- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.281
Bir bilsem nedenini canim bir anlayabilsemCanim niye böyle oldu ki menülerin gayet güzeldi
İnşallah canım dönücem
Gayet iyi canım
Süper canim
Benim de içim rahat kaptanim. İnşallah fazlasiyla gidecek
Zaten perşembe yapmam. Teşekkürler rakibem
Güzel canim . Saatlerini de yazarsan iyi olur
Bulucam abla sanirim reglden biraz fazla duygu dalgalanması yaşıyorum bu arakuzummm sirkelen kendine gel dermanın neredeyse bul çek çıkar yerinden dünyanın sonunu mu sanki ...
baş şöyle düşün 2 gün de +1.8 alabilme kapasitesi varsa aynı şekil de 2 gün de gidebilir de alan vermeyi , veren almayı bilir bedeninin sesini dinle nefsininkini boş ver acıkmadan yeme acıktığın da suyunu iç 4-5 dk bekle gerçekten aç mısın bedenin yakıt mı istiyor konuş sor gülüm
1.5 euro abla, tek ogun yiyebildigim paket icin pahali geldi ama artik aldim bikac paket arada canim makarna cektikce bununla koreltirim istegi artik :)niye evden goturmuyosun cnm
ben listede degilim cnm :))
bende de oyle cnm işim olsa bile ara ara bakiyorum o an yazamasamda
Zaten gecmis okumazsam çatlarım heralde :)) kim ne yapmis bilmem lazim
Insan gelmedikce buraya olan sorumlulugunuda unutuyor yada o kadar bağ kuramiyor
bjraz relaks olsak aslında hersey daha kolay olacak
insallah cnm
gecmis yapmazsan kim ne yapmis bilemezsinki
cuma cumartesi menulerinin karsiligi heralde :)
sonraki sporunuda gordum gayet guzel cnm sadece sabah az olmus
sonradan gelen halley olmasa menu guzelmis cnm
bundan sonra hergun menu yazalim cnm
Cayi azalt suyu artir :))
Allah sanada herkesede nasip etsin insallah cnm
Hele kizlar bi baska tatli oluyor
Bide yarim yarim konusmasi yokmu
Babaannecim ben seni cok seviyoyum diyor :))
kuzum lutfen ana ogunlerin daha doyurucu olsun
Ama karbon doyurmaz aksine aciktirir
Mesela niye 2 kş et sote, 1 tabak degil
Salatayi vaktin olunca hazirla dolaba koy yiyeceginde tuzlarsin
guzel eksiler gelsin insallah cnm
guzel ama aksam cok erken cnm zorlanmiyomusun
cuma gunu bildirimi sabahtan yap cnm 14.00 kadar
Biraz daha dikkatli ol cumaya guzel eksiyle gel
cok guzelllll gulbecim
Senden bisey istesem
Carsamba aksami 18.00 persembe 17.00 de kapatabilirmisin
sagolasin cnm
aksam guzel cnm kisirin yaninxa salata falan yokmuyduu
Corflekse bidaha yemezsin heralde
yumurtalar 1 tanemiydi cnm
Oyleyse az geldi bana
tatlim kahvaltiyi erken yaptigin zaman doyurucu bi oglen yesen boyle aclik krizine girmezdin
Insan acikinca direk cani karbon istiyor ve tabiki doymak bilmiyor
En azindan farkina varip disari cikman iyi olmus
Daha yeni basladigin icin bu seferlik bisey demiyorum
bu nasil oluyor
sosis haric guzel cnm
kuzum once tatli hamurislerini bi birak saglikli beslenince zaten gidecek
menu guzel cnm
Fiyati ne kadardi noodlen
Afiyet sun ablaa harika duruyo her seyMenumu yazip yatayim
Aksamdan beri bas agrim gecmedi hatta fazlalasti cok aciktim ondan heralde
Pazartesi
11.00
1.5 yumurtayla omlet
Peynir
1 dil ceddar
6 zeytin
Roka
1 tb sandwich ekm
15.30
3 hurma
3 brezilya cevizi
18.00
1 tabak noodlle sebze :)
Kucuk kase yogurt
Su olcemedim 2 lt olmustur
Hosgeldin canim, ben de Berrin. Buranin ana amaci o zaten birbrinizin menusune bakip aaa cissas yeme onu onun yerine bak burda ne guzel su var bunu ye demek :)Herkese merhabalar
Adı:Ebru
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:3 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:doğum iznindeyim
Boy:173
Kilo:91.6
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:normalde hep 70li kilolarda olan biriydim. Oyuzden yememe icmeme çok dikkat etmiyordum ama evlendikten sonra 1 sene içinde 86ya ulaştım. Sonra diyetisyen eşliğinde 4 ayda 68e kadar düştüm. Diyeti bıraktım tekrar 74 oldum ve hamile kaldım. Hamileliğin verdiği cesaretle 98le doğuma gittim. Kiloluyken giydiğim pantolonlrın bile olmaması sonucu (hala hamile pantolonu giyiyorum) diyet yapmaya karar verdim.
