- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.241
yarın çoook daha güzel bir gün olacak gülüm , yarın olmazsa da ileri de o popo karın yine dümdüz olacak onun hayalini kur ve öyle uyu iyi geceler sana tatlı rüyalar:)Ayyyyyy kızlar bütün kendimi çok kötü hissettim
Karnım popom almış başını gitmiş durumda halbuki Doğum sonrası göbeğim nerdeyse dümdüz kalmıştı
Acaba Karatay yapsam sütümü etkiler mi
allah rahatlık versin gülüm iyi geceler sana daBen hangi menüye yorum yazdım hangisine yazmadım karıştırdım akşama doğru menü yorumuz yapmistim neyse @cemresila rakibem senin menüyü gördüm çok iyi gidiyorsun
Ben yatıyorum iyi geceler kızlar
Sağol canım benim uzun zamandır konusmuyoz iyisindir inşallahallah rahatlık versin gülüm iyi geceler sana da
Evet keşkem yumurtayla başlasaymışımEksi getirsin canım afiyet olsun
Amin canım sağ ol
Yanlışlarinin farkındasin canim zaten. Yesillik ekle menüne. Negrodan da uzak dur
Teşekkürler canim
Afiyet olsun canım eksi getirsin
Teşekkür ederim canım
Canım çok erken kapatiyorsun günü yemeye başlarsan hemen kilo alırsın.
Hiç mecalim yoktu. Benimki maç izleyince kalkıp az spor yapayım dedim gizlice diyet ve spor yaptığımı hala bilmiyor da
Teşekkürler canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Fena değil canim. Diyetisyenim tavsiye etmisti kısırla mutlaka ayran tüket demisti. Aklında bulunsun
Teşekkürler canım
Çok çok kötü değil bence. Fakat 13 te acıkınca direk doyurucu bişey yeseydin belki o kadar saldırmayacaktın. Şekerli biseyler yedikçe daha fazlasını istiyor .....
afferinnn kuzuma işte hep böyle kendini sev değer ver bir kere hata yaptın diye devamını getirme bu kendine saygını da gösterir bilinç altın etkilenir ve der ki haa bu beden değerli öyle her şeyi zıttırı pıttırı yiyip zarar vermemeliyim der seni alnının tammm ortasından öpüyorum
o saat 13:20 de bedenin açlıkla susuzluğu karıştırmış olabilir bir daha olursa ki inşallah olmaz önce 1-2 bardak su iç hala canın istiyorsa tarçınlı sütlü kahve yap iç gülüm beyin glikozla çalışır o yüzden ders çalışanların canı şekerli şeyleri çok çeker glikoz yoksa beyin çalışmak için ne bulursa onu glikoza çevirip kullanır illa şekerli yemene gerek yok mideyi kandır yeter sütle biraz kuru yemişle olmadı 1 t.k. balla :)
Maşallahın var çok iradeli gidiyorsun ama senin menünü görünce ben açlık hissettim. Kahvaltıyı biraz daha desteklemek ister misin?Menüm
Sabah 12.00
2 kaşık menemen
1 dilim peynir
Ara 15.00
1,5 ceviz,1 dilim elma kurusu
Akşam 18.00
1 tabak etli taze fasulye
Salata
1 bardak ayran
Ara 19.00
1 hurma
5 badem
Su :2.5 lt
Spor :20 dk yürüyüş = 60 puan
Pnrrr-12
Başka yapamayacagım sanırım hiç enerjim yok
Süper, Allah kabul etsinSahur 05:05
6 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
Bi ortq boy domates
Terayaginda iki yumurta(1 tatlı kaşığı kadar tereyağı) bol pul biberli
Yarım su bardağı ev yapımı yogurt
2 fındık
2 kayısı
Marul
İftar 19:00
Bi kase yoğurt çorbası (asurelik buğdaylı)
2 adet tavuk köfte (ızgara)
2 tane yaprak sarması
Bol salata (marul, lahana, domates, havuc)
Simdilik sahur-iftar dahil 1lt su yatana kadar 2 litre olur en kötü
Spor yok
Birazdan çay yaninda (2 kayısı, 2 fındık) yerim
