- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.221
Tamamladım canım tabi ki sistim gibi biraz amaMenün güzel olmuş canım afiyet olsun
Allah kabul etsin canım güzel olmuş menü suyu tamamlamışsındır heralde
Çok çok az olmuş aç kalmadıysan iyi ama akşama salata filan ekleyebilirdin afiyet olsun bol eksi getirsin
Bugün kötü geçmiş biraz öğlen hem ekmek hem pilav çok mesela 3kaşık pilav bir dilim ekmek yerine biliyorsundur belki pilav makarna yediğinde ekmek tercih etmemeye çalış afiyet olsun canım sen zaten hataları biliyorsun
Sporunda güzel menü de güzel neden greyfurt sorabilir miyim çok severim bende afiyet olsun canım
Diyetisyen çok yazıyor zaten hep o kadar yesek kilo veremeyiz
Menün çok güzel afiyet olsun bol eksi getirsin
Çok güzel sporda var etiket yap sporunu az diye yapmamazlık etme listede adını görmek güzel oluyor
Afiyet olsun canım
Devam devam hareket harekettir böyle böyle çoğalacak
Sahur yapmadan mı tutacaksın oruç öyle birşey yapma derim gece kalkıp en azından bir haşlanmış yumurta yeTamamladım canım tabi ki sistim gibi biraz amasahur yapmayı düşünmüyorum bugün kasiklarim karnım dolu dolu sis gibi hissediyorum
Aynen canım bende de kaç gündür yapamıyorum hareket hiç yarın hava iyi olursa yürüyüş de yaparım disarda
olan olmuş pişmanlık duygunu at hemen geçmişe takılma gülüm , bu hafta daha geç saatte böyle şeyler yemiycem diye kararını al kendine söz verKızlar çok güzel olan listemi sabotaj ettim resmen
Regl öncesi çok fazla canım abur cubur istedi yenik düştüm sütle bi halley yedim yedikten sonra da bi pişmanlık geldi tabi ama
Tamam cnn çok saololan olmuş pişmanlık duygunu at hemen geçmişe takılma gülüm , bu hafta daha geç saatte böyle şeyler yemiycem diye kararını al kendine söz ver
madem yedin o zaman hemen yak gitsin sırt üstü yat yada rahat bir pozisyonda sırtın dik otur karnını şişirerek başla derin nefes alıp vermeye ilk başta 3 saniye de al 3 saniye tut 3 saniyede ver bir kaç yapınca nefes alışverişi ufaktan hızlandır kademeli olarak en son hızlıca al hiç tutma hızlıca ver dikkat et bak kalp atışın da hızlanacak 3-4 dk yı geçme , başın dönerse dur dinlen gülüm spor yapmış gibi bedenin kan akışı hızlanıp çalışsın diye arada bu nefes tekniğini kullanabilirsin ya daaaa limonlu sıcak su iç :)
aman bee mervem ye iç nereye kadar dünyaya bir kere geliyoruz en güzel yaşlarını kilo vermekle mi geçireceksin boş ver yeme sen zaten hepsinin tadını biliyorsun bir kaç kere yemedin diye ne olacak çok çok daha kısa sürede zayıflayıp zamandan tasarruf edip geri kalan günlerin de keyfine bakacaksın bacımmmm:)Kiz dur zaten artinin dibine vurmuşum,yanlis gaz verme bana yoldan cikmaya hazir ve Nazırım bacım
Yaa dikisi patladi Ekimminnoş daha iyileşmemiş 1 haftayı çoktan geçmedi mi ameliyat olalı inşallah sorunsuz iyileşir
kitap makale için sana site önereyim ben zamanın da çok faydalandım ordan
direk çekim yasası yada bilinç altı çekim yasası yazarsan google de hsl çekim yasası diye çıkıyor site iyice kurcala içeriği çok geniş :)Çekim Yasası - Halis Şahiner
Hayatı kolaylaştıran araçlar- Kişisel Gelişim Teknikleri - Access Bars, NLP, EFT, Hipnoz, , Nefes Teknikleri, Güzel Konuşma, Enerji Çalışmaları. Reiki, Healywww.hls-cekimyasasi.com
Yine her sey sahane duruyor tebriklerr kuzumMenüm
Sabah 12.00
2 kaşık menemen
1 dilim peynir
Ara 15.00
1,5 ceviz,1 dilim elma kurusu
Akşam 18.00
1 tabak etli taze fasulye
Salata
1 bardak ayran
Ara 19.00
1 hurma
5 badem
Su :2.5 lt
Spor :20 dk yürüyüş = 60 puan
@Pnrrr-20
Başka yapamayacagım sanırım hiç enerjim yok