içinizde emziren anneler varsa listemi paylastıkça yararli-zararlı şeyleri söylerlerse veya öneride bulunurlarsa sevinirim.
Bi bakayim canim yediklerimesuper canim tebrikler
bugün doktor ayın 13 ne randevu verdi niye bugün bakmadıysa ac karna ve idrara sıkışmış olarak gel dedi bakalim ne olacak benim annemde ameliyat olmuştu çok çekmişti eskiden şimdi okadar zor değil diyolar ama
he he oldu yormam kendimi
super zuhalcim bak kaç yoksa bikac haftaya yanından geçince nanikkk yaparim
okadar spor olunca kasların sızmıştır bence perşembe spor yapma derim..
iç sesimAllahim ben rakibime tüyo veriyorum )
supper tebrikler
guzel canim tebrikler
mervecim niye böyle oluyo kuzum sen bence yediklerini bi gözden geçir sana iyi gelmeyen bişey var
gider sen strese girme rahat ol menülere ve harekete dikkat et bi süre tartılma cumaya kadar hiç bakma mesela
çok iyi canim az az vericez kurtulacaz insallah
maşallah Cok
Iyi canim
Valla Artiyi görünce duvara toslamis gibi oldum bu hafta hedefim neydi ben neyle uğraşıyorumdun firtinadan burda hep catilar ucmus cok kotuydu
Simdi sakinledi biraz
Hafta ici daha az yedigin icin normal cnm
Eminim eksi gelecektir benim icim rahat senin adina
Dune gore artiya gecmen iyi olmamis cnm ama yinede coook guzel tabi
Lutfen dikkat et senden derece bekliyorum bu hafta :))
daha baya var ama insallah cnm
iyi eglenceler bebegim
aminnn insallah cnm
2 gun icin coook guzel cnm
Bu eksi 1 i gececek demektir
guzelim o artilari unuttuk
Haftaya sabitle baslamakda buyuk avantaj
fazla degilmis cnm ins. Guzel bi eksi gelir cumaya
harikasiiiin bebegim
Artik benim canimda bisey istemiyor
kuzum dedigim gibi onceki gun karnibahar vardi dunde disarda yemisin
Sadece odem bu moral bozacak bisey yok
Suyunu artir bide odem cayini yap
menunde bu kadar arti getirecek bisey hatirlamiyorum cnm
Aynen devam et bide spor yap
Heralde spor sende baya etkili oluyor
niye kotu tatlim ne oldu
cooook sevindim tatlim
Basladikya arkasi gelecek insallah
Sadece onumuze bakalim
vavvvvv supermiss cnm
Aman dikkat et kaybetme guzel eksiyi
Boyle olursa 1.8 falan olabilir cuma
Haklisin bahareksi ile başlamak çok güzel
cumaya iyi bir eksi gelir bence
fazla bir artı değil cumaya eksi olur
mervecim sebebi herşey olabilir benim sekerparelee sana gelmiş derman yok filan duymayalim böyle şeyler
aa sen niye artı çıktın ben eksi bekliyordum bak ben yeniden umutlandim şimdi
hayırdır Tuğçe neler oluyor şubede seni nasıl etkiliyor bu durum bak kafama takıldı
regl yaklaşınca normal canım benim yumurtlama zamanı da oluyor
ooo Edibe
Çok güzel eksi süper
Aslında bu hafta kendimden cok umutluydum dedigib gibi dilim desede belki kalbim inanmıyor yapabileceğime tabi henuz hafta bitmiş değil ve yine ben elimden geleni yapmaya devam edeceğimBen d ebilmiyordum, bilgiler icin cok tesekkurlerr
Ay abla ben bunj gormustum ama hic denememistim, bugun asya marketine gidip ben de aldim, bakalim nasil olacak. Kalorisiz demiyo ama 100 grami 20 kalori diyor benim pakette ama o da bisey degil yani
Seninki noodle li sebze olmus abla ama cok guzel olmus, afiyet olsun
Allah kabul etsin canimm
hos geldin canimm, kilon bence cok iyi, cok rahat verirsin sen simdi emziriyorsun diye hatirliyorum, suyuna dikkat et, bence tez zamanda mezun ederiz seni.
