- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.341
Amiinnnn balımm bol sütümüz olsun kuzularımız bol bol içsinemzirenn kızlarrrr
bu ara damarım yine tutuyor benim ona göre düzgünce yiyin sağlıklı şeylerle karnınızı doyurun suyunuzu ihmal etmeyin benim yeğenlerimin sütünü azaltmayııınnn o kadarrrrkaliteli bol sütünüz olsun ki kuzularım da sizi iyice sömürsün bol bol içsinler istihkaklarını
Bu jillian’ı internette nasıl aratmam gerekiyor jillian diye arattım da bulamadımmecbur canim kursa çıkıyorum orada yapılan pastaları görsenama yinede bozmuyorum eve geçince geç oluyo haftada 3 gün böyle napim başka çarem yok acikmiyorumda Allahtan:)
teşekkürler canim evet diyetisyenin listesinde 3 ana 3 ara var istediğim kiloya gelince ona uyuan ama geri almamak icin
afiyet olsun canim kotu deil ama sosis yerine başka bişey yeseydin daha iyiydi arada benimde canim çekiyo 1 tanecik yiyorum
guzel olmus jillian gercekten sıkılaştırıyor
harikasin hep boyle 10 pianla kapatman dilegiyle
yok zorlanmiyorum yoksa saldırırdım daha sola önüne geleni yerdim ne hikmetse o açlık krizlerim geride kaldi
olur olur hatta yanına şöyle bol tuzlu turşu bide kuru oldumu tamamdir :) seni en az 1 hafta geriye atar
geçmiş olsun canim şimdi nasilsin
his gelsin canim öğretmenlerimiz çoğalıyor:) ben sevgi burada hep beraber kaynaşıp birmizrimize destekle çok güzel kilolar veriyoruz sende yeterki istekli ol kilolari nasil versigini farkinda bile olmiycan
Allah yardımcın olsun bitanemm, belliki herşey üst üste gelmiş ama bil ki önünde daha güzel günler bekliyor seni bu sıkıntılar geçip gidecek Allah’ın izniyleGünaydın canlarımmm
Buraya olumsuz birşey yazmak istemiyorum ama çok çok gerginimmmm
Şube sıkıntıları bir taraftan, kısır döngü halinde devam eden migren ataklarım bir yandan, sınav olmadı diye aklı sıra dalga geçince gaza getireceğini düşünen ablam öteki yandan, anlık zor zaptettiğim yeme ataklarım sonraki yandan...
Çıldıracak gibiyim
kız senin ağzın ne için var sadece yemek için mi sırasıyla başla konuşmaya ilk ablana ne kadar üzüldüğünü şaka yapmaması gerektiğini seni daha kötü etkilediğini açık açık söyle , nane yağı al şakaklarına minnacık sür çok sürersen yakabilir dikkat et migreni bitirsin artık, sıkıntılarını halledince zaten yeme atakları geçer ben asıl bu kadar stres ve sürekli migren ağrısından sana bir şey olacak diye korkmaya başladım , bu gün kendin için özel bir şey yap gülüm rutinini boz en azındanGünaydın canlarımmm
Şube sıkıntıları bir taraftan, kısır döngü halinde devam eden migren ataklarım bir yandan, sınav olmadı diye aklı sıra dalga geçince gaza getireceğini düşünen ablam öteki yandan, anlık zor zaptettiğim yeme ataklarım sonraki yandan...
