Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tartıldım geldim koşarak cok mutlu oldum 55,990 ile 56,010 arasında tartı gitti geldi 56 oldum yubi kahvaltımı etmiştim üstelik

Tartıldım geldim koşarak cok mutlu oldum 55,990 ile 56,010 arasında tartı gitti geldi 56 oldum yubi kahvaltımı etmiştim üstelik

Cnm senın adın altında butun kılo verenlerı kutluyorum ...Kılo alanlarada alın sıze (Kendımde dahıl)

Hicrancım senı lısteye haftaya cuma eklıycem bılgın olsun tatlımmm

Canım ben Carfurdan 2,50 tl aldım

Eki Görüntüle 312362
,
Ayy bundan bende ıstıyorum ama burdakı carfur kapandı kıpada varmıdır kıne ? İş yerı ıcın cok pratık olacagını dusunuyorum ins bulabılırım...

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar malesef ise gec kaldim otobuste. Telden yazmaya calisiyorum KILOM malesef 92.6 onca kacamagin cezasi by hafta soz toparlicam kendimi

günaydınnn ya anlamıyorum 1 ay dişimizi sıkıyoruz ancak 3 kg gidiyo hatta 2 1 hafta kaçırıyoruz hoppp 2 kg geliyo almak kolayda vermek neden zor neden neden

cnm bende ck begenıyorum bu tencerelerı...allah guzel mutlu gunlerde kullanmayı nasıp etsın.

Tebrikler cnm 22 gunde 3.5 kılo cok ıyı.Allah devamını getırsın .Gene ara ara ugra bıze :)

Ahhh cnmm bende bılemedım acayıp bı pıskolojıdeyım regl donemım ondan heralde yarın bıtıyor ıns hayırlısıyla bende toparlıycam kendımı :)

günaydınnn ya anlamıyorum 1 ay dişimizi sıkıyoruz ancak 3 kg gidiyo hatta 2 1 hafta kaçırıyoruz hoppp 2 kg geliyo almak kolayda vermek neden zor neden neden

gerçekten ya almak için kolunu kıpırdatma küt kilo olsun vermek için 3 haftadır kendini bitir adalet bu olmasa gerek

Ya ben bide öyle oldumki evde kılımı kıprdatmıyorum 3 gündür her akşam spor yapardım ama şimdi o regl şişkinliği insanı öldürüyo ve nasılsa şiştim deyip değişik bi psikolojiye sokuyo
hasta olsam rahatlıcam devam etcem aynı hatta daha iyi bi tempoyla

Hopıss fıtsema ve yenibirumut kaldı bıldırım yapmayan onları beklıyorum kızlar...

Daha kahvaltı yapamadım.Çorba ıstıyo cnm kalkıyım bı corba yapıyım kendıme.Bu arada herkeslere super cumlar hayırlı gunler :) Yada tam tersı hayırlı cumalar super gunler :)))

yemiyosun yawaş yawaş giden kilo akşam 2 börek 2 kola azcık tatlı yeyince yediklerin olsun yarım kilo ama kilodaki değişiklik 2 kilo artıyo anlamıyom yaw bende

bi gün salsam kendimi 600 700 gram şak alıyorum vermek şöyle dursun güya uzmanlar kadınlar haftada 2 gün karbonhidrat yemesin diğer günler diyette olmasın verir diyorlar onları söyleyenler 0 beden olsa gerek ne yeseler almıyorlar tabi

bende öğleye mercimek çorbası istyorum şöyle bol limonlu...yanınada salata ımmhhh daha yeni kalktm kahvaltıdan

ne tezattır ki bende bu öğlen adam gibi et yemeği yemek istiyorum 1porsiyon yesem yanına salata yoğurt 1 dilim ekmek kızarmısınız :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…