan tavuk eti ve köfte az az yicem
su bayağ içtim ama
ay o durum beni de deli ediyor ya bekliyorum bekliyorum gelmiyor en gıcık anda geliyor sonra şubeye gitmek zorunda kalıyoruz esimde kızıyor bıktım cargomdN diyeYok canım gizli birşey almam gerçi almadan sormam da alınca aldım derimama çtesi gelecekti yetistirememisler madem yetismedi yetişmeyen bölgeden başla dimi ama yine en son bize geliyor , şimdi ben evden çıkarım onlar gelir hep öyle oluyor çünkü
aynı hissediyoruz canımKızlar gün boyu irtibat halinde olunca kopmuyorum burdan hem aklıma zararlı şeyler gelmiyor hem de aktif kalınca sizle bağım artıyor , buraya gelmeyince geçmiş yapasim gelmiyor , herşeye Fransız kalıp sanki sizi tanımıyorum gibi hissediyorum bu durum sadece ben de mi söz konusu acaba
aynen öylecok iyi bende disarda yurumeyi cok ozledim
devami gelmedikten sonra hallolur insallah
o cok iyi masallah
bizdende kar kalkmiyor
abla eksiye dusmussun sen deva mini getirirsin
bu nedir ki yani birseye de baglanacak boyutta birsey degil
masallah ne guzel sonuc
tebrikler 80 li rakamalr tarih olmasina az kalmis
bende dunden itibaren probiyotige basladim asil kilo almamiza sebep olanalr bir sagliksiz yiyecekler 2.side sindiremediklerimiz
simdi kurallar var o konuda yazdiysan ki yine boyle karalari baglayip yazma ne var ya bu kilolari alirken ne dusunduk aman bosver verirsin ye gitsim simdi arada ayagimiz takilincada aman takma kafaya verirsin gelen gitmek icin vardir bu kanundur
mila da kimdir sana veremiycm diye dusunduren dusunce nedir ki bunu bulursan korkunu yenersin
sadece istemek yetmezki siddetli arzulamak ve bu yolda elinden gelenin en iyisini ortaya koymak aslinda engelimiz var zihinsel dusunceler kaygilar korkular bunlari bi yensek
edibe abla sen gerimi dondun demek mefkus ablam seni cagirdi bak beni kimse cagirmadan geldim
cok iyi
bu ot tel sehriyeye benziyor tadida benziyormu
cogu korku birsey olmaya calisan ama hicbirsey olan duygudur bunu bilmek ayri uygulamak da daha ayri
hayallerle arzular cakisirsa hayaller yener ari misali ugrastikca gelir seni bulur musait olunca yazacagim
aslinda bazi yiyeceklerde sisiriyoruz diyoruz ya onlar vucutta arizalarin oldugunu soyluyormus
sagol canim
sagol ablacim cumayi bilmiyomda dunu soylim kiz 69.9
ohhh bol eksi getirsin rakibem sifa olsunSelamlar bende biraz önce yürüyüşten geldim hasta halimle baya yürüyüş yaptım (ohhhbe) birazdan kendime sebze çorbası yapıcam.
alintilari da topladim birazdan gelir cevaplarım
Ben şimdi gidem ıhlamur icem
cumaya halledersin canım insAllahSelamlarrrrr anca girebiliyorum.musmutlu bi hafta dilerim.sabah tartldm
Cuma 76.70
Pazartesi 77.10 malasef;((((
Naptin kizBen çok yanlış şeyler yaptım, mutsuzum
kapuska ben de yaptım içine çok şişirmesin diye kimyon da attım sen de dene istersen gülümKızlar akşama ne yesem sizce şehriye corbasi yaprak sarma pilav var mevcut dolapta ama hepsi karbon olacak çorba yanına kabak mi yapsam salata yogurt yeter diorum
Misal benim lahanam var sarma yapip yemektense kabuska daha cazio geliyo ama şişlik yapio ya hangi gün tervih etmeliyim sizce siskinlik yapacak şeyleri
müdür çemkirdikçe aklına komik bir şey getir strese girip başının ağrısını coşturma gülümŞahsi bir problem yok ama dikkat çekmemek için hepimiz sus pusuz resmen
Gerilmekten baş ağrımı geçiremedim bir türlü.
Şube müdürü atarlı, köpek gibi davranıyor resmen, maalesef en yakınındaki de benim. O yüzden ekstra dikkatliyim.
