- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.421
Kuzum ben emziriyorum ve Karatay yapıyorum akşam da yemezsem toptan aç kalırım vücut kıtlık moduna girerkolay gelsin aksam yemegini gecistirin cok birsey yemeyin diyen doktorlar bile var
amin eksi getirdi pazari telafi etti
abla yazdigin gibi vucut yemedikce istetmiyor sagliksiz yiyecekler beynin kimyasini bozuyor sonra irademe hakim olamiyorum diyip ameliyata gidenler oluyor zaten saglikli dengeli beslensek ne sagliksizlari vucut isteyecek nede aclik ataklari da olacak arada insanin cani cekebilir ertesi gunle telafisi yapildimi yine saglikli beslenmeyle devam
sagol canim hepimiz bol eksiler gorme inanciyla basarilar
yazmama sebep oldugun icin asil Ben tesekkur ederim
cok iyi tebrikler
aksam yediklerimiz yatmadan 4-5saat once sindirilmis olmasi lazim kacta yatiyorsun
ever abla insallah hergun menu paylasimi yapacagim
guzel abla afiyet olsun
aynen benimde hedefim inancim 10 kilo ramazana kadar versem ve artik korumaya gecsem
Tartılma canın sıkılmaz en azından Cuma’ya sürpriz olur
normal doğum yaptım canım leslie de mi zorlar beniOhh mis gibi tadını çıkart benim kahvaltı da hazır olsaydı keşke
Beni niye tutmuyorsun aklında ben rakip değil miyim canım
Sakin ol derin nefes al düşünme artık sınavı canını sıkma hayırlısı böylesidir belki de sen üzüldükçe miğren artacak kendini aşağı çekip durma olumlu düşün sen neleri başardın vakti zamanı gelince hepsini yaparsın iş sıkıntıları da her işyerinde olan şeyler şükret ki bir işin var o iş yerinde çalışmak isteyen kimbilir kaç kişi vardır şuanda
47gün önce Doğum yapan birine jillian çok ağır canım hatta herhangi bir spor bile ağır bu kadar acele etmemelisin
Leslie de de zorlanırsan yapma derim Doğumun nasıldı normal Sezeryan?
O süpersin çoğu gitmiş azı kalmış
Aynen kuzum ben iki ay gibi bir sürede verdim sende verirsin hiç takma bebeğinle güzel vakit geçir keyfini çıkar bu minnak hallerinin ne zaman büyüdükleri belli olmuyor zaman hızlı akıyor
karatayı nasıl yapıyorsun canım2 öğün mü 3 öğün müKuzum ben emziriyorum ve Karatay yapıyorum akşam da yemezsem toptan aç kalırım vücut kıtlık moduna girer ❤
evet canım dün çok abarttımHarikasin abla" çok güzel yazmışsın gerçekten herşey bizim elimizde ve bilinçaltımizda
Ohh afiyet olsun çok güzel olmuş
Canim cok fazla karbonhidrat olmus
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Güzel hafif bi menü olmuş canım afiyet olsun ama suyu biraz arttır
Afiyet olsun canım çokk güzel olmuş
Ah rakiben ahhh
Afiyet olsun canım' meyvenin yanina yogurt veya süt tüketsen daha iyi olur
Afiyet olsun Cemrecim güzel bir menü
Guzell canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım' jilian harika seçim mutlaka çok güzel faydasını goruceksin
Afiyet olsun ablacım'
Günaydın ablamm herşey yolunda çok şükür
valla bi baktım da doğum yapmamış olsam bile ağır gelirdi bana :)Canimm tabimi canin sikkinsa bize yazacaksin :)
Herkes soylemis zaten ablana yaptiginin seni motive etmedigini anlat, migrenin icin kendine bir mola ver tum rutinini birak mesela masaja falan git, seni bi gevsetsinler, dusuncelerinden uzaklas.
Suan merkur geri hareketinde o yuzden iletisim kanallari tikali, herkes birbirini yanlis anlamaya musait.
Dun aksam da esim mesela gelmis bana sen is bulamadin, boyle basvuru yapmakla olmuyo demekki baska bisey yapalim diyor. Ne yapalim diyorum oneri sunuyorum, oyle de olmaz diyo ozetle cozum yok ama cok guzel olmayacak secenekler sundu banakendime o anda dedim Berrin sakin merkur geri gidiyor, aslinda suan esin sana senin iyiligin icin bir sey demeye calisiyor ama beceremiyor. Sonra ben biraz dusundum bikac oneri sundum ona da mantikli geldi, bakalim devami nasil gelecek gorucez :)
Bazen boyle ufak gozuken seylerin farkinda olup kimsenin ne dedigine alinmadan devam edince hayat daha bi kolayliyor. Sen de once bi kendini rahatlat zaten sen rahatlayinca etrafindakilere bu kadar takilmayacaksin
Canim sana yapma erken diyecektim ki sen de zaten vazgecmissin, jillian 30 days shred diye aratabilirsin ben onu yapiyorum baska videolarida var tabii.
