- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.601
Ben de önerilere açığım . Tam da ihtiyacim olan şeyAlıntılarım gitmiş
Ankastre ocak markası öneriniz var mı hanımlar ?
ogluna soyle sana saglikli ikramlar yapsin :)) digerleri guzel cnm
Ama normal gunlerine gore biraz fazla olmus
bende okurken zorlandim
Baslangic icin guzel ebrucum
Sabaha yesillik eklesen iyi olur
Bjtter hergun olmazsa arada yenebilir
Aksamda nohut zaten karbon degeri fazla oldugu icin yanina pilav yerine salata daha iyi olurdu
sabahki peynirden baska pro yok cnm
Oglen aksam karbon
bide 2 tabak yetmemis ustune pilav eklemisin
Aman salata falan yeme :))
Bu menu sana yarin eksi getirirse buyuk süpriz olur
hayirli olsun cnm ama tukiz zor okunuyor
kuzum aksam zaten bugdayli corba var ustune sarma dolma fazla geldi bana
çağ donerin buyuklugu nasil oluyor bilmiyorum cnm
Adana gibi falanmi
Kızlar çok şükür bugünü de atlattım 92 aldım kendime 1 yanlış hakkı vermistim 4 yanlışım oldu ama yinede ıyihiç korktuğum gibi deildi geldi gecti
Yine bakim var heralde biraz once yine gitmistisaat 9 dan beri kk ye giriyorum sayfa donuyor sonra atıyor bilinmeyen bir sorun oluştu diye beyaz sayfada yazı çıkıyor dellendim resmen şimdide o kadar yavaş ki hem nette hem kk de sorun var sanırım bir beğenmeyi tıkladığım da bile saniyeler geçiyor yapmıyor yavff
Güzel canım afiyet olsunMerhaba güzel hatunlar,
Menümü yazıp geçmişe döneyim..
Sabah 11.30
Yarım haşlanmış yumurta, 1 yumurta 2kaşık çekilmiş yulaf biraz sütten yapılmış 2 küçük krep, 1kk peynir,4 zeytin, 3 kiraz domates
Ara 16.30
1 küçük kase kuruyemiş, 2yk yoğurt, yarım greyfurt
Akşam 20.30
Fırında köfte patatesin 3 köftesinden,4 küçük dilim patatesinden, Çatalın ucu kenarıyla pilav, 1 bardak ayran
saok canım senin de gönlünden geçenler gerçek olsunSelam hatunlar bi türlü gelemiyırum buraya girdiğim işin yoğınluğu eve geç gelişlerim spnra çocuklar derken diyeti de burayı da yürütemiyorum o yüzden ben yarışmaya giremiyorum size başarılar umarım herkesin gönlünden geçen olur.
Ben beko kullaniyorum canım 3 buçuk senedir memnunumAlıntılarım gitmiş
Ankastre ocak markası öneriniz var mı hanımlar ?
tebrik ederim cnmKızlar çok şükür bugünü de atlattım 92 aldım kendime 1 yanlış hakkı vermistim 4 yanlışım oldu ama yinede ıyihiç korktuğum gibi deildi geldi gecti
afiyet olsun canımMenüm
Sabah11.50
1 bardak sıcak süt tarçınlı
5 incir
16.30
2 yumurtayla yapılmış salata
1 bardak ayran
1.5 kaşık yulafla krep
17.40
1 mandalina
Su 2.tlt
Spor yok
Afiyet olsun canımMerhaba güzel hatunlar,
Sabah 11.30
Yarım haşlanmış yumurta, 1 yumurta 2kaşık çekilmiş yulaf biraz sütten yapılmış 2 küçük krep, 1kk peynir,4 zeytin, 3 kiraz domates
Ara 16.30
Akşam 20.30
Fırında köfte patatesin 3 köftesinden,4 küçük dilim patatesinden, Çatalın ucu kenarıyla pilav, 1 bardak ayran
Güzel canım afiyet olsunKizlar once hemen menumu yazayim sonra da alintilari yorum yapicam :)
