- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.441
Tabikide katkıli eger basarirsan en güzelini yaparsın :)canım ben paketli ürünleri tamamen çıkarmayı planlıyorum hayatımdan, içerisinde doğal olmayan onca şey var çünkü ve yine de bana kalorili geliyor ne kadar şekersiz olurlarsa olsunlar
inşallah başarırım ya :)Tabikide katkıli eger basarirsan en güzelini yaparsın :)
Insallah hosbuldumE ebruebrulii canım hoş geldin okudum tanıttığın mesajını bende seninle aynı gibi oldum 1.71 boyum 68 kilo ile evlendim 73 ile hamile 97 ile Doğuma girdim ilk bebeğimde sen muhakkak zayıfla kilo iyice gitsin hepimizden inşallah
Başarirsin darisi hepimizin basinainşallah başarırım ya :)
Benim kız da 11 aylık canım nasıl bebeğin yürüyor mu kilosu falan nasıl benimki geçen hasta olunca zayıfladı ağzına hiçbirşey almadı yemeyi unuttu resmen çocuğum şimdilerde biraz iyi çok şükürKuzum benim oğlum 11 aylık o yüzden 2 öğün ama sen 3 öğün yapabilirsin istersen :)
3-4 adım atıyor başka yok kilosu da 10.3 filan sanırım hasta olunca öyle oluyorlar maalesef yaBenim kız da 11 aylık canım nasıl bebeğin yürüyor mu kilosu falan nasıl benimki geçen hasta olunca zayıfladı ağzına hiçbirşey almadı yemeyi unuttu resmen çocuğum şimdilerde biraz iyi çok şükür
kiz tek calisan, evli senmisin :))) butun takimlarda goruyorumbunu yazacağına biliyordum
yoruluyorum halim kalmıyor dışardaki işi yap,ev iş yap, kocanın işini yap kolay mı benim hayatım
oglen is yerindenmi veriyolarBenim köfteler bitmedi mangaldan kalan onu yicem akşama yanında salata
öğlen belli değil
guzel olur cnmaksam ki menu icin esime et turu birseyler almasini soyledim yaninada salata yaparim
hepimiz icin ayni durum gecerli cnm ama bazilarimiz metobolizma acisindan daha şanslıerden sonra geliyor ya bende boyle surekli devam edince iyi veriyorum aslinda hepimiz boyleyiz sadece vucudun calismasini engelleyen yanlis dusunce kaliplarimiz olmasin birde vucudu sagliksiz besleyip calismasinda sikintilar varsada tekrar saglikli beslenip fabrika ayarlarina geri dondurmek lazim
bilinc altinda kafani biseyemi takiyosun acaba cnmBen de biraz uyudum. Ya kaç gündür rüyalarım bir tuhaf . Hep stresle geçiyor. Üzülüyorum falan. Ve bas ağrısıyla uyanıyorum
istersen 1 mille basla cnm zor olmaz heraldevazgeçtim ablacım vazgeçtimm
ekmek türü yazilsin cnm
kahveye gidecek olman iyiymis biraz lak lak yapıp kafa dagitöğlen 2 minik dolma ve yoğurt yedim
akşam karabuğday ve yoğurt, arkadaşlarla da kahveye gidecez
arada da kefir içecem
guzelim sekersiz cukulata olmaz muhtemelen tadlandirici vardir icindeBen cok cıkolata krizine girdigimde tadellenin şekersiz çikolatasından alıyorum haberin olsun seninde hem kalorisi digerlerine gore cok az hemde sekersiz cünkü barlar falanda kesmiyo o zaman beni :)