Ben e gayet guzel olmus, afiyet olsun, Allah kabul etsinSahur 05:05
6 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
Bi ortq boy domates
Terayaginda iki yumurta(1 tatlı kaşığı kadar tereyağı) bol pul biberli
Yarım su bardağı ev yapımı yogurt
2 fındık
2 kayısı
Marul
İftar 19:00
Bi kase yoğurt çorbası (asurelik buğdaylı)
2 adet tavuk köfte (ızgara)
2 tane yaprak sarması
Bol salata (marul, lahana, domates, havuc)
Simdilik sahur-iftar dahil 1lt su yatana kadar 2 litre olur en kötü
Spor yok
Birazdan çay yaninda (2 kayısı, 2 fındık) yerim
Cok tesekkurler yazi icin cok haklisin, deneyecegim zihnimi egitmeyi bakalimcan bildigim kadariyla
hayale soz gecmedigi icin iradeyle mucadele ederek ben bunu yenecem diye dusunursek olumsuza taraftar oluyoruz rahatlik isi cozuyor cunku zihin dunyamiza her an her fikir gelebilir e seytan da hic susmuyor ve en buyuk oyunu zaten kendini saklayip olumsuz dusuncelerin bizden oldugunu dusunmemizi saglamasi eger bu dusunceleri dusune dusune islettirirsek kendi gercegimiz oluyor burda uyanik olmamiz lazim eger ben zihnime gelen dusunce den rahatsiz oluyorsam ya gecmisten ekilen bir tohum yada seytandan bunlar asmassak yerimizde sayariz korku duygusu saglikli dusunme sekli degil. Cunku olmayan seye renk veriyoruz gerekli adimlari atarken hep terettut kaygi duygulari inanci zedeleyince hayatin degismeyen kanunlarinida yok sayiyoruz.etki tepki meselesi ne ekersen onu bicersin yaziflayanlarda bizim gibi insanlar basarmak icin yaptiklari yontemler var insallah bizde deneye deneye basaracagiz insallah faydali olur yazdiklarim
abla yatmadan 1 saat once alinmasini okumustum sen ne zaman iciyorsn
insallah her daim yine eksi olursn
Ooooo harikasin20 dk yürüyüş =60 puan
200 sguat=40 puan
20 dk cardio(leslieden hızlı)*3.5=70 puan
Toplam=170 puan @Pnrrr-20 güncelleme canim
Tek ogun olmus ama kotu bir menu degil, afiyet olsunMenum dun dogum gunundeydim onun telafisi
Sabah 11 gibi
Tereyagda 3 yumurta(usaklar yemeyince hepsini yedim) lor peynir biber biraz yaban mersini ve ceviz sutlu kahve
18 1 bardak kefir
21 gibi sutlu kahve
1.5 lt yakin su
Cok kotu olmamis zamanla daha iyi olacaktir canim, sen simdi lahusaliktan geliyosun, olur o kadarcik, yuklenme kendineHanımlar selam
Bugünki menüm pek istediğim gibi bi menü olmadı
Sabah 10.00: iki yumurta
3 hurma
Bir kase yoğurt
Ara 15.00: bir elma bir havuç
Öğle 16.00 ikikaşık pilav
İki kaşık et sote
3 hurma
2 dilim ekmek
Akşam 21.00 iki kaşık pilav
İki kaşık kavurma
Yarım dilim su böreği
4 tane lahana sarması
3 hurma
Gün içinde 6 tane N**** (Siyahi)
Su: 3 litre
Aferin rakibem boyle dikkat etki, dikkat ederken seni gecmesi daha keyifli olurMenü
Sabah(10:00)
3 yumurta
Avuç içi kadar tost
Bir greyfurt
Kahve
Öğle(13:30)
2 yumurta
Avuç içi kadar tost
Greyfurt
Akşam(20:00)
Hellimli salata dışarda yedim en iyisi buydu
Bizimkiler İskender yedi çünkü
Su: 2 lt Spor: 45ndk Leslie 135 puan @Pnrrr-20
Bak boyle oneriler veriyoruz ya birbirimize bunu cok seviyorum, tesekkurler BaharYeşillik var ki evde yıka koy tezgaha acıktıkca git gel ye sütte yapar
Superr her sey afiyet olsun, spor yaptigin da suyu biraz artirabilirsin canimIyi akşamlar kızlar menümü yazayım yeni gectim eve bu saate bişey yemiycem
Bugün diyetisyenede uğradım bana liste verdi ama ben okadar yemiyorum dedim doyduğun kadar ye dedi bide limonlu su iç dedi bol bol
Sabah 12.40
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1 domates
Roka ve taze soğan 1 dal
15.45
1 tabak karnabahar yemeği
1 minik kase yoğurt