Bu arada pro üyelik aldım, ne zaman aktif olur bilmiyorum ama pro üyeliğimle beraber ben de aktif olacam takımda inşallah. Malum sıkıntılar bitmedi gitti
tam verim almak için bir kaç ay kullanmak gerekiyormuş probiyotiği ben sağlıksız şeyler pek yemem ama sorunlu işte benim sistem en azından 3 ay kullanmayı düşünüyorumcok iyi bende disarda yurumeyi cok ozledim
devami gelmedikten sonra hallolur insallah
o cok iyi masallah
bizdende kar kalkmiyor
abla eksiye dusmussun sen deva mini getirirsin
bu nedir ki yani birseye de baglanacak boyutta birsey degil
masallah ne guzel sonuc
bende dunden itibaren probiyotige basladim asil kilo almamiza sebep olanalr bir sagliksiz yiyecekler 2.side sindiremediklerimiz
simdi kurallar var o konuda yazdiysan ki yine boyle karalari baglayip yazma ne var ya bu kilolari alirken ne dusunduk aman bosver verirsin ye gitsim simdi arada ayagimiz takilincada aman takma kafaya verirsin gelen gitmek icin vardir bu kanundur
mila da kimdir sana veremiycm diye dusunduren dusunce nedir ki bunu bulursan korkunu yenersin
sadece istemek yetmezki siddetli arzulamak ve bu yolda elinden gelenin en iyisini ortaya koymak aslinda engelimiz var zihinsel dusunceler kaygilar korkular bunlari bi yensek
edibe abla sen gerimi dondun demek mefkus ablam seni cagirdi bak beni kimse cagirmadan geldim
cok iyi
bu ot tel sehriyeye benziyor tadida benziyormu
cogu korku birsey olmaya calisan ama hicbirsey olan duygudur bunu bilmek ayri uygulamak da daha ayri
hayallerle arzular cakisirsa hayaller yener ari misali ugrastikca gelir seni bulur musait olunca yazacagim
aslinda bazi yiyeceklerde sisiriyoruz diyoruz ya onlar vucutta arizalarin oldugunu soyluyormus
sagol canim
sagol ablacim cumayi bilmiyomda dunu soylim kiz 69.9
Aynen bende atiyorum kimyon bol kara biber kırmızı biber baharat severim tamam cnm saoalsinkapuska ben de yaptım içine çok şişirmesin diye kimyon da attım sen de dene istersen gülüm
..afiyet olsun canım güzel menu olmuş
eksi ile başlamak çok güzel
Pazartesi planları neler kızlar
Benim basit yumurta / salata
Sabahta yumurta yedim öğlende akşamda yiyeceğim
Oohhj misss cumaya harika bir eksi gelecek demekkii
2 gun icin coook guzel cnm
Bu eksi 1 i gececek demektir
guzel canim tebrikler
Kizlar bir sey daha diyecektim unuttum.
Ben de pro uyelik icin basvurdum bakalim ne zaman aktiflesecek pro uyeligim :)
Kızlar gün boyu irtibat halinde olunca kopmuyorum burdan hem aklıma zararlı şeyler gelmiyor hem de aktif kalınca sizle bağım artıyor , buraya gelmeyince geçmiş yapasim gelmiyor , herşeye Fransız kalıp sanki sizi tanımıyorum gibi hissediyorum bu durum sadece ben de mi söz konusu acaba
geçmiş olsun canım toparlayamadin mi hala daha kötü olma hemen duşa gir
zaten öz güvenimiz olmadığı için kiloları kendimize kalkan yapmışız bu zamana kadar bundan sonra zayıflamayı beklemeden kendimi sevip güvenicez gülüm biz her halimiz de sevgiyi saygıyı değeri hak ediyoruzzzz:)
ohhh bol eksi getirsin rakibem sifa olsun
geçmiş bitmiyorrrr yavff bir türlüüü:)))
bu gün öğle komşu pasta getirdi dedim ya , öğleden sonra tontişim elmalı kek ve az öncede missss kokulu irmik helvası getirdi allahım beni mi sınıyorsun :))
Canim niye böyle oldu ki menülerin gayet güzeldibıldırım
gecen cuma 76,8
bugun 78,6
+1,8
ne dıyecek soz bulabılıyorum nede yazacak bır derman
İnşallah canım dönücemcok degil cnm cujmaya eksiye donersin bence
Gayet iyi canımCuma: 96.0
Pazartesi: 95.5
Fark: -500 gr
Ne kadar kötü olsa da eskiye göre iyiydi menülerim- size yazamadan da
Sanırım o yüzden ve tabi ödem gitmiştir. Yine de eksi görmek süper. Allah razı olsun @mefkurem çağırmasam kesin en az 97 olurdum bugün. Motivasyonum da artmaya başladı. Bol bol su içmeyi düşünüyorum bugün. 15 dk da Leslie planım var.
