Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menumu yazip yatayim
Aksamdan beri bas agrim gecmedi hatta fazlalasti cok aciktim ondan heralde

Pazartesi

11.00
1.5 yumurtayla omlet
Peynir
1 dil ceddar
6 zeytin
Roka
1 tb sandwich ekm

15.30
3 hurma
3 brezilya cevizi

18.00
1 tabak noodlle sebze :)
Kucuk kase yogurt

Su olcemedim 2 lt olmustur

Afiyet olsun kaptanım güzel olmuş. Biraz dinlen ağrın geçer inşallah

yakinda aydinlanma yasar belki
Şöyle bol nohutlu tavuklu pilavben doyarim
ne kadar cok yemek dusunursek o kadar cok canimiz ister
Sen pilavi falan bosverde yazin giymek istedigin kiyafetleri dusun

Şuan pilav ağır basıyor
Neyse neyse kaptanım sen kızmadan unutuyorum hayallerimi . Hem daha cumaya var
Şu an gercekten acliktan midem bulaniyor ama soz verdigim icin bisey yemiicem

Ramazana kadar bi 10 kilo civari verebilsek ne guzel olur

Herkese merhabalar
Adı:Ebru
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:3 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:doğum iznindeyim
Boy:173
Kilo:91.6
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:normalde hep 70li kilolarda olan biriydim. Oyuzden yememe icmeme çok dikkat etmiyordum ama evlendikten sonra 1 sene içinde 86ya ulaştım. Sonra diyetisyen eşliğinde 4 ayda 68e kadar düştüm. Diyeti bıraktım tekrar 74 oldum ve hamile kaldım. Hamileliğin verdiği cesaretle 98le doğuma gittim. Kiloluyken giydiğim pantolonlrın bile olmaması sonucu (hala hamile pantolonu giyiyorum) diyet yapmaya karar verdim.
içinizde emziren anneler varsa listemi paylastıkça yararli-zararlı şeyleri söylerlerse veya öneride bulunurlarsa sevinirim.

Di mi di mi hem bisküvi hem börek hem sarma oyyy oyyyyyyyyy :)
Bugün daha iyi olacak söz :)

Tamam ablacım bugün daha iyi bi menüyle geleceğim İnşallah
Salata değil de havuç falan yesem olmaz mı yemesi daha pratik geliyor salata yapmaya çok üşeniyorum

Çok haklısın ablam o yüzden simdi saga sola savrulmadan devam etmem lazım

Hoşgeldin aramıza Ebru ben cemre aynı ysştayız bende emziriyorum yardımcı oluruz tabiki ama bir 3ay daha bebeğin için sabretmeni öneririm bebeğinin ek gıdaya geçmesini beklemelisin daha çok küçük

Hoşgeldin aramıza Ebru ben cemre aynı ysştayız bende emziriyorum yardımcı oluruz tabiki ama bir 3ay daha bebeğin için sabretmeni öneririm bebeğinin ek gıdaya geçmesini beklemelisin daha çok küçük
Merhaba teşekkür ederim. Aslında şöyle buraya katılmamdaki amaç düzensiz besleniyorum. Çocuktan dolayı kahvaltida ekmek arasına aksam bi makarna pilava tatlıya çevirdim günümü. Ekstra bütün gün sadece ev işi ve oturma. Benim amacım sıkı bir diyetten ziyade sağlıklı beslenme, düzenli yürüyüş ve bebeğimle daha aktif bir yaşam. Bunlar olursa zaten zayıflamaya engel bir durumda yok. Hem sütün artmasınıda sağlar hemde çocuğa daha fazla vitamin mineral geçer sütten. Zaten gruplarda bir deneme süreside var. Baktımki emzirmeyle alakalı bir problem yaşıyorum bu durumda herkesin anlayışla karşılayacağına inanıyorum. Bu arada 4 gündür tempolu yürüyüşe başladım ve 2. Günden sütümde artış oldu. Bunlarda beni etkiledi açıkçası :)

Cok korkunc degil, zaten herkes neler yapman gerektigini yazmis, vicdanini ferah tut, bugun gecri onune bak artik
Bugünki menum
Sabah 10.30
Zeytinyağında 2 yumurta 2 çeri domates 1b kahve
Öğlen 13.30
2 sosis 1 avuç yaban mersini

Akşam 17.30
2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
2lt su
Yatmadan önce soda ayran kürü
Sosis olmasa daha iyiymis ama afiyet olsun artik onumize bakicaz
Ay canim bu kadar kendini zorlama, zaten normal dikkat etsen gider, etmedigin icin cok gitmedi suana kadar. Sen kendini sikma saglikli beslen zaten emzirdigin icin her turlu hizli gidecek
Ayy uzulme Ekimim daha iyi yavrumuz suan yarasi tamamen kapanmis artik, 3 gun sonra artik tamamen gecmis olacakmis :)
Canim ben zaten jillian yapiyorum sadece regl oldugum icin ara vermistim, birde tatile gittigimde ara vermistim yarin sabah 2. Seviye 8. Gunu yapicam mesela yani 30 gunluk programin 18. Gunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…