Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın canlarımmm

Buraya olumsuz birşey yazmak istemiyorum ama çok çok gerginimmmm

Şube sıkıntıları bir taraftan, kısır döngü halinde devam eden migren ataklarım bir yandan, sınav olmadı diye aklı sıra dalga geçince gaza getireceğini düşünen ablam öteki yandan, anlık zor zaptettiğim yeme ataklarım sonraki yandan...

Çıldıracak gibiyim

Amiinnnn balımm bol sütümüz olsun kuzularımız bol bol içsin

Bu jillian’ı internette nasıl aratmam gerekiyor jillian diye arattım da bulamadım

Allah yardımcın olsun bitanemm, belliki herşey üst üste gelmiş ama bil ki önünde daha güzel günler bekliyor seni bu sıkıntılar geçip gidecek Allah’ın izniyle

kız senin ağzın ne için var sadece yemek için mi sırasıyla başla konuşmaya ilk ablana ne kadar üzüldüğünü şaka yapmaması gerektiğini seni daha kötü etkilediğini açık açık söyle , nane yağı al şakaklarına minnacık sür çok sürersen yakabilir dikkat et migreni bitirsin artık, sıkıntılarını halledince zaten yeme atakları geçer ben asıl bu kadar stres ve sürekli migren ağrısından sana bir şey olacak diye korkmaya başladım , bu gün kendin için özel bir şey yap gülüm rutinini boz en azından

Kuzum günaydın rabbim sıkıntılarını tez zamanda feraha erdirsin inşallah
Bu jillian’ı internette nasıl aratmam gerekiyor jillian diye arattım da bulamadım
jilian senin için agir olmazmi canım

Deneyeceğim ablacım

Okurken darlandım sal azıcık işi gücü , düşünmek çözüm değil

Bugünki menum
Sabah 10.30
Zeytinyağında 2 yumurta 2 çeri domates 1b kahve
Öğlen 13.30
2 sosis 1 avuç yaban mersini

Akşam 17.30
2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
2lt su
Yatmadan önce soda ayran kürü

Sosis mi bırak şu koruyuculu yiyecekleri sosis salam ağzıma sürmem

geçmiş tabiki yapıyorum ama hepsini bitiremediğim zaman oluyor hatta geçmişte o yiyecek cıss,mideni kandır, pilav karın doyurmaz vs vs şeyler okuyunca fakediyorum ki benimde canım istemiyor,pilav ve makarnayla da aram yoktur zaten

Kız bu adamı görünce aklıma hep küfür etmek geliyor
Denicem komik birşey getirmeyi.

Kız sen hem çalışıyor hem burami bakiyon :)

Yeap tatlım, bu kadar yetenekli bir kızım aslında :)

Hayirli sabahlar mutlu gunler kizlar bugun sinavim var dua edin bana en az 98 alayim kendime 1 soru yanlis yapma hakki verdim

Allah yardım olsun güzelim, dualarımız seninle.

Allah yardımcın olsun bitanemm, belliki herşey üst üste gelmiş ama bil ki önünde daha güzel günler bekliyor seni bu sıkıntılar geçip gidecek Allah’ın izniyle

İnşallah canım, çok sağol

Yok yemiyorum, sadece aklımdan geçiriyorum. Ablam işin kolay kısmı. Nane yağı hiç yaramıyor bana ya, ancak gözleri kapatıp alna buz uygulayıp öylece yatmak iyi geliyor. O da ancak akşamdan akşama mümkün.
Birşey olmaz Allahın izniyle, sıkılır sıkılır geçer sonra.
Akşam uzun bir yürüyüş planlıyorum yağmur yağmazsa....

Kuzum günaydın rabbim sıkıntılarını tez zamanda feraha erdirsin inşallah
jilian senin için agir olmazmi canım

Günaydın tatlım, amin kuzum çok sağol

Okurken darlandım sal azıcık işi gücü , düşünmek çözüm değil

salmak da çok mümkün değil ki
deniyorum öğlen iyileşirim diye planlıyorum

Günaydın hatuncuklar
günaydın cnm
günaydıııııııııııınnnnnnnnnn yeni güne bismillah
günaydın cnm
Günaydın diyorum
Altınları suaraya bırakıp kahvaltı sonrası döneceğim eşim kahvaltı hazırlamış bayadir yapmadığı birseydi sürpriz oldu
ooo afiyet olsun cnm
Günaydın kızlar
günaydın cnm
afiyet olsun cnm kolay gelsin
Hayirli sabahlar mutlu gunler kizlar bugun sinavim var dua edin bana en az 98 alayim kendime 1 soru yanlis yapma hakki verdim
Allah kolaylik versin canım
Hadi ben geri yattim tabi uyuyabilirsem uyandigimda umarim artilarimdan birazı gitmiş olur iyiki hayatimda varsiniz
İyi uykular cmm
fazla düşünme düşündükçe sorunlarda büyüyor sanki ya akışına birak brnce cnm kendıni bu kadar yipratma
Dünün sporu

20 dk yürüyüş*2= 40
60 dk pilates*3=180

220 p Pnrrr-12
cok guzel

Günaydın kizlar
Bugün temizlij vakti bnm icin salon ve oturma odasini temizlicem cumaya misafirim var Allah tan mutfagi geçenlerde biraz temizlemistim evlere duvar yerine pencere koyuyorlar resmen ya sinir oluyorum batmış mecbur silincek hadi kolay gelsin bana işimi halleder halletmez burdayim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…