Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir bilsem nedenini canim bir anlayabilsem

Bulucam abla sanirim reglden biraz fazla duygu dalgalanması yaşıyorum bu ara

1.5 euro abla, tek ogun yiyebildigim paket icin pahali geldi ama artik aldim bikac paket arada canim makarna cektikce bununla koreltirim istegi artik :)
Afiyet sun ablaa harika duruyo her sey
Hosgeldin canim, ben de Berrin. Buranin ana amaci o zaten birbrinizin menusune bakip aaa cissas yeme onu onun yerine bak burda ne guzel su var bunu ye demek :)

Bi bakayim canim yediklerime

Valla Artiyi görünce duvara toslamis gibi oldum bu hafta hedefim neydi ben neyle uğraşıyorum

Haklisin bahar

Aslında bu hafta kendimden cok umutluydum dedigib gibi dilim desede belki kalbim inanmıyor yapabileceğime tabi henuz hafta bitmiş değil ve yine ben elimden geleni yapmaya devam edeceğim

afiyet olsun canım güzel menü
Hg cnm saglikla büyüt bebeğini öncelikle acikcasi ac kalmadan saglikli yiyrerk tabi ki verebilirsin bence dd kisa surede istedgn kilona ulasirsn insAllah cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var

Hoş geldin canim. Ben de Melis. 30 yasindayim. Emzirdiğin için sadece düzenli ve sağlıklı beslenerek bile çok güzel kilo vereceksin.

ben onun babanne seni çok seviyorum diyen dilini yaradana kurban olurumm o dilini yerim yerimmmmm rabbim esirgesin, büyüdüklerinde de aynı sevgi devam etsin inşallah :)

benim iradeyle nefsimle savaşmakla işim olmaz gülüm mantıkla bilinç ve altını ikna etmemle oluyor nefsimle savaşacak kadar güçlü değilim ona ayıracak enerjim de yok ki:)
kimyon candır cannn
mefkuremin adı beyza değil gülüm zühal ve senin koca da dikkatsiz aynı benim ki gibi , ben yavaş yavaş yerim bir tabak salatayı bitirmemişken o pilav bir tabak yemek ekmek salata yer kalkar benim elimi ekmeğe bile sürmediğimi ne yiyip yemediğimi bile fark etmez çoğu zaman :)

Yahu ben pilav çok özlemişim onu farkettim. Şuan cuma gününü pilav günü ilan edeyim diye hayaller kuruyorum. Olma mı ki
geçen ay pilavın kokusu çok güzel geldi bende 1 kaşık yiyeyim dedim hiç de hoşuma gitmedi bedenim neredeyse unutmuş pilavıı:)

hoş geldin gülüm
rabbim sağlıkla bebişini büyütmeyi nasip etsin , kendini çok zorlamadan çok güzel zayıflayıp istediğin kilo da güzel bir anne olacaksın inşallah

Hosgeldin canim aramiza en kısa zamanda hedeflerimize ulasicaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…