Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tekrar hosgeldin ebrucum
Bende Zühal 47 yas 3 cocuk 2 torun var almanyadayim

Hem yasinin hemde emzirmenin avantajiyla biraz dikkatle kisa surede verirsin kiloyu
Menulerinde ana ogunlerinde sebze, et turu yemek ne olursa yanina bol salata, yogurt ekle
Doyurucu saglikli kahvaltini yap
Acikirsan 1 meyve sut yada yogurt veya kuru yemisle ara da yapabilirsin
Tatlilar hamurislerinin ne sana nede bebege bi faydasi yok
Tamam ablacım bugün daha iyi bi menüyle geleceğim İnşallah
Salata değil de havuç falan yesem olmaz mı yemesi daha pratik geliyor salata yapmaya çok üşeniyorum
salatalik domatesi sogus olarakda dograyabilirsin cnm
Dereotu da sute cok iyi gelir
Bide incir, hem tatli ihtiyaci icinde iyi
aket icin pahali geldi ama artik aldim bikac paket arada canim makarna cektikce bununla koreltirim istegi artik :)
benim aldigim daha pahaliymis realden aldim sulu 300 net 200 gr 2.99 du
Sık alinmaz tabi
Valla Artiyi görünce duvara toslamis gibi oldum bu hafta hedefim neydi ben neyle uğraşıyorum
sen once bi rahat olsana cnm
Bide dunku menuyu yaz :)))
ben onun babanne seni çok seviyorum diyen dilini yaradana kurban olurumm o dilini yerim yerimmmmm rabbim esirgesin, büyüdüklerinde de aynı sevgi devam etsin inşallah :)
aminnnn cnm insallah
melisin mesajini ilk okuyunca bende oyle algilamistim
Ama o kocasina demis beycağızım diye
Günaydın diyorum
Altınları suaraya bırakıp kahvaltı sonrası döneceğim eşim kahvaltı hazırlamış bayadir yapmadığı birseydi sürpriz oldu
ohhh masallah Allah muhabbetinizi artirsin
Hic kiskanmadim
İnşallah cissli biseyler yoktur
SABAHLARI KALKABİLSEM ZATEN evden kahvaltı yapıp çıkarım:)
emek olmadan ekmek olmuyorum canikom
zorlanmiyorum yoksa saldırırdım daha sola önüne geleni yerdim ne hikmetse o açlık krizlerim geride kaldi
masallah ne guzel cnm darisi hepimize
geçmiş olsun canim şimdi nasilsin
cok sukur daha iyiyim cnm sagolasin
Hayirli sabahlar mutlu gunler kizlar bugun sinavim var dua edin bana en az 98 alayim kendime 1 soru yanlis yapma hakki verdim
Allah yardimcin olsun guzel haberrle gel inşallah cnm
aminnn herkes, her gün içi rahat midesi hafif kendine 10 puan verip günü kapatır inşallahh
herjes kendine puan verse guzel olur aslinda
Hadi ben geri yattim tabi uyuyabilirsem uyandigimda umarim artilarimdan birazı gitmiş olur iyiki hayatimda varsiniz
bak dedik sana odem diye

Sende iyiki varsin bitanem
tugcemmmmm bitanecim
Sen boyle herseyi kafaya takip surekli dusundukce iyi olmazsin cnm
Bunlar zincirleme gibi birbirini tetikliyor
Cok sukur bu zamanda işim var kimseye muhtac degilim de
Gencliginin tadini cikar canimin ici
Hayat şöyle yada boyle geciyor
Bu jillian’ı internette nasıl aratmam gerekiyor jillian diye arattım da bulamadım
senin icin erken dicektimki vazgecmisin zaten :)))
Bende ramazanda kilo veririm genelde :)
aksam pasta yemedigin icinde tebrikler tatlim

Ramazanda tatli hamurisinden uzak kalinsa verilir aslinda
O değil de ben ne zaman pro olacammmm Mefkurem
kiz benmi yapiyom seni pro

Heralde para hesaba gelince islem yapiyolardir
kolay gelsin cnm
guzel dusunuyoruz guzel olsun
Kırmızı turp limon marul domates vs vs salatalık malzemelerini aldım dün akşamda yemeğin yanına yaptım yedim Mefkurem
efferimmmm iyi yapmisin
shirtaki noddle olarak geçiyor cnm ama tr de ney bilmiyorum
kahvaltı faslı bıttı ben hemen hızlıca evı topladım ogleden sonra saglık ocagının acılıs saatıne yetısmeye calısııcam
kontrolmu var cnm

Tesekkurler canım aynen gecmişten diyet listem var zaten biraz daha karbonhidratı arttırarak deneyeceğim. Bugün o zayufladigimda giydigim 36 _38 beden pantolonları çikarttim tekrar gircem içlerine insallah :)

Ben laf dinleyen öğrenciyim salata ye salata yerim su iç su içerim :)
İyi ki canım çekmedi
Bütün kış yedim zaten keke kurabiyeye doygunluk var sanırım

Bu arada sizlere fikir olsun diye eski diyet listemden bi kaç örnek vermek istiyorum.yiyecek icecek hepimiz biliyoruz zaten bol su tuket protein -karbonhidrat dengele vs. Ama mesela diyetisyen bana kilo verene kadar sporu yasaklamıstı. Sadece gunde 1 saat yürüyüş yapmamı söylemişti. Sporla yağları kasa çevirmek istemedigini söylemişti. Once yagları yakıp sonra vücudu şekle sokmak kas yapmak daha önemli. Birde bana ortalama kilolara düsene kadar kahveyi yasaklamıştı. Ayrıca ilk 1 ay biraz sıkı diyetten sonra 1 paket bitter çikolata hakki vermişti. Bunlar belki işinize yarar