Çıldıracak gibiyim
Kuzum günaydın rabbim sıkıntılarını tez zamanda feraha erdirsin inşallahGünaydın canlarımmm
Çıldıracak gibiyim
jilian senin için agir olmazmi canımBu jillian’ı internette nasıl aratmam gerekiyor jillian diye arattım da bulamadım
Deneyeceğim ablacımniye evden goturmuyosun cnm
ben listede degilim cnm :))
bende de oyle cnm işim olsa bile ara ara bakiyorum o an yazamasamda
Zaten gecmis okumazsam çatlarım heralde :)) kim ne yapmis bilmem lazim
Insan gelmedikce buraya olan sorumlulugunuda unutuyor yada o kadar bağ kuramiyor
bjraz relaks olsak aslında hersey daha kolay olacak
insallah cnm
gecmis yapmazsan kim ne yapmis bilemezsinki
cuma cumartesi menulerinin karsiligi heralde :)
sonraki sporunuda gordum gayet guzel cnm sadece sabah az olmus
sonradan gelen halley olmasa menu guzelmis cnm
bundan sonra hergun menu yazalim cnm
Cayi azalt suyu artir :))
Allah sanada herkesede nasip etsin insallah cnm
Hele kizlar bi baska tatli oluyor
Bide yarim yarim konusmasi yokmu
Babaannecim ben seni cok seviyoyum diyor :))
kuzum lutfen ana ogunlerin daha doyurucu olsun
Ama karbon doyurmaz aksine aciktirir
Mesela niye 2 kş et sote, 1 tabak degil
Salatayi vaktin olunca hazirla dolaba koy yiyeceginde tuzlarsin
guzel eksiler gelsin insallah cnm
guzel ama aksam cok erken cnm zorlanmiyomusun
cuma gunu bildirimi sabahtan yap cnm 14.00 kadar
Biraz daha dikkatli ol cumaya guzel eksiyle gel
cok guzelllll gulbecim
Senden bisey istesem
Carsamba aksami 18.00 persembe 17.00 de kapatabilirmisin
sagolasin cnm
aksam guzel cnm kisirin yaninxa salata falan yokmuyduu
Corflekse bidaha yemezsin heralde
yumurtalar 1 tanemiydi cnm
Oyleyse az geldi bana
tatlim kahvaltiyi erken yaptigin zaman doyurucu bi oglen yesen boyle aclik krizine girmezdin
Insan acikinca direk cani karbon istiyor ve tabiki doymak bilmiyor
En azindan farkina varip disari cikman iyi olmus
Daha yeni basladigin icin bu seferlik bisey demiyorum
bu nasil oluyor
sosis haric guzel cnm
kuzum once tatli hamurislerini bi birak saglikli beslenince zaten gidecek
menu guzel cnm
Fiyati ne kadardi noodlen
Günaydın canlarımmm
Çıldıracak gibiyim
canı gönülden seni tebrik ediyorum hem kötü pastayı yiyip bedenini akşam akşam yormamışsın hem de rakibinin diline düşmeyeceksin
Şu an gercekten acliktan midem bulaniyor ama soz verdigim icin bisey yemiicem
Ramazana kadar bi 10 kilo civari verebilsek ne guzel olur
Bugünki menum
Sabah 10.30
Zeytinyağında 2 yumurta 2 çeri domates 1b kahve
Öğlen 13.30
2 sosis 1 avuç yaban mersini
Akşam 17.30
2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
2lt su
Yatmadan önce soda ayran kürü
niye evden goturmuyosun cnm
ben listede degilim cnm :))
bende de oyle cnm işim olsa bile ara ara bakiyorum o an yazamasamda
Zaten gecmis okumazsam çatlarım heralde :)) kim ne yapmis bilmem lazim
Insan gelmedikce buraya olan sorumlulugunuda unutuyor yada o kadar bağ kuramiyor
bjraz relaks olsak aslında hersey daha kolay olacak
insallah cnm
gecmis yapmazsan kim ne yapmis bilemezsinki
cuma cumartesi menulerinin karsiligi heralde :)
sonraki sporunuda gordum gayet guzel cnm sadece sabah az olmus
sonradan gelen halley olmasa menu guzelmis cnm
bundan sonra hergun menu yazalim cnm
Cayi azalt suyu artir :))
Allah sanada herkesede nasip etsin insallah cnm
Hele kizlar bi baska tatli oluyor
Bide yarim yarim konusmasi yokmu
Babaannecim ben seni cok seviyoyum diyor :))
kuzum lutfen ana ogunlerin daha doyurucu olsun