Saat 11:30
1 yumurtadan sebzeli omlet
1,5 kk peynir
1dtbe
Salatalik
Domates
Saat 16:00
2 yk yulaf
Yarim bardak sut
Yarim muz
1 hurma
Uzerine tarcin serperek yulaf lapasi yaptim
Saat 19:00
Elim kadar besamel soslu tavuk sote
1 kase yagsiz tuzsuz salata
3 yk yogurt
Su 2.5 lt
Spor 27 dk jillian level 2 yaptim toplam 108 puanPnrrr-12
Afiyet olsun canım gayet güzelKizlar once hemen menumu yazayim sonra da alintilari yorum yapicam :)
1,5 kk peynir
1dtbe
Salatalik
Domates
2 yk yulaf
Yarim bardak sut
Yarim muz
1 hurma
3 yk yogurt
Su 2.5 lt
Afiyet olsun canim Allah kabul etsinİyi akşamlar kızlar menüm
Sahur yok
İftar 19:30
Bi kase yoğurt çorbası (asurelik buğdaylı)
2-3 kaşık kabuska
3 lahana sarması 3 kuru biber dolması
Bol salata
Sarma içleri azdı biberlerde çok minnakti zaten iki tanesinin içi bi kaşık pilav desek yeridir
Birazdan ya bitki çayı ya normal çay içerim yanında yarım avuç sarı leblebi
Su henüz 2 bardak içtim minimum 2 lt olur
Spor yok bugün bütün gün ev temizledim en fazla 100 squat yaparim tmm yoruldum cunki
Bu renk nasil?Kiz bu renk çok göz yoruyor amamavi mi yesil mi
Melis beni niye engelliyosun cok uzuldum suangewezebidik canım ya ben dünden beri senin mesajlarını göremiyordum. Hatta merak ettim niye yoksun diye. Meğer seni yanlışlıkla göz ardı et demişim
Gayet iyi duruyo bence afiyet olsunMenum
11 gibi bitti
Sucuklu sebzeli omlet 1-2 zeytin yaban mersini 2 ceviz
Ara sutlu kahve
17 gibi bitti
6 et cag doner salata biraz yogurt ezme
2 lt yakin su
Afiyet olsun canim gayet iyi duruyoSabah 11.00
1 yumurtalı Menemen
Peynir zeytin
1 tutam dereotu
1 dilim elma
Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase yoğurt
1 dilim ayva
Belki kahve içerim
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Genel olarak iyi duruyo afiyet olsun, sorma bana da hata verip durdu, sayfa yenileniyo gibi oldu dondu kaldi beni disari atti ve daha niceleri :) yalniz olmadigima sevindim. Genel bir durummus ben de benden kaynakli sanmistimAyyyyy anca girebildim yaaaa girişimi kabül etmedi en sonunda basardımsizdevde oldumu???bugün hic ugrayamadm cok yogn bi gündü birde nöbetçiydm oglum da hastalanıyor gibi;(Rabbim sifa versin her kuzuya inş.menümü verip gecmişe döneyim.bugün sürekli bir acıkma ve tatlı istegim oldu günlerden sonra regl günüm de yakın değil çözemedim ;(((
Menü
10.30
2 has yumurta
Yarım domates
Yarım avuc peynir
4 5 zeytin
3 ceviz
13.30
1 mandalina
14.15
Bi kase mercmk corbsı
Yarım dilim ekmek
17.00
1 elma
18.30
1 tabk mantar sote
Ton balklı salata
22.00
Sütlü kahve
Su
2.5lt
Spor
60 dk yürüyüş
Gayet iyi duruyo sadece mey enin yaninda da yogurt sut bir sey yersen tatli atagin daha d az olur afiyet olsun guzel olmusHanımlar iyi akşamlar
3-4 saatttir ufaklığın huzursuzluğu tuttu sürekli emmek istedi sürekli ağladı hala daha memede hatta
Geçmişe pek bakamadan menümü yazayım hemen fırsat bulursam geçmişe bakacağım