Süper canimPazartesi kilo bildirimim:
Cuma: 89.1
Pazartesi: 88.3
Fark: - 800
Cumaya kadar daha fazlası olur insAllah
Benim de içim rahat kaptanim. İnşallah fazlasiyla gidecekHafta ici daha az yedigin icin normal cnm
Eminim eksi gelecektir benim icim rahat senin adin
Zaten perşembe yapmam. Teşekkürler rakibemokadar spor olunca kasların sızmıştır bence perşembe spor yapma derim..
iç sesimAllahim ben rakibime tüyo veriyorum )
Güzel canim . Saatlerini de yazarsan iyi olurSabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak kuru fasulye
turşu vardı yanında yemedim
akşam
ayran
dünden kalan mangaldan tavuk eti ve köfte az az yicem
su bayağ içtim ama
Değil canim eminim herkeste oluyordur. Az geleni tanıyıp kaynasmak bile zor oluyorKızlar gün boyu irtibat halinde olunca kopmuyorum burdan hem aklıma zararlı şeyler gelmiyor hem de aktif kalınca sizle bağım artıyor , buraya gelmeyince geçmiş yapasim gelmiyor , herşeye Fransız kalıp sanki sizi tanımıyorum gibi hissediyorum bu durum sadece ben de mi söz konusu acaba
Pazartesi genelde eksi olurdum. Dediğin gibi. ☺bu nedir ki yani birseye de baglanacak boyutta birsey deg
Hadi yasitede büyük harfle yazmak yaşak canım bağırmak anlamı taşıyor aklında olsun ,
Canim niye böyle oldu ki menülerin gayet güzeldi
İnşallah canım dönücem
Gayet iyi canım
Süper canim
Benim de içim rahat kaptanim. İnşallah fazlasiyla gidecek
Zaten perşembe yapmam. Teşekkürler rakibem
Güzel canim . Saatlerini de yazarsan iyi olur
Afiyet olsun cnm guzel menu benceMenüm
Sabah 12.00
2 kaşık menemen
1 dilim peynir
Ara 15.00
1,5 ceviz,1 dilim elma kurusu
Akşam 18.00
1 tabak etli taze fasulye
Salata
1 bardak ayran
Ara 19.00
1 hurma
5 badem
Su :2.5 lt
Spor :20 dk yürüyüş = 60 puan
Pnrrr-12
Başka yapamayacagım sanırım hiç enerjim yok
Teşekkürler
Afiyet olsun cnm guzel menu bence
Güzel canim afiyet olsunSahur 05:05
6 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
Bi ortq boy domates
Terayaginda iki yumurta(1 tatlı kaşığı kadar tereyağı) bol pul biberli
Yarım su bardağı ev yapımı yogurt
2 fındık
2 kayısı
Marul
İftar 19:00
Bi kase yoğurt çorbası (asurelik buğdaylı)
2 adet tavuk köfte (ızgara)
2 tane yaprak sarması
Bol salata (marul, lahana, domates, havuc)
Simdilik sahur-iftar dahil 1lt su yatana kadar 2 litre olur en kötü
Spor yok
Birazdan çay yaninda (2 kayısı, 2 fındık) yerim
afiyet olsun canım şimdiden
Yok abla cuma ev sahibiyim tabiki kaçamak yok ikram yapicam bol bol kendim hafif atlaticam insAllah
Ayy tüh lahanayi bugüne yapmadım artık yarın yapar ondan sonra kabak yaparım bugün yoğurt çorbası salata 2 tane tavuk köfte salata yicem insAllah
afiyet olsun canım
ay o durum beni de deli ediyor ya bekliyorum bekliyorum gelmiyor en gıcık anda geliyor sonra şubeye gitmek zorunda kalıyoruz esimde kızıyor bıktım cargomdN diye
aynı hissediyoruz canım
aynen öyle
ohhh bol eksi getirsin rakibem sifa olsun
cumaya halledersin canım insAllah
Naptin kiz
Menüm
Sabah 12.00
2 kaşık menemen
1 dilim peynir
Ara 15.00
1,5 ceviz,1 dilim elma kurusu
Akşam 18.00
1 tabak etli taze fasulye
Salata
