- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.821
hicran tartıyı ütüyle ısıt tak yerine tartıl oluyor ama sonra alırsın
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wmdIYaD/weight.png yaptım sen kopyalarsın
tamam canım ben işe geldim yarın sabah aç karnına tartılırım senin dedigini bi deneyeyim
ben bir deftere son zamanki kilolorımı yazmıstımomları yazayım
ögle yemeginden sonra
09.12.2011 = 57.400
10.12.2011 = 57:000
14.12.2011 = 57.300
15.12.2011 = 57.700
19.12.2011 = 56.700
20.12.2011 = 56780
canım sanki bi incelme bi rahatlama hissediyorum kedimde ben sıkı bir diyet yapmadım yavas yavas azaltıyorum
gram gram gitmişsin
Böyle devam edersen bi kaç haftaya kalmaz inersin istedigin kiloya
yaptım bakalım olacak mı olmazsa akşam evden uğraşırım şuan iğrenerek yeşil çay içiyorum hiç sevmiyorum hiç
Tamam canım ben işe geldim yarın sabah aç karnına tartılırım senin dedigini bi deneyeyim
Ben bir deftere son zamanki kilolorımı yazmıstımomları yazayım
ögle yemeginden sonra
09.12.2011 = 57.400
10.12.2011 = 57:000
14.12.2011 = 57.300
15.12.2011 = 57.700
19.12.2011 = 56.700
20.12.2011 = 56780
Canım sanki bi incelme bi rahatlama hissediyorum kedimde ben sıkı bir diyet yapmadım Yavas yavas azaltıyorum
Canım suan bende yeşil cay içiyorum Ama ben limonlu olunca severek içiyorum
ay çok güzel güle güle kullanırsın inşallah
Canım suan bende yeşil cay içiyorum Ama ben limonlu olunca severek içiyorum
nasıl olsa daha vaktin var az gitsin öz gitsin şunuda söyleyeyim ben bu kadar sık tartıya çıkmıyorum bir hafta içi birde cuma
bende yeşil çayı tek içemiyorum
Doğadan ın yaseminli , tarçınlı ne bileyim değişik çeşitleri var harika kokulyolar onları içiyom
ben tomurcuğun kücük teneketerinden alıyorum birde sizegim var 2-3 kaşık koyuyorum süzegime biraz limon severek içiyorum annem bu yeşil cay daha saglıklı dedi bana uzun sürede gidiyor günde 2kere mutlaka içiyorum
ondan ben içiyordum önceden eve sade yeşil çayların içinde en iyisi
kullanmıştım
ama şu poşette sade olan yeşil çaylarda tuhaf koku alıyorum ben
merhaba kızlar bu gün hava ne kadar soğuk istanbulda böyle :2:
Tartıyla yüzleştim 58.6 olarak cvp aldım iyi sayılır. Ben daha kahvaltı yapamadım tembelliği geçip gideyim yapayımHerkese bol kilo kayıpları
tebrıkler sıyamummm
1,4 kilo vermıssın
ya işte benim içtiğimde poşette çok kötü geliyo nerdeyse öğürcem bu dediğiniz yeşilçayı deneyeyim markası ne tomurcuk kutusu gibi kutuda dedi hicran dimi
Artık göbek kalmadı farkediyorum hafifleşti vücudum merdiven bile koşarak çıkıyorum öncede yorulurdum adım atarkenTeşekkür ederim
benim dediğim sade olarak en iyi yeşil çay bu..
diğer dogadanın güllü, yaseminli ne bileyim çeşitleri bunlar DOĞADAN BÜYÜLÜ BOHÇA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?