Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İNŞallah canımm :)

Günaydın diyorum
Altınları suaraya bırakıp kahvaltı sonrası döneceğim eşim kahvaltı hazırlamış bayadir yapmadığı birseydi sürpriz oldu
sana da gün aydın zaten aymış sana gün
nee hava atıyorsun kızzz , ne var beni de eşim uyandırdı kalk da bize kahvaltı hazırla dedi hıhhh

Hoşgeldin canım
Benim de 47 günlük bir kızım var ve emziriyorum hiç dikkat etmediğim için Doğum sonrası giden kilolarım geri geldi dün itibariyle dikkat etmeye çalışacağım
Ben tatlı çok tükettim emzirdikçe şekerim düştü ve çikolataya dadandım
Tatlı yerine hurma aldım onları yiyeceğim
Hem aklında olsun lifli olduğu için çok süt yapıyormuş
Doktorum yumurta beyaz peynir et yoğurt bol bol yememi söyledi süt olması için
Bunları diyetine eklersen hem sütün olur hem kilo verirsin
Ben deneyimledikçe yazarım sana yine :)

Hoşbuldum canımm, şimdi hazırlıyorum ufaklık uyanmadan yapayım kahvaltımı :)
aceleye getirme kendine krallar gibi bir tabak hazırla bol proteinli olsun , yumurtan peynirin zeytinin varsa yeşilliğin de olsun çay içmeyeceksen sütünü de ısıt iç afiyet bol enerji kas olsun kuzumaaa

aceleye getirme kendine krallar gibi bir tabak hazırla bol proteinli olsun , yumurtan peynirin zeytinin varsa yeşilliğin de olsun çay içmeyeceksen sütünü de ısıt iç afiyet bol enerji kas olsun kuzumaaa
Yeşilliğim yok ama havuç doğradım yumurta haşladım bol peynir koydum iki inçe dilim de tam buğday ekmeği :)

SABAHLARI KALKABİLSEM ZATEN evden kahvaltı yapıp çıkarım:)

emzirenn kızlarrrr
bu ara damarım yine tutuyor benim ona göre düzgünce yiyin sağlıklı şeylerle karnınızı doyurun suyunuzu ihmal etmeyin benim yeğenlerimin sütünü azaltmayııınnn o kadarrrr kaliteli bol sütünüz olsun ki kuzularım da sizi iyice sömürsün bol bol içsinler istihkaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…