Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba güzel hatunlar,
Menümü yazıp geçmişe döneyim..
Sabah 11.30
Yarım haşlanmış yumurta, 1 yumurta 2kaşık çekilmiş yulaf biraz sütten yapılmış 2 küçük krep, 1kk peynir,4 zeytin, 3 kiraz domates

Ara 16.30
1 küçük kase kuruyemiş, 2yk yoğurt, yarım greyfurt

Akşam 20.30
Fırında köfte patatesin 3 köftesinden,4 küçük dilim patatesinden, Çatalın ucu kenarıyla pilav , 1 bardak ayran

Yine bakim var heralde biraz once yine gitmisti

Güzel canım afiyet olsun

saok canım senin de gönlünden geçenler gerçek olsun
Alıntılarım gitmiş

Ankastre ocak markası öneriniz var mı hanımlar ?
Ben beko kullaniyorum canım 3 buçuk senedir memnunum
Kızlar çok şükür bugünü de atlattım 92 aldım kendime 1 yanlış hakkı vermistim 4 yanlışım oldu ama yinede ıyi hiç korktuğum gibi deildi geldi gecti
tebrik ederim cnm
Menüm
Sabah11.50
1 bardak sıcak süt tarçınlı
5 incir

16.30
2 yumurtayla yapılmış salata
1 bardak ayran
1.5 kaşık yulafla krep

17.40
1 mandalina

Su 2.tlt
Spor yok
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Kizlar once hemen menumu yazayim sonra da alintilari yorum yapicam :)

Saat 11:30
1 yumurtadan sebzeli omlet
1,5 kk peynir
1dtbe
Salatalik
Domates

Saat 16:00
2 yk yulaf
Yarim bardak sut
Yarim muz
1 hurma
Uzerine tarcin serperek yulaf lapasi yaptim

Saat 19:00
Elim kadar besamel soslu tavuk sote
1 kase yagsiz tuzsuz salata
3 yk yogurt

Su 2.5 lt
Spor 27 dk jillian level 2 yaptim toplam 108 puan Pnrrr-12

Güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım gayet güzel

Afiyet olsun canim Allah kabul etsin
Kiz bu renk çok göz yoruyor ama mavi mi yesil mi
Bu renk nasil?
gewezebidik canım ya ben dünden beri senin mesajlarını göremiyordum. Hatta merak ettim niye yoksun diye. Meğer seni yanlışlıkla göz ardı et demişim
Melis beni niye engelliyosun cok uzuldum suan hahahaj saka saka cok guldum bu yeni haline alisamadik elimiz saga sola carpiyo surekli bilmeden bir seyler yapiyoruz
Menum
11 gibi bitti
Sucuklu sebzeli omlet 1-2 zeytin yaban mersini 2 ceviz

Ara sutlu kahve

17 gibi bitti
6 et cag doner salata biraz yogurt ezme

2 lt yakin su
Gayet iyi duruyo bence afiyet olsun
Sabah 11.00
1 yumurtalı Menemen
Peynir zeytin
1 tutam dereotu
1 dilim elma

Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase yoğurt
1 dilim ayva

Belki kahve içerim

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canim gayet iyi duruyo
Genel olarak iyi duruyo afiyet olsun, sorma bana da hata verip durdu, sayfa yenileniyo gibi oldu dondu kaldi beni disari atti ve daha niceleri :) yalniz olmadigima sevindim. Genel bir durummus ben de benden kaynakli sanmistim
Gayet iyi duruyo sadece mey enin yaninda da yogurt sut bir sey yersen tatli atagin daha d az olur afiyet olsun guzel olmus
Kızlar çok şükür bugünü de atlattım 92 aldım kendime 1 yanlış hakkı vermistim 4 yanlışım oldu ama yinede ıyi hiç korktuğum gibi deildi geldi gecti
Tebrikler canimm, gozun aydin
Menüm
Sabah11.50
5 incir

16.30
1 bardak ayran
1.5 kaşık yulafla krep

17.40
1 mandalina

Su 2.tlt
Spor yok
Afiyet olsun gece acikmazsan guzel olmus
Eski gunlere gore daha iyi bence afiyet olsun, giderek daha d aguzellesecek eminim ben :)

