Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum ben emziriyorum ve Karatay yapıyorum akşam da yemezsem toptan aç kalırım vücut kıtlık moduna girer

normal doğum yaptım canım leslie de mi zorlar beni

evet canım dün çok abarttım

valla bi baktım da doğum yapmamış olsam bile ağır gelirdi bana :)

vazgeçtim ablacım vazgeçtimm

aYNEN CANIM acaba tartı mı bozuk diyorum
Benim tartım iki tane bi birine çıkıyorum bi birine
normal doğum yaptım canım leslie de mi zorlar beni
Normalse çok zorlamaz diye düşünüyorum sen yine de zor hareketleri yapmamaya çalış rahim açık hala biliyorsun toparlasın kendini yaparsın dışarda yürüme şansın varsa hafif yürüyüş yap en güzeli risk almadan

eveetttt leslie çok eğlenceli :)

Tesekkür ederim canım hurma çok mantikli evet ama çikolata olmadan o tatli isteği gitmiyoki bi türlü
ben de zorlanıyorum çikolata yememek için dün dayanamadım kakaolu bisküvi yedim hatta ama irademize hakim olursak zaten bi süe sonra hurma tatlı isteğimizi fazla fazla keser

Şu an sabaha göre daha iyiyim canım, sağolasın
Ben biraz fazla duygusal hassasım, normale dönme sürem daha uzun oluyor maalesef :)

amanın kolay gelsin canım. ohh misss ak pak olacak :):)

Çok gergin bir ortamda sakin kalmak çok zor canım
olabildiğince iyi olmaya çalışıyorum.
ablam kolay , onu hallederim :)
migren için ilaç pek fayda etmez bana, hafta sonu iğne vuruldum, sanırım yine vurulacam ya da serum. o en azından bir süre rahatlatıyor.

işimle ilgili hiçbir sıkıntı yok, çok şükür.
bankamı da işimi de çok çok seviyorum. ama ben daha hassas bir insanım çabuk etkileniyorum
geçecek az kaldı

öğlen 2 minik dolma ve yoğurt yedim
akşam karabuğday ve yoğurt, arkadaşlarla da kahveye gidecez
arada da kefir içecem

yağ hiçbir şekilde kasa dönüşmez, tıpkı beyin dokusunun mide dokusuna dönüşmesinin imkansız olduğu gibi.
Yağ ve kas olarak bahsedilen, vücutta bulunan dokular tamamen hücrelerden oluşur. Yağ ve kaslar da birbirinden.. bağımsız bir yapıdadır ve birbirlerine dönüşemez. Yani yağ hücresi kas hücresine çevrilemez. Aynı şekilde kaslar da yağa dönüştürülemez. Çünkü ikisi de birbirinden farklıdır.

Biz de seni cok seviyoruzz iyiki bizim Tugcemizsinn

Canim ben genelde 12.30-1.00 gibi yatiyorum ama 12 yi geciyor genellikle 1 e kalmamaya calisiyorum diyeyim

gezegenlerden hiç anlamam kız, cidden etkiliyor mu :)
nefes egzersizi yapmak lazım ya, çıkıp alacak temiz hava da yok
ama daha iyiyim sabaha göre

işimle ilgili hiçbir sorunum yok canım, çok şükür severek yapıyorum bu işi. ben haksızlığa tahammül edemiyorum, gereksiz kibirden oluşan bir kaosun içindeyiz, wc ye gitmek bile sorun sebebi şu an

Ben de biraz uyudum. Ya kaç gündür rüyalarım bir tuhaf . Hep stresle geçiyor. Üzülüyorum falan. Ve bas ağrısıyla uyanıyorum

stres uykunu etkilemiş kuuzm, ılık bir duş alıp derin derin nefes al, gevşet biraz kendini düşüncelerini

ben de zorlanıyorum çikolata yememek için dün dayanamadım kakaolu bisküvi yedim hatta ama irademize hakim olursak zaten bi süe sonra hurma tatlı isteğimizi fazla fazla keser
Ben cok cıkolata krizine girdigimde tadellenin şekersiz çikolatasından alıyorum haberin olsun seninde hem kalorisi digerlerine gore cok az hemde sekersiz cünkü barlar falanda kesmiyo o zaman beni :)

Ben cok cıkolata krizine girdigimde tadellenin şekersiz çikolatasından alıyorum haberin olsun seninde hem kalorisi digerlerine gore cok az hemde sekersiz cünkü barlar falanda kesmiyo o zaman beni :)
canım ben paketli ürünleri tamamen çıkarmayı planlıyorum hayatımdan, içerisinde doğal olmayan onca şey var çünkü ve yine de bana kalorili geliyor ne kadar şekersiz olurlarsa olsunlar

tugcetugcem
Canim kısa yazmak için oyle yazdım. Şoyle söyliyim o zaman yağ dokusu fazla olan insanlarin kas yapmasi icin gerekli enerji daha fazla olduğu için yağsız kişiye gore daha fazla kas yapar. Bu hem kadınlar için bunyemize çok uygun degil hemde sporu biraktigin zaman kaslar kuculerek aralari tekrardan yag dokusu doldurur ve hemen eski haline geri donersin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…