- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.161
can bildigim kadariylaMila benim kedi kizim 7.5 aylik2 hafta once kisirlastirma operasyonu gecirdi, sonra dikisini gizli gizli yalamis, dikisi atti yarasi acildi, mikrop kapti yarasi, epey ugrastik. Simdi yarasi tamamem kapanmis onun kontroluydu :)
Musait olunca yazicam demissin heyecanla bekliyorum :)
abla yatmadan 1 saat once alinmasini okumustum sen ne zaman iciyorsntam verim almak için bir kaç ay kullanmak gerekiyormuş probiyotiği ben sağlıksız şeyler pek yemem ama sorunlu işte benim sistem en azından 3 ay kullanmayı düşünüyorum
insallah her daim yine eksi olursnDeğil canim eminim herkeste oluyordur. Az geleni tanıyıp kaynasmak bile zor oluyor
Pazartesi genelde eksi olurdum. Dediğin gibi. ☺
Hadi yaBelki bağırmadan yazmıştır yazan
ne iradesi canooommm:)) yemek sonrası zaten karnım doydu diye istemedim şimdi çay içicem az önce kendime sordum aç mıyım , hayır, canım gerçekten çekiyor mu , ....(iyice düşünme payı) , hayır , canım çekerse yarın öğle yerim o zaman dedim cidden artık canım çekmiyor çünkü yasaklamadım istersem yarın yerim dedim ya bilinç altı ye ye yee diye diretmeyi kesti :))..
Teşekkür ederim tatlım
Tesekkur ederim canim Kesinlikle her eksi candır
Afiyet olsun canım bendede çorba ve yanına yoğurt
Ayy inşallah..
İnşallah abla artık 7ler gelsin istiyorum
Teşekkür ederim cancağızım
Hayırlı olsun canımm
Emin olki bendede öyle canım
Ay hadi inşallah olsun ki bidaha gelmesinler
Teşekkür ederim canım: düne göre bugün biraz daha kötüyüm ve bu halimle yuruste yaptım leslie yapacak halim yoktu en iyisi yürüyüş diye düşündüm ama gelirken hemen duşa girdim. canım sagol
Ağzına sağlık abla çok doğru söylüyorsun..
Benim sizinle motivasyonum yükseldi artık biliyorum ki kilo vericem burda
Sağol canımm rakibem teşekkür ederim
Aman abla sakın iradeni koru lutfen
allah kabul etsin gülümSahur 05:05
6 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
Bi ortq boy domates
Terayaginda iki yumurta(1 tatlı kaşığı kadar tereyağı) bol pul biberli
Yarım su bardağı ev yapımı yogurt
2 fındık
2 kayısı
Marul
İftar 19:00
Bi kase yoğurt çorbası (asurelik buğdaylı)
2 adet tavuk köfte (ızgara)
2 tane yaprak sarması
Bol salata (marul, lahana, domates, havuc)
Simdilik sahur-iftar dahil 1lt su yatana kadar 2 litre olur en kötü
Spor yok
Birazdan çay yaninda (2 kayısı, 2 fındık) yerim
Saol cnmallah kabul etsin gülüm
kendinin farkın da olmak bu işte , yeme atağı geldi yedin ama his geçmedi ve sen neden olduğunu anlayıp tekrar yemek atıştırmak yerine çözüm buldun , daha önce farkına varıyor muydun bence bu da bir tür ilerlemedir gülüm:)Bi sınava çalışıyorum, bugün de ona vakit ayırırken, küçük bir yeme atağı yaşadım. Çok acıktım ama yesemde o garip hissin geçmediğini farkedince sorunun açlık değil stresle karışmış can sıkıntısı olduğunu farkettim. Şimdi dışarı attım kendimiakşam azar gelecek..
