Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne guzel söylemiş, cok dogru

sabahta yumurta yediydim öğlen yumurtalı biş istemedi canım ama tok tutmadı o bir gerçek
ben yine ip alıp atlamaya başliyim o zaman zorla spora başlatacaksınız beni

Kizlar bende saglik ocagindan geldim tetanos aşısinin ilk dozunu yaptilar bakalim insallah cok agri veya ateş olmaz. Tansiyonum dusuk cikti biraz az az sık sık ye dedi gecende yuksek demisti anlamadim vallahi. Aksama balık var bizde sizde neler var

ama abla ya hedefte uctum bu hafta hecesliydimde hevesim kacti vs vs neyse gerıdekaldı
yag dokusu olmadan nasıl kas olacak kı acaba
aksam kı planım yogurtlu kabak abla
bunu nıye alıntıladım suan hatırlamıyorum
Ben de biraz uyudum. Ya kaç gündür rüyalarım bir tuhaf . Hep stresle geçiyor. Üzülüyorum falan. Ve bas ağrısıyla uyanıyorum
hayrolsun canım
aYNEN CANIM acaba tartı mı bozuk diyorum
bende oyle dusunuyorum cunku her cıktıgımda farklı gosterıyor sonrasında bır rakama kendını endeksleyıp onu gosterıyor esımı ıkna edemedım bozuk olduguna

Kontrol sonucu nasilmis cnm normalmi hersey
normalmıs abla bı sıkıntı yok kan tahlılı ıstedıde hastaneye goturmem gerek onun ıcınde
Emzirirken sade soda içen var mi? Gaz vs etki yapıyor mu bebeğe canım cok istiyor ama korkuyorumda
bendeıcıyorum canım gunde bır tane
kefir, kırmızı biber, zerdeçal ve karabiberi blenderdan geçirdim ara öğün niyetine içiyorum....

içmez olaydımmm
nıye tatlım tadımı kotu
sıfa olsun kuzum tansıyon degısken oluyor ama sen yınede dıkkat et ıkısıde sıkıntı yaratıyor bende aksama kabak var esım yıne gec gelecek ona baska bırsey dusunucem bakalım

3lu test evt onu ben yaptirmadim canim 2liden sonra pek gerek duymadim ama smdi 4gun sonra ayrintili ultrasona gidicem insallah orda hersey daha net ve ayrintili gorunuyormus meraktayim cok :)
Seninde insallah sonuclar iyi cikar hayirlisiyla

Migrende cok zor canim haklisin bazisini hap kesmiyor Allah şifa versin

Amin sagol canimm. Aynen tansiyonum genelde dusuk oluyor benim ama aşırıda degil aslinda dikkat ediyorm :)
Simdiden afiyet olsun canim

utuler ve spor benı beklıyor ıkısınede gıdesım yok ama totomu kaldırmam lazım

Kolay gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…