Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar menüleri alıntıladım ama tel dondu çoklu alıntı yaptığımda hep bir sıkıntı oluyor tek tek gördüğüme yapacağım artık kızlar

Ben de giremedim canım. Menün gayet güzel afiyet olsun
Güzel canim afiyet olsun

saat 9 dan beri kk ye giriyorum sayfa donuyor sonra atıyor bilinmeyen bir sorun oluştu diye beyaz sayfada yazı çıkıyor dellendim resmen şimdide o kadar yavaş ki hem nette hem kk de sorun var sanırım bir beğenmeyi tıkladığım da bile saniyeler geçiyor yapmıyor yavff

Kızlar menüleri alıntıladım ama tel dondu çoklu alıntı yaptığımda hep bir sıkıntı oluyor tek tek gördüğüme yapacağım artık kızlar
bende tam onu dicektim alinti yapmışsın bisey yazmamışsin diye
ayni sorun bende de var cnm ya ben hatta tvden intermete bagli dizi izlioruz ondan net yavas herhlde dedim genel bi sorun var ddmek li

Sutlu bi kahve ic istersen cnm aksam yogurt vardi
Sütlü bir kahve açlığını bastırır canım
uykumu kaçırırım diye hic dokunmadım kucuk uyudu büyükte uyursa sızıp gidicem hemen
Sabah 11.00
1 yumurtalı Menemen
Peynir zeytin
1 tutam dereotu
1 dilim elma

Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase yoğurt
1 dilim ayva

Belki kahve içerim

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
güzel olmuş cnm
rakibem guzel menu olmus yeseydin tatlilar börekler
aksam kofte daha cok olabilirdi canım

Genel bir durum. Ben de giremedim
uykumu kaçırırım diye hic dokunmadım kucuk uyudu büyükte uyursa sızıp gidicem hemen
güzel olmuş cnm
rakibem guzel menu olmus yeseydin tatlilar börekler
aksam kofte daha cok olabilirdi canım
İnşallah uyur canim sen de uyursun

günaydın canım
günaydın canım rabbim yardimcin olsun sınavında basarilar
Çok saol canım
Kuru mu❤ Dün annem ne kadar dil döktüyse de yemedim. Çünkü yemek saatim değildi Hala sabit olabilirim fakat cumaya eksim senden fazla olacak
görücez bakalim ama ifadene hayran kaldım efferim:)
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı kılıp kazanmanı nasip etsin, sınavda hep cevabını bildiğin sorular çıksın inşallah
Allah razı olsun canim benimm çok şükür iyi gecti
Bu jillian’ı internette nasıl aratmam gerekiyor jillian diye arattım da bulamadım
canim ben kkda görmüştüm forumda araştır bulursun
çok teşekkür ederim tatlim
sagolasin canimsin
Gunaydinnnnnn guzel yurekli hatunlar

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Herkesde hersey yolundami
yolunda çok şükür
ben makarna yaptım kebdime yumurta
Çok açımmmmm

Alıntıları yaptım, hepsine müsait zamanda yanıtlayacağım...
Şu an öğle arasına kadar yetiştirmem gereken işlerim var...

Hepinizi çok seviyorummmm
bizde seni seviyoruz tatlım bnde alıntıları öğlen aldım şimdi yanıtlıyorum iyi gitmemiş alıntılarım sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…