Evet bugün biraz özgür takılmışsın ama yarın toparlarsın istersen.. gün içinde yenilen bisküviler ve akşam yenen börek gözlerimi aldı birazcıkHanımlar selam
Bugünki menüm pek istediğim gibi bi menü olmadı
Sabah 10.00: iki yumurta
3 hurma
Bir kase yoğurt
Ara 15.00: bir elma bir havuç
Öğle 16.00 ikikaşık pilav
İki kaşık et sote
3 hurma
2 dilim ekmek
Akşam 21.00 iki kaşık pilav
İki kaşık kavurma
Yarım dilim su böreği
4 tane lahana sarması
3 hurma
Gün içinde 6 tane N**** (Siyahi)
Su: 3 litre
Sağlıklı ve doyurucu görünüyorMenü
Sabah(10:00)
3 yumurta
Avuç içi kadar tost
Bir greyfurt
Kahve
Öğle(13:30)
2 yumurta
Avuç içi kadar tost
Greyfurt
Akşam(20:00)
Hellimli salata dışarda yedim en iyisi buydu
Bizimkiler İskender yedi çünkü
Su: 2 lt Spor: 45ndk Leslie 135 puan @Pnrrr-20
Süper ötesiIyi akşamlar kızlar menümü yazayım yeni gectim eve bu saate bişey yemiycem
Bugün diyetisyenede uğradım bana liste verdi ama ben okadar yemiyorum dedim doyduğun kadar ye dedi bide limonlu su iç dedi bol bol
Sabah 12.40
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1 domates
Roka ve taze soğan 1 dal
15.45
1 tabak karnabahar yemeği
1 minik kase yoğurt
Bol limonlu roka
Yarim elma
Su.2lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş 180 puanPnrrr-12
Güzel menü çalıkuşuSabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 mandalina
Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve
Akşam 19.00
1 tabak pırasa
5 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
1 mil Leslie
Gayet hafif, güzel bir çalışma olmuşMenü
10.30
Bir kase sütlü cornflakes(kahvaltlk btmiş,zamanm da kalmamstı.ama bugün alısversmı yaptım cok şükür
13.30
Bi kase kısır
17.00
1 elma
19.00
Bir tabak mantar sote
Bi büyük salata
Su
2.5 lt
Spor.30 dk yürüyüş
Allah bana da böyle kaçamaksız günler nasip etsinMenü
Sabah 11 gibi
Haşlanmış yumurta
Öğle
3ceviz
10badem
1incir
Akşam 19:30
Salata
Yumurta
Ara öğün
3hurma
Türk kahvesi
Su2lt olacak inş
Spor 1saat yürüyüş 120p.Pnrrr-12
Canım çok seviyo musun bilmiyorum ama genel olarak sosis salam olayına hiç girmemeni öneririm..Bugünki menum
Sabah 10.30
Zeytinyağında 2 yumurta 2 çeri domates 1b kahve
Öğlen 13.30
2 sosis 1 avuç yaban mersini
Akşam 17.30
2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
2lt su
Yatmadan önce soda ayran kürü
Jillian mıKizlar gecmisteyim ama hemen menumu yazayim once
Saat 10.30
Sebzeli 1 yumurtali omlet (pirasa ve mantarli)
1 kk peynir
1dtbe
Salatalik
Domates
Saat 15:00
190gr shirataki noodle (40 kalori)
Biberli ve 1tk salca ile yaptim salcanin 1 yk 15 kaloriymis ona da baktimama ben 1 tk kullandim
Saat 19:15
200 gr shirataki noodle (18 kalori)
(Zuhal abla kendi noddle i az kalorili dedigi icin gittim baska asya marketinden dusun kalorilisini buldum :)
Biberli ve 1 tk salca koydum yine
1 ek ayasi kadar da besamel soslu tavuk sote
Su 2.5 lt
Spor 30 dk bisiklet toplam 60 puan@Pnrrr-20
Yarin jilliana baslicam insallah tekrardan
2. Seviyeyi 1.5 ayda bitirmis olucamtatil girdi regl oldum derken uzadi ama 3. Seviyeyi iki haftada yapicam insallah ve bol eksi ve incelme getirsin :)
iyiyim şükür gülüm sen nasılsın enerjini iyice toplayabildin miSağol canım benim uzun zamandır konusmuyoz iyisindir inşallah
Bu anlamlı sözlerin ve öpücüğün üstüne bana da ayna karşısında hoplayıp zıplayıp spor puanlarını toplamak düşüyorrrTeşekkür ederiiiğmmmmm
