- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.401
sen duzenini bozmazsan verirsinki guzelimaynen benimde hedefim inancim 10 kilo ramazana kadar versem ve artik korumaya gecsem
diyetisyenin belki kolay anlaman icin halk dilinde tabir etmis cnmBen yürüyerek kolların dahi sarkmadan inceldiğine sahit oldum :) yağlar direk kasa dönüşürse kilo verme işlemi zorlaşiyor. Bu nedenle önce fazla tüm yağlardan kurtul sonra bölgesel olarak sporla kas yaparak şekil ver demişti.
bugun nasilsin cnmDünkü menüm
Kahvalti 11:00
2 has. Yumurta
1kk peynir
Yeşillik
Ara
Yarim ayva
1 kivi
1 bardak süt
Aksam 18:30
1 kas sebze çorbası (2 kepce)
2 y.k. kavrulmuş kiyma
3 kaşık kekikli yoğurt
2.5 litre su
Bitki çayları
Spor
65 dk tempolu yürüyüş*195 puanPnrrr-12
nohut la salata guzel olur cnm istersen yogurtta ekleDün gece bi türlu uyuyamadım. Öyle olunca bugün kahvaltı biraz gecikti. Yürüyüsude akşama ertelemek zorunda kaldım. Öglen için dunden pırasam var akşamada nohut var. Yanlarına salata yaparım. Pilav konusunda emin degilim zaten eşimin pilavla hiç arası yok yapmam belki
Yeseydin kız içinde kalmasin
Laf dinleyen ogrenci
Spor yapppp
Çoktandır yemiyordum canım ya dun canım istedi ama tadında hiç hoşuma gitmedi atacam çöpe
Evetttt gelsin bakalim bugunku planlarr
Aksama neler var menulerde
Ben belki firinda kiymali patlican yaparim
Bugun kahvalti icin ogleni beklemedim
2 ks. Ezme biraz kuruyemis sutle biraz atistirma gibi oldu
Beni doyurmadi
Oglen kral kahvaltimi yaparım
Birazdan cikip bikac sey alip gidecem
Esim yatiyor simdi oglen işe gidecek
Hazir araba varken gidip geleyim
aksam ki menu icin esime et turu birseyler almasini soyledim yaninada salata yaparimEvetttt gelsin bakalim bugunku planlarr
Aksama neler var menulerde
Ben belki firinda kiymali patlican yaparim
Bugun kahvalti icin ogleni beklemedim
2 ks. Ezme biraz kuruyemis sutle biraz atistirma gibi oldu
Beni doyurmadi
Oglen kral kahvaltimi yaparım
Birazdan cikip bikac sey alip gidecem
Esim yatiyor simdi oglen işe gidecek
Hazir araba varken gidip geleyim
can sonki okudugum kitapta saglik asicindan 11 de uykuda olmamiz gerekli ki vucut gece kendini yenilesin diye yaziyordu bende artik uygulamaya calisiyorumBiz de seni cok seviyoruzz iyiki bizim Tugcemizsinn
Canim ben genelde 12.30-1.00 gibi yatiyorum ama 12 yi geciyor genellikle 1 e kalmamaya calisiyorum diyeyim
abla basari duzenli hergun kucuk deolsa yapilan islerden sonra geliyor ya bende boyle surekli devam edince iyi veriyorum aslinda hepimiz boyleyiz sadece vucudun calismasini engelleyen yanlis dusunce kaliplarimiz olmasin birde vucudu sagliksiz besleyip calismasinda sikintilar varsada tekrar saglikli beslenip fabrika ayarlarina geri dondurmek lazimsen duzenini bozmazsan verirsinki guzelimmetonun masallahi var :))
diyetisyenin belki kolay anlaman icin halk dilinde tabir etmis cnm
Yoksa yaglar kasa donusmez
Kas dokusu var
Yag hucreleri var
Kilo verdikce yag hucreleri kuculur
Saglikli beslenip spor ve bol su icersek kas kutlesi artar
Zaten gunluk 1 saatlik spor bizim icin yeterli olur
Devamliligi olan spor faydalidir ve her zaman yapabilicegimiz sekilde
Bunun icinde sevdigimiz sporu yapmaliyiz
Yuruyus olur, leslie, zumba vs.