Canim miktarlarin yarisini yazmamissin, bi tabak mercimek neyi? Leblebi ne kadar? Kofte ne kadar? Eger karatay yapmiyorsan miktarlar onemli ki zaten menun karatay gibi degil o yuzden yapmadigini dusunerek yazdim bunlari
Oyle dersen veremezsinben cok rahat kilo veririm de :)
Aksam saat kacta yedin son yemegi?
Hayet guzel olmus canim
Kiz rakibemm, sen yediklerinden ziyade bence psikolojik olarak duydugun pismanliktan da kilo aliyorsun bence yoksa su tarti hic mantikli degil 3 sekerpare bu kadar etki edemez sadece, psikolojikde odem yapiyosun bana kalirsa
Ilk haftalar cok guzel eksi gelir, ben de basladigim hafta inanamamistim :) cok guzel hep boyle eksi gelsin
Super abla, 70 li gunler de gelecek cok uzak degiller ben biliyorum :)
Canim yarim saat erken kalkmissan bile 100 gr fark eder onu arti sayma bile
Yaa sen o kadar hizli alip veriyorsun ki beni cok sasirtiyorsun, gercekten seni gormeyi cok istiyorum bu yuzden, vucut dagilimin nasil, kac gosteriyosun merak ediyorum. :)
Oohhj misss cumaya harika bir eksi gelecek demekkii
Super sonuc
Merve bu hafta bende kendimi psikolojik olarak veremiyorum dusuncesinde buldum. Bence sende de bu var. Bilincaltimizi ikna etmemiz gerek, elimizden geleni yapiyoruz ve bu kilolar pit pit gidecek diye. Ben kendimi ya veremesem kaygisinda cok buluyorum. Yediklerimiz ortada aslinda tabiki vericez ama bilinc altina yanlis sinyal gittigi icin bence vucut su tutuyo ve tarti bizi uzuyor.
afiyet olsun canım güzel menüMenumu yazip yatayim
Aksamdan beri bas agrim gecmedi hatta fazlalasti cok aciktim ondan heralde
Pazartesi
11.00
1.5 yumurtayla omlet
Peynir
1 dil ceddar
6 zeytin
Roka
1 tb sandwich ekm
15.30
3 hurma
3 brezilya cevizi
18.00
1 tabak noodlle sebze :)
Kucuk kase yogurt
Su olcemedim 2 lt olmustur
Hg cnm saglikla büyüt bebeğini öncelikle acikcasi ac kalmadan saglikli yiyrerk tabi ki verebilirsin bence dd kisa surede istedgn kilona ulasirsn insAllah cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim varHerkese merhabalar
Bize kısaca kendini anlatırmısın:normalde hep 70li kilolarda olan biriydim. Oyuzden yememe icmeme çok dikkat etmiyordum ama evlendikten sonra 1 sene içinde 86ya ulaştım. Sonra diyetisyen eşliğinde 4 ayda 68e kadar düştüm. Diyeti bıraktım tekrar 74 oldum ve hamile kaldım. Hamileliğin verdiği cesaretle 98le doğuma gittim. Kiloluyken giydiğim pantolonlrın bile olmaması sonucu (hala hamile pantolonu giyiyorum) diyet yapmaya karar verdim.
içinizde emziren anneler varsa listemi paylastıkça yararli-zararlı şeyleri söylerlerse veya öneride bulunurlarsa sevinirim.
