- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.461
Ne guzel söylemiş, cok dogruesime soyledigim bir seyi soyleyeyim, zamaninda bana bolum baskanim soylemisti "hic bir gun bugunden kolay gelmeyecek, islerin azalmayacak, istediklerini yapmaya suan zaman ayiramazsan hic bir zaman ayiramazsin, cocugun oldugunda islerin daha az olmayacak, yas aldikca hic bir is daha kolay gelmeyecek, o yuzden simdi yapamazsan hic bir zaman yapamayacaksin
Buna daha çok sevindimCuma tartıdan sonra bizde de var kaçamak hakkı isteyen yapıyor yani :)
Bunu bilmiyordum çok sevindimmCuma tartidan sonra canimizin istedigi biseyi abartmadan erken saatte, isteyen yiyebiliyor cnm
canını cektırmedım umarım kuzum ya
afiyet olsun canim guzel bir gun olmus
sana esime soyledigim bir seyi soyleyeyim, zamaninda bana bolum baskanim soylemisti "hic bir gun bugunden kolay gelmeyecek, islerin azalmayacak, istediklerini yapmaya suan zaman ayiramazsan hic bir zaman ayiramazsin, cocugun oldugunda islerin daha az olmayacak, yas aldikca hic bir is daha kolay gelmeyecek, o yuzden simdi yapamazsan hic bir zaman yapamayacaksin
yaa cok haklisin ben de erken yatmaya calisiyorum ama iste 12 den once yatarsam mutlu oluyorum
Pinarr cok tesekkurler yine bir suru motivasyon fotosu paylasmissin cok saol
ahaha bana da oluyo arada o his
evet jillian oyle biraz ben 2013 den beri ara ara yaptigim icin yapabiliyorum
fena degil ama salca ekmek yerine menemen falan yapsaydin cok daha besleyici olurdu bence
ahaha bende de iki tane tarti var ben de senin gibiyim
ahh canim gezegenler epey etkiliyo aslinda hepimizi, soyle dusun ay dunyadaki tum sulari etkiliyor, koca okyanuslarda gel git yaratiyor, insanin yuzde 70i su sadece ayin bile cekimi bizi nasil etkiliyor buradan dusunebilirsin.
Cuma tartıdan sonra bizde de var kaçamak hakkı isteyen yapıyor yani :)
Sen bilirsin bebegim tarti dusmuyor diyen sensin
Yoksa bizde bahaneler bitmez
Ben canım sıkıntı yaşamadım iki bebeğimde deEmzirirken sade soda içen var mi? Gaz vs etki yapıyor mu bebeğe canım cok istiyor ama korkuyorumda
ama abla ya hedefte uctum bu hafta hecesliydimde hevesim kacti vs vs neyse gerıdekaldıtekrar hosgeldin ebrucum
Bende Zühal 47 yas 3 cocuk 2 torun var almanyadayim
Hem yasinin hemde emzirmenin avantajiyla biraz dikkatle kisa surede verirsin kiloyu
Menulerinde ana ogunlerinde sebze, et turu yemek ne olursa yanina bol salata, yogurt ekle
Doyurucu saglikli kahvaltini yap
Acikirsan 1 meyve sut yada yogurt veya kuru yemisle ara da yapabilirsin
Tatlilar hamurislerinin ne sana nede bebege bi faydasi yok
salatalik domatesi sogus olarakda dograyabilirsin cnm
Dereotu da sute cok iyi gelir
Bide incir, hem tatli ihtiyaci icinde iyi
benim aldigim daha pahaliymis realden aldim sulu 300 net 200 gr 2.99 du
Sık alinmaz tabi
sen once bi rahat olsana cnm
Bide dunku menuyu yaz :)))
aminnnn cnm insallah
melisin mesajini ilk okuyunca bende oyle algilamistim
Ama o kocasina demis beycağızım diye
ohhh masallah Allah muhabbetinizi artirsin
Hic kiskanmadim
İnşallah cissli biseyler yoktur
emek olmadan ekmek olmuyorum canikom
masallah ne guzel cnm darisi hepimize
cok sukur daha iyiyim cnm sagolasin
Allah yardimcin olsun guzel haberrle gel inşallah cnm
herjes kendine puan verse guzel olur aslinda
bak dedik sana odem diye
Sende iyiki varsin bitanem ❤❤❤❤
