- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.261
Şöyle bol nohutlu tavuklu pilavBide doyurucu olsa gam yemem :))
Cuma eksiyi gorunce butun istahin gidecek zaten
Afiyet olsun kaptanım güzel olmuş. Biraz dinlen ağrın geçer inşallahMenumu yazip yatayim
Aksamdan beri bas agrim gecmedi hatta fazlalasti cok aciktim ondan heralde
Pazartesi
11.00
1.5 yumurtayla omlet
Peynir
1 dil ceddar
6 zeytin
Roka
1 tb sandwich ekm
15.30
3 hurma
3 brezilya cevizi
18.00
1 tabak noodlle sebze :)
Kucuk kase yogurt
Su olcemedim 2 lt olmustur
yakinda aydinlanma yasar belkiYa canım ben eşimin yanında çok yemezdim zaten. Onun yanında yediğim kadar yiyorum yine sadece ekmek tüketmiyorum. Bazen o gelince yedim diyorum . Bazen de oğlumla çok oyalanıyorum fark etmiyor. Ama demiştim ya ekmekler artıyor. Sanırım ekmek az yediğimi falan düşünüyor (Arada ogluma yedirdigim için ben yiyorum zannediyordur)bugün oturmuş ekmeği azaltmayı düşünüyorum diyordu
ne kadar cok yemek dusunursek o kadar cok canimiz isterŞöyle bol nohutlu tavuklu pilavben doyarim
Şuan pilav ağır basıyoryakinda aydinlanma yasar belki
ne kadar cok yemek dusunursek o kadar cok canimiz ister
Sen pilavi falan bosverde yazin giymek istedigin kiyafetleri dusun
Şu an gercekten acliktan midem bulaniyor ama soz verdigim icin bisey yemiicemŞuan pilav ağır basıyor
Neyse neyse kaptanım sen kızmadan unutuyorum hayallerimi . Hem daha cumaya var
Sagolasin cnmAfiyet olsun kaptanım güzel olmuş. Biraz dinlen ağrın geçer inşallah
Ben de çok çok açımŞu an gercekten acliktan midem bulaniyor ama soz verdigim icin bisey yemiicem
Ramazana kadar bi 10 kilo civari verebilsek ne guzel olur
İyi uykular kaptancımSagolasin cnm
Hadi yatiyom ben sabah gorusuruz
Iyi geceler bakıyorum hemen :)E ebruebrulii hosgeldin cnm
Ilk sayfada Kurallarimiz var bi oku kabul edersen oradaki formu doldur taniyalim seni
Yarin tanisir kaynasiriz :))
Iyi geceler
İnşallah balımm, sana da iyi geceler Allah rahatlık versin :)yarın çoook daha güzel bir gün olacak gülüm , yarın olmazsa da ileri de o popo karın yine dümdüz olacak onun hayalini kur ve öyle uyu iyi geceler sana tatlı rüyalar:)
Di mi di mi hem bisküvi hem börek hem sarma oyyy oyyyyyyyyy :)Maşallahın var çok iradeli gidiyorsun ama senin menünü görünce ben açlık hissettim. Kahvaltıyı biraz daha desteklemek ister misin?
Süper, Allah kabul etsin
Evet bugün biraz özgür takılmışsın ama yarın toparlarsın istersen.. gün içinde yenilen bisküviler ve akşam yenen börek gözlerimi aldı birazcık
Sağlıklı ve doyurucu görünüyor
Süper ötesi
Güzel menü çalıkuşu
Gayet hafif, güzel bir çalışma olmuş
Allah bana da böyle kaçamaksız günler nasip etsin
Canım çok seviyo musun bilmiyorum ama genel olarak sosis salam olayına hiç girmemeni öneririm..
Diyetten bağımsız olarak dedim, menün güzelmiş
Jillian mıAllah kolaylık versin, çok şeyi değiştirebilecek bir atılım.