Sabah 9.30 iki yumurta
İki dilim tam buğday ekmeği
4 dilim peynir
Bir havuç
Ara 13.00 bir avuç leblebi, badem, üzüm
Öğle 14.30 iki kaşık at sote
Bir kase yoğurt
Ara 17.00 bir elma bir ayva
Akşam: 1 kaşık makarna
Bir kase yoğurt
2 köfte
5 tane hurma yedim
Su: 3,5 lt
Tebrikler canimm, gozun aydinKızlar çok şükür bugünü de atlattım 92 aldım kendime 1 yanlış hakkı vermistim 4 yanlışım oldu ama yinede ıyihiç korktuğum gibi deildi geldi gecti
Afiyet olsun gece acikmazsan guzel olmusMenüm
Sabah11.50
5 incir
16.30
1 bardak ayran
1.5 kaşık yulafla krep
17.40
1 mandalina
Su 2.tlt
Spor yok
Eski gunlere gore daha iyi bence afiyet olsun, giderek daha d aguzellesecek eminim ben :)Merhaba güzel hatunlar,
Sabah 11.30
Ara 16.30
Akşam 20.30
Cznım rakibemIyi geceler kizlar umarim yarin yuzumuzun gulduren bir çarşamba olur artilari olanlar artilardan kurtulur olmayanlar ise guzel eksiler görür inşallah
Nasıl bi detoks canımmmKizlar ben 2 gun detoks yapmaya karar verdim, artik biraz hareket ihtiyaci var bunyemin gibi. Diyetisyenimin daha once bana verdigi bir listeyi uygulicam 2 gunde farkli yiyecekler olacak menumde, saat ve miktar kisitlamasi yok ama cesit kisitlamasi var ama tabiki ben abartarak yemicem buna emin olabilirsiniz :) saati de cok gece kalmam hic supheniz olmasin, o kadar detoks yacakasak ise yarasin bari
saol cnm Allah razı olsunAfiyet olsun canim Allah kabul etsin
Bu renk nasil?
Melis beni niye engelliyosun cok uzuldum suanhahahaj saka saka cok guldum bu yeni haline alisamadik elimiz saga sola carpiyo surekli bilmeden bir seyler yapiyoruz
Gayet iyi duruyo bence afiyet olsun
Afiyet olsun canim gayet iyi duruyo
Genel olarak iyi duruyo afiyet olsun, sorma bana da hata verip durdu, sayfa yenileniyo gibi oldu dondu kaldi beni disari atti ve daha niceleri :) yalniz olmadigima sevindim. Genel bir durummus ben de benden kaynakli sanmistim
Gayet iyi duruyo sadece mey enin yaninda da yogurt sut bir sey yersen tatli atagin daha d az olur afiyet olsun guzel olmus
Tebrikler canimm, gozun aydin
Afiyet olsun gece acikmazsan guzel olmus
Eski gunlere gore daha iyi bence afiyet olsun, giderek daha d aguzellesecek eminim ben :)
Hadi bol eksi getirsin insAllah cnmKizlar ben 2 gun detoks yapmaya karar verdim, artik biraz hareket ihtiyaci var bunyemin gibi. Diyetisyenimin daha once bana verdigi bir listeyi uygulicam 2 gunde farkli yiyecekler olacak menumde, saat ve miktar kisitlamasi yok ama cesit kisitlamasi var ama tabiki ben abartarak yemicem buna emin olabilirsiniz :) saati de cok gece kalmam hic supheniz olmasin, o kadar detoks yacakasak ise yarasin bari
haber verdigin icin sagol cnmSelam hatunlar bi türlü gelemiyırum buraya girdiğim işin yoğınluğu eve geç gelişlerim spnra çocuklar derken diyeti de burayı da yürütemiyorum o yüzden ben yarışmaya giremiyorum size başarılar umarım herkesin gönlünden geçen olur.