Bol limonlu roka
Yarim elma
Su.2lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş 180 puan @Pnrrr-20
+300hic bir sey degil, hemencik giderEki Görüntüle 2244603 Eki Görüntüle 2244603 Artı 300 cük nedir ki hakettim bunusabah tartındım işe gidince yükleyememişim
Afiyet olsun canim, her sey guzel olmusSabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 mandalina
Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve
Akşam 19.00
1 tabak pırasa
5 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
1 mil Leslie
Hadi birak o pismanligi onune bak olan du, vicdan yapip bir de kortizon salgilatma bunyeyeKızlar çok güzel olan listemi sabotaj ettim resmen
Regl öncesi çok fazla canım abur cubur istedi yenik düştüm sütle bi halley yedim yedikten sonra da bi pişmanlık geldi tabi ama
Kotu olmamis zamanla daha da guzel olur afiyet olsunMenü
10.30
Bir kase sütlü cornflakes(kahvaltlk btmiş,zamanm da kalmamstı.ama bugün alısversmı yaptım cok şükür
13.30
Bi kase kısır
17.00
1 elma
19.00
Bir tabak mantar sote
Bi büyük salata
Su
2.5 lt
Spor.30 dk yürüyüş
Super olmus her sey afiyet olsunMenü
Sabah 11 gibi
Haşlanmış yumurta
Öğle
3ceviz
10badem
1incir
Akşam 19:30
Salata
Yumurta
Ara öğün
3hurma
Türk kahvesi
Su2lt olacak inş
Spor 1saat yürüyüş 120p. @Pnrrr-20
Yine eski kilo dönersin canım eski kilo nasıl çok uzak degilsin
Evet canım inş hedefim o eski kiloma dönmek az da kaldı çok şükürben bu yaz 56,50 kadar düşmüştüm canım zayıflık özleniyor yakışıyor insana
afferinnn kuzuma işte hep böyle kendini sev değer ver bir kere hata yaptın diye devamını getirme bu kendine saygını da gösterir bilinç altın etkilenir ve der ki haa bu beden değerli öyle her şeyi zıttırı pıttırı yiyip zarar vermemeliyim der seni alnının tammm ortasından öpüyorumMükemmel moral verdin ablacım teşekkür ederimbugün enerjim müthiş düşük, tam diyet bozma günü gibi. Yanlış seçimler yapsam da bozmiyiciyimmm
Güyaaaaaa hurmayı tatlı ihtiyacı için yedimkız hurmaları okurken şekerli çekiyor galiba canı iyi bari doğal şey yemiş hiç değilse dedim negroyu görünce heee hurma kesmemiş bizim hatunu dedim :)
yaramasın hepsi hemen enerji olup yansın gitsin kalmasın sana negrolar:))))
o saat 13:20 de bedenin açlıkla susuzluğu karıştırmış olabilir bir daha olursa ki inşallah olmaz önce 1-2 bardak su iç hala canın istiyorsa tarçınlı sütlü kahve yap iç gülüm beyin glikozla çalışır o yüzden ders çalışanların canı şekerli şeyleri çok çeker glikoz yoksa beyin çalışmak için ne bulursa onu glikoza çevirip kullanır illa şekerli yemene gerek yok mideyi kandır yeter sütle biraz kuru yemişle olmadı 1 t.k. balla :)@mefkurem
Tasvip edilmeyecek menümle karşınızdayım.
Bugün diğer günlerden farklı olarak erken kahvaltı yapmak epey dengemi bozdu. Bi de ders çalıştım diye stresli acıkmalar yaşadım..
Kahvaltı 09.20
1 dilim tbe ve beyaz peynirle tost(arasına bıçakla azıcık pesto sosu sürdüm)
3-4zeytin,minicik peynir,2 kiraz domates, 3 dilim sucuk, 1.5yk yoğurt, yarım çay bardağı süt, 2 küçük dilim armut. Son 2 mercimek köftesini de yiyerek mercimek ağacına dönüştüm.
Normalde ara öğün yapmadan akşama erişiyordum ama bugün 13.20 de aşırı acıktım. Sonra biraz kuruyemiş yiyeyim geçer derken kendimi iki lokma ekler pasta, 10-12 adet küçük kraker (badem kraker gibi) bi De şu kuruyemişçilerde olan narlı cevizli sarmalı bişey oluyo ya 2-3 lokma da ondan yemiş olarak buldum..
14.00 gibi baktım doymuyorum ve tüm tatlıları gömmek üzereyim, acil iki yumurta kırıp yedim 1 dilim tbe ile. Sonra da kendimden korkup dışarı fırladım..