Sana cok erken suan en erken 6 ay derim ben jillian icin o da yaotigin spora guveniyorsan artik bunyem kaldirir diyorsan.
Shirataki noodle, konjac noodle diye de geciyor.
Konjac bitkisinden yapiliyormus canim
vazgeçtim ablacım vazgeçtimmtekrar hosgeldin ebrucum
Bende Zühal 47 yas 3 cocuk 2 torun var almanyadayim
Hem yasinin hemde emzirmenin avantajiyla biraz dikkatle kisa surede verirsin kiloyu
Menulerinde ana ogunlerinde sebze, et turu yemek ne olursa yanina bol salata, yogurt ekle
Doyurucu saglikli kahvaltini yap
Acikirsan 1 meyve sut yada yogurt veya kuru yemisle ara da yapabilirsin
Tatlilar hamurislerinin ne sana nede bebege bi faydasi yok
salatalik domatesi sogus olarakda dograyabilirsin cnm
Dereotu da sute cok iyi gelir
Bide incir, hem tatli ihtiyaci icinde iyi
benim aldigim daha pahaliymis realden aldim sulu 300 net 200 gr 2.99 du
Sık alinmaz tabi
sen once bi rahat olsana cnm
Bide dunku menuyu yaz :)))
aminnnn cnm insallah
melisin mesajini ilk okuyunca bende oyle algilamistim
Ama o kocasina demis beycağızım diye
ohhh masallah Allah muhabbetinizi artirsin
Hic kiskanmadim
İnşallah cissli biseyler yoktur
emek olmadan ekmek olmuyorum canikom
masallah ne guzel cnm darisi hepimize
cok sukur daha iyiyim cnm sagolasin
Allah yardimcin olsun guzel haberrle gel inşallah cnm
herjes kendine puan verse guzel olur aslinda
bak dedik sana odem diye
Sende iyiki varsin bitanem ❤❤❤❤
tugcemmmmm bitanecim ❤❤❤
Sen boyle herseyi kafaya takip surekli dusundukce iyi olmazsin cnm
Bunlar zincirleme gibi birbirini tetikliyor
Cok sukur bu zamanda işim var kimseye muhtac degilim de
Gencliginin tadini cikar canimin ici
Hayat şöyle yada boyle geciyor
senin icin erken dicektimki vazgecmisin zaten :)))
aksam pasta yemedigin icinde tebrikler tatlim
Ramazanda tatli hamurisinden uzak kalinsa verilir aslinda
kiz benmi yapiyom seni pro
Heralde para hesaba gelince islem yapiyolardir
kolay gelsin cnm
guzel dusunuyoruz guzel olsun
efferimmmm iyi yapmisin
shirtaki noddle olarak geçiyor cnm ama tr de ney bilmiyorum
kontrolmu var cnm
Benim tartım iki tane bi birine çıkıyorum bi birineaYNEN CANIM acaba tartı mı bozuk diyorum
Normalse çok zorlamaz diye düşünüyorum sen yine de zor hareketleri yapmamaya çalış rahim açık hala biliyorsun toparlasın kendini yaparsın dışarda yürüme şansın varsa hafif yürüyüş yap en güzeli risk almadannormal doğum yaptım canım leslie de mi zorlar beni
eveetttt leslie çok eğlenceli :)Hosgeldin cnm emzirirken kilo vermek daha kolay diyorlar insallah sende cabucak ulasirsin hedefine iyiki geldinn. Bende pinar 25 yasindaym 22 haftalik hamileyim :)
Tugceee canim niye boyle yapiyorsun biraz sakinlesmeye calis. Ablanla acik acik konus bence seni kirdigini bilse yapmaz. Migren icin hap kullanmiyormusun iyi gelir enazindan biraz
Leslie iyi fikir bence hem hareketli hem yapmasi daha basit ve onemlisi beni hic biktirmiyordu :)
Ohh afiyet olsun cok guzel olduguna eminim
ben de zorlanıyorum çikolata yememek için dün dayanamadım kakaolu bisküvi yedim hatta ama irademize hakim olursak zaten bi süe sonra hurma tatlı isteğimizi fazla fazla keserTesekkür ederim canım hurma çok mantikli evet ama çikolata olmadan o tatli isteği gitmiyoki bi türlü
günaydın cnm
günaydın cnm
ooo afiyet olsun cnm
günaydın cnm
afiyet olsun cnm kolay gelsin
Allah kolaylik versin canım
İyi uykular cmm
