- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.841
:8:
Tartıldım geldim koşarak cok mutlu oldum 55,990 ile 56,010 arasında tartı gitti geldi 56 oldum yubi kahvaltımı etmiştim üstelik
,
Arkadaşlar alttaki cizelgeyi nasıl degiştirip 56 yapacagım yardımmm Kod::8:
Gunaydin arkadaslar malesef ise gec kaldim otobuste. Telden yazmaya calisiyorum KILOM malesef 92.6 onca kacamagin cezasi by hafta soz toparlicam kendimi
arkadaşlar Konuyla alakası yok ama dün Annem bana süpriz yaptı işyerimde posetler var sen alda gel eve gelirken dedi bende işcıkışı gittim almaya birde ne göreyim Çok beğendiğim Tencere takımını almış resmini paylaşıyorum nasıl
Ben cok Mutlu oldum
Eki Görüntüle 311806
Slm kızlar ne zamandan beri uğrayamıyorum. Bugün oğluşum uyuyor işim de yok girip bakayım dedim. Nasıl gidiyor diyetler. Yarın bakalım sonuçlar nasıl olacak. Ben de bu hafta hergün spora gittim.yediklerime de dikkat ediyorum. 1 aralık da spora başladığımda 76.5 çıkmıştım bugün tartıldım 73 çıktım. 22 günde 3.5 kilo vermişim. Ve 9.takımla tanıştığımdan beri tam 10 kilo kaybettim. Yeni yıla bütün doğum kilolarımı vererek başlamak istiyorum 3 kilo kaldı ama 9 günde de 3 kilo biraz zor. Bakalım ne kadarını vericem.
MURCHHH kuzum nolduu sanaa
aylak aylak oturdunda gelip şurda iki dökdürseydin keyfin gelirdi yerine
kuşum yarın cuma güzel paylaşımlarımızla hepimiz burda oluruz inş.. ve takımızı yalnız bırakmayalım.,biliyosun biz çok engeller aştık
Cnm senın adın altında butun kılo verenlerı kutluyorum...Kılo alanlarada alın sıze (Kendımde dahıl)
Hicrancım senı lısteye haftaya cuma eklıycem bılgın olsun tatlımmm
günaydınnn ya anlamıyorum 1 ay dişimizi sıkıyoruz ancak 3 kg gidiyo hatta 2 1 hafta kaçırıyoruz hoppp 2 kg geliyo almak kolayda vermek neden zor neden neden
Yubihaftayada inşallah 55:400 olmayı istiyorum
gerçekten ya almak için kolunu kıpırdatma küt kilo olsun vermek için 3 haftadır kendini bitir adalet bu olmasa gerek
yemiyosun yawaş yawaş giden kilo akşam 2 börek 2 kola azcık tatlı yeyince yediklerin olsun yarım kilo ama kilodaki değişiklik 2 kilo artıyo anlamıyom yaw bende
Hopıss fıtsema ve yenibirumut kaldı bıldırım yapmayan onları beklıyorum kızlar...
Daha kahvaltı yapamadım.Çorba ıstıyo cnm kalkıyım bı corba yapıyım kendıme.Bu arada herkeslere super cumlar hayırlı gunler :) Yada tam tersı hayırlı cumalar super gunler :)))
ne tezattır ki bende bu öğlen adam gibi et yemeği yemek istiyorum 1porsiyon yesem yanına salata yoğurt 1 dilim ekmek kızarmısınız :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?