Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum dun dogum gunundeydim onun telafisi
Sabah 11 gibi
Tereyagda 3 yumurta(usaklar yemeyince hepsini yedim) lor peynir biber biraz yaban mersini ve ceviz sutlu kahve
18 1 bardak kefir
21 gibi sutlu kahve
1.5 lt yakin su
ınsallh acıkıp saldırmazsın canim dikkat et erken uyu
yumurta fazla olmuş gibi bi nedeni varmi
Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 mandalina

Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve

Akşam 19.00
1 tabak pırasa
5 yk yoğurt

Belki kahve

Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
1 mil Leslie
guzel canım afiyt olsun pınarı niye etiketlemiyosun

Menü
10.30
Bir kase sütlü cornflakes(kahvaltlk btmiş,zamanm da kalmamstı.ama bugün alısversmı yaptım cok şükür
13.30
Bi kase kısır

17.00
1 elma

19.00
Bir tabak mantar sote
Bi büyük salata
Su
2.5 lt
Spor.30 dk yürüyüş

Rakibem menü hafif güzel olmuş ama sabah biraz az geldi yeşillik ekle biraz
Afiyet olsun canımm
Sabah 11 gibi
Tereyagda 3 yumurta(usaklar yemeyince hepsini yedim) lor peynir biber biraz yaban mersini ve ceviz sutlu kahve
18 1 bardak kefir
21 gibi sutlu kahve
1.5 lt yakin su
Akşam hiç yok nerdeyse canım böyle meta durmaz mı sağlıklı ye akşam da ye ama
Olacak yeni başlangıçlar sonra oturur menün
Detoks yapıyorsun dimi
Gün çok erken kapanmış dimi

Afiyet olsun canım

İnşallah ya

yumurtalardanmi bilmiyorum aclik suan yok aslinda sadece hafif basagrisi sabah saglikli cok iyi beslenince uzun sure tok tutuyor zaten dunden stok vardi
Afiyet olsun canim güzel menü
sagol can
avuc ici derken benim avuc tost icin iki dilim ekmege hemen hemen denk geliyor spor harika
cok iyi
Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 mandalina

Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve

Akşam 19.00
1 tabak pırasa
5 yk yoğurt

Belki kahve

Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
1 mil Leslie
menu cok iyi ama aksami biraz daha erkene cekersn daha iyi olabilir
ınsallh acıkıp saldırmazsın canim dikkat et erken uyu
yumurta fazla olmuş gibi bi nedeni varmi
guzel canım afiyt olsun pınarı niye etiketlemiyosun
sagol canim dikkat edecegim
cok iyi ama aksami erken yeme taraftariyim

Mükemmel moral verdin ablacım teşekkür ederim bugün enerjim müthiş düşük, tam diyet bozma günü gibi. Yanlış seçimler yapsam da bozmiyiciyimmm

Bende 18.30 u geçirmeyeyim diyorum ama Velet’lerden ancak fırsat buluyorum

Mefkurem
Tasvip edilmeyecek menümle karşınızdayım.

Bugün diğer günlerden farklı olarak erken kahvaltı yapmak epey dengemi bozdu. Bi de ders çalıştım diye stresli acıkmalar yaşadım..
Kahvaltı 09.20
1 dilim tbe ve beyaz peynirle tost(arasına bıçakla azıcık pesto sosu sürdüm )
3-4zeytin,minicik peynir,2 kiraz domates, 3 dilim sucuk, 1.5yk yoğurt, yarım çay bardağı süt, 2 küçük dilim armut. Son 2 mercimek köftesini de yiyerek mercimek ağacına dönüştüm.

Normalde ara öğün yapmadan akşama erişiyordum ama bugün 13.20 de aşırı acıktım. Sonra biraz kuruyemiş yiyeyim geçer derken kendimi iki lokma ekler pasta, 10-12 adet küçük kraker (badem kraker gibi) bi De şu kuruyemişçilerde olan narlı cevizli sarmalı bişey oluyo ya 2-3 lokma da ondan yemiş olarak buldum..
14.00 gibi baktım doymuyorum ve tüm tatlıları gömmek üzereyim, acil iki yumurta kırıp yedim 1 dilim tbe ile. Sonra da kendimden korkup dışarı fırladım..

19.30 akşam yemeğinde de 2 fırında tavuk kanat,1 bardak ayran, salata, 1yk varla Yok arası pilav tükettim.