Ama karbon doyurmaz aksine aciktirir
Mesela niye 2 kş et sote, 1 tabak degil
Salatayi vaktin olunca hazirla dolaba koy yiyeceginde tuzlarsin
guzel eksiler gelsin insallah cnm
guzel ama aksam cok erken cnm zorlanmiyomusun
cuma gunu bildirimi sabahtan yap cnm 14.00 kadar
Biraz daha dikkatli ol cumaya guzel eksiyle gel
cok guzelllll gulbecim
Senden bisey istesem
Carsamba aksami 18.00 persembe 17.00 de kapatabilirmisin
sagolasin cnm
aksam guzel cnm kisirin yaninxa salata falan yokmuyduu
Corflekse bidaha yemezsin heralde
yumurtalar 1 tanemiydi cnm
Oyleyse az geldi bana
tatlim kahvaltiyi erken yaptigin zaman doyurucu bi oglen yesen boyle aclik krizine girmezdin
Insan acikinca direk cani karbon istiyor ve tabiki doymak bilmiyor
En azindan farkina varip disari cikman iyi olmus
Daha yeni basladigin icin bu seferlik bisey demiyorum
bu nasil oluyor
sosis haric guzel cnm
kuzum once tatli hamurislerini bi birak saglikli beslenince zaten gidecek
menu guzel cnm
Fiyati ne kadardi noodlen
müdür çemkirdikçe aklına komik bir şey getir strese girip başının ağrısını coşturma gülüm
misal içinden çemkir dur töpekkk ısıramazsın kiii anca çemkirirsin diyip ağaç altına çiş yaptığını başka köpeklerin totoşunu kokladığını düşün :)))) ciddiyim haa komik bir şekilde düşün işte şube müdürünü :)
Kız sen hem çalışıyor hem burami bakiyon :)
Hayirli sabahlar mutlu gunler kizlar bugun sinavim var dua edin bana en az 98 alayim kendime 1 soru yanlis yapma hakki verdim
Allah yardımcın olsun bitanemm, belliki herşey üst üste gelmiş ama bil ki önünde daha güzel günler bekliyor seni bu sıkıntılar geçip gidecek Allah’ın izniyle
kız senin ağzın ne için var sadece yemek için mi sırasıyla başla konuşmaya ilk ablana ne kadar üzüldüğünü şaka yapmaması gerektiğini seni daha kötü etkilediğini açık açık söyle , nane yağı al şakaklarına minnacık sür çok sürersen yakabilir dikkat et migreni bitirsin artık, sıkıntılarını halledince zaten yeme atakları geçer ben asıl bu kadar stres ve sürekli migren ağrısından sana bir şey olacak diye korkmaya başladım , bu gün kendin için özel bir şey yap gülüm rutinini boz en azından
Kuzum günaydın rabbim sıkıntılarını tez zamanda feraha erdirsin inşallah
jilian senin için agir olmazmi canım
Okurken darlandım sal azıcık işi gücü , düşünmek çözüm değil
Şimdi buldum netten de evet epey zormuş banaKuzum günaydın rabbim sıkıntılarını tez zamanda feraha erdirsin inşallah
jilian senin için agir olmazmi canım
Günaydın hatuncuklar
ooo afiyet olsun cnmGünaydın diyorum
Altınları suaraya bırakıp kahvaltı sonrası döneceğim eşim kahvaltı hazırlamışbayadir yapmadığı birseydi sürpriz oldu
Günaydın kızlar
afiyet olsun cnm kolay gelsinben biraz su kaynatayım ya limonlu sıcak su içerim ya da hindiba kahvesi şu an boş boş normal su içmek kesmiyor beni ,
o arada evi toparlıyayım sessizce gürültü yapmadan belki hala uyuyanlar vardır o yüzden süpürge işi öğleden sonraya :)
Allah kolaylik versin canımHayirli sabahlar mutlu gunler kizlar bugun sinavim var dua edin bana en az 98 alayim kendime 1 soru yanlis yapma hakki verdim
İyi uykular cmmHadi ben geri yattim tabi uyuyabilirsem uyandigimda umarim artilarimdan birazı gitmiş oluriyiki hayatimda varsiniz
fazla düşünme düşündükçe sorunlarda büyüyor sanki ya akışına birak brnce cnm kendıni bu kadar yipratmaGünaydın canlarımmm
Çıldıracak gibiyim
cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?