Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

can bildigim kadariyla
hayale soz gecmedigi icin iradeyle mucadele ederek ben bunu yenecem diye dusunursek olumsuza taraftar oluyoruz rahatlik isi cozuyor cunku zihin dunyamiza her an her fikir gelebilir e seytan da hic susmuyor ve en buyuk oyunu zaten kendini saklayip olumsuz dusuncelerin bizden oldugunu dusunmemizi saglamasi eger bu dusunceleri dusune dusune islettirirsek kendi gercegimiz oluyor burda uyanik olmamiz lazim eger ben zihnime gelen dusunce den rahatsiz oluyorsam ya gecmisten ekilen bir tohum yada seytandan bunlar asmassak yerimizde sayariz korku duygusu saglikli dusunme sekli degil. Cunku olmayan seye renk veriyoruz gerekli adimlari atarken hep terettut kaygi duygulari inanci zedeleyince hayatin degismeyen kanunlarinida yok sayiyoruz.etki tepki meselesi ne ekersen onu bicersin yaziflayanlarda bizim gibi insanlar basarmak icin yaptiklari yontemler var insallah bizde deneye deneye basaracagiz insallah faydali olur yazdiklarim
tam verim almak için bir kaç ay kullanmak gerekiyormuş probiyotiği ben sağlıksız şeyler pek yemem ama sorunlu işte benim sistem en azından 3 ay kullanmayı düşünüyorum
abla yatmadan 1 saat once alinmasini okumustum sen ne zaman iciyorsn
Değil canim eminim herkeste oluyordur. Az geleni tanıyıp kaynasmak bile zor oluyor

Pazartesi genelde eksi olurdum. Dediğin gibi. ☺

Hadi yaBelki bağırmadan yazmıştır yazan
insallah her daim yine eksi olursn

ne iradesi canooommm:)) yemek sonrası zaten karnım doydu diye istemedim şimdi çay içicem az önce kendime sordum aç mıyım , hayır, canım gerçekten çekiyor mu , ....(iyice düşünme payı) , hayır , canım çekerse yarın öğle yerim o zaman dedim cidden artık canım çekmiyor çünkü yasaklamadım istersem yarın yerim dedim ya bilinç altı ye ye yee diye diretmeyi kesti :))
gülüm birbirimizden destekle güç alıyoruz burada tabi ki zayıflayacaksın .
hatırlatma: kilo vermek demiyoruz çünkü bilinç altı cümle yerine tek kelimeye odaklanıp onun için çalışabilir kilo kelimesi yerine zayıflama kelimesini kullanmak her zaman daha iyidir :)))

allah kabul etsin gülüm

kendinin farkın da olmak bu işte , yeme atağı geldi yedin ama his geçmedi ve sen neden olduğunu anlayıp tekrar yemek atıştırmak yerine çözüm buldun , daha önce farkına varıyor muydun bence bu da bir tür ilerlemedir gülüm:)

Sağ ol canim. Hepimiz eksi olalım her daim❤❤

şiddetle tavsiye ederim o siteyi çekim yasasından bilinç altına herkesin kolaylıkla anlayacağı yazılar alıntılar makaleler var gülüm sık kullanılanlara ekle her fırsatta girip bir şeyler okumaya çalış , ben o siteyi sömürür gibi çok kullandım :))
ben paket ürün önce de pek yemezdim son senelerde arada bitter çikolata hariç bir kaç kezdir toplasan yediğimin sayısı, en son kokusu güzel geldi diye 1 tane probis büsküvisi yemiştim bir kaç ay önce bin pişman oldum yediğime tadı çok kötü geldi :))sıcak unluların daha çok zarar verdiğini de şimdi senden öğrendim allah razı olsun
seni yaradana kurbannn hepimizin his dünyası güzel ,samimi o yüzden burada birbirimize yazıyoruz yoksa tanımadığın insanlara kaç gün yazarsın gönül bağı bizim ki böyle olmasak tek mesaj bile kimse kimseye yazmak istemez ki

Slmmmm
Oglanin aşısı vardi bugun gelin onu dr a goturdu kizida buraya birakti
Bizde biraz evcilik, biraz sulu boya yaptik :))
Yakindaki markete gidip geldik
Biraz once gittiler