Tamamdır aşama aşama gitcem. Vallahi hücrelerim işlenmiş şeker ver diye çığlık attılar. Hem pişmanım hem iyi kurtardığımı düşünüyorumsağolasın tekrardan
niye evden goturmuyosun cnmdün yedim daha salata mefkurem
yumurta haşlamak istedim iş yerinde ama patronlar vardı
ben listede degilim cnm :))Bugün dikkat ediyorum kaptanım merak etme
İnşallah ya senden ya da benden bi derece alacağız gibi geliyor bana belki 3bireyselde bizden çıkar
bende de oyle cnm işim olsa bile ara ara bakiyorum o an yazamasamdaKızlar gün boyu irtibat halinde olunca kopmuyorum burdan hem aklıma zararlı şeyler gelmiyor hem de aktif kalınca sizle bağım artıyor , buraya gelmeyince geçmiş yapasim gelmiyor , herşeye Fransız kalıp sanki sizi tanımıyorum gibi hissediyorum bu durum sadece ben de mi söz konusu acaba
bjraz relaks olsak aslında hersey daha kolay olacakHa işte o ses hep yanlış bir hedef koyuyor kafasına ve sanki ondan sonra herşey bir çırpıda bitecek diyor o kadar mucizevi bir hal ve öyle sert bir nokta oluyor ki o beyinde sen ne yaparsan yap olmuyor ben onu hep 70 altında diyordum çok zor kırdım , kırdım sonra kafamda 65 oldu o rakam ve yine ben gerilmeye başladım şimdi yine 70
Rakamlara anlam yuklemeyelim diyeceğim ama zor oluyor işte listede olunca
insallah cnmeksiye dusmussun sen deva mini getirirsin
gecmis yapmazsan kim ne yapmis bilemezsinkiYok canım aslında herkesi tanımak istiyorum geçmiş yapmak zor geliyor , sanki herkes kaynaşmışta ben sınıfa yeni gelen öğrenci gibi hissediyorum sonraevet burda aktif olunca yemiyorum söz verdim diyorum menü yazdım diyorum rakibelerim var diyorum da diyorum
cuma cumartesi menulerinin karsiligi heralde :)Selamlarrrrr anca girebiliyorum.musmutlu bi hafta dilerim.sabah tartldm
Cuma 76.70
Pazartesi 77.10 malasef;((((
sonraki sporunuda gordum gayet guzel cnm sadece sabah az olmusMenüm
Sabah 12.00
2 kaşık menemen
1 dilim peynir
Ara 15.00
1,5 ceviz,1 dilim elma kurusu
Akşam 18.00
1 tabak etli taze fasulye
Salata
1 bardak ayran
Ara 19.00
1 hurma
5 badem
Su :2.5 lt
Spor :20 dk yürüyüş = 60 puan
Pnrrr-12
Başka yapamayacagım sanırım hiç enerjim yok
sonradan gelen halley olmasa menu guzelmis cnmSahur 05:05
6 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
Bi ortq boy domates
Terayaginda iki yumurta(1 tatlı kaşığı kadar tereyağı) bol pul biberli
Yarım su bardağı ev yapımı yogurt
2 fındık
2 kayısı
Marul
İftar 19:00
Bi kase yoğurt çorbası (asurelik buğdaylı)
2 adet tavuk köfte (ızgara)
2 tane yaprak sarması
Bol salata (marul, lahana, domates, havuc)
Simdilik sahur-iftar dahil 1lt su yatana kadar 2 litre olur en kötü
Spor yok
Birazdan çay yaninda (2 kayısı, 2 fındık) yerim
bundan sonra hergun menu yazalim cnmMenum dun dogum gunundeydim onun telafisi
Sabah 11 gibi
Tereyagda 3 yumurta(usaklar yemeyince hepsini yedim) lor peynir biber biraz yaban mersini ve ceviz sutlu kahve
18 1 bardak kefir
21 gibi sutlu kahve
1.5 lt yakin su
Allah sanada herkesede nasip etsin insallah cnmrabbim hayırlısıyla inşallahhhhh bana da bal torun nasip eder de ben de oynarım onunla ya da onlarlaaa:)) , kız mefkuşum canım çok çekti bir daha ki sefere bal kız kaymak oğlan torunlarını şöyle şapur şupur ederek gıdılarından benim için öpseneeee