2lt su
Spor henüz yapmadım ama yapmayı düşünüyorum, o zaman etiketlerim

Menü
Sabah 11 gibi
Haşlanmış yumurta

Öğle
3ceviz
10badem
1incir

Akşam 19:30
Salata
Yumurta

Ara öğün
3hurma
Türk kahvesi

Su2lt olacak inş
Spor 1saat yürüyüş 120p. Pnrrr-12
afiyet olsun canım güzel menü
ne desem bilemeidm
İnsan yiyince pişman oluyor
aynen normalde cnm cok tatlı istemez cidden ama regl öncesi hep bi abur cubur istiyor cnm

Sabah 11 gibi
18 1 bardak kefir
21 gibi sutlu kahve
1.5 lt yakin su
Eksi getirsin canım afiyet olsun
cok iyi tebrikler darisi baslarimiza
Amin canım sağ ol
Yanlışlarinin farkındasin canim zaten. Yesillik ekle menüne. Negrodan da uzak dur
çok güzel olmuş
Teşekkürler canim
Afiyet olsun canım eksi getirsin
Afiyet olsun canim güzel menü
Teşekkür ederim canım
Canım çok erken kapatiyorsun günü yemeye başlarsan hemen kilo alırsın.
bende ilk menüyü görünce sevinmiştim melisi gectim diye sporda güncelleme yapmış hatun ya ama yinede 10 puan öndeyim ki
evet olmamış canim toparlanmak lazım senden daha sağlıklı menüler bekliyoz
Hiç mecalim yoktu. Benimki maç izleyince kalkıp az spor yapayım dedim gizlice diyet ve spor yaptığımı hala bilmiyor da
hayırdır canim
Çok guzel afiyet olsun canım

Güzel canim afiyet olsun
Teşekkürler canım
Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 mandalina

Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve

Akşam 19.00
1 tabak pırasa
5 yk yoğurt

Belki kahve

Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
1 mil Leslie
Çok güzel canım afiyet olsun
Fena değil canim. Diyetisyenim tavsiye etmisti kısırla mutlaka ayran tüket demisti. Aklında bulunsun
Teşekkürler canım
Çok çok kötü değil bence. Fakat 13 te acıkınca direk doyurucu bişey yeseydin belki o kadar saldırmayacaktın. Şekerli biseyler yedikçe daha fazlasını istiyor .....

uzun süre yemeyince aklına bile gelmiyor bizim sitede kafe var bahçe kısmında oturuyoruz hava güzel olunca çayımızı kahvemizi içiyoruz, her defasın da bakkaldan ıvır zıvır alıp masaya ortaya açıyorlar en çok da tontişim yapıyor bazen evden de getiriyorlar , bizim bakkal da revani kurabiye tuzlusu şekerlisi bile satılıyor düşün o masanın halini bir kere bile canım çekip yemiyorum senelerdir ,uzun süre yemeyince beden galiba unutuyor yersen de iğrenç geliyor yada aşırı şekerli , hazır tatlıları da yiyemiyorum senelerdir midemi yakıyor
ben o kitabı seneler önce okumuştum ,unutmuşum gece yutarım bende :)))
yat gülüm sabaha hem dinç hem de eksi rakamla kalkarsın :)

kız hurmaları okurken şekerli çekiyor galiba canı iyi bari doğal şey yemiş hiç değilse dedim negroyu görünce heee hurma kesmemiş bizim hatunu dedim :)
yaramasın hepsi hemen enerji olup yansın gitsin kalmasın sana negrolar:))))

allah hayrını versinnnnnnnnnnnnnn
dibimiz ayağımız kız ayağımızzzz :))
dolapta bir dilim irmikli tatlı bir büyük dilim tramisu var, bir de minnacık pekmezle yapılan un helvası, az sonra hepsini çöpe atacam valla ev ev değil şeker tükkanııı oldu bu ne yaav nere dönsem tatlıya şekerliye çarpıyorum :)
eşim de kimyonu hiç sevmezdi minik dozlarla her şeye kata kata alıştı

Menün güzel olmuş canım afiyet olsun
Allah kabul etsin canım güzel olmuş menü suyu tamamlamışsındır heralde
Sabah 11 gibi
18 1 bardak kefir
21 gibi sutlu kahve
1.5 lt yakin su
Çok çok az olmuş aç kalmadıysan iyi ama akşama salata filan ekleyebilirdin afiyet olsun bol eksi getirsin
Bugün kötü geçmiş biraz öğlen hem ekmek hem pilav çok mesela 3kaşık pilav bir dilim ekmek yerine biliyorsundur belki pilav makarna yediğinde ekmek tercih etmemeye çalış afiyet olsun canım sen zaten hataları biliyorsun
Sporunda güzel menü de güzel neden greyfurt sorabilir miyim çok severim bende afiyet olsun canım
Diyetisyen çok yazıyor zaten hep o kadar yesek kilo veremeyiz
Menün çok güzel afiyet olsun bol eksi getirsin
Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 mandalina

Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve

Akşam 19.00
1 tabak pırasa
5 yk yoğurt

Belki kahve

Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
1 mil Leslie
Çok güzel sporda var etiket yap sporunu az diye yapmamazlık etme listede adını görmek güzel oluyor
Afiyet olsun canım
Yatmadan kapanışı yapayım
Spor: 1 mil leslie = 45
20 squat = 4
10 şınav = 2 ==> 52 puan Pnrrr-12 komik bi rakam ama hareket olsun yatmadan dedim yarın inşAllah sporuma da dikkat edicem
Devam devam hareket harekettir böyle böyle çoğalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…