fazla düşünme düşündükçe sorunlarda büyüyor sanki ya akışına birak brnce cnm kendıni bu kadar yipratma
cok guzel
Günaydın kizlar
Bugün temizlij vakti bnm icin salon ve oturma odasini temizlicem cumaya misafirim var Allah tan mutfagi geçenlerde biraz temizlemistim evlere duvar yerine pencere koyuyorlar resmen ya sinir oluyorum batmış mecbur silincekhadi kolay gelsin bana işimi halleder halletmez burdayim kızlar
Hosgeldin cnm emzirirken kilo vermek daha kolay diyorlar insallah sende cabucak ulasirsin hedefine iyiki geldinn. Bende pinar 25 yasindaym 22 haftalik hamileyim :)
Tugceee canim niye boyle yapiyorsun biraz sakinlesmeye calis. Ablanla acik acik konus bence seni kirdigini bilse yapmaz. Migren icin hap kullanmiyormusun iyi gelir enazindan biraz
Leslie iyi fikir bence hem hareketli hem yapmasi daha basit ve en onemlisi beni hic biktirmiyordu :)
Ohh afiyet olsun cok guzel olduguna eminim
tekrar hosgeldin ebrucum
Bende Zühal 47 yas 3 cocuk 2 torun var almanyadayim
Hem yasinin hemde emzirmenin avantajiyla biraz dikkatle kisa surede verirsin kiloyu
Menulerinde ana ogunlerinde sebze, et turu yemek ne olursa yanina bol salata, yogurt ekle
Doyurucu saglikli kahvaltini yap
Acikirsan 1 meyve sut yada yogurt veya kuru yemisle ara da yapabilirsin
Tatlilar hamurislerinin ne sana nede bebege bi faydasi yok
salatalik domatesi sogus olarakda dograyabilirsin cnm
Dereotu da sute cok iyi gelir
Bide incir, hem tatli ihtiyaci icinde iyi
benim aldigim daha pahaliymis realden aldim sulu 300 net 200 gr 2.99 du
Sık alinmaz tabi
sen once bi rahat olsana cnm
Bide dunku menuyu yaz :)))
aminnnn cnm insallah
melisin mesajini ilk okuyunca bende oyle algilamistim
Ama o kocasina demis beycağızım diye
ohhh masallah Allah muhabbetinizi artirsin
Hic kiskanmadim
İnşallah cissli biseyler yoktur
emek olmadan ekmek olmuyorum canikom
masallah ne guzel cnm darisi hepimize
cok sukur daha iyiyim cnm sagolasin
Allah yardimcin olsun guzel haberrle gel inşallah cnm
herjes kendine puan verse guzel olur aslinda
bak dedik sana odem diye
Sende iyiki varsin bitanem ❤❤❤❤
tugcemmmmm bitanecim ❤❤❤
Sen boyle herseyi kafaya takip surekli dusundukce iyi olmazsin cnm
Bunlar zincirleme gibi birbirini tetikliyor
Cok sukur bu zamanda işim var kimseye muhtac degilim de
Gencliginin tadini cikar canimin ici
Hayat şöyle yada boyle geciyor
senin icin erken dicektimki vazgecmisin zaten :)))
aksam pasta yemedigin icinde tebrikler tatlim
Ramazanda tatli hamurisinden uzak kalinsa verilir aslinda
kiz benmi yapiyom seni pro
Heralde para hesaba gelince islem yapiyolardir
kolay gelsin cnm
guzel dusunuyoruz guzel olsun
efferimmmm iyi yapmisin
shirtaki noddle olarak geçiyor cnm ama tr de ney bilmiyorum
kontrolmu var cnm
öğlen 2 minik dolma ve yoğurt yedimEvetttt gelsin bakalim bugunku planlarr
Aksama neler var menulerde
Ben belki firinda kiymali patlican yaparim
Bugun kahvalti icin ogleni beklemedim
2 ks. Ezme biraz kuruyemis sutle biraz atistirma gibi oldu
Beni doyurmadi
Oglen kral kahvaltimi yaparım
Birazdan cikip bikac sey alip gidecem
Esim yatiyor simdi oglen işe gidecek
Hazir araba varken gidip geleyim
Ben yürüyerek kolların dahi sarkmadan inceldiğine sahit oldum :) yağlar direk kasa dönüşürse kilo verme işlemi zorlaşiyor. Bu nedenle önce fazla tüm yağlardan kurtul sonra bölgesel olarak sporla kas yaparak şekil ver demişti.