Menün de orijinal ve güzel olmuş
Tamam ablacım bugün daha iyi bi menüyle geleceğim İnşallahniye evden goturmuyosun cnm
ben listede degilim cnm :))
bende de oyle cnm işim olsa bile ara ara bakiyorum o an yazamasamda
Zaten gecmis okumazsam çatlarım heralde :)) kim ne yapmis bilmem lazim
Insan gelmedikce buraya olan sorumlulugunuda unutuyor yada o kadar bağ kuramiyor
bjraz relaks olsak aslında hersey daha kolay olacak
insallah cnm
gecmis yapmazsan kim ne yapmis bilemezsinki
cuma cumartesi menulerinin karsiligi heralde :)
sonraki sporunuda gordum gayet guzel cnm sadece sabah az olmus
sonradan gelen halley olmasa menu guzelmis cnm
bundan sonra hergun menu yazalim cnm
Cayi azalt suyu artir :))
Allah sanada herkesede nasip etsin insallah cnm
Hele kizlar bi baska tatli oluyor
Bide yarim yarim konusmasi yokmu
Babaannecim ben seni cok seviyoyum diyor :))
kuzum lutfen ana ogunlerin daha doyurucu olsun
Ama karbon doyurmaz aksine aciktirir
Mesela niye 2 kş et sote, 1 tabak degil
Salatayi vaktin olunca hazirla dolaba koy yiyeceginde tuzlarsin
guzel eksiler gelsin insallah cnm
guzel ama aksam cok erken cnm zorlanmiyomusun
cuma gunu bildirimi sabahtan yap cnm 14.00 kadar
Biraz daha dikkatli ol cumaya guzel eksiyle gel
cok guzelllll gulbecim
Senden bisey istesem
Carsamba aksami 18.00 persembe 17.00 de kapatabilirmisin
sagolasin cnm
aksam guzel cnm kisirin yaninxa salata falan yokmuyduu
Corflekse bidaha yemezsin heralde
yumurtalar 1 tanemiydi cnm
Oyleyse az geldi bana
tatlim kahvaltiyi erken yaptigin zaman doyurucu bi oglen yesen boyle aclik krizine girmezdin
Insan acikinca direk cani karbon istiyor ve tabiki doymak bilmiyor
En azindan farkina varip disari cikman iyi olmus
Daha yeni basladigin icin bu seferlik bisey demiyorum
bu nasil oluyor
sosis haric guzel cnm
kuzum once tatli hamurislerini bi birak saglikli beslenince zaten gidecek
menu guzel cnm
Fiyati ne kadardi noodlen
aman bee mervem ye iç nereye kadar dünyaya bir kere geliyoruz en güzel yaşlarını kilo vermekle mi geçireceksin boş ver yeme sen zaten hepsinin tadını biliyorsun bir kaç kere yemedin diye ne olacak çok çok daha kısa sürede zayıflayıp zamandan tasarruf edip geri kalan günlerin de keyfine bakacaksın bacımmmm:)
Hoşgeldin aramıza Ebru ben cemre aynı ysştayız bende emziriyorum yardımcı oluruz tabiki ama bir 3ay daha bebeğin için sabretmeni öneririm bebeğinin ek gıdaya geçmesini beklemelisin daha çok küçükHerkese merhabalar
Adı:Ebru
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:3 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:doğum iznindeyim
Boy:173
Kilo:91.6
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:normalde hep 70li kilolarda olan biriydim. Oyuzden yememe icmeme çok dikkat etmiyordum ama evlendikten sonra 1 sene içinde 86ya ulaştım. Sonra diyetisyen eşliğinde 4 ayda 68e kadar düştüm. Diyeti bıraktım tekrar 74 oldum ve hamile kaldım. Hamileliğin verdiği cesaretle 98le doğuma gittim. Kiloluyken giydiğim pantolonlrın bile olmaması sonucu (hala hamile pantolonu giyiyorum) diyet yapmaya karar verdim.
içinizde emziren anneler varsa listemi paylastıkça yararli-zararlı şeyleri söylerlerse veya öneride bulunurlarsa sevinirim.
Merhaba teşekkür ederim. Aslında şöyle buraya katılmamdaki amaç düzensiz besleniyorum. Çocuktan dolayı kahvaltida ekmek arasına aksam bi makarna pilava tatlıya çevirdim günümü. Ekstra bütün gün sadece ev işi ve oturma. Benim amacım sıkı bir diyetten ziyade sağlıklı beslenme, düzenli yürüyüş ve bebeğimle daha aktif bir yaşam. Bunlar olursa zaten zayıflamaya engel bir durumda yok. Hem sütün artmasınıda sağlar hemde çocuğa daha fazla vitamin mineral geçer sütten. Zaten gruplarda bir deneme süreside var. Baktımki emzirmeyle alakalı bir problem yaşıyorum bu durumda herkesin anlayışla karşılayacağına inanıyorum. Bu arada 4 gündür tempolu yürüyüşe başladım ve 2. Günden sütümde artış oldu. Bunlarda beni etkiledi açıkçası :)Hoşgeldin aramıza Ebru ben cemre aynı ysştayız bende emziriyorum yardımcı oluruz tabiki ama bir 3ay daha bebeğin için sabretmeni öneririm bebeğinin ek gıdaya geçmesini beklemelisin daha çok küçük
Cok korkunc degil, zaten herkes neler yapman gerektigini yazmis, vicdanini ferah tut, bugun gecri onune bak artikMefkurem
Tasvip edilmeyecek menümle karşınızdayım.