ne iradesi canooommm:)) yemek sonrası zaten karnım doydu diye istemedim şimdi çay içicem az önce kendime sordum aç mıyım , hayır, canım gerçekten çekiyor mu , ....(iyice düşünme payı) , hayır , canım çekerse yarın öğle yerim o zaman dedim cidden artık canım çekmiyor çünkü yasaklamadım istersem yarın yerim dedim ya bilinç altı ye ye yee diye diretmeyi kesti :))
gülüm birbirimizden destekle güç alıyoruz burada tabi ki zayıflayacaksın .
hatırlatma: kilo vermek demiyoruz çünkü bilinç altı cümle yerine tek kelimeye odaklanıp onun için çalışabilir kilo kelimesi yerine zayıflama kelimesini kullanmak her zaman daha iyidir :)))
Menum dun dogum gunundeydim onun telafisi
Sabah 11 gibi
Tereyagda 3 yumurta(usaklar yemeyince hepsini yedim) lor peynir biber biraz yaban mersini ve ceviz sutlu kahve
18 1 bardak kefir
21 gibi sutlu kahve
1.5 lt yakin su
Hanımlar selam
Bugünki menüm pek istediğim gibi bi menü olmadı
Sabah 10.00: iki yumurta
3 hurma
Bir kase yoğurt
Ara 15.00: bir elma bir havuç
Öğle 16.00 ikikaşık pilav
İki kaşık et sote
3 hurma
2 dilim ekmek
Akşam 21.00 iki kaşık pilav
İki kaşık kavurma
Yarım dilim su böreği
4 tane lahana sarması
3 hurma
Gün içinde 6 tane N**** (Siyahi)
Su: 3 litre
Menü
Sabah(10:00)
3 yumurta
Avuç içi kadar tost
Bir greyfurt
Kahve
Öğle(13:30)
2 yumurta
Avuç içi kadar tost
Greyfurt
Akşam(20:00)
Hellimli salata dışarda yedim en iyisi buydu
Bizimkiler İskender yedi çünkü
Su: 2 lt Spor: 45ndk Leslie 135 puan @Pnrrr-20
Iyi akşamlar kızlar menümü yazayım yeni gectim eve bu saate bişey yemiycem
Bugün diyetisyenede uğradım bana liste verdi ama ben okadar yemiyorum dedim doyduğun kadar ye dedi bide limonlu su iç dedi bol bol
Sabah 12.40
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1 domates
Roka ve taze soğan 1 dal
15.45
1 tabak karnabahar yemeği
1 minik kase yoğurt
Bol limonlu roka
Yarim elma
Su.2lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş 180 puanPnrrr-12
Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 mandalina
Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve
Akşam 19.00
1 tabak pırasa
5 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
1 mil Leslie
Kızlar çok güzel olan listemi sabotaj ettim resmen
Regl öncesi çok fazla canım abur cubur istedi yenik düştüm sütle bi halley yedim yedikten sonra da bi pişmanlık geldi tabi ama
Menü
10.30
Bir kase sütlü cornflakes(kahvaltlk btmiş,zamanm da kalmamstı.ama bugün alısversmı yaptım cok şükür
13.30
Bi kase kısır
17.00
1 elma
19.00
Bir tabak mantar sote
Bi büyük salata
Su
2.5 lt
Spor.30 dk yürüyüş
Menü
Sabah 11 gibi
Haşlanmış yumurta
Öğle
3ceviz
10badem
1incir
Akşam 19:30
Salata
Yumurta
Ara öğün
3hurma
Türk kahvesi
Su2lt olacak inş
Spor 1saat yürüyüş 120p.Pnrrr-12
Bugünki menum
Sabah 10.30
Zeytinyağında 2 yumurta 2 çeri domates 1b kahve
Öğlen 13.30
2 sosis 1 avuç yaban mersini
Akşam 17.30
2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
2lt su
Yatmadan önce soda ayran kürü
Kizlar gecmisteyim ama hemen menumu yazayim once
Saat 10.30
Sebzeli 1 yumurtali omlet (pirasa ve mantarli)
1 kk peynir
1dtbe
Salatalik
Domates
Saat 15:00
190gr shirataki noodle (40 kalori)
Biberli ve 1tk salca ile yaptim salcanin 1 yk 15 kaloriymis ona da baktimama ben 1 tk kullandim
Saat 19:15
200 gr shirataki noodle (18 kalori)
(Zuhal abla kendi noddle i az kalorili dedigi icin gittim baska asya marketinden dusun kalorilisini buldum :)
Biberli ve 1 tk salca koydum yine