Canimm tabimi canin sikkinsa bize yazacaksin :)
Herkes soylemis zaten ablana yaptiginin seni motive etmedigini anlat, migrenin icin kendine bir mola ver tum rutinini birak mesela masaja falan git, seni bi gevsetsinler, dusuncelerinden uzaklas.
Suan merkur geri hareketinde o yuzden iletisim kanallari tikali, herkes birbirini yanlis anlamaya musait.
Dun aksam da esim mesela gelmis bana sen is bulamadin, boyle basvuru yapmakla olmuyo demekki baska bisey yapalim diyor. Ne yapalim diyorum oneri sunuyorum, oyle de olmaz diyo ozetle cozum yok ama cok guzel olmayacak secenekler sundu banakendime o anda dedim Berrin sakin merkur geri gidiyor, aslinda suan esin sana senin iyiligin icin bir sey demeye calisiyor ama beceremiyor. Sonra ben biraz dusundum bikac oneri sundum ona da mantikli geldi, bakalim devami nasil gelecek gorucez :)
Bazen boyle ufak gozuken seylerin farkinda olup kimsenin ne dedigine alinmadan devam edince hayat daha bi kolayliyor. Sen de once bi kendini rahatlat zaten sen rahatlayinca etrafindakilere bu kadar takilmayacaksin
Canim sana yapma erken diyecektim ki sen de zaten vazgecmissin, jillian 30 days shred diye aratabilirsin ben onu yapiyorum baska videolarida var tabii.
Sana cok erken suan en erken 6 ay derim ben jillian icin o da yaotigin spora guveniyorsan artik bunyem kaldirir diyorsan.
Shirataki noodle, konjac noodle diye de geciyor.
Konjac bitkisinden yapiliyormus canim
Biz de seni cok seviyoruzz iyiki bizim Tugcemizsinn
Canim ben genelde 12.30-1.00 gibi yatiyorum ama 12 yi geciyor genellikle 1 e kalmamaya calisiyorum diyeyim
Ohh mis gibi tadını çıkart benim kahvaltı da hazır olsaydı keşke
Beni niye tutmuyorsun aklında ben rakip değil miyim canım
Sakin ol derin nefes al düşünme artık sınavı canını sıkma hayırlısı böylesidir belki de sen üzüldükçe miğren artacak kendini aşağı çekip durma olumlu düşün sen neleri başardın vakti zamanı gelince hepsini yaparsın iş sıkıntıları da her işyerinde olan şeyler şükret ki bir işin var o iş yerinde çalışmak isteyen kimbilir kaç kişi vardır şuanda
47gün önce Doğum yapan birine jillian çok ağır canım hatta herhangi bir spor bile ağır bu kadar acele etmemelisin
Leslie de de zorlanırsan yapma derim Doğumun nasıldı normal Sezeryan?
O süpersin çoğu gitmiş azı kalmış
Aynen kuzum ben iki ay gibi bir sürede verdim sende verirsin hiç takma bebeğinle güzel vakit geçir keyfini çıkar bu minnak hallerinin ne zaman büyüdükleri belli olmuyor zaman hızlı akıyor
Ben de biraz uyudum. Ya kaç gündür rüyalarım bir tuhaf . Hep stresle geçiyor. Üzülüyorum falan. Ve bas ağrısıyla uyanıyorum
Su ve saatlerini de yaz canım
Ben cok cıkolata krizine girdigimde tadellenin şekersiz çikolatasından alıyorum haberin olsun seninde hem kalorisi digerlerine gore cok az hemde sekersiz cünkü barlar falanda kesmiyo o zaman beni :)ben de zorlanıyorum çikolata yememek için dün dayanamadım kakaolu bisküvi yedim hatta ama irademize hakim olursak zaten bi süe sonra hurma tatlı isteğimizi fazla fazla keser
canım ben paketli ürünleri tamamen çıkarmayı planlıyorum hayatımdan, içerisinde doğal olmayan onca şey var çünkü ve yine de bana kalorili geliyor ne kadar şekersiz olurlarsa olsunlarBen cok cıkolata krizine girdigimde tadellenin şekersiz çikolatasından alıyorum haberin olsun seninde hem kalorisi digerlerine gore cok az hemde sekersiz cünkü barlar falanda kesmiyo o zaman beni :)
Kuzum benim oğlum 11 aylık o yüzden 2 öğün ama sen 3 öğün yapabilirsin istersen :)karatayı nasıl yapıyorsun canım2 öğün mü 3 öğün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?