Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım ben paketli ürünleri tamamen çıkarmayı planlıyorum hayatımdan, içerisinde doğal olmayan onca şey var çünkü ve yine de bana kalorili geliyor ne kadar şekersiz olurlarsa olsunlar
Tabikide katkıli eger basarirsan en güzelini yaparsın :)

E ebruebrulii canım hoş geldin okudum tanıttığın mesajını bende seninle aynı gibi oldum 1.71 boyum 68 kilo ile evlendim 73 ile hamile 97 ile Doğuma girdim ilk bebeğimde sen muhakkak zayıfla kilo iyice gitsin hepimizden inşallah

Kuzum benim oğlum 11 aylık o yüzden 2 öğün ama sen 3 öğün yapabilirsin istersen :)
Benim kız da 11 aylık canım nasıl bebeğin yürüyor mu kilosu falan nasıl benimki geçen hasta olunca zayıfladı ağzına hiçbirşey almadı yemeyi unuttu resmen çocuğum şimdilerde biraz iyi çok şükür

Selam kizlar baktim hava bozuk evi toplamadan çıktım evden azicik humayla parkta top oynadik sonrasında saglik ocagina gectik gülsimanın boy kilo kontrolü icin dönüştede ugrayacagim yerler vardi lakin ugrayamadim yagmur bastırdı şimdi eve geldim ara ogun yaptim islere baslicam bugun azıcık utulerden azaltmam lazim ve spora ara vermemem lazim

3-4 adım atıyor başka yok kilosu da 10.3 filan sanırım hasta olunca öyle oluyorlar maalesef ya

bunu yazacağına biliyordum
yoruluyorum halim kalmıyor dışardaki işi yap,ev iş yap, kocanın işini yap kolay mı benim hayatım
kiz tek calisan, evli senmisin :))) butun takimlarda goruyorum
Millet ya erken kalkip yapiyor yada aksam gelince
Sende daha cocukta yok :))
Benim köfteler bitmedi mangaldan kalan onu yicem akşama yanında salata
öğlen belli değil
oglen is yerindenmi veriyolar
aksam ki menu icin esime et turu birseyler almasini soyledim yaninada salata yaparim
guzel olur cnm
hepimiz icin ayni durum gecerli cnm ama bazilarimiz metobolizma acisindan daha şanslı
Ben de biraz uyudum. Ya kaç gündür rüyalarım bir tuhaf . Hep stresle geçiyor. Üzülüyorum falan. Ve bas ağrısıyla uyanıyorum
bilinc altinda kafani biseyemi takiyosun acaba cnm
vazgeçtim ablacım vazgeçtimm
istersen 1 mille basla cnm zor olmaz heralde
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay

ara
1 adet hurma

öğlen
1 dilim ekmek
salça
2 dilim peynir
cacık

akşam
ızgara köfte
salata
ayran

C cemresila olmadı sweettt
ekmek türü yazilsin cnm
Izgara kofte kac tane olacak
Sizde orduya mi yaptiniz mangali
öğlen 2 minik dolma ve yoğurt yedim
akşam karabuğday ve yoğurt, arkadaşlarla da kahveye gidecez
arada da kefir içecem
kahveye gidecek olman iyiymis biraz lak lak yapıp kafa dagit
Ben cok cıkolata krizine girdigimde tadellenin şekersiz çikolatasından alıyorum haberin olsun seninde hem kalorisi digerlerine gore cok az hemde sekersiz cünkü barlar falanda kesmiyo o zaman beni :)
guzelim sekersiz cukulata olmaz muhtemelen tadlandirici vardir icinde

Kontrol sonucu nasilmis cnm normalmi hersey

evet ablacım 1 mille başlarım

eski fitcivciv olsa on kere biterdi köfteler 2 yada en fazla 3 yiyorum :)
çocuk olsa sanırım ben çalışamam :) ben yoruluyorum
akşam iş çıkısı pazara gittim eve geldim sofra kurdum kaldırdım sonra eşim ilgi istedi ordan güne gittim bende iş bitmiyor arkadaş

Muhtemelen zaten yararlı diye yazmıyorum yanlis anlasilmasın ama kalorisi en azından digerlerinden dusuk diye yazdım haftada bi kaçamak yapıyordum

afiyet olsun canim guzel bir gun olmus
bunu yazacağına biliyordum
yoruluyorum halim kalmıyor dışardaki işi yap,ev iş yap, kocanın işini yap kolay mı benim hayatım
sana esime soyledigim bir seyi soyleyeyim, zamaninda bana bolum baskanim soylemisti "hic bir gun bugunden kolay gelmeyecek, islerin azalmayacak, istediklerini yapmaya suan zaman ayiramazsan hic bir zaman ayiramazsin, cocugun oldugunda islerin daha az olmayacak, yas aldikca hic bir is daha kolay gelmeyecek, o yuzden simdi yapamazsan hic bir zaman yapamayacaksin
yaa cok haklisin ben de erken yatmaya calisiyorum ama iste 12 den once yatarsam mutlu oluyorum
Pinarr cok tesekkurler yine bir suru motivasyon fotosu paylasmissin cok saol
aYNEN CANIM acaba tartı mı bozuk diyorum
ahaha bana da oluyo arada o his
valla bi baktım da doğum yapmamış olsam bile ağır gelirdi bana :)
evet jillian oyle biraz ben 2013 den beri ara ara yaptigim icin yapabiliyorum
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay

ara
1 adet hurma

öğlen
1 dilim ekmek
salça
2 dilim peynir
cacık

akşam
ızgara köfte
salata
ayran

C cemresila olmadı sweettt
fena degil ama salca ekmek yerine menemen falan yapsaydin cok daha besleyici olurdu bence
ahaha bende de iki tane tarti var ben de senin gibiyim
ahh canim gezegenler epey etkiliyo aslinda hepimizi, soyle dusun ay dunyadaki tum sulari etkiliyor, koca okyanuslarda gel git yaratiyor, insanin yuzde 70i su sadece ayin bile cekimi bizi nasil etkiliyor buradan dusunebilirsin.

En sondakinin göğüsler gitmemiş hala duruyor

Muhtemelen zaten yararlı diye yazmıyorum yanlis anlasilmasın ama kalorisi en azından digerlerinden dusuk diye yazdım haftada bi kaçamak yapıyordum
Cuma tartıdan sonra bizde de var kaçamak hakkı isteyen yapıyor yani :)

Cuma tartidan sonra canimizin istedigi biseyi abartmadan erken saatte, isteyen yiyebiliyor cnm

Sen bilirsin bebegim tarti dusmuyor diyen sensin
Yoksa bizde bahaneler bitmez

Dün bakamadım canım
7 den öncw bitiriyorum akşamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…