kuzum lutfen ana ogunlerin daha doyurucu olsunHanımlar selam
Bugünki menüm pek istediğim gibi bi menü olmadı
Sabah 10.00: iki yumurta
3 hurma
Bir kase yoğurt
Ara 15.00: bir elma bir havuç
Öğle 16.00 ikikaşık pilav
İki kaşık et sote
3 hurma
2 dilim ekmek
Akşam 21.00 iki kaşık pilav
İki kaşık kavurma
Yarım dilim su böreği
4 tane lahana sarması
3 hurma
Gün içinde 6 tane N**** (Siyahi)
Su: 3 litre
guzel eksiler gelsin insallah cnmMenü
Sabah(10:00)
3 yumurta
Avuç içi kadar tost
Bir greyfurt
Kahve
Öğle(13:30)
2 yumurta
Avuç içi kadar tost
Greyfurt
Akşam(20:00)
Hellimli salata dışarda yedim en iyisi buydu
Bizimkiler İskender yedi çünkü
Su: 2 lt Spor: 45ndk Leslie 135 puan @Pnrrr-20
guzel ama aksam cok erken cnm zorlanmiyomusunIyi akşamlar kızlar menümü yazayım yeni gectim eve bu saate bişey yemiycem
Bugün diyetisyenede uğradım bana liste verdi ama ben okadar yemiyorum dedim doyduğun kadar ye dedi bide limonlu su iç dedi bol bol
Sabah 12.40
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1 domates
Roka ve taze soğan 1 dal
15.45
1 tabak karnabahar yemeği
1 minik kase yoğurt
Bol limonlu roka
Yarim elma
Su.2lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş 180 puanPnrrr-12
cuma gunu bildirimi sabahtan yap cnm 14.00 kadarEki Görüntüle 2244603 Eki Görüntüle 2244603 Artı 300 cük nedir ki hakettim bunusabah tartındım işe gidince yükleyememişim
cok guzelllll gulbecimSabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 mandalina
Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve
Akşam 19.00
1 tabak pırasa
5 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
1 mil Leslie
sagolasin cnmablam harika başlangıc tebrikler
aksam guzel cnm kisirin yaninxa salata falan yokmuyduuMenü
10.30
Bir kase sütlü cornflakes(kahvaltlk btmiş,zamanm da kalmamstı.ama bugün alısversmı yaptım cok şükür
13.30
Bi kase kısır
17.00
1 elma
19.00
Bir tabak mantar sote
Bi büyük salata
Su
2.5 lt
Spor.30 dk yürüyüş
yumurtalar 1 tanemiydi cnmMenü
Sabah 11 gibi
Haşlanmış yumurta
Öğle
3ceviz
10badem
1incir
Akşam 19:30
Salata
Yumurta
Ara öğün
3hurma
Türk kahvesi
Su2lt olacak inş
Spor 1saat yürüyüş 120p.Pnrrr-12
tatlim kahvaltiyi erken yaptigin zaman doyurucu bi oglen yesen boyle aclik krizine girmezdinMefkurem
Tasvip edilmeyecek menümle karşınızdayım.
Bugün diğer günlerden farklı olarak erken kahvaltı yapmak epey dengemi bozdu. Bi de ders çalıştım diye stresli acıkmalar yaşadım..
Kahvaltı 09.20
1 dilim tbe ve beyaz peynirle tost(arasına bıçakla azıcık pesto sosu sürdüm)
3-4zeytin,minicik peynir,2 kiraz domates, 3 dilim sucuk, 1.5yk yoğurt, yarım çay bardağı süt, 2 küçük dilim armut. Son 2 mercimek köftesini de yiyerek mercimek ağacına dönüştüm.
Normalde ara öğün yapmadan akşama erişiyordum ama bugün 13.20 de aşırı acıktım. Sonra biraz kuruyemiş yiyeyim geçer derken kendimi iki lokma ekler pasta, 10-12 adet küçük kraker (badem kraker gibi) bi De şu kuruyemişçilerde olan narlı cevizli sarmalı bişey oluyo ya 2-3 lokma da ondan yemiş olarak buldum..
14.00 gibi baktım doymuyorum ve tüm tatlıları gömmek üzereyim, acil iki yumurta kırıp yedim 1 dilim tbe ile. Sonra da kendimden korkup dışarı fırladım..
19.30 akşam yemeğinde de 2 fırında tavuk kanat,1 bardak ayran, salata, 1yk varla Yok arası pilav tükettim.
