Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolay gelsin canım

gunaydın canım benımde temızlık yapmam lazım lakın bugun yetısır mı bılmıyorum evı toparlayıp saglık ocagına gıtmem lazım ordan muhtemelen market ve parka ugrarız utulerımın oncelıgıde var persembe mısafırım var benımde en kotu yarın yapıcam artık
Günaydınn kızlar
gunaydın canm

Benimde kitap okumalı günüm var , o zaman tam tekmil temizlik yapcam..Nisan da sıra bende şimdi temizlesem de batacak zaten

Tesekkür ederim canım hurma çok mantikli evet ama çikolata olmadan o tatli isteği gitmiyoki bi türlü

lorlu salata nasıl canım, lor çok severim
maydanoz, nane, tazesogan, roka, tere, kuzu kulagı ve dereotu hepsınden az az dogruyorum 3-4 kasık lor koyuyorum ve yarım lımon sıkıyorum bu kadar canım bazen azıcık nar yada cerı domates koyuyorum canım

Hosgeldin cnm emzirirken kilo vermek daha kolay diyorlar insallah sende cabucak ulasirsin hedefine iyiki geldinn. Bende pinar 25 yasindaym 22 haftalik hamileyim :)

Tugceee canim niye boyle yapiyorsun biraz sakinlesmeye calis. Ablanla acik acik konus bence seni kirdigini bilse yapmaz. Migren icin hap kullanmiyormusun iyi gelir enazindan biraz

Şimdi buldum netten de evet epey zormuş bana
Leslieye başlarım ben

Leslie iyi fikir bence hem hareketli hem yapmasi daha basit ve en onemlisi beni hic biktirmiyordu :)

maydanoz, nane, tazesogan, roka, tere, kuzu kulagı ve dereotu hepsınden az az dogruyorum 3-4 kasık lor koyuyorum ve yarım lımon sıkıyorum bu kadar canım bazen azıcık nar yada cerı domates koyuyorum canım

Ohh afiyet olsun cok guzel olduguna eminim

canını cektırmedım umarım kuzum ya

Cok güzel bi enerjin var kuzum Pnrrr-12 enerjin evladına yansısın inş güzel hamişimiz

O zaman aramıza hoşgeldin canım zaten sende farkedeceksin ne kadar yersen ye emzirirken basit şeylere bile dikkat ettikten sonra çok hızlı bir şekilde kilo veriyorsun 6 7öğn yapmalısın günde 4ara öğün 3ana öğün şeklinde emziren anneye diyetisyenler böyle yazıyor 6dilim tam buğday yada çavdar ekmeği mutlaka yemelisin kaslardan kilo verme 3lt su muhakkak olacak bir öğün et yemeği bir öğün sebze yemeği yemelisin sebze yemekleri 6 7kaşık kuru bakliyat 4 5 kaşık pilav makarna yersen ekmeği o öğün yeme 3kaşık pilav makarna bir dilim ekmek yerine o şekilde ölçü ayarlarsın aklıma gelenler bunlar canım bir bak bakalım sütünü nasıl etkileyecek tekrar konuşuruz zaten

gunaydın canım
Gunaydinnnnnn guzel yurekli hatunlar

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Herkesde hersey yolundami
gunaydın abla sımdılık yolunda gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…