Evetttt gelsin bakalim bugunku planlarr

Aksama neler var menulerde

Ben belki firinda kiymali patlican yaparim

Bugun kahvalti icin ogleni beklemedim
2 ks. Ezme biraz kuruyemis sutle biraz atistirma gibi oldu
Beni doyurmadi
Oglen kral kahvaltimi yaparım

Birazdan cikip bikac sey alip gidecem
Esim yatiyor simdi oglen işe gidecek
Hazir araba varken gidip geleyim

Zaten yuruyusde sporlarin en guzeli cnm
Yeni baslayanlar icin bizde once menuler otursun sonra spora baslansin diyoruz
Ama sarkma olmamasi icin biraz bolgesel hareketler eklenirsede güzel olur ilerleyen zamanda
Ayrica kas kütlesinin artmasida kotu bisey degil hem vucut sagligi hemde metobolizmanin hizlanmasi icin
Ama biz zaten cok yuksek agirliklarla spor yapmiyoruz

Teşekkür ederim. Ne güzel cocuklar buyuk torunlar falan

Bende 18.30 u geçirmeyeyim diyorum ama Velet’lerden ancak fırsat buluyorum
kolay gelsin aksam yemegini gecistirin cok birsey yemeyin diyen doktorlar bile var
amin eksi getirdi pazari telafi etti
abla yazdigin gibi vucut yemedikce istetmiyor sagliksiz yiyecekler beynin kimyasini bozuyor sonra irademe hakim olamiyorum diyip ameliyata gidenler oluyor zaten saglikli dengeli beslensek ne sagliksizlari vucut isteyecek nede aclik ataklari da olacak arada insanin cani cekebilir ertesi gunle telafisi yapildimi yine saglikli beslenmeyle devam
sagol canim hepimiz bol eksiler gorme inanciyla basarilar
yazmama sebep oldugun icin asil Ben tesekkur ederim
Bugünki menum
Sabah 10.30
Zeytinyağında 2 yumurta 2 çeri domates 1b kahve
Öğlen 13.30
2 sosis 1 avuç yaban mersini

Akşam 17.30
2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
2lt su
Yatmadan önce soda ayran kürü
cok iyi tebrikler
aksam yediklerimiz yatmadan 4-5saat once sindirilmis olmasi lazim kacta yatiyorsun
ever abla insallah hergun menu paylasimi yapacagim
guzel abla afiyet olsun
Şu an gercekten acliktan midem bulaniyor ama soz verdigim icin bisey yemiicem

Ramazana kadar bi 10 kilo civari verebilsek ne guzel olur
aynen benimde hedefim inancim 10 kilo ramazana kadar versem ve artik korumaya gecsem

Ben yürüyerek kolların dahi sarkmadan inceldiğine sahit oldum :) yağlar direk kasa dönüşürse kilo verme işlemi zorlaşiyor. Bu nedenle önce fazla tüm yağlardan kurtul sonra bölgesel olarak sporla kas yaparak şekil ver demişti.

Canimm tabimi canin sikkinsa bize yazacaksin :)
Herkes soylemis zaten ablana yaptiginin seni motive etmedigini anlat, migrenin icin kendine bir mola ver tum rutinini birak mesela masaja falan git, seni bi gevsetsinler, dusuncelerinden uzaklas.
Suan merkur geri hareketinde o yuzden iletisim kanallari tikali, herkes birbirini yanlis anlamaya musait.
Dun aksam da esim mesela gelmis bana sen is bulamadin, boyle basvuru yapmakla olmuyo demekki baska bisey yapalim diyor. Ne yapalim diyorum oneri sunuyorum, oyle de olmaz diyo ozetle cozum yok ama cok guzel olmayacak secenekler sundu bana kendime o anda dedim Berrin sakin merkur geri gidiyor, aslinda suan esin sana senin iyiligin icin bir sey demeye calisiyor ama beceremiyor. Sonra ben biraz dusundum bikac oneri sundum ona da mantikli geldi, bakalim devami nasil gelecek gorucez :)
Bazen boyle ufak gozuken seylerin farkinda olup kimsenin ne dedigine alinmadan devam edince hayat daha bi kolayliyor. Sen de once bi kendini rahatlat zaten sen rahatlayinca etrafindakilere bu kadar takilmayacaksin
Bu jillian’ı internette nasıl aratmam gerekiyor jillian diye arattım da bulamadım
Canim sana yapma erken diyecektim ki sen de zaten vazgecmissin, jillian 30 days shred diye aratabilirsin ben onu yapiyorum baska videolarida var tabii.
Sana cok erken suan en erken 6 ay derim ben jillian icin o da yaotigin spora guveniyorsan artik bunyem kaldirir diyorsan.
Shirataki noodle, konjac noodle diye de geciyor.
Konjac bitkisinden yapiliyormus canim

Çok açımmmmm

Alıntıları yaptım, hepsine müsait zamanda yanıtlayacağım...
Şu an öğle arasına kadar yetiştirmem gereken işlerim var...

Hepinizi çok seviyorummmm
Biz de seni cok seviyoruzz iyiki bizim Tugcemizsinn
Canim ben genelde 12.30-1.00 gibi yatiyorum ama 12 yi geciyor genellikle 1 e kalmamaya calisiyorum diyeyim

Dün gece bi türlu uyuyamadım. Öyle olunca bugün kahvaltı biraz gecikti. Yürüyüsude akşama ertelemek zorunda kaldım. Öglen için dunden pırasam var akşamada nohut var. Yanlarına salata yaparım. Pilav konusunda emin degilim zaten eşimin pilavla hiç arası yok yapmam belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…