Kontrol sonucu nasilmis cnm normalmi herseySelam kizlar baktim hava bozuk evi toplamadan çıktım evden azicik humayla parkta top oynadik sonrasında saglik ocagina gectik gülsimanın boy kilo kontrolü icin dönüştede ugrayacagim yerler vardi lakin ugrayamadim yagmur bastırdı şimdi eve geldim ara ogun yaptim islere baslicam bugun azıcık utulerden azaltmam lazim ve spora ara vermemem lazim
evet ablacım 1 mille başlarımkiz tek calisan, evli senmisin :))) butun takimlarda goruyorum
Millet ya erken kalkip yapiyor yada aksam gelince
Sende daha cocukta yok :))
oglen is yerindenmi veriyolar
guzel olur cnm
hepimiz icin ayni durum gecerli cnm ama bazilarimiz metobolizma acisindan daha şanslı
bilinc altinda kafani biseyemi takiyosun acaba cnmbla
istersen 1 mille basla cnm zor olmaz heralde
ekmek türü yazilsin cnm
Izgara kofte kac tane olacak
Sizde orduya mi yaptiniz mangali
kahveye gidecek olman iyiymis biraz lak lak yapıp kafa dagit
guzelim sekersiz cukulata olmaz muhtemelen tadlandirici vardir icinde
kiz tek calisan, evli senmisin :))) butun takimlarda goruyorum
guzel olur cnm
hepimiz icin ayni durum gecerli cnm ama bazilarimiz metobolizma acisindan daha şanslı
bilinc altinda kafani biseyemi takiyosun acaba cnm
ekmek türü yazilsin cnm
Muhtemelen zaten yararlı diye yazmıyorum yanlis anlasilmasın ama kalorisi en azından digerlerinden dusuk diye yazdım haftada bi kaçamak yapıyordumkiz tek calisan, evli senmisin :))) butun takimlarda goruyorum
guzel olur cnm
bilinc altinda kafani biseyemi takiyosun acaba cnm
ekmek türü yazilsin cnm
afiyet olsun canim guzel bir gun olmusDünkü menüm
Kahvalti 11:00
2 has. Yumurta
1kk peynir
Yeşillik
Ara
Yarim ayva
1 kivi
1 bardak süt
Aksam 18:30
1 kas sebze çorbası (2 kepce)
2 y.k. kavrulmuş kiyma
3 kaşık kekikli yoğurt
2.5 litre su
Bitki çayları
Spor
65 dk tempolu yürüyüş*195 puan @Pnrrr-20
sana esime soyledigim bir seyi soyleyeyim, zamaninda bana bolum baskanim soylemisti "hic bir gun bugunden kolay gelmeyecek, islerin azalmayacak, istediklerini yapmaya suan zaman ayiramazsan hic bir zaman ayiramazsin, cocugun oldugunda islerin daha az olmayacak, yas aldikca hic bir is daha kolay gelmeyecek, o yuzden simdi yapamazsan hic bir zaman yapamayacaksinbunu yazacağına biliyordum
yoruluyorum halim kalmıyor dışardaki işi yap,ev iş yap, kocanın işini yap kolay mı benim hayatım
yaa cok haklisin ben de erken yatmaya calisiyorum ama iste 12 den once yatarsam mutlu oluyorumaksam ki menu icin esime et turu birseyler almasini soyledim yaninada salata yaparim
can sonki okudugum kitapta saglik asicindan 11 de uykuda olmamiz gerekli ki vucut gece kendini yenilesin diye yaziyordu bende artik uygulamaya calisiyorum
abla basari duzenli hergun kucuk deolsa yapilan islerden sonra geliyor ya bende boyle surekli devam edince iyi veriyorum aslinda hepimiz boyleyiz sadece vucudun calismasini engelleyen yanlis dusunce kaliplarimiz olmasin birde vucudu sagliksiz besleyip calismasinda sikintilar varsada tekrar saglikli beslenip fabrika ayarlarina geri dondurmek lazim