Bugün diğer günlerden farklı olarak erken kahvaltı yapmak epey dengemi bozdu. Bi de ders çalıştım diye stresli acıkmalar yaşadım..
Kahvaltı 09.20
1 dilim tbe ve beyaz peynirle tost(arasına bıçakla azıcık pesto sosu sürdüm)
3-4zeytin,minicik peynir,2 kiraz domates, 3 dilim sucuk, 1.5yk yoğurt, yarım çay bardağı süt, 2 küçük dilim armut. Son 2 mercimek köftesini de yiyerek mercimek ağacına dönüştüm.
Normalde ara öğün yapmadan akşama erişiyordum ama bugün 13.20 de aşırı acıktım. Sonra biraz kuruyemiş yiyeyim geçer derken kendimi iki lokma ekler pasta, 10-12 adet küçük kraker (badem kraker gibi) bi De şu kuruyemişçilerde olan narlı cevizli sarmalı bişey oluyo ya 2-3 lokma da ondan yemiş olarak buldum..
14.00 gibi baktım doymuyorum ve tüm tatlıları gömmek üzereyim, acil iki yumurta kırıp yedim 1 dilim tbe ile. Sonra da kendimden korkup dışarı fırladım..
19.30 akşam yemeğinde de 2 fırında tavuk kanat,1 bardak ayran, salata, 1yk varla Yok arası pilav tükettim.
2lt su
Spor henüz yapmadım ama yapmayı düşünüyorum, o zaman etiketlerim
Sosis olmasa daha iyiymis ama afiyet olsun artik onumize bakicazBugünki menum
Sabah 10.30
Zeytinyağında 2 yumurta 2 çeri domates 1b kahve
Öğlen 13.30
2 sosis 1 avuç yaban mersini
Akşam 17.30
2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
2lt su
Yatmadan önce soda ayran kürü
Ay canim bu kadar kendini zorlama, zaten normal dikkat etsen gider, etmedigin icin cok gitmedi suana kadar. Sen kendini sikma saglikli beslen zaten emzirdigin icin her turlu hizli gidecekAyyyyyy kızlar bütün kendimi çok kötü hissettim
Karnım popom almış başını gitmiş durumda halbuki Doğum sonrası göbeğim nerdeyse dümdüz kalmıştı
Acaba Karatay yapsam sütümü etkiler mi
Ayy uzulme Ekimim daha iyi yavrumuz suan yarasi tamamen kapanmis artik, 3 gun sonra artik tamamen gecmis olacakmis :)vah vahhh acıdıkça iç güdüsel yalamış garibim ayy çok üzüldüm içim bir tuhaf oldu , şimdi korsesi var da yalayamıyor nasıl olsa çabuk iyileşir inşallah, sorumluluğun da emanet can insan üzülüyor haliyle
Canim ben zaten jillian yapiyorum sadece regl oldugum icin ara vermistim, birde tatile gittigimde ara vermistim yarin sabah 2. Seviye 8. Gunu yapicam mesela yani 30 gunluk programin 18. Gunu :)Maşallahın var çok iradeli gidiyorsun ama senin menünü görünce ben açlık hissettim. Kahvaltıyı biraz daha desteklemek ister misin?
Süper, Allah kabul etsin
Evet bugün biraz özgür takılmışsın ama yarın toparlarsın istersen.. gün içinde yenilen bisküviler ve akşam yenen börek gözlerimi aldı birazcık
Sağlıklı ve doyurucu görünüyor
Süper ötesi
Güzel menü çalıkuşu
Gayet hafif, güzel bir çalışma olmuş
Allah bana da böyle kaçamaksız günler nasip etsin
Canım çok seviyo musun bilmiyorum ama genel olarak sosis salam olayına hiç girmemeni öneririm..
Diyetten bağımsız olarak dedim, menün güzelmiş
Jillian mıAllah kolaylık versin, çok şeyi değiştirebilecek bir atılım.
Menün de orijinal ve güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?