Iyi geceler kizlar umarim yarin yuzumuzun gulduren bir çarşamba olur artilari olanlar artilardan kurtulur olmayanlar ise guzel eksiler görür inşallah
Cznım rakibem askrhpozitif alıntıladm mesajnı aksam ama dondu kaldı ama pes etmedimm))menğnü hic begenmedim.cok tatsız tuzsuz olmus,söle tatlılar börekler çörekler göremedim;(hic hosuma gitmedi))bide spor yapcam yazmıstın hic yakıştıramadım)))

Kizlar ben 2 gun detoks yapmaya karar verdim, artik biraz hareket ihtiyaci var bunyemin gibi. Diyetisyenimin daha once bana verdigi bir listeyi uygulicam 2 gunde farkli yiyecekler olacak menumde, saat ve miktar kisitlamasi yok ama cesit kisitlamasi var ama tabiki ben abartarak yemicem buna emin olabilirsiniz :) saati de cok gece kalmam hic supheniz olmasin, o kadar detoks yacakasak ise yarasin bari

Nasıl bi detoks canımmm gewezebidik

saol cnm Allah razı olsun
Bu renk güzel canım
Hadi bol eksi getirsin insAllah cnm

haber verdigin icin sagol cnm
Sanada hayatta basarilar
gözün aydin tatlim sevindim adina ustunden bi yuk kalkti
Menüm
Sabah11.50
5 incir

16.30
1 bardak ayran
1.5 kaşık yulafla krep

17.40
1 mandalina

Su 2.tlt
Spor yok
oyyy 5 incir 5 porsiyon meyve cnm bide aksam mandalina 6 porsiyon cok olmus
Aksamda hem 2 yumurta var hemde krep, onun icindede yumurta var
yat dinlen cnm

Elektrikli esyada en iyisi bosch bence
guzelim menunu yazarken alt alta yazarmisin alintida yaptigim gibi

Aksam biraz gec olmus yoksa dune gore daha iyi menun

Suyu yazmamisin
besamel sosa hangi un koyuyosun cnm
Guzel gorunuyor menun
nasil bi detoks cnm

Istersen kabak yada ananas detoksuda etkili hem ac kalinmiyor

Sabah 11.00
1 yumurtalı Menemen
Peynir zeytin
1 tutam dereotu
1 dilim elma

Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase yoğurt
1 dilim ayva

Belki kahve içerim

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
cok guzel gulbecim
sabah peyniri fazla abartma cnm digrrleri guzel
dune gore daha iyi cnm
Aksam kofteyi fazla yiyip salatada eklesen iyi olurdu
Aksamda 3 hurma biraz yogurt daha iyi olurdu

Kabak ve ananasi sonraya sakliyorum abla onlari hic yapmadim. Bu daha once yaptigim bir detoks normalde 1 haftalik ama ben ilk 2 gun verdim hep ne verdiysem sonraki gunler veremedim. Eskiden diyet yaparken arada vucudu sasirtmak icin yaptigimda hep guzel sonuc aldim. Kabak ve ananasi daha kotu gunlere sakliyorum gerekirse diye

Soyle ilk gun
1.gun :sabahtan aksama kadar istedigin cesitte istedigin kadar doyana kadar corba iceceksin ve sut iceceksin ve yulaf yiyeceksin ve armut.. yani sadece corba sut armut yulaf yiyoruz
Sinirlamasi sana ait sayi yok saat yok

2.gün : istedigin kadar corba ve yumurta ananas ve salata ve sebze yemegi de yiyebilirsin ..

Ilk iki gun bu sekilde sonraki gunlerde da baska seyler var ama mantigi 4-5 cesit besinle sinirsiz ve saat yok. Diyet yaparken hem bi nefes alma gibi sinirsiz yiyebilecegin bir seyler var hissi ama bikac besinle kisitli oldugundan da zaten cok yiyemiyosun kendi kendini kisitliyor aslinda.
Ben tabiki saati aksam gec saate birakmicam merak etmeyin :) sinirsiz dese de miktari da abartmicam ona da merak etmeyin.

Bu diyeti duraklama oldugunda verilmesinin sebebi de vucut az yemeye alistigi zaman sinirsiz bir sey versende kendi kendine az yemeye alistigin icin aslinda siniri zaten kendin cizmis oluyosun. Ben eskiden guzel eksiler almistim insallah bu sefer daha da guzel sonuclar alirim. Sabah tartilicam boylece farki daha net gorelim, ben guzel sonuc alirsam belki baska yapmak isteyen de deneyebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…