Sağ ol canim. Hepimiz eksi olalım her daim❤❤can bildigim kadariyla
hayale soz gecmedigi icin iradeyle mucadele ederek ben bunu yenecem diye dusunursek olumsuza taraftar oluyoruz rahatlik isi cozuyor cunku zihin dunyamiza her an her fikir gelebilir e seytan da hic susmuyor ve en buyuk oyunu zaten kendini saklayip olumsuz dusuncelerin bizden oldugunu dusunmemizi saglamasi eger bu dusunceleri dusune dusune islettirirsek kendi gercegimiz oluyor burda uyanik olmamiz lazim eger ben zihnime gelen dusunce den rahatsiz oluyorsam ya gecmisten ekilen bir tohum yada seytandan bunlar asmassak yerimizde sayariz korku duygusu saglikli dusunme sekli degil. Cunku olmayan seye renk veriyoruz gerekli adimlari atarken hep terettut kaygi duygulari inanci zedeleyince hayatin degismeyen kanunlarinida yok sayiyoruz.etki tepki meselesi ne ekersen onu bicersin yaziflayanlarda bizim gibi insanlar basarmak icin yaptiklari yontemler var insallah bizde deneye deneye basaracagiz insallah faydali olur yazdiklarim
abla yatmadan 1 saat once alinmasini okumustum sen ne zaman iciyorsn
insallah her daim yine eksi olursn
şiddetle tavsiye ederim o siteyi çekim yasasından bilinç altına herkesin kolaylıkla anlayacağı yazılar alıntılar makaleler var gülüm sık kullanılanlara ekle her fırsatta girip bir şeyler okumaya çalış , ben o siteyi sömürür gibi çok kullandım :))evet yani boyle demek istedim tasdik ettigin icin sagol baharcim
sagol abla siteye bende bakayim
ya ablacim cok tesekkur ederim nazarin cok guzelki dusuncelerinde guzel his dunyanla yaziyorsun insallah hep beraber bol bol eksi bildirimi yapmaya
abla mesela un hele sicak unlu birsey yeme bagirsaklara cok zararli paketli urunler raf omrunu uzatma adina kimyasal maddeler var zamaninda cok yemedikmi onlarin hasarlari bir hastalik olarak cikiyor
iste o anda o yeme hissini iptal etmek icin etkili dusuncelerimiz neler ve bunlari tekrar ettikce gercegimiz oluyor ve koruma doneminde tavizleri aza indiriruz
rabbim hayırlısıyla inşallahhhhh bana da bal torun nasip eder de ben de oynarım onunla ya da onlarlaaa:)) , kız mefkuşum canım çok çekti bir daha ki sefere bal kız kaymak oğlan torunlarını şöyle şapur şupur ederek gıdılarından benim için öpseneeeeSlmmmm
Oglanin aşısı vardi bugun gelin onu dr a goturdu kizida buraya birakti
Bizde biraz evcilik, biraz sulu boya yaptik :))
Yakindaki markete gidip geldik
Biraz once gittiler
Aksam gelirim tekrar basim agridi biraz
ben de sabah aç karnına diye okumuştum o yüzden sabah aç karnına yutuyorum ayy hangisi daha iyi acaba biraz daha araştırma yapayım en iyisican bildigim kadariyla
hayale soz gecmedigi icin iradeyle mucadele ederek ben bunu yenecem diye dusunursek olumsuza taraftar oluyoruz rahatlik isi cozuyor cunku zihin dunyamiza her an her fikir gelebilir e seytan da hic susmuyor ve en buyuk oyunu zaten kendini saklayip olumsuz dusuncelerin bizden oldugunu dusunmemizi saglamasi eger bu dusunceleri dusune dusune islettirirsek kendi gercegimiz oluyor burda uyanik olmamiz lazim eger ben zihnime gelen dusunce den rahatsiz oluyorsam ya gecmisten ekilen bir tohum yada seytandan bunlar asmassak yerimizde sayariz korku duygusu saglikli dusunme sekli degil. Cunku olmayan seye renk veriyoruz gerekli adimlari atarken hep terettut kaygi duygulari inanci zedeleyince hayatin degismeyen kanunlarinida yok sayiyoruz.etki tepki meselesi ne ekersen onu bicersin yaziflayanlarda bizim gibi insanlar basarmak icin yaptiklari yontemler var insallah bizde deneye deneye basaracagiz insallah faydali olur yazdiklarim