Hoş geldin canim. Ben de Melis. 30 yasindayim. Emzirdiğin için sadece düzenli ve sağlıklı beslenerek bile çok güzel kilo vereceksin.Herkese merhabalar
ben onun babanne seni çok seviyorum diyen dilini yaradana kurban olurumm o dilini yerim yerimmmmm rabbim esirgesin, büyüdüklerinde de aynı sevgi devam etsin inşallah :)niye evden goturmuyosun cnm
ben listede degilim cnm :))
bende de oyle cnm işim olsa bile ara ara bakiyorum o an yazamasamda
Zaten gecmis okumazsam çatlarım heralde :)) kim ne yapmis bilmem lazim
Insan gelmedikce buraya olan sorumlulugunuda unutuyor yada o kadar bağ kuramiyor
bjraz relaks olsak aslında hersey daha kolay olacak
insallah cnm
gecmis yapmazsan kim ne yapmis bilemezsinki
cuma cumartesi menulerinin karsiligi heralde :)
sonraki sporunuda gordum gayet guzel cnm sadece sabah az olmus
sonradan gelen halley olmasa menu guzelmis cnm
bundan sonra hergun menu yazalim cnm
Cayi azalt suyu artir :))
Allah sanada herkesede nasip etsin insallah cnm
Hele kizlar bi baska tatli oluyor
Bide yarim yarim konusmasi yokmu
Babaannecim ben seni cok seviyoyum diyor :))
kuzum lutfen ana ogunlerin daha doyurucu olsun
Ama karbon doyurmaz aksine aciktirir
Mesela niye 2 kş et sote, 1 tabak degil
Salatayi vaktin olunca hazirla dolaba koy yiyeceginde tuzlarsin
guzel eksiler gelsin insallah cnm
guzel ama aksam cok erken cnm zorlanmiyomusun
cuma gunu bildirimi sabahtan yap cnm 14.00 kadar
Biraz daha dikkatli ol cumaya guzel eksiyle gel
cok guzelllll gulbecim
Senden bisey istesem
Carsamba aksami 18.00 persembe 17.00 de kapatabilirmisin
sagolasin cnm
aksam guzel cnm kisirin yaninxa salata falan yokmuyduu
Corflekse bidaha yemezsin heralde
yumurtalar 1 tanemiydi cnm
Oyleyse az geldi bana
tatlim kahvaltiyi erken yaptigin zaman doyurucu bi oglen yesen boyle aclik krizine girmezdin
Insan acikinca direk cani karbon istiyor ve tabiki doymak bilmiyor
En azindan farkina varip disari cikman iyi olmus
Daha yeni basladigin icin bu seferlik bisey demiyorum
bu nasil oluyor
sosis haric guzel cnm
kuzum once tatli hamurislerini bi birak saglikli beslenince zaten gidecek
menu guzel cnm
Fiyati ne kadardi noodlen
dokunmadım :)) önceden kalanların birazını da çöpe döktüm :)Aksam kimse gelmedi cnm biraz kafa dinlemek istedim :))
Seninde bugun masallahin varmis
Ev tatli denizine dönmüş ama sen dokunmamisin
benim iradeyle nefsimle savaşmakla işim olmaz gülüm mantıkla bilinç ve altını ikna etmemle oluyor nefsimle savaşacak kadar güçlü değilim ona ayıracak enerjim de yok ki:)Valla süpersin ablacım. İradene maşallah diyorum.
Kimyonu ben de sevmezdim. Oğlumun gaz sancıları için tüketmeye basladim. Sonra çocuklarda zeka seviyesine çok iyi geldiğini okudum ve yemeklerimde abartmadan kullanmaya başladım.
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Kuzum ben de şimdi çok aç hissediyorum. Sabah olsa da kahvaltı yapsam
Kahvaltilarim genelde dolu dolu olur . Bugün uyuya kalmışım . Aceleyle çıkmam gerekti. Aç çıkmak istemedim. Ondan az oldu
Hemen evden çıkmam gerekiyordu aç çıkacağıma biraz yiyeyim dedim ondan kaptanım
Diyet yaptığımı hala bilmiyor beycağızım. Söylemeye de hiç niyetim yok. Bakayım ne zaman farkedecek. Bu sebeple sporu da o yokken yada bugünkü gibi maça falan dalmışken yapıyorum
geçen ay pilavın kokusu çok güzel geldi bende 1 kaşık yiyeyim dedim hiç de hoşuma gitmedi bedenim neredeyse unutmuş pilavıı:)Yahu ben pilav çok özlemişim onu farkettim. Şuan cuma gününü pilav günü ilan edeyim diye hayaller kuruyorum. Olma mı ki
hoş geldin gülümHerkese merhabalar
günaydın canımGünaydın hatuncuklar
Günaydın ablam
bu sabah çok erken kalkmışsın gülüm bebiş mi uyutmadıgünaydın canım
Günaydın ablam
Hosgeldin canim aramiza en kısa zamanda hedeflerimize ulasicaz inşallahHerkese merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?