- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.621
Sorun sende degil sitedeymis cnm duzeldi heraldeKızlar menüleri alıntıladım ama tel dondu çoklu alıntı yaptığımda hep bir sıkıntı oluyor tek tek gördüğüme yapacağım artık kızlar
Degisikmis cnmKabak ve ananasi sonraya sakliyorum abla onlari hic yapmadim. Bu daha once yaptigim bir detoks normalde 1 haftalik ama ben ilk 2 gun verdim hep ne verdiysem sonraki gunler veremedim. Eskiden diyet yaparken arada vucudu sasirtmak icin yaptigimda hep guzel sonuc aldim. Kabak ve ananasi daha kotu gunlere sakliyorum gerekirse diye
Soyle ilk gun
1.gun :sabahtan aksama kadar istedigin cesitte istedigin kadar doyana kadar corba iceceksin ve sut iceceksin ve yulaf yiyeceksin ve armut.. yani sadece corba sut armut yulaf yiyoruz
Sinirlamasi sana ait sayi yok saat yok
2.gün : istedigin kadar corba ve yumurta ananas ve salata ve sebze yemegi de yiyebilirsin ..
Ilk iki gun bu sekilde sonraki gunlerde da baska seyler var ama mantigi 4-5 cesit besinle sinirsiz ve saat yok. Diyet yaparken hem bi nefes alma gibi sinirsiz yiyebilecegin bir seyler var hissi ama bikac besinle kisitli oldugundan da zaten cok yiyemiyosun kendi kendini kisitliyor aslinda.
Ben tabiki saati aksam gec saate birakmicam merak etmeyin :) sinirsiz dese de miktari da abartmicam ona da merak etmeyin.
Bu diyeti duraklama oldugunda verilmesinin sebebi de vucut az yemeye alistigi zaman sinirsiz bir sey versende kendi kendine az yemeye alistigin icin aslinda siniri zaten kendin cizmis oluyosun. Ben eskiden guzel eksiler almistim insallah bu sefer daha da guzel sonuclar alirim. Sabah tartilicam boylece farki daha net gorelim, ben guzel sonuc alirsam belki baska yapmak isteyen de deneyebilir :)
Hani geçmişe gidiyodun :)))İyi geceler kızlaaarrrrr
Hoşgeldin EbruuuHerkese merhabalar
Adı:Ebru
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:3 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:doğum iznindeyim