abla yatmadan 1 saat once alinmasini okumustum sen ne zaman iciyorsn
insallah her daim yine eksi olursn
bu saate kadar yememişsin telaffi için suyunu bol içip erkenden yat uyu bence, acıkma ihtimaline karşı :)Menum dun dogum gunundeydim onun telafisi
Sabah 11 gibi
Tereyagda 3 yumurta(usaklar yemeyince hepsini yedim) lor peynir biber biraz yaban mersini ve ceviz sutlu kahve
18 1 bardak kefir
21 gibi sutlu kahve
1.5 lt yakin su
evet abla yaptiklarin cok iyi o anki duyguya yenik dusmemek icin akli devreye sokup onunla bir arkadas gibi konusma yontemi cok begendim cok sagolne iradesi canooommm:)) yemek sonrası zaten karnım doydu diye istemedim şimdi çay içicem az önce kendime sordum aç mıyım , hayır, canım gerçekten çekiyor mu , ....(iyice düşünme payı) , hayır , canım çekerse yarın öğle yerim o zaman dedim cidden artık canım çekmiyor çünkü yasaklamadım istersem yarın yerim dedim ya bilinç altı ye ye yee diye diretmeyi kesti :))
gülüm birbirimizden destekle güç alıyoruz burada tabi ki zayıflayacaksın .
hatırlatma: kilo vermek demiyoruz çünkü bilinç altı cümle yerine tek kelimeye odaklanıp onun için çalışabilir kilo kelimesi yerine zayıflama kelimesini kullanmak her zaman daha iyidir :)))
cok iyi tebrikler darisi baslarimiza20 dk yürüyüş =60 puan
200 sguat=40 puan
20 dk cardio(leslieden hızlı)*3.5=70 puan
Toplam=170 puanPnrrr-12 güncelleme canim
abla ekliyim bende ara ara okuyum zaten okuma en buyuk hobilerimden.paketli urun yememen cok iyi bende bir ara cok mucadele vermistim ama basaramadim artik ne kadar oluyorsa.evet sevgi dunyasi oyle geniski paylastikca artiyor ve guzellikler cogaliyorşiddetle tavsiye ederim o siteyi çekim yasasından bilinç altına herkesin kolaylıkla anlayacağı yazılar alıntılar makaleler var gülüm sık kullanılanlara ekle her fırsatta girip bir şeyler okumaya çalış , ben o siteyi sömürür gibi çok kullandım :))
ben paket ürün önce de pek yemezdim son senelerde arada bitter çikolata hariç bir kaç kezdir toplasan yediğimin sayısı, en son kokusu güzel geldi diye 1 tane probis büsküvisi yemiştim bir kaç ay önce bin pişman oldum yediğime tadı çok kötü geldi :))sıcak unluların daha çok zarar verdiğini de şimdi senden öğrendim allah razı olsun
seni yaradana kurbannnhepimizin his dünyası güzel ,samimi o yüzden burada birbirimize yazıyoruz yoksa tanımadığın insanlara kaç gün yazarsın gönül bağı bizim ki böyle olmasak tek mesaj bile kimse kimseye yazmak istemez ki
abla beden akliyla zayifla diye bir kitapta okudum. vucut uykuda gece kendini toparladigi yeniledigi icin hormanlarin daha iyi calismasi icin sindirim islemine yardimci olmak nevinden yatmadan 1 saat oncesinde tavsiye ediliyor ve yine yatmadan oncede hoplama bag dokusunun tamiri icin yapilmasi oneriliyorben de sabah aç karnına diye okumuştum o yüzden sabah aç karnına yutuyorum ayy hangisi daha iyi acaba biraz daha araştırma yapayım en iyisi