1 bardak ayran
Ara 19.00
1 hurma
5 badem
Su :2.5 lt
Spor :20 dk yürüyüş = 60 puan
Pnrrr-12
Başka yapamayacagım sanırım hiç enerjim yok
Sahur 05:05
6 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
Bi ortq boy domates
Terayaginda iki yumurta(1 tatlı kaşığı kadar tereyağı) bol pul biberli
Yarım su bardağı ev yapımı yogurt
2 fındık
2 kayısı
Marul
İftar 19:00
Bi kase yoğurt çorbası (asurelik buğdaylı)
2 adet tavuk köfte (ızgara)
2 tane yaprak sarması
Bol salata (marul, lahana, domates, havuc)
Simdilik sahur-iftar dahil 1lt su yatana kadar 2 litre olur en kötü
Spor yok
Birazdan çay yaninda (2 kayısı, 2 fındık) yerim
saol cnmTeşekkürler
Güzel canim afiyet olsun
aynen oyle açlıktan yemiyoruz zatrn cnm psikolojik nedenlerdr fazla yiyoru,Bi sınava çalışıyorum, bugün de ona vakit ayırırken, küçük bir yeme atağı yaşadım. Çok acıktım ama yesemde o garip hissin geçmediğini farkedince sorunun açlık değil stresle karışmış can sıkıntısı olduğunu farkettim. Şimdi dışarı attım kendimiakşam azar gelecek..
saol cnm tsklerAfiyet canım çok güzel olmuş
Allah kabul etsin afiyet olsun canim gayet güzel olmuş
Teşekkürler tatlimAfiyet canım çok güzel olmuş
Allah kabul etsin afiyet olsun canim gayet güzel olmuş
Yanliz bu artıda yapilmis bir kaçamak yok aman ye gitsin diyipte gelmedi yani bu
evet yani boyle demek istedim tasdik ettigin icin sagol baharcimDaha önce bu kiloları alırken ye gitsin dedik şimdi tokezleyince pes etmek var mı diyor yani ben öyle anladım mervecim
sagol abla siteye bende bakayimminnoş daha iyileşmemiş 1 haftayı çoktan geçmedi mi ameliyat olalı inşallah sorunsuz iyileşir
kitap makale için sana site önereyim ben zamanın da çok faydalandım ordan
direk çekim yasası yada bilinç altı çekim yasası yazarsan google de hsl çekim yasası diye çıkıyor site iyice kurcala içeriği çok geniş :)Çekim Yasası - Halis Şahiner
Hayatı kolaylaştıran araçlar- Kişisel Gelişim Teknikleri - Access Bars, NLP, EFT, Hipnoz, , Nefes Teknikleri, Güzel Konuşma, Enerji Çalışmaları. Reiki, Healywww.hls-cekimyasasi.com
ya ablacim cok tesekkur ederim nazarin cok guzelki dusuncelerinde guzel his dunyanla yaziyorsun insallah hep beraber bol bol eksi bildirimi yapmayahayırlı olsun telefonun güle güle kullan gülüm yeni telefonundan her hafta eksi bildirim yaparsın inşallahhh
abla mesela un hele sicak unlu birsey yeme bagirsaklara cok zararli paketli urunler raf omrunu uzatma adina kimyasal maddeler var zamaninda cok yemedikmi onlarin hasarlari bir hastalik olarak cikiyortam verim almak için bir kaç ay kullanmak gerekiyormuş probiyotiği ben sağlıksız şeyler pek yemem ama sorunlu işte benim sistem en azından 3 ay kullanmayı düşünüyorum
iste o anda o yeme hissini iptal etmek icin etkili dusuncelerimiz neler ve bunlari tekrar ettikce gercegimiz oluyor ve koruma doneminde tavizleri aza indiriruzgeçmiş bitmiyorrrr yavff bir türlüüü:)))
bu gün öğle komşu pasta getirdi dedim ya , öğleden sonra tontişim elmalı kek ve az öncede missss kokulu irmik helvası getirdi allahım beni mi sınıyorsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?