Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@mefkurem ablam harika başlangıc tebrikler

Ayy ne güzel hem kendini hem bizi motive ediyosun ablam ekim2009
son dönemler de görevimi savsaklamıştım gurubun motivasyon koçu olarak artık hem kendimi hem sizi gazlıycam bundan sonra motivasyon benim işimmm

Tamamladım canım tabi ki sistim gibi biraz ama sahur yapmayı düşünmüyorum bugün kasiklarim karnım dolu dolu sis gibi hissediyorum

Aynen canım bende de kaç gündür yapamıyorum hareket hiç yarın hava iyi olursa yürüyüş de yaparım disarda

Sahur yapmadan mı tutacaksın oruç öyle birşey yapma derim gece kalkıp en azından bir haşlanmış yumurta ye

Kızlar çok güzel olan listemi sabotaj ettim resmen
Regl öncesi çok fazla canım abur cubur istedi yenik düştüm sütle bi halley yedim yedikten sonra da bi pişmanlık geldi tabi ama
olan olmuş pişmanlık duygunu at hemen geçmişe takılma gülüm , bu hafta daha geç saatte böyle şeyler yemiycem diye kararını al kendine söz ver
madem yedin o zaman hemen yak gitsin sırt üstü yat yada rahat bir pozisyonda sırtın dik otur karnını şişirerek başla derin nefes alıp vermeye ilk başta 3 saniye de al 3 saniye tut 3 saniyede ver bir kaç yapınca nefes alışverişi ufaktan hızlandır kademeli olarak en son hızlıca al hiç tutma hızlıca ver dikkat et bak kalp atışın da hızlanacak 3-4 dk yı geçme , başın dönerse dur dinlen gülüm spor yapmış gibi bedenin kan akışı hızlanıp çalışsın diye arada bu nefes tekniğini kullanabilirsin ya daaaa limonlu sıcak su iç :)

Tamam cnn çok saol

Kiz dur zaten artinin dibine vurmuşum,yanlis gaz verme bana yoldan cikmaya hazir ve Nazırım bacım
aman bee mervem ye iç nereye kadar dünyaya bir kere geliyoruz en güzel yaşlarını kilo vermekle mi geçireceksin boş ver yeme sen zaten hepsinin tadını biliyorsun bir kaç kere yemedin diye ne olacak çok çok daha kısa sürede zayıflayıp zamandan tasarruf edip geri kalan günlerin de keyfine bakacaksın bacımmmm:)

Yaa dikisi patladi Ekim yaramaz gizli gizli yalamis yarasini, enfekte olmus yara acildi, apar topar veterinere kostuk. O yuzden iyilesmesi gecikti, simdi yara tamamen kapanmis cok sukur.
Ayy paylasim icin cok tesekkurler ben gunluk okuma listeme aliyorum burayi cok saol.
Yine her sey sahane duruyor tebriklerr kuzum
Ben e gayet guzel olmus, afiyet olsun, Allah kabul etsin
Cok tesekkurler yazi icin cok haklisin, deneyecegim zihnimi egitmeyi bakalim
20 dk yürüyüş =60 puan
200 sguat=40 puan
20 dk cardio(leslieden hızlı)*3.5=70 puan
Toplam=170 puan @Pnrrr-20 güncelleme canim
Ooooo harikasin
Menum dun dogum gunundeydim onun telafisi
Sabah 11 gibi
Tereyagda 3 yumurta(usaklar yemeyince hepsini yedim) lor peynir biber biraz yaban mersini ve ceviz sutlu kahve
18 1 bardak kefir
21 gibi sutlu kahve
1.5 lt yakin su
Tek ogun olmus ama kotu bir menu degil, afiyet olsun
Cok kotu olmamis zamanla daha iyi olacaktir canim, sen simdi lahusaliktan geliyosun, olur o kadarcik, yuklenme kendine
Aferin rakibem boyle dikkat etki, dikkat ederken seni gecmesi daha keyifli olur
Yeşillik var ki evde yıka koy tezgaha acıktıkca git gel ye sütte yapar
Bak boyle oneriler veriyoruz ya birbirimize bunu cok seviyorum, tesekkurler Bahar
Superr her sey afiyet olsun, spor yaptigin da suyu biraz artirabilirsin canim
Eki Görüntüle 2244603 Eki Görüntüle 2244603 Artı 300 cük nedir ki hakettim bunu sabah tartındım işe gidince yükleyememişim
+300hic bir sey degil, hemencik gider
Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 mandalina

Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve

Akşam 19.00
1 tabak pırasa
5 yk yoğurt

Belki kahve

Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
1 mil Leslie
Afiyet olsun canim, her sey guzel olmus
Kızlar çok güzel olan listemi sabotaj ettim resmen
Regl öncesi çok fazla canım abur cubur istedi yenik düştüm sütle bi halley yedim yedikten sonra da bi pişmanlık geldi tabi ama
Hadi birak o pismanligi onune bak olan du, vicdan yapip bir de kortizon salgilatma bunyeye
Kotu olmamis zamanla daha da guzel olur afiyet olsun
Menü
Sabah 11 gibi
Haşlanmış yumurta

Öğle
3ceviz
10badem
1incir

Akşam 19:30
Salata
Yumurta

Ara öğün
3hurma
Türk kahvesi

Su2lt olacak inş
Spor 1saat yürüyüş 120p. @Pnrrr-20
Super olmus her sey afiyet olsun

Mükemmel moral verdin ablacım teşekkür ederim bugün enerjim müthiş düşük, tam diyet bozma günü gibi. Yanlış seçimler yapsam da bozmiyiciyimmm
afferinnn kuzuma işte hep böyle kendini sev değer ver bir kere hata yaptın diye devamını getirme bu kendine saygını da gösterir bilinç altın etkilenir ve der ki haa bu beden değerli öyle her şeyi zıttırı pıttırı yiyip zarar vermemeliyim der seni alnının tammm ortasından öpüyorum

Güyaaaaaa hurmayı tatlı ihtiyacı için yedim
Çok direndim valla çikolataya dadanmamak için ama bu kadar direnebildim

o saat 13:20 de bedenin açlıkla susuzluğu karıştırmış olabilir bir daha olursa ki inşallah olmaz önce 1-2 bardak su iç hala canın istiyorsa tarçınlı sütlü kahve yap iç gülüm beyin glikozla çalışır o yüzden ders çalışanların canı şekerli şeyleri çok çeker glikoz yoksa beyin çalışmak için ne bulursa onu glikoza çevirip kullanır illa şekerli yemene gerek yok mideyi kandır yeter sütle biraz kuru yemişle olmadı 1 t.k. balla :)

İnşallah toparlarım canım ya

vah vahhh acıdıkça iç güdüsel yalamış garibim ayy çok üzüldüm içim bir tuhaf oldu , şimdi korsesi var da yalayamıyor nasıl olsa çabuk iyileşir inşallah, sorumluluğun da emanet can insan üzülüyor haliyle

Bugünki menum
Sabah 10.30
Zeytinyağında 2 yumurta 2 çeri domates 1b kahve
Öğlen 13.30
2 sosis 1 avuç yaban mersini

Akşam 17.30
2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
2lt su
Yatmadan önce soda ayran kürü
Afiyet olsun canım seni etiketleyemiyorum acaba ayarlardan kapanıyorsa kapattın mı ki

Güyaaaaaa hurmayı tatlı ihtiyacı için yedim
Çok direndim valla çikolataya dadanmamak için ama bu kadar direnebildim
öğünlerin de karnını düzgünce doyurmayınca da oluyor şekerli krizi , o zaman ben kudurabiliyordum :)
kudurukluğum tuttu mu da dayanıyorum süte valla 2 bardak içtiğim bile oluyor içine de tarçın bir de şişiriyor akşam yemeğini çok az yiyebiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…