Pinarr cok tesekkurler yine bir suru motivasyon fotosu paylasmissin cok saolSPOR LİSTESİ
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik -- + 180 + -- + 135 + -- + -- + --
Mefkurem 135 + 90 + -- + -- + -- + -- + --
Tugcetugcem 260 + -- + -- + 220 + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + 360 + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebidik -- + -- + 40 + 60 + -- + -- + --
Cemresıla -- + 279 + -- + 120 + -- + -- + --
Fatlady 240 + 270 + 220 + 170 + -- + -- + --
PrensesAnnesi -- + 90 + 70 + 52 + --+ -- + --
Buse8 135 + -- + 90 + 180 + -- + -- + --
Seyrekyagmur -- + 97,5 + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy83 -- + -- + 90 + -- + -- + -- + --
Ahsen -- + -- + 140 + -- + -- + -- + --
Pesto26 -- + -- + 315 + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eki Görüntüle 2244819
Eki Görüntüle 2244820
ahaha bana da oluyo arada o hisaYNEN CANIM acaba tartı mı bozuk diyorum
evet jillian oyle biraz ben 2013 den beri ara ara yaptigim icin yapabiliyorumvalla bi baktım da doğum yapmamış olsam bile ağır gelirdi bana :)
fena degil ama salca ekmek yerine menemen falan yapsaydin cok daha besleyici olurdu bence
ahaha bende de iki tane tarti var ben de senin gibiyimBenim tartım iki tane bi birine çıkıyorum bi birine
Normalse çok zorlamaz diye düşünüyorum sen yine de zor hareketleri yapmamaya çalış rahim açık hala biliyorsun toparlasın kendini yaparsın dışarda yürüme şansın varsa hafif yürüyüş yap en güzeli risk almadan
ahh canim gezegenler epey etkiliyo aslinda hepimizi, soyle dusun ay dunyadaki tum sulari etkiliyor, koca okyanuslarda gel git yaratiyor, insanin yuzde 70i su sadece ayin bile cekimi bizi nasil etkiliyor buradan dusunebilirsin.Şu an sabaha göre daha iyiyim canım, sağolasın
Ben biraz fazla duygusal hassasım, normale dönme sürem daha uzun oluyor maalesef :)
amanın kolay gelsin canım. ohh misss ak pak olacak :):)
Çok gergin bir ortamda sakin kalmak çok zor canım
olabildiğince iyi olmaya çalışıyorum.
ablam kolay , onu hallederim :)
migren için ilaç pek fayda etmez bana, hafta sonu iğne vuruldum, sanırım yine vurulacam ya da serum. o en azından bir süre rahatlatıyor.
işimle ilgili hiçbir sıkıntı yok, çok şükür.
bankamı da işimi de çok çok seviyorum. ama ben daha hassas bir insanım çabuk etkileniyorum
geçecek az kaldı
öğlen 2 minik dolma ve yoğurt yedim
akşam karabuğday ve yoğurt, arkadaşlarla da kahveye gidecez
arada da kefir içecem
yağ hiçbir şekilde kasa dönüşmez, tıpkı beyin dokusunun mide dokusuna dönüşmesinin imkansız olduğu gibi.
Yağ ve kas olarak bahsedilen, vücutta bulunan dokular tamamen hücrelerden oluşur. Yağ ve kaslar da birbirinden.. bağımsız bir yapıdadır ve birbirlerine dönüşemez. Yani yağ hücresi kas hücresine çevrilemez. Aynı şekilde kaslar da yağa dönüştürülemez. Çünkü ikisi de birbirinden farklıdır.