su icmem lazim cok haklisin insallah erkendende yatarimbu saate kadar yememişsin telaffi için suyunu bol içip erkenden yat uyu bence, acıkma ihtimaline karşı :)
burada ki dibimiz neremizhee cuma ki artıyı unuttuk mu tamam o zaman , bu cuma eksiyle gelmeyenin yüzü de dibi de kara olsun o vakit
evde bulunmayan tek baharat kokusu bana çok kötü geliyor içine atamıyorum bildiğin ter kokusu gibikapuska ben de yaptım içine çok şişirmesin diye kimyon da attım sen de dene istersen gülüm
tamda üst üste denk gelmişgeçmiş bitmiyorrrr yavff bir türlüüü:)))
bu gün öğle komşu pasta getirdi dedim ya , öğleden sonra tontişim elmalı kek ve az öncede missss kokulu irmik helvası getirdi allahım beni mi sınıyorsun :))
çok güzel olmuşMenüm
Sabah 12.00
2 kaşık menemen
1 dilim peynir
Ara 15.00
1,5 ceviz,1 dilim elma kurusu
Akşam 18.00
1 tabak etli taze fasulye
Salata
1 bardak ayran
Ara 19.00
1 hurma
5 badem
Su :2.5 lt
Spor :20 dk yürüyüş = 60 puan
Pnrrr-12
Başka yapamayacagım sanırım hiç enerjim yok
Allah kabul etsin canımSahur 05:05
6 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
Bi ortq boy domates
Terayaginda iki yumurta(1 tatlı kaşığı kadar tereyağı) bol pul biberli
Yarım su bardağı ev yapımı yogurt
2 fındık
2 kayısı
Marul
İftar 19:00
Bi kase yoğurt çorbası (asurelik buğdaylı)
2 adet tavuk köfte (ızgara)
2 tane yaprak sarması
Bol salata (marul, lahana, domates, havuc)
Simdilik sahur-iftar dahil 1lt su yatana kadar 2 litre olur en kötü
Spor yok
Birazdan çay yaninda (2 kayısı, 2 fındık) yerim
şuan açlıktan olmuyorsan sıkıntı yok ama sebze ağırlıklı bir menüde telafi ederdi bu kadar aç kalmasaydinMenum dun dogum gunundeydim onun telafisi
Sabah 11 gibi
Tereyagda 3 yumurta(usaklar yemeyince hepsini yedim) lor peynir biber biraz yaban mersini ve ceviz sutlu kahve
18 1 bardak kefir
21 gibi sutlu kahve
1.5 lt yakin su
Afiyet olsun guzel menu canimSabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak kuru fasulye
turşu vardı yanında yemedim
akşam
ayran
dünden kalan mangaldan tavuk eti ve köfte az az yicem
su bayağ içtim ama
Negrolar olmamış hem pilav hem sarma vs ama gün geçtikçe daha iyi olacak bence sabah ekmek yemelisin yumurtanın ganjdna peynir vsHanımlar selam
Bugünki menüm pek istediğim gibi bi menü olmadı
Sabah 10.00: iki yumurta
3 hurma
Bir kase yoğurt
Ara 15.00: bir elma bir havuç
Öğle 16.00 ikikaşık pilav
İki kaşık et sote
3 hurma
2 dilim ekmek
Akşam 21.00 iki kaşık pilav
İki kaşık kavurma
Yarım dilim su böreği
4 tane lahana sarması
3 hurma
Gün içinde 6 tane N**** (Siyahi)
Su: 3 litre
Su böreği çok yağlı canım N**** (Siyahi) bisküvimi oluyor yarın daha iyiyi olursun morel bozmaHanımlar selam
Bugünki menüm pek istediğim gibi bi menü olmadı
Sabah 10.00: iki yumurta
3 hurma
Bir kase yoğurt
Ara 15.00: bir elma bir havuç
Öğle 16.00 ikikaşık pilav
İki kaşık et sote
3 hurma
2 dilim ekmek
Akşam 21.00 iki kaşık pilav
İki kaşık kavurma
Yarım dilim su böreği
4 tane lahana sarması
3 hurma
Gün içinde 6 tane N**** (Siyahi)
Su: 3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?