- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.381
tekrar hosgeldin ebrucumHerkese merhabalar
Adı:Ebru
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:3 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:doğum iznindeyim
Boy:173
Kilo:91.6
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:normalde hep 70li kilolarda olan biriydim. Oyuzden yememe icmeme çok dikkat etmiyordum ama evlendikten sonra 1 sene içinde 86ya ulaştım. Sonra diyetisyen eşliğinde 4 ayda 68e kadar düştüm. Diyeti bıraktım tekrar 74 oldum ve hamile kaldım. Hamileliğin verdiği cesaretle 98le doğuma gittim. Kiloluyken giydiğim pantolonlrın bile olmaması sonucu (hala hamile pantolonu giyiyorum) diyet yapmaya karar verdim.
içinizde emziren anneler varsa listemi paylastıkça yararli-zararlı şeyleri söylerlerse veya öneride bulunurlarsa sevinirim.
Bende Zühal 47 yas 3 cocuk 2 torun var almanyadayim
Hem yasinin hemde emzirmenin avantajiyla biraz dikkatle kisa surede verirsin kiloyu
Menulerinde ana ogunlerinde sebze, et turu yemek ne olursa yanina bol salata, yogurt ekle
Doyurucu saglikli kahvaltini yap
Acikirsan 1 meyve sut yada yogurt veya kuru yemisle ara da yapabilirsin
Tatlilar hamurislerinin ne sana nede bebege bi faydasi yok
salatalik domatesi sogus olarakda dograyabilirsin cnmTamam ablacım bugün daha iyi bi menüyle geleceğim İnşallah
Salata değil de havuç falan yesem olmaz mı yemesi daha pratik geliyor salata yapmaya çok üşeniyorum
Dereotu da sute cok iyi gelir
Bide incir, hem tatli ihtiyaci icinde iyi
benim aldigim daha pahaliymis realden aldim sulu 300 net 200 gr 2.99 duaket icin pahali geldi ama artik aldim bikac paket arada canim makarna cektikce bununla koreltirim istegi artik :)
Sık alinmaz tabi
sen once bi rahat olsana cnmValla Artiyi görünce duvara toslamis gibi oldum bu hafta hedefim neydi ben neyle uğraşıyorum
Bide dunku menuyu yaz :)))
aminnnn cnm insallahben onun babanne seni çok seviyorum diyen dilini yaradana kurban olurumm o dilini yerim yerimmmmm rabbim esirgesin, büyüdüklerinde de aynı sevgi devam etsin inşallah :)
melisin mesajini ilk okuyunca bende oyle algilamistimbenim iradeyle nefsimle savaşmakla işim olmaz gülüm mantıkla bilinç ve altını ikna etmemle oluyor nefsimle savaşacak kadar güçlü değilim ona ayıracak enerjim de yok ki:)
kimyon candır cannn
mefkuremin adı beyza değil gülüm zühal ve senin koca da dikkatsiz aynı benim ki gibi , ben yavaş yavaş yerim bir tabak salatayı bitirmemişken o pilav bir tabak yemek ekmek salata yer kalkar benim elimi ekmeğe bile sürmediğimi ne yiyip yemediğimi bile fark etmez çoğu zaman :)
Ama o kocasina demis beycağızım diye
ohhh masallah Allah muhabbetinizi artirsinGünaydın diyorum
Altınları suaraya bırakıp kahvaltı sonrası döneceğim eşim kahvaltı hazırlamışbayadir yapmadığı birseydi sürpriz oldu
Hic kiskanmadim
İnşallah cissli biseyler yoktur
emek olmadan ekmek olmuyorum canikomSABAHLARI KALKABİLSEM ZATEN evden kahvaltı yapıp çıkarım:)
masallah ne guzel cnm darisi hepimizezorlanmiyorum yoksa saldırırdım daha sola önüne geleni yerdim ne hikmetse o açlık krizlerim geride kaldi
cok sukur daha iyiyim cnm sagolasingeçmiş olsun canim şimdi nasilsin
Allah yardimcin olsun guzel haberrle gel inşallah cnmHayirli sabahlar mutlu gunler kizlar bugun sinavim var dua edin bana en az 98 alayim kendime 1 soru yanlis yapma hakki verdim
herjes kendine puan verse guzel olur aslindaaminnn herkes, her gün içi rahat midesi hafif kendine 10 puan verip günü kapatır inşallahh
bak dedik sana odem diyeHadi ben geri yattim tabi uyuyabilirsem uyandigimda umarim artilarimdan birazı gitmiş oluriyiki hayatimda varsiniz
Sende iyiki varsin bitanem
tugcemmmmm bitanecimGünaydın canlarımmm
Buraya olumsuz birşey yazmak istemiyorum ama çok çok gerginimmmm
Şube sıkıntıları bir taraftan, kısır döngü halinde devam eden migren ataklarım bir yandan, sınav olmadı diye aklı sıra dalga geçince gaza getireceğini düşünen ablam öteki yandan, anlık zor zaptettiğim yeme ataklarım sonraki yandan...
Çıldıracak gibiyim
Sen boyle herseyi kafaya takip surekli dusundukce iyi olmazsin cnm
Bunlar zincirleme gibi birbirini tetikliyor
Cok sukur bu zamanda işim var kimseye muhtac degilim de
Gencliginin tadini cikar canimin ici
Hayat şöyle yada boyle geciyor
senin icin erken dicektimki vazgecmisin zaten :)))Bu jillian’ı internette nasıl aratmam gerekiyor jillian diye arattım da bulamadım
aksam pasta yemedigin icinde tebrikler tatlimBende ramazanda kilo veririm genelde :)
Ramazanda tatli hamurisinden uzak kalinsa verilir aslinda
kiz benmi yapiyom seni proO değil de ben ne zaman pro olacammmmMefkurem
Heralde para hesaba gelince islem yapiyolardir
kolay gelsin cnmGünaydın kizlar
Bugün temizlij vakti bnm icin salon ve oturma odasini temizlicem cumaya misafirim var Allah tan mutfagi geçenlerde biraz temizlemistim evlere duvar yerine pencere koyuyorlar resmen ya sinir oluyorum batmış mecbur silincekhadi kolay gelsin bana işimi halleder halletmez burdayim kızlar
guzel dusunuyoruz guzel olsunkoca kase lorlu salatamı aldım geldım tartıldım tabıkı bırde sukur dunku artının 1 kılosu gıtmıs kalmıs +800 yarın ınsallah eksıye gecebılırsem cumaya ıstedıgım gıbı olmasada guzel bır sonuc cıkar ınsallah
efferimmmm iyi yapmisinKırmızı turp limon marul domates vs vs salatalık malzemelerini aldım dün akşamda yemeğin yanına yaptım yedimMefkurem
shirtaki noddle olarak geçiyor cnm ama tr de ney bilmiyorumGünaydınlarrrrrrrrr mutlu salılar dilerim..bu az kalorili noodle n tam olarak adı nedir?belki buralarda da vardır. E ebruebrulii hosgeldin canım.sağlıkla güzellikle büyüt meleğini inş.branş ne canım?bende sınıf ögrtmnyim.
kontrolmu var cnmkahvaltı faslı bıttı ben hemen hızlıca evı topladım ogleden sonra saglık ocagının acılıs saatıne yetısmeye calısııcam