gözün aydin tatlim sevindim adina ustunden bi yuk kalktiKızlar çok şükür bugünü de atlattım 92 aldım kendime 1 yanlış hakkı vermistim 4 yanlışım oldu ama yinede ıyihiç korktuğum gibi deildi geldi gecti
oyyy 5 incir 5 porsiyon meyve cnm bide aksam mandalina 6 porsiyon cok olmusMenüm
Sabah11.50
5 incir
16.30
1 bardak ayran
1.5 kaşık yulafla krep
17.40
1 mandalina
Su 2.tlt
Spor yok
yat dinlen cnmArkadaşlarımla kahve çok güzel geçti, mis gibi banyomu da yaptım ama bu sarı saçı kurutmak insan etmek çok zor
Alıntılarım uçtu, beynim hala zonkluyor
En iyisi uyumaya çalışmak
İyi geceler canlarım
guzelim menunu yazarken alt alta yazarmisin alintida yaptigim gibiMerhaba güzel hatunlar,
Sabah 11.30
Yarım haşlanmış yumurta,
1 yumurta 2kaşık çekilmiş yulaf biraz sütten yapılmış 2 küçük krep,
1kk peynir,
4 zeytin,
3 kiraz domates
Ara 16.30
1 küçük kase kuruyemiş,
2yk yoğurt,
yarım greyfurt
Akşam 20.30
Fırında köfte patatesin 3 köftesinden
,4 küçük dilim patatesinden
, Çatalın ucu kenarıyla pilav
, 1 bardak ayran
besamel sosa hangi un koyuyosun cnmKizlar once hemen menumu yazayim sonra da alintilari yorum yapicam :)
1,5 kk peynir
1dtbe
Salatalik
Domates
2 yk yulaf
Yarim bardak sut
Yarim muz
1 hurma
3 yk yogurt
Su 2.5 lt
nasil bi detoks cnmKizlar ben 2 gun detoks yapmaya karar verdim, artik biraz hareket ihtiyaci var bunyemin gibi. Diyetisyenimin daha once bana verdigi bir listeyi uygulicam 2 gunde farkli yiyecekler olacak menumde, saat ve miktar kisitlamasi yok ama cesit kisitlamasi var ama tabiki ben abartarak yemicem buna emin olabilirsiniz :) saati de cok gece kalmam hic supheniz olmasin, o kadar detoks yacakasak ise yarasin bari
cok guzel gulbecimSabah 11.00
1 yumurtalı Menemen
Peynir zeytin
1 tutam dereotu
1 dilim elma
Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase yoğurt
1 dilim ayva
Belki kahve içerim
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
sabah peyniri fazla abartma cnm digrrleri guzelAyyyyy anca girebildim yaaaa girişimi kabül etmedi en sonunda basardımsizdevde oldumu???bugün hic ugrayamadm cok yogn bi gündü birde nöbetçiydm oglum da hastalanıyor gibi;(Rabbim sifa versin her kuzuya inş.menümü verip gecmişe döneyim.bugün sürekli bir acıkma ve tatlı istegim oldu günlerden sonra regl günüm de yakın değil çözemedim ;(((
Menü
10.30
2 has yumurta
Yarım domates
Yarım avuc peynir
4 5 zeytin
3 ceviz
13.30
1 mandalina
14.15
Bi kase mercmk corbsı
Yarım dilim ekmek
17.00
1 elma
18.30
1 tabk mantar sote
Ton balklı salata
22.00
Sütlü kahve
Su
2.5lt
Spor
60 dk yürüyüş
dune gore daha iyi cnmHanımlar iyi akşamlar
3-4 saatttir ufaklığın huzursuzluğu tuttu sürekli emmek istedi sürekli ağladı hala daha memede hatta
Geçmişe pek bakamadan menümü yazayım hemen fırsat bulursam geçmişe bakacağım
Sabah 9.30 iki yumurta
İki dilim tam buğday ekmeği
4 dilim peynir
Bir havuç
Ara 13.00 bir avuç leblebi, badem, üzüm
Öğle 14.30 iki kaşık at sote
Bir kase yoğurt
Ara 17.00 bir elma bir ayva
Akşam: 1 kaşık makarna
Bir kase yoğurt
2 köfte
5 tane hurma yedim
Su: 3,5 lt
Kabak ve ananasi sonraya sakliyorum abla onlari hic yapmadim. Bu daha once yaptigim bir detoks normalde 1 haftalik ama ben ilk 2 gun verdim hep ne verdiysem sonraki gunler veremedim. Eskiden diyet yaparken arada vucudu sasirtmak icin yaptigimda hep guzel sonuc aldim. Kabak ve ananasi daha kotu gunlere sakliyorum gerekirse diyehaber verdigin icin sagol cnm
Sanada hayatta basarilar
gözün aydin tatlim sevindim adina ustunden bi yuk kalkti
oyyy 5 incir 5 porsiyon meyve cnm bide aksam mandalina 6 porsiyon cok olmus
Aksamda hem 2 yumurta var hemde krep, onun icindede yumurta var
yat dinlen cnm
Elektrikli esyada en iyisi bosch bence
guzelim menunu yazarken alt alta yazarmisin alintida yaptigim gibi
Aksam biraz gec olmus yoksa dune gore daha iyi menun
Suyu yazmamisin
besamel sosa hangi un koyuyosun cnm
Guzel gorunuyor menun
nasil bi detoks cnm
Istersen kabak yada ananas detoksuda etkili hem ac kalinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?