19.30 akşam yemeğinde de 2 fırında tavuk kanat,1 bardak ayran, salata, 1yk varla Yok arası pilav tükettim.
2lt su
Spor henüz yapmadım ama yapmayı düşünüyorum, o zaman etiketlerim
İnşallah toparlarım canım yaYaa dikisi patladi Ekimyaramaz gizli gizli yalamis yarasini, enfekte olmus yara acildi, apar topar veterinere kostuk. O yuzden iyilesmesi gecikti, simdi yara tamamen kapanmis cok sukur.
Ayy paylasim icin cok tesekkurler ben gunluk okuma listeme aliyorum burayi cok saol.
Yine her sey sahane duruyor tebriklerr kuzum
Ben e gayet guzel olmus, afiyet olsun, Allah kabul etsin
Cok tesekkurler yazi icin cok haklisin, deneyecegim zihnimi egitmeyi bakalim
Ooooo harikasin
Tek ogun olmus ama kotu bir menu degil, afiyet olsun
Cok kotu olmamis zamanla daha iyi olacaktir canim, sen simdi lahusaliktan geliyosun, olur o kadarcik, yuklenme kendine
Aferin rakibem boyle dikkat etki, dikkat ederken seni gecmesi daha keyifli olur
Bak boyle oneriler veriyoruz ya birbirimize bunu cok seviyorum, tesekkurler Bahar
Superr her sey afiyet olsun, spor yaptigin da suyu biraz artirabilirsin canim
+300hic bir sey degil, hemencik gider
Afiyet olsun canim, her sey guzel olmus
Hadi birak o pismanligi onune bak olan du, vicdan yapip bir de kortizon salgilatma bunyeye
Kotu olmamis zamanla daha da guzel olur afiyet olsun
Super olmus her sey afiyet olsun
vah vahhh acıdıkça iç güdüsel yalamış garibim ayy çok üzüldüm içim bir tuhaf oldu , şimdi korsesi var da yalayamıyor nasıl olsa çabuk iyileşir inşallah, sorumluluğun da emanet can insan üzülüyor haliyleYaa dikisi patladi Ekimyaramaz gizli gizli yalamis yarasini, enfekte olmus yara acildi, apar topar veterinere kostuk. O yuzden iyilesmesi gecikti, simdi yara tamamen kapanmis cok sukur.
Ayy paylasim icin cok tesekkurler ben gunluk okuma listeme aliyorum burayi cok saol.
Yine her sey sahane duruyor tebriklerr kuzum
Ben e gayet guzel olmus, afiyet olsun, Allah kabul etsin
Cok tesekkurler yazi icin cok haklisin, deneyecegim zihnimi egitmeyi bakalim
Ooooo harikasin
Tek ogun olmus ama kotu bir menu degil, afiyet olsun
Cok kotu olmamis zamanla daha iyi olacaktir canim, sen simdi lahusaliktan geliyosun, olur o kadarcik, yuklenme kendine
Aferin rakibem boyle dikkat etki, dikkat ederken seni gecmesi daha keyifli olur
Bak boyle oneriler veriyoruz ya birbirimize bunu cok seviyorum, tesekkurler Bahar
Superr her sey afiyet olsun, spor yaptigin da suyu biraz artirabilirsin canim
+300hic bir sey degil, hemencik gider
Afiyet olsun canim, her sey guzel olmus
Hadi birak o pismanligi onune bak olan du, vicdan yapip bir de kortizon salgilatma bunyeye
Kotu olmamis zamanla daha da guzel olur afiyet olsun
Super olmus her sey afiyet olsun
Afiyet olsun canım seni etiketleyemiyorum acaba ayarlardan kapanıyorsa kapattın mı kiBugünki menum
Sabah 10.30
Zeytinyağında 2 yumurta 2 çeri domates 1b kahve
Öğlen 13.30
2 sosis 1 avuç yaban mersini
Akşam 17.30
2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
2lt su
Yatmadan önce soda ayran kürü
Afiyet olsun canım güzel menüBugünki menum
Sabah 10.30
Zeytinyağında 2 yumurta 2 çeri domates 1b kahve
Öğlen 13.30
2 sosis 1 avuç yaban mersini
Akşam 17.30
2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
2lt su
Yatmadan önce soda ayran kürü
Bir bakıyım. CanımAfiyet olsun canım seni etiketleyemiyorum acaba ayarlardan kapanıyorsa kapattın mı ki
öğünlerin de karnını düzgünce doyurmayınca da oluyor şekerli krizi , o zaman ben kudurabiliyordum :)Güyaaaaaa hurmayı tatlı ihtiyacı için yedim
Çok direndim valla çikolataya dadanmamak için ama bu kadar direnebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?