tugcemmmmm bitanecim ❤❤❤
Sen boyle herseyi kafaya takip surekli dusundukce iyi olmazsin cnm
Bunlar zincirleme gibi birbirini tetikliyor
Cok sukur bu zamanda işim var kimseye muhtac degilim de
Gencliginin tadini cikar canimin ici
Hayat şöyle yada boyle geciyor
senin icin erken dicektimki vazgecmisin zaten :)))
aksam pasta yemedigin icinde tebrikler tatlim
Ramazanda tatli hamurisinden uzak kalinsa verilir aslinda
kiz benmi yapiyom seni pro
Heralde para hesaba gelince islem yapiyolardir
kolay gelsin cnm
guzel dusunuyoruz guzel olsun
efferimmmm iyi yapmisin
shirtaki noddle olarak geçiyor cnm ama tr de ney bilmiyorum
kontrolmu var cnm
yag dokusu olmadan nasıl kas olacak kı acabaBu arada sizlere fikir olsun diye eski diyet listemden bi kaç örnek vermek istiyorum.yiyecek icecek hepimiz biliyoruz zaten bol su tuket protein -karbonhidrat dengele vs. Ama mesela diyetisyen bana kilo verene kadar sporu yasaklamıstı. Sadece gunde 1 saat yürüyüş yapmamı söylemişti. Sporla yağları kasa çevirmek istemedigini söylemişti. Once yagları yakıp sonra vücudu şekle sokmak kas yapmak daha önemli. Birde bana ortalama kilolara düsene kadar kahveyi yasaklamıştı. Ayrıca ilk 1 ay biraz sıkı diyetten sonra 1 paket bitter çikolata hakki vermişti. Bunlar belki işinize yarar
aksam kı planım yogurtlu kabak ablaEvetttt gelsin bakalim bugunku planlarr
Aksama neler var menulerde
Ben belki firinda kiymali patlican yaparim
Bugun kahvalti icin ogleni beklemedim
2 ks. Ezme biraz kuruyemis sutle biraz atistirma gibi oldu
Beni doyurmadi
Oglen kral kahvaltimi yaparım
Birazdan cikip bikac sey alip gidecem
Esim yatiyor simdi oglen işe gidecek
Hazir araba varken gidip geleyim
bunu nıye alıntıladım suan hatırlamıyorumOhh mis gibi tadını çıkart benim kahvaltı da hazır olsaydı keşke
Beni niye tutmuyorsun aklında ben rakip değil miyim canım
Sakin ol derin nefes al düşünme artık sınavı canını sıkma hayırlısı böylesidir belki de sen üzüldükçe miğren artacak kendini aşağı çekip durma olumlu düşün sen neleri başardın vakti zamanı gelince hepsini yaparsın iş sıkıntıları da her işyerinde olan şeyler şükret ki bir işin var o iş yerinde çalışmak isteyen kimbilir kaç kişi vardır şuanda
47gün önce Doğum yapan birine jillian çok ağır canım hatta herhangi bir spor bile ağır bu kadar acele etmemelisin
Leslie de de zorlanırsan yapma derim Doğumun nasıldı normal Sezeryan?
O süpersin çoğu gitmiş azı kalmış
Aynen kuzum ben iki ay gibi bir sürede verdim sende verirsin hiç takma bebeğinle güzel vakit geçir keyfini çıkar bu minnak hallerinin ne zaman büyüdükleri belli olmuyor zaman hızlı akıyor
hayrolsun canımBen de biraz uyudum. Ya kaç gündür rüyalarım bir tuhaf . Hep stresle geçiyor. Üzülüyorum falan. Ve bas ağrısıyla uyanıyorum
bende oyle dusunuyorum cunku her cıktıgımda farklı gosterıyor sonrasında bır rakama kendını endeksleyıp onu gosterıyor esımı ıkna edemedım bozuk oldugunaaYNEN CANIM acaba tartı mı bozuk diyorum
normalmıs abla bı sıkıntı yok kan tahlılı ıstedıde hastaneye goturmem gerek onun ıcındeKontrol sonucu nasilmis cnm normalmi hersey
bendeıcıyorum canım gunde bır taneEmzirirken sade soda içen var mi? Gaz vs etki yapıyor mu bebeğe canım cok istiyor ama korkuyorumda
nıye tatlım tadımı kotukefir, kırmızı biber, zerdeçal ve karabiberi blenderdan geçirdim ara öğün niyetine içiyorum....
