Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hicran tartıyı ütüyle ısıt tak yerine tartıl oluyor ama sonra alırsın

Tamam canım ben işe geldim yarın sabah aç karnına tartılırım senin dedigini bi deneyeyim
Ben bir deftere son zamanki kilolorımı yazmıstımomları yazayım
ögle yemeginden sonra
09.12.2011 = 57.400
10.12.2011 = 57:000
14.12.2011 = 57.300
15.12.2011 = 57.700
19.12.2011 = 56.700
20.12.2011 = 56780
Canım sanki bi incelme bi rahatlama hissediyorum kedimde ben sıkı bir diyet yapmadım Yavas yavas azaltıyorum

gram gram gitmişsin
Böyle devam edersen bi kaç haftaya kalmaz inersin istedigin kiloya

gram gram gitmişsin
Böyle devam edersen bi kaç haftaya kalmaz inersin istedigin kiloya

Teşekkürederim İnşallah acelem yok yavas ve kalıcı kilo vermek istiyorum hizlı verip geri almak istemiyorum
İnşallah başaracagım sizinle burası beni motive ediyor

nasıl olsa daha vaktin var az gitsin öz gitsin şunuda söyleyeyim ben bu kadar sık tartıya çıkmıyorum bir hafta içi birde cuma

nasıl olsa daha vaktin var az gitsin öz gitsin şunuda söyleyeyim ben bu kadar sık tartıya çıkmıyorum bir hafta içi birde cuma

Canım ben sık tartılıyorum kendimi salmamak isteniyorum biraz fala cıksam daha cok dikkat ediyorum dogrumu bilmiyorum bu yaptıgım ama

bende yeşil çayı tek içemiyorum
Doğadan ın yaseminli , tarçınlı ne bileyim değişik çeşitleri var harika kokulyolar onları içiyom

Ben tomurcuğun kücük teneketerinden alıyorum birde sizegim var 2-3 kaşık koyuyorum süzegime biraz limon severek içiyorum Annem bu yeşil Cay daha saglıklı dedi bana Uzun sürede gidiyor Günde 2kere mutlaka içiyorum

ondan ben içiyordum önceden eve sade yeşil çayların içinde en iyisi
kullanmıştım
ama şu poşette sade olan yeşil çaylarda tuhaf koku alıyorum ben

Merhaba Kızlar bu gün hava ne kadar soğuk istanbulda böyle :2:

Tartıyla yüzleştim 58.6 olarak cvp aldım iyi sayılır. Ben daha kahvaltı yapamadım tembelliği geçip gideyim yapayım Herkese bol kilo kayıpları

ondan ben içiyordum önceden eve sade yeşil çayların içinde en iyisi
kullanmıştım
ama şu poşette sade olan yeşil çaylarda tuhaf koku alıyorum ben

ya işte benim içtiğimde poşette çok kötü geliyo nerdeyse öğürcem bu dediğiniz yeşilçayı deneyeyim markası ne tomurcuk kutusu gibi kutuda dedi hicran dimi

ya işte benim içtiğimde poşette çok kötü geliyo nerdeyse öğürcem bu dediğiniz yeşilçayı deneyeyim markası ne tomurcuk kutusu gibi kutuda dedi hicran dimi

benim dediğim sade olarak en iyi yeşil çay bu..

diğer dogadanın güllü, yaseminli ne bileyim çeşitleri bunlar DOĞADAN BÜYÜLÜ BOHÇA

Canım bu üsteki yeşil cay benim dedigimde Kutu olan
Ben hep onu kullanıyorum suan4 kutum Ben seviyorum Birde süzek aldım işte diger süzekleri kullanmak zor oluyor hemen fotolarını koyarım

benim dediğim sade olarak en iyi yeşil çay bu..

diğer dogadanın güllü, yaseminli ne bileyim çeşitleri bunlar DOĞADAN BÜYÜLÜ BOHÇA

tşk ederim edacım bu yeşilçayı deneyeyim ama birde süzgeç almam lazım ikeada vardı
büyülü bohçanın tadı güzel karışık bitki olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…