1 ek ayasi kadar da besamel soslu tavuk sote
Su 2.5 lt
Spor 30 dk bisiklet toplam 60 puan@Pnrrr-20
Yarin jilliana baslicam insallah tekrardan
2. Seviyeyi 1.5 ayda bitirmis olucamtatil girdi regl oldum derken uzadi ama 3. Seviyeyi iki haftada yapicam insallah ve bol eksi ve incelme getirsin :)
Menumu yazip yatayim
Aksamdan beri bas agrim gecmedi hatta fazlalasti cok aciktim ondan heralde
Pazartesi
11.00
1.5 yumurtayla omlet
Peynir
1 dil ceddar
6 zeytin
Roka
1 tb sandwich ekm
15.30
3 hurma
3 brezilya cevizi
18.00
1 tabak noodlle sebze :)
Kucuk kase yogurt
Su olcemedim 2 lt olmustur
gunaydın canm
Gunaydinnnnnn guzel yurekli hatunlar
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Herkesde hersey yolundami
bugun nasilsin cnm
Bide lutfen menuleri gununde yazalim
Ohh mis gibi tadını çıkart benim kahvaltı da hazır olsaydı keşkeGünaydın diyorum
Altınları suaraya bırakıp kahvaltı sonrası döneceğim eşim kahvaltı hazırlamışbayadir yapmadığı birseydi sürpriz oldu
Beni niye tutmuyorsun aklında ben rakip değil miyim canımGünaydınlar akşam gezmeye gittim bir dilim pasta koydu yemedim @Sweetyy83 seni aklımda tuttum
Sakin ol derin nefes al düşünme artık sınavı canını sıkma hayırlısı böylesidir belki de sen üzüldükçe miğren artacak kendini aşağı çekip durma olumlu düşün sen neleri başardın vakti zamanı gelince hepsini yaparsın iş sıkıntıları da her işyerinde olan şeyler şükret ki bir işin var o iş yerinde çalışmak isteyen kimbilir kaç kişi vardır şuandaGünaydın canlarımmm
Buraya olumsuz birşey yazmak istemiyorum ama çok çok gerginimmmm
Şube sıkıntıları bir taraftan, kısır döngü halinde devam eden migren ataklarım bir yandan, sınav olmadı diye aklı sıra dalga geçince gaza getireceğini düşünen ablam öteki yandan, anlık zor zaptettiğim yeme ataklarım sonraki yandan...
Çıldıracak gibiyim
47gün önce Doğum yapan birine jillian çok ağır canım hatta herhangi bir spor bile ağır bu kadar acele etmemelisinBu jillian’ı internette nasıl aratmam gerekiyor jillian diye arattım da bulamadım
Leslie de de zorlanırsan yapma derim Doğumun nasıldı normal Sezeryan?Şimdi buldum netten de evet epey zormuş bana
Leslieye başlarım ben
koca kase lorlu salatamı aldım geldım tartıldım tabıkı bırde sukur dunku artının 1 kılosu gıtmıs kalmıs +800 yarın ınsallah eksıye gecebılırsem cumaya ıstedıgım gıbı olmasada guzel bır sonuc cıkar ınsallah
Aynen kuzum ben iki ay gibi bir sürede verdim sende verirsin hiç takma bebeğinle güzel vakit geçir keyfini çıkar bu minnak hallerinin ne zaman büyüdükleri belli olmuyor zaman hızlı akıyorTesekkurler canım aynen gecmişten diyet listem var zaten biraz daha karbonhidratı arttırarak deneyeceğim. Bugün o zayufladigimda giydigim 36 _38 beden pantolonları çikarttim tekrar gircem içlerine insallah :)
Ohh mis gibi tadını çıkart benim kahvaltı da hazır olsaydı keşke
Beni niye tutmuyorsun aklında ben rakip değil miyim canım
Sakin ol derin nefes al düşünme artık sınavı canını sıkma hayırlısı böylesidir belki de sen üzüldükçe miğren artacak kendini aşağı çekip durma olumlu düşün sen neleri başardın vakti zamanı gelince hepsini yaparsın iş sıkıntıları da her işyerinde olan şeyler şükret ki bir işin var o iş yerinde çalışmak isteyen kimbilir kaç kişi vardır şuanda
47gün önce Doğum yapan birine jillian çok ağır canım hatta herhangi bir spor bile ağır bu kadar acele etmemelisin
Leslie de de zorlanırsan yapma derim Doğumun nasıldı normal Sezeryan?