içmez olaydımmm
sıfa olsun kuzum tansıyon degısken oluyor ama sen yınede dıkkat et ıkısıde sıkıntı yaratıyor bende aksama kabak var esım yıne gec gelecek ona baska bırsey dusunucem bakalımKizlar bende saglik ocagindan geldim tetanos aşısinin ilk dozunu yaptilar bakalim insallah cok agri veya ateş olmaz. Tansiyonum dusuk cikti biraz az az sık sık ye dedi gecende yuksek demisti anlamadim vallahi. Aksama balık var bizde sizde neler var
16-20 hafta arasinda yapiliyormus ya doktorda bana tam soylemediki bende bu ne icin aliniyor dedim kani alacak hemsireye oda 3lu test gbi bisey buda dedi noral tup defekti dedi bende netten baktim beyin ve omurilikteki meydana gelen dogum kusurlariymis allah esirgesin insallah sonuc iyidir kotu cikmaz
Şu an sabaha göre daha iyiyim canım, sağolasın
Ben biraz fazla duygusal hassasım, normale dönme sürem daha uzun oluyor maalesef :)
amanın kolay gelsin canım. ohh misss ak pak olacak :):)
Çok gergin bir ortamda sakin kalmak çok zor canım
olabildiğince iyi olmaya çalışıyorum.
ablam kolay , onu hallederim :)
migren için ilaç pek fayda etmez bana, hafta sonu iğne vuruldum, sanırım yine vurulacam ya da serum. o en azından bir süre rahatlatıyor.
işimle ilgili hiçbir sıkıntı yok, çok şükür.
bankamı da işimi de çok çok seviyorum. ama ben daha hassas bir insanım çabuk etkileniyorum
geçecek az kaldı
öğlen 2 minik dolma ve yoğurt yedim
akşam karabuğday ve yoğurt, arkadaşlarla da kahveye gidecez
arada da kefir içecem
yağ hiçbir şekilde kasa dönüşmez, tıpkı beyin dokusunun mide dokusuna dönüşmesinin imkansız olduğu gibi.
Yağ ve kas olarak bahsedilen, vücutta bulunan dokular tamamen hücrelerden oluşur. Yağ ve kaslar da birbirinden.. bağımsız bir yapıdadır ve birbirlerine dönüşemez. Yani yağ hücresi kas hücresine çevrilemez. Aynı şekilde kaslar da yağa dönüştürülemez. Çünkü ikisi de birbirinden farklıdır.
gezegenlerden hiç anlamam kız, cidden etkiliyor mu :)
nefes egzersizi yapmak lazım ya, çıkıp alacak temiz hava da yok
ama daha iyiyim sabaha göre
işimle ilgili hiçbir sorunum yok canım, çok şükür severek yapıyorum bu işi. ben haksızlığa tahammül edemiyorum, gereksiz kibirden oluşan bir kaosun içindeyiz, wc ye gitmek bile sorun sebebi şu an
stres uykunu etkilemiş kuuzm, ılık bir duş alıp derin derin nefes al, gevşet biraz kendini düşüncelerini
En sondakinin göğüsler gitmemiş hala duruyor
kefir, kırmızı biber, zerdeçal ve karabiberi blenderdan geçirdim ara öğün niyetine içiyorum....
içmez olaydımmm
Tam bilmiyorum cnm ama 1 tane sade sodadan bisey olmaz heraldeEmzirirken sade soda içen var mi? Gaz vs etki yapıyor mu bebeğe canım cok istiyor ama korkuyorumda
normalmıs abla bı sıkıntı yok kan tahlılı ıstedıde hastaneye goturmem gerek onun ıcınde
bendeıcıyorum canım gunde bır tane
nıye tatlım tadımı kotu
sıfa olsun kuzum tansıyon degısken oluyor ama sen yınede dıkkat et ıkısıde sıkıntı yaratıyor bende aksama kabak var esım yıne gec gelecek ona baska bırsey dusunucem bakalım
utuler ve spor benı beklıyor ıkısınede gıdesım yok ama totomu kaldırmam lazım
Gelemedim
Dünkğ menümü yazayım
Sabah 1 kk peynir 5 zeytin 2 d tbe
Öğle 1 tabak bamya yemeği 1 d tbe yoğurt
Ara 1 dlm kek
Akşam18.30 2 yumurtalı salata yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?