Aksam gelirim tekrar basim agridi biraz
rabbim hayırlısıyla inşallahhhhh bana da bal torun nasip eder de ben de oynarım onunla ya da onlarlaaa:)) , kız mefkuşum canım çok çekti bir daha ki sefere bal kız kaymak oğlan torunlarını şöyle şapur şupur ederek gıdılarından benim için öpseneeee

ben de sabah aç karnına diye okumuştum o yüzden sabah aç karnına yutuyorum ayy hangisi daha iyi acaba biraz daha araştırma yapayım en iyisi

Menum dun dogum gunundeydim onun telafisi
Sabah 11 gibi
Tereyagda 3 yumurta(usaklar yemeyince hepsini yedim) lor peynir biber biraz yaban mersini ve ceviz sutlu kahve
18 1 bardak kefir
21 gibi sutlu kahve
1.5 lt yakin su
bu saate kadar yememişsin telaffi için suyunu bol içip erkenden yat uyu bence, acıkma ihtimaline karşı :)

evet abla yaptiklarin cok iyi o anki duyguya yenik dusmemek icin akli devreye sokup onunla bir arkadas gibi konusma yontemi cok begendim cok sagol
20 dk yürüyüş =60 puan
200 sguat=40 puan
20 dk cardio(leslieden hızlı)*3.5=70 puan
Toplam=170 puan Pnrrr-12 güncelleme canim
cok iyi tebrikler darisi baslarimiza
abla ekliyim bende ara ara okuyum zaten okuma en buyuk hobilerimden.paketli urun yememen cok iyi bende bir ara cok mucadele vermistim ama basaramadim artik ne kadar oluyorsa.evet sevgi dunyasi oyle geniski paylastikca artiyor ve guzellikler cogaliyor
ben de sabah aç karnına diye okumuştum o yüzden sabah aç karnına yutuyorum ayy hangisi daha iyi acaba biraz daha araştırma yapayım en iyisi
abla beden akliyla zayifla diye bir kitapta okudum. vucut uykuda gece kendini toparladigi yeniledigi icin hormanlarin daha iyi calismasi icin sindirim islemine yardimci olmak nevinden yatmadan 1 saat oncesinde tavsiye ediliyor ve yine yatmadan oncede hoplama bag dokusunun tamiri icin yapilmasi oneriliyor
bu saate kadar yememişsin telaffi için suyunu bol içip erkenden yat uyu bence, acıkma ihtimaline karşı :)
su icmem lazim cok haklisin insallah erkendende yatarim

Hanımlar selam
Bugünki menüm pek istediğim gibi bi menü olmadı

Sabah 10.00: iki yumurta
3 hurma
Bir kase yoğurt

Ara 15.00: bir elma bir havuç

Öğle 16.00 ikikaşık pilav
İki kaşık et sote
3 hurma
2 dilim ekmek

Akşam 21.00 iki kaşık pilav
İki kaşık kavurma
Yarım dilim su böreği
4 tane lahana sarması
3 hurma

Gün içinde 6 tane N**** (Siyahi)

Su: 3 litre

hee cuma ki artıyı unuttuk mu tamam o zaman , bu cuma eksiyle gelmeyenin yüzü de dibi de kara olsun o vakit
burada ki dibimiz neremiz aklıma gelense kararmasin ya
kapuska ben de yaptım içine çok şişirmesin diye kimyon da attım sen de dene istersen gülüm
evde bulunmayan tek baharat kokusu bana çok kötü geliyor içine atamıyorum bildiğin ter kokusu gibi
tamda üst üste denk gelmiş
çok güzel olmuş
Allah kabul etsin canım
Menum dun dogum gunundeydim onun telafisi
Sabah 11 gibi
Tereyagda 3 yumurta(usaklar yemeyince hepsini yedim) lor peynir biber biraz yaban mersini ve ceviz sutlu kahve
18 1 bardak kefir
21 gibi sutlu kahve
1.5 lt yakin su
şuan açlıktan olmuyorsan sıkıntı yok ama sebze ağırlıklı bir menüde telafi ederdi bu kadar aç kalmasaydin

Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay

öğlen
1 tabak kuru fasulye
turşu vardı yanında yemedim

akşam
ayran
dünden kalan mangaldan tavuk eti ve köfte az az yicem

su bayağ içtim ama
Afiyet olsun guzel menu canim

Negrolar olmamış hem pilav hem sarma vs ama gün geçtikçe daha iyi olacak bence sabah ekmek yemelisin yumurtanın ganjdna peynir vs

Su böreği çok yağlı canım N**** (Siyahi) bisküvimi oluyor yarın daha iyiyi olursun morel bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…