O süpersin çoğu gitmiş azı kalmış
Aynen kuzum ben iki ay gibi bir sürede verdim sende verirsin hiç takma bebeğinle güzel vakit geçir keyfini çıkar bu minnak hallerinin ne zaman büyüdükleri belli olmuyor zaman hızlı akıyor
O zaman tamam kıskanırım yoksasende rakibimsin canım dün onla yazıştık sen yoktun ondan
Canimm tabimi canin sikkinsa bize yazacaksin :)
Herkes soylemis zaten ablana yaptiginin seni motive etmedigini anlat, migrenin icin kendine bir mola ver tum rutinini birak mesela masaja falan git, seni bi gevsetsinler, dusuncelerinden uzaklas.
Suan merkur geri hareketinde o yuzden iletisim kanallari tikali, herkes birbirini yanlis anlamaya musait.
Dun aksam da esim mesela gelmis bana sen is bulamadin, boyle basvuru yapmakla olmuyo demekki baska bisey yapalim diyor. Ne yapalim diyorum oneri sunuyorum, oyle de olmaz diyo ozetle cozum yok ama cok guzel olmayacak secenekler sundu banakendime o anda dedim Berrin sakin merkur geri gidiyor, aslinda suan esin sana senin iyiligin icin bir sey demeye calisiyor ama beceremiyor. Sonra ben biraz dusundum bikac oneri sundum ona da mantikli geldi, bakalim devami nasil gelecek gorucez :)
Bazen boyle ufak gozuken seylerin farkinda olup kimsenin ne dedigine alinmadan devam edince hayat daha bi kolayliyor. Sen de once bi kendini rahatlat zaten sen rahatlayinca etrafindakilere bu kadar takilmayacaksin
Canim sana yapma erken diyecektim ki sen de zaten vazgecmissin, jillian 30 days shred diye aratabilirsin ben onu yapiyorum baska videolarida var tabii.
Sana cok erken suan en erken 6 ay derim ben jillian icin o da yaotigin spora guveniyorsan artik bunyem kaldirir diyorsan.
Shirataki noodle, konjac noodle diye de geciyor.
Konjac bitkisinden yapiliyormus canim
O zaman tamam kıskanırım yoksanasıl tartıda durumlar eksiler var mı
Ben spora yapmaya gidiyorum kızlar hadi sizde vakit ayırın kendinize
Tartılma canın sıkılmaz en azından Cuma’ya sürpriz olurbende halen yok canım ya anlamadım gitticuma ya kadar tartılmıcam artık
16-20 hafta arasinda yapiliyormus ya doktorda bana tam soylemediki bende bu ne icin aliniyor dedim kani alacak hemsireye oda 3lu test gbi bisey buda dedi noral tup defekti dedi bende netten baktim beyin ve omurilikteki meydana gelen dogum kusurlariymis allah esirgesin insallah sonuc iyidir kotu cikmazCok sukur sevindm cnm. Bel acikligi neymis bana ole bisi demediler hic
Güzelmiş canim afiyet olsunDünkü menüm
Kahvalti 11:00
2 has. Yumurta
1kk peynir
Yeşillik
Ara
Yarim ayva
1 kivi
1 bardak süt
Aksam 18:30
1 kas sebze çorbası (2 kepce)
2 y.k. kavrulmuş kiyma
3 kaşık kekikli yoğurt
2.5 litre su
Bitki çayları
Spor
65 dk tempolu yürüyüş*195 puanPnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?