gezegenlerden hiç anlamam kız, cidden etkiliyor mu :)
nefes egzersizi yapmak lazım ya, çıkıp alacak temiz hava da yok
ama daha iyiyim sabaha göre
işimle ilgili hiçbir sorunum yok canım, çok şükür severek yapıyorum bu işi. ben haksızlığa tahammül edemiyorum, gereksiz kibirden oluşan bir kaosun içindeyiz, wc ye gitmek bile sorun sebebi şu an
stres uykunu etkilemiş kuuzm, ılık bir duş alıp derin derin nefes al, gevşet biraz kendini düşüncelerini
En sondakinin göğüsler gitmemiş hala duruyorSPOR LİSTESİ
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik -- + 180 + -- + 135 + -- + -- + --
Mefkurem 135 + 90 + -- + -- + -- + -- + --
Tugcetugcem 260 + -- + -- + 220 + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + 360 + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebidik -- + -- + 40 + 60 + -- + -- + --
Cemresıla -- + 279 + -- + 120 + -- + -- + --
Fatlady 240 + 270 + 220 + 170 + -- + -- + --
PrensesAnnesi -- + 90 + 70 + 52 + --+ -- + --
Buse8 135 + -- + 90 + 180 + -- + -- + --
Seyrekyagmur -- + 97,5 + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy83 -- + -- + 90 + -- + -- + -- + --
Ahsen -- + -- + 140 + -- + -- + -- + --
Pesto26 -- + -- + 315 + -- + -- + -- + --
Eki Görüntüle 2244819
Eki Görüntüle 2244820
Cuma tartıdan sonra bizde de var kaçamak hakkı isteyen yapıyor yani :)Muhtemelen zaten yararlı diye yazmıyorum yanlis anlasilmasın ama kalorisi en azından digerlerinden dusuk diye yazdım haftada bi kaçamak yapıyordum
Cuma tartidan sonra canimizin istedigi biseyi abartmadan erken saatte, isteyen yiyebiliyor cnmMuhtemelen zaten yararlı diye yazmıyorum yanlis anlasilmasın ama kalorisi en azından digerlerinden dusuk diye yazdım haftada bi kaçamak yapıyordum
Sen bilirsin bebegim tarti dusmuyor diyen sensineski fitcivciv olsa on kere biterdi köfteler 2 yada en fazla 3 yiyorum :)
çocuk olsa sanırım ben çalışamam :) ben yoruluyorum
akşam iş çıkısı pazara gittim eve geldim sofra kurdum kaldırdım sonra eşim ilgi istediordan güne gittim bende iş bitmiyor arkadaş
Dün bakamadım canımBen d ebilmiyordum, bilgiler icin cok tesekkurlerr
Ay abla ben bunj gormustum ama hic denememistim, bugun asya marketine gidip ben de aldim, bakalim nasil olacak. Kalorisiz demiyo ama 100 grami 20 kalori diyor benim pakette ama o da bisey degil yani
Seninki noodle li sebze olmus abla ama cok guzel olmus, afiyet olsun
Allah kabul etsin canimm
hos geldin canimm, kilon bence cok iyi, cok rahat verirsin sen simdi emziriyorsun diye hatirliyorum, suyuna dikkat et, bence tez zamanda mezun ederiz seni.
Canim miktarlarin yarisini yazmamissin, bi tabak mercimek neyi? Leblebi ne kadar? Kofte ne kadar? Eger karatay yapmiyorsan miktarlar onemli ki zaten menun karatay gibi degil o yuzden yapmadigini dusunerek yazdim bunlari
Oyle dersen veremezsinben cok rahat kilo veririm de :)
Aksam saat kacta yedin son yemegi?
Hayet guzel olmus canim
Kiz rakibemm, sen yediklerinden ziyade bence psikolojik olarak duydugun pismanliktan da kilo aliyorsun bence yoksa su tarti hic mantikli degil 3 sekerpare bu kadar etki edemez sadece, psikolojikde odem yapiyosun bana kalirsa
Ilk haftalar cok guzel eksi gelir, ben de basladigim hafta inanamamistim :) cok guzel hep boyle eksi gelsin
Super abla, 70 li gunler de gelecek cok uzak degiller ben biliyorum :)
Canim yarim saat erken kalkmissan bile 100 gr fark eder onu arti sayma bile
Yaa sen o kadar hizli alip veriyorsun ki beni cok sasirtiyorsun, gercekten seni gormeyi cok istiyorum bu yuzden, vucut dagilimin nasil, kac gosteriyosun merak ediyorum. :)
Oohhj misss cumaya harika bir eksi gelecek demekkii
Super sonuc
Merve bu hafta bende kendimi psikolojik olarak veremiyorum dusuncesinde buldum. Bence sende de bu var. Bilincaltimizi ikna etmemiz gerek, elimizden geleni yapiyoruz ve bu kilolar pit pit gidecek diye. Ben kendimi ya veremesem kaygisinda cok buluyorum. Yediklerimiz ortada aslinda tabiki vericez ama bilinc altina yanlis sinyal gittigi icin bence vucut su tutuyo ve tarti bizi uzuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?