2lt su
Spor henüz yapmadım ama yapmayı düşünüyorum, o zaman etiketlerim
bu nasil oluyorHiç mecalim yoktu. Benimki maç izleyince kalkıp az spor yapayım dedim gizlice diyet ve spor yaptığımı hala bilmiyor da
sosis haric guzel cnmBugünki menum
Sabah 10.30
Öğlen 13.30
Akşam 17.30
2lt su
kuzum once tatli hamurislerini bi birak saglikli beslenince zaten gidecekAyyyyyy kızlar bütün kendimi çok kötü hissettim
Karnım popom almış başını gitmiş durumda halbuki Doğum sonrası göbeğim nerdeyse dümdüz kalmıştı
Acaba Karatay yapsam sütümü etkiler mi
menu guzel cnmKizlar gecmisteyim ama hemen menumu yazayim once
Saat 10.30
Sebzeli 1 yumurtali omlet (pirasa ve mantarli)
1 kk peynir
1dtbe
Salatalik
Domates
Saat 15:00
190gr shirataki noodle (40 kalori)
Biberli ve 1tk salca ile yaptim salcanin 1 yk 15 kaloriymis ona da baktimama ben 1 tk kullandim
Saat 19:15
200 gr shirataki noodle (18 kalori)
(Zuhal abla kendi noddle i az kalorili dedigi icin gittim baska asya marketinden dusun kalorilisini buldum :)
Biberli ve 1 tk salca koydum yine
1 ek ayasi kadar da besamel soslu tavuk sote
Su 2.5 lt
Spor 30 dk bisiklet toplam 60 puan@Pnrrr-20
Yarin jilliana baslicam insallah tekrardan
2. Seviyeyi 1.5 ayda bitirmis olucamtatil girdi regl oldum derken uzadi ama 3. Seviyeyi iki haftada yapicam insallah ve bol eksi ve incelme getirsin :)
Aksam kimse gelmedi cnm biraz kafa dinlemek istedim :))Mefkurem beğenip alıntıları toplayıp gittin demii bu akşam kimler geldi yine halsiz kaldın canooomm
Valla süpersin ablacım. İradene maşallah diyorum.allah hayrını versinnnnnnnnnnnnnn
dibimiz ayağımız kız ayağımızzzz :))
dolapta bir dilim irmikli tatlı bir büyük dilim tramisu var, bir de minnacık pekmezle yapılan un helvası, az sonra hepsini çöpe atacam valla ev ev değil şeker tükkanııı oldu bu ne yaav nere dönsem tatlıya şekerliye çarpıyorum :)
eşim de kimyonu hiç sevmezdi minik dozlarla her şeye kata kata alıştı
Teşekkürler canımMenün güzel olmuş canım afiyet o
Afiyet olsun canımBugünki menum
Sabah 10.30
Öğlen 13.30
Akşam 17.30
2lt su
Kuzum ben de şimdi çok aç hissediyorum. Sabah olsa da kahvaltı yapsamMaşallahın var çok iradeli gidiyorsun ama senin menünü görünce ben açlık hissettim. Kahvaltıyı biraz daha desteklemek ister misin?
Hemen evden çıkmam gerekiyordu aç çıkacağıma biraz yiyeyim dedim ondan kaptanımsonraki sporunuda gordum gayet guzel cnm sadece sabah az olmus
Diyet yaptığımı hala bilmiyor beycağızım. Söylemeye de hiç niyetim yok. Bakayım ne zaman farkedecek. Bu sebeple sporu da o yokken yada bugünkü gibi maça falan dalmışken yapıyorumbu nasil oluyor
Kiz senin adam baya saf heraldeDiyet yaptığımı hala bilmiyor beycağızım. Söylemeye de hiç niyetim yok. Bakayım ne zaman farkedecek. Bu sebeple sporu da o yokken yada bugünkü gibi maç
Bide doyurucu olsa gam yemem :))Yahu ben pilav çok özlemişim onu farkettim. Şuan cuma gününü pilav günü ilan edeyim diye hayaller kuruyorum. Olma mı ki
Ya canım ben eşimin yanında çok yemezdim zaten. Onun yanında yediğim kadar yiyorum yine sadece ekmek tüketmiyorum. Bazen o gelince yedim diyorum . Bazen de oğlumla çok oyalanıyorum fark etmiyor. Ama demiştim ya ekmekler artıyor. Sanırım ekmek az yediğimi falan düşünüyor (Arada ogluma yedirdigim için ben yiyorum zannediyordur)bugün oturmuş ekmeği azaltmayı düşünüyorum diyorduKiz senin adam baya saf heralde
Onceden hrrseyden yiyen birinin yemedigini farketmiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?