- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.321
mecbur canim kursa çıkıyorum orada yapılan pastaları görsenEksi getirsin canım afiyet olsun
Amin canım sağ ol
Yanlışlarinin farkındasin canim zaten. Yesillik ekle menüne. Negrodan da uzak dur
Teşekkürler canim
Afiyet olsun canım eksi getirsin
Teşekkür ederim canım
Canım çok erken kapatiyorsun günü yemeye başlarsan hemen kilo alırsın.
Hiç mecalim yoktu. Benimki maç izleyince kalkıp az spor yapayım dedim gizlice diyet ve spor yaptığımı hala bilmiyor da
Teşekkürler canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Fena değil canim. Diyetisyenim tavsiye etmisti kısırla mutlaka ayran tüket demisti. Aklında bulunsun
Teşekkürler canım
Çok çok kötü değil bence. Fakat 13 te acıkınca direk doyurucu bişey yeseydin belki o kadar saldırmayacaktın. Şekerli biseyler yedikçe daha fazlasını istiyor .....
teşekkürler canim evet diyetisyenin listesinde 3 ana 3 ara var istediğim kiloya gelince ona uyuan ama geri almamak icinMenün güzel olmuş canım afiyet olsun
Allah kabul etsin canım güzel olmuş menü suyu tamamlamışsındır heralde
Çok çok az olmuş aç kalmadıysan iyi ama akşama salata filan ekleyebilirdin afiyet olsun bol eksi getirsin
Bugün kötü geçmiş biraz öğlen hem ekmek hem pilav çok mesela 3kaşık pilav bir dilim ekmek yerine biliyorsundur belki pilav makarna yediğinde ekmek tercih etmemeye çalış afiyet olsun canım sen zaten hataları biliyorsun
Sporunda güzel menü de güzel neden greyfurt sorabilir miyim çok severim bende afiyet olsun canım
Diyetisyen çok yazıyor zaten hep o kadar yesek kilo veremeyiz
Menün çok güzel afiyet olsun bol eksi getirsin
Çok güzel sporda var etiket yap sporunu az diye yapmamazlık etme listede adını görmek güzel oluyor
Afiyet olsun canım
Devam devam hareket harekettir böyle böyle çoğalacak
afiyet olsun canim kotu deil ama sosis yerine başka bişey yeseydin daha iyiydi arada benimde canim çekiyo 1 tanecik yiyorumBugünki menum
Sabah 10.30
Zeytinyağında 2 yumurta 2 çeri domates 1b kahve
Öğlen 13.30
2 sosis 1 avuç yaban mersini
Akşam 17.30
2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
2lt su
Yatmadan önce soda ayran kürü
guzel olmus jillian gercekten sıkılaştırıyorKizlar gecmisteyim ama hemen menumu yazayim once
Saat 10.30
Sebzeli 1 yumurtali omlet (pirasa ve mantarli)
1 kk peynir
1dtbe
Salatalik
Domates
Saat 15:00
190gr shirataki noodle (40 kalori)
Biberli ve 1tk salca ile yaptim salcanin 1 yk 15 kaloriymis ona da baktimama ben 1 tk kullandim
Saat 19:15
200 gr shirataki noodle (18 kalori)
(Zuhal abla kendi noddle i az kalorili dedigi icin gittim baska asya marketinden dusun kalorilisini buldum :)
Biberli ve 1 tk salca koydum yine
1 ek ayasi kadar da besamel soslu tavuk sote
Su 2.5 lt
Spor 30 dk bisiklet toplam 60 puan@Pnrrr-20
Yarin jilliana baslicam insallah tekrardan
2. Seviyeyi 1.5 ayda bitirmis olucamtatil girdi regl oldum derken uzadi ama 3. Seviyeyi iki haftada yapicam insallah ve bol eksi ve incelme getirsin :)
harikasin hep boyle 10 pianla kapatman dilegiylebu gün ki yediğim içtiğimden biraz daha hareketli olduğumdan dolayı kendime puanım 10 üzerinden 10 aferinnn bana
her günüm kendime 10 tam puanla geçer inşallah diyip kendime dua edip yatmaya gidiyorum herkese iyi geceler mutlu güzel rüyalar
yok zorlanmiyorum yoksa saldırırdım daha sola önüne geleni yerdim ne hikmetse o açlık krizlerim geride kaldiniye evden goturmuyosun cnm
ben listede degilim cnm :))
bende de oyle cnm işim olsa bile ara ara bakiyorum o an yazamasamda
Zaten gecmis okumazsam çatlarım heralde :)) kim ne yapmis bilmem lazim
Insan gelmedikce buraya olan sorumlulugunuda unutuyor yada o kadar bağ kuramiyor
bjraz relaks olsak aslında hersey daha kolay olacak
insallah cnm
gecmis yapmazsan kim ne yapmis bilemezsinki
cuma cumartesi menulerinin karsiligi heralde :)
sonraki sporunuda gordum gayet guzel cnm sadece sabah az olmus
sonradan gelen halley olmasa menu guzelmis cnm
bundan sonra hergun menu yazalim cnm
Cayi azalt suyu artir :))
Allah sanada herkesede nasip etsin insallah cnm
Hele kizlar bi baska tatli oluyor
Bide yarim yarim konusmasi yokmu
Babaannecim ben seni cok seviyoyum diyor :))
kuzum lutfen ana ogunlerin daha doyurucu olsun
Ama karbon doyurmaz aksine aciktirir
Mesela niye 2 kş et sote, 1 tabak degil
Salatayi vaktin olunca hazirla dolaba koy yiyeceginde tuzlarsin
guzel eksiler gelsin insallah cnm
guzel ama aksam cok erken cnm zorlanmiyomusun
cuma gunu bildirimi sabahtan yap cnm 14.00 kadar
Biraz daha dikkatli ol cumaya guzel eksiyle gel
cok guzelllll gulbecim
Senden bisey istesem
Carsamba aksami 18.00 persembe 17.00 de kapatabilirmisin
sagolasin cnm
aksam guzel cnm kisirin yaninxa salata falan yokmuyduu
Corflekse bidaha yemezsin heralde
yumurtalar 1 tanemiydi cnm
Oyleyse az geldi bana
tatlim kahvaltiyi erken yaptigin zaman doyurucu bi oglen yesen boyle aclik krizine girmezdin
Insan acikinca direk cani karbon istiyor ve tabiki doymak bilmiyor
En azindan farkina varip disari cikman iyi olmus
Daha yeni basladigin icin bu seferlik bisey demiyorum
bu nasil oluyor
sosis haric guzel cnm
kuzum once tatli hamurislerini bi birak saglikli beslenince zaten gidecek
menu guzel cnm
Fiyati ne kadardi noodlen
olur olur hatta yanına şöyle bol tuzlu turşu bide kuru oldumu tamamdir :) seni en az 1 hafta geriye atarYahu ben pilav çok özlemişim onu farkettim. Şuan cuma gününü pilav günü ilan edeyim diye hayaller kuruyorum. Olma mı ki
geçmiş olsun canim şimdi nasilsinMenumu yazip yatayim
Aksamdan beri bas agrim gecmedi hatta fazlalasti cok aciktim ondan heralde
Pazartesi
11.00
1.5 yumurtayla omlet
Peynir
1 dil ceddar
6 zeytin
Roka
1 tb sandwich ekm
15.30
3 hurma
3 brezilya cevizi
18.00
1 tabak noodlle sebze :)
Kucuk kase yogurt
Su olcemedim 2 lt olmustur
his gelsin canim öğretmenlerimiz çoğalıyor:) ben sevgi burada hep beraber kaynaşıp birmizrimize destekle çok güzel kilolar veriyoruz sende yeterki istekli ol kilolari nasil versigini farkinda bile olmiycanHerkese merhabalar
Adı:Ebru
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:3 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:doğum iznindeyim
Boy:173
Kilo:91.6
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:normalde hep 70li kilolarda olan biriydim. Oyuzden yememe icmeme çok dikkat etmiyordum ama evlendikten sonra 1 sene içinde 86ya ulaştım. Sonra diyetisyen eşliğinde 4 ayda 68e kadar düştüm. Diyeti bıraktım tekrar 74 oldum ve hamile kaldım. Hamileliğin verdiği cesaretle 98le doğuma gittim. Kiloluyken giydiğim pantolonlrın bile olmaması sonucu (hala hamile pantolonu giyiyorum) diyet yapmaya karar verdim.
içinizde emziren anneler varsa listemi paylastıkça yararli-zararlı şeyleri söylerlerse veya öneride bulunurlarsa sevinirim.