Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mecbur canim kursa çıkıyorum orada yapılan pastaları görsen ama yinede bozmuyorum eve geçince geç oluyo haftada 3 gün böyle napim başka çarem yok acikmiyorumda Allahtan:)
teşekkürler canim evet diyetisyenin listesinde 3 ana 3 ara var istediğim kiloya gelince ona uyuan ama geri almamak icin
Bugünki menum
Sabah 10.30
Zeytinyağında 2 yumurta 2 çeri domates 1b kahve
Öğlen 13.30
2 sosis 1 avuç yaban mersini

Akşam 17.30
2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
2lt su
Yatmadan önce soda ayran kürü
afiyet olsun canim kotu deil ama sosis yerine başka bişey yeseydin daha iyiydi arada benimde canim çekiyo 1 tanecik yiyorum
guzel olmus jillian gercekten sıkılaştırıyor
harikasin hep boyle 10 pianla kapatman dilegiyle
yok zorlanmiyorum yoksa saldırırdım daha sola önüne geleni yerdim ne hikmetse o açlık krizlerim geride kaldi
Yahu ben pilav çok özlemişim onu farkettim. Şuan cuma gününü pilav günü ilan edeyim diye hayaller kuruyorum. Olma mı ki
olur olur hatta yanına şöyle bol tuzlu turşu bide kuru oldumu tamamdir :) seni en az 1 hafta geriye atar
geçmiş olsun canim şimdi nasilsin
his gelsin canim öğretmenlerimiz çoğalıyor:) ben sevgi burada hep beraber kaynaşıp birmizrimize destekle çok güzel kilolar veriyoruz sende yeterki istekli ol kilolari nasil versigini farkinda bile olmiycan

Yeşilliğim yok ama havuç doğradım yumurta haşladım bol peynir koydum iki inçe dilim de tam buğday ekmeği :)
bir kaç da zeytinyağı gezdirdiğin zeytin ye gülüm tam dengeli kahvaltı olsun yağı da oradan alırsın az da olsa

aminnn herkes, her gün içi rahat midesi hafif kendine 10 puan verip günü kapatır inşallahh

Evet abla çok dikkatli değil. Dediğim gibi oğlumla da çok ilgilendiğimden eşimden yarım saat sonra kalkıyoruz masadan.
geçen ay pilavın kokusu çok güzel geldi bende 1 kaşık yiyeyim dedim hiç de hoşuma gitmedi bedenim neredeyse unutmuş pilavıı:)
Darısı başıma. İnşallah benim de hoşuma gitmesin artık

Ufaklik dalarsa uykuya fırsatım Olur abla tabi büyük uyanmazsa kucakta uyuyor yatağında uyaniyor
Seninki de mi öyle :)
Benimki de aynından kucağımda nasıl mışıl mışıl uyuyor yatağına yatırdığım an o gözler öyle bi açılıyor ki sanki gram uykusu yok

Seninki de mi öyle :)
Benimki de aynından kucağımda nasıl mışıl mışıl uyuyor yatağına yatırdığım an o gözler öyle bi açılıyor ki sanki gram uykusu yok
Dogdugundan beri kucagimda uyumayi cok seviyor canım kucagimda daha uzun uyuyor yatağına koy hemen uyku açılıyor simdi birde alttab iki dis çıkıyor onunda verdiği huysuzluk var sanırım

Kuru mu❤ Dün annem ne kadar dil döktüyse de yemedim. Çünkü yemek saatim değildi Hala sabit olabilirim fakat cumaya eksim senden fazla olacak

Hayirli sabahlar mutlu gunler kizlar bugun sinavim var dua edin bana en az 98 alayim kendime 1 soru yanlis yapma hakki verdim
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı kılıp kazanmanı nasip etsin, sınavda hep cevabını bildiğin sorular çıksın inşallah

yatağa da getirseydi tam süpriz asla yatakta kahvaltı istemezdim saçmalık tam :)
bence de yatakta yenir mi her yere dökülür rahat oturamazsın eşim öyle bir şey yapsa döverim beeeee( kedi uzanamadığı ciğere mırdar dermiş )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…