- 31 Ekim 2013
- 21.687
- 72.932
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.361
Kolay gelsin canımGünaydın kizlar
Bugün temizlij vakti bnm icin salon ve oturma odasini temizlicem cumaya misafirim var Allah tan mutfagi geçenlerde biraz temizlemistim evlere duvar yerine pencere koyuyorlar resmen ya sinir oluyorum batmış mecbur silincekhadi kolay gelsin bana işimi halleder halletmez burdayim kızlar
gunaydın canım benımde temızlık yapmam lazım lakın bugun yetısır mı bılmıyorum evı toparlayıp saglık ocagına gıtmem lazım ordan muhtemelen market ve parka ugrarız utulerımın oncelıgıde var persembe mısafırım var benımde en kotu yarın yapıcam artıkGünaydın kizlar
Bugün temizlij vakti bnm icin salon ve oturma odasini temizlicem cumaya misafirim var Allah tan mutfagi geçenlerde biraz temizlemistim evlere duvar yerine pencere koyuyorlar resmen ya sinir oluyorum batmış mecbur silincekhadi kolay gelsin bana işimi halleder halletmez burdayim kızlar
gunaydın canmGünaydınn kızlar
gunaydın canımGunaydinnnnn bugun saglik ocaginda randevum var tetenasu yapcaklardi
Günaydın kizlar
gunaydın canım
koca kase lorlu salatamı aldım geldım tartıldım tabıkı bırde sukur dunku artının 1 kılosu gıtmıs kalmıs +800 yarın ınsallah eksıye gecebılırsem cumaya ıstedıgım gıbı olmasada guzel bır sonuc cıkar ınsallah
Tesekkür ederim canım hurma çok mantikli evet ama çikolata olmadan o tatli isteği gitmiyoki bi türlüHoşgeldin canım
Benim de 47 günlük bir kızım var ve emziriyorum hiç dikkat etmediğim için Doğum sonrası giden kilolarım geri geldi dün itibariyle dikkat etmeye çalışacağım
Ben tatlı çok tükettim emzirdikçe şekerim düştü ve çikolataya dadandım
Tatlı yerine hurma aldım onları yiyeceğim
Hem aklında olsun lifli olduğu için çok süt yapıyormuş
Doktorum yumurta beyaz peynir et yoğurt bol bol yememi söyledi süt olması için
Bunları diyetine eklersen hem sütün olur hem kilo verirsin
Ben deneyimledikçe yazarım sana yine :)
maydanoz, nane, tazesogan, roka, tere, kuzu kulagı ve dereotu hepsınden az az dogruyorum 3-4 kasık lor koyuyorum ve yarım lımon sıkıyorum bu kadar canım bazen azıcık nar yada cerı domates koyuyorum canımlorlu salata nasıl canım, lor çok severim
Herkese merhabalar
Adı:Ebru
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:3 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:doğum iznindeyim
Boy:173
Kilo:91.6
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:normalde hep 70li kilolarda olan biriydim. Oyuzden yememe icmeme çok dikkat etmiyordum ama evlendikten sonra 1 sene içinde 86ya ulaştım. Sonra diyetisyen eşliğinde 4 ayda 68e kadar düştüm. Diyeti bıraktım tekrar 74 oldum ve hamile kaldım. Hamileliğin verdiği cesaretle 98le doğuma gittim. Kiloluyken giydiğim pantolonlrın bile olmaması sonucu (hala hamile pantolonu giyiyorum) diyet yapmaya karar verdim.
içinizde emziren anneler varsa listemi paylastıkça yararli-zararlı şeyleri söylerlerse veya öneride bulunurlarsa sevinirim.
Günaydın canlarımmm
Buraya olumsuz birşey yazmak istemiyorum ama çok çok gerginimmmm
Şube sıkıntıları bir taraftan, kısır döngü halinde devam eden migren ataklarım bir yandan, sınav olmadı diye aklı sıra dalga geçince gaza getireceğini düşünen ablam öteki yandan, anlık zor zaptettiğim yeme ataklarım sonraki yandan...
Çıldıracak gibiyim
Şimdi buldum netten de evet epey zormuş bana
Leslieye başlarım ben
maydanoz, nane, tazesogan, roka, tere, kuzu kulagı ve dereotu hepsınden az az dogruyorum 3-4 kasık lor koyuyorum ve yarım lımon sıkıyorum bu kadar canım bazen azıcık nar yada cerı domates koyuyorum canım
canını cektırmedım umarım kuzum yaHosgeldin cnm emzirirken kilo vermek daha kolay diyorlar insallah sende cabucak ulasirsin hedefine iyiki geldinn. Bende pinar 25 yasindaym 22 haftalik hamileyim :)
Tugceee canim niye boyle yapiyorsun biraz sakinlesmeye calis. Ablanla acik acik konus bence seni kirdigini bilse yapmaz. Migren icin hap kullanmiyormusun iyi gelir enazindan biraz
Leslie iyi fikir bence hem hareketli hem yapmasi daha basit ve en onemlisi beni hic biktirmiyordu :)
Ohh afiyet olsun cok guzel olduguna eminim
Hosgeldin cnm emzirirken kilo vermek daha kolay diyorlar insallah sende cabucak ulasirsin hedefine iyiki geldinn. Bende pinar 25 yasindaym 22 haftalik hamileyim :)
Tugceee canim niye boyle yapiyorsun biraz sakinlesmeye calis. Ablanla acik acik konus bence seni kirdigini bilse yapmaz. Migren icin hap kullanmiyormusun iyi gelir enazindan biraz
Leslie iyi fikir bence hem hareketli hem yapmasi daha basit ve en onemlisi beni hic biktirmiyordu :)
Ohh afiyet olsun cok guzel olduguna eminim
Hoşbulduk fen bilgisi canimGünaydınlarrrrrrrrr mutlu salılar dilerim..bu az kalorili noodle n tam olarak adı nedir?belki buralarda da vardır. E ebruebrulii hosgeldin canım.sağlıkla güzellikle büyüt meleğini inş.branş ne canım?bende sınıf ögrtmnyim.
O zaman aramıza hoşgeldin canım zaten sende farkedeceksin ne kadar yersen ye emzirirken basit şeylere bile dikkat ettikten sonra çok hızlı bir şekilde kilo veriyorsun 6 7öğn yapmalısın günde 4ara öğün 3ana öğün şeklinde emziren anneye diyetisyenler böyle yazıyor 6dilim tam buğday yada çavdar ekmeği mutlaka yemelisin kaslardan kilo verme 3lt su muhakkak olacak bir öğün et yemeği bir öğün sebze yemeği yemelisin sebze yemekleri 6 7kaşık kuru bakliyat 4 5 kaşık pilav makarna yersen ekmeği o öğün yeme 3kaşık pilav makarna bir dilim ekmek yerine o şekilde ölçü ayarlarsın aklıma gelenler bunlar canım bir bak bakalım sütünü nasıl etkileyecek tekrar konuşuruz zatenMerhaba teşekkür ederim. Aslında şöyle buraya katılmamdaki amaç düzensiz besleniyorum. Çocuktan dolayı kahvaltida ekmek arasına aksam bi makarna pilava tatlıya çevirdim günümü. Ekstra bütün gün sadece ev işi ve oturma. Benim amacım sıkı bir diyetten ziyade sağlıklı beslenme, düzenli yürüyüş ve bebeğimle daha aktif bir yaşam. Bunlar olursa zaten zayıflamaya engel bir durumda yok. Hem sütün artmasınıda sağlar hemde çocuğa daha fazla vitamin mineral geçer sütten. Zaten gruplarda bir deneme süreside var. Baktımki emzirmeyle alakalı bir problem yaşıyorum bu durumda herkesin anlayışla karşılayacağına inanıyorum. Bu arada 4 gündür tempolu yürüyüşe başladım ve 2. Günden sütümde artış oldu. Bunlarda beni etkiledi açıkçası :)
gunaydın canımGünaydınlarrrrrrrrr mutlu salılar dilerim..bu az kalorili noodle n tam olarak adı nedir?belki buralarda da vardır. E ebruebrulii hosgeldin canım.sağlıkla güzellikle büyüt meleğini inş.branş ne canım?bende sınıf ögrtmnyim.
gunaydın abla sımdılık yolunda gıbıGunaydinnnnnn guzel yurekli hatunlar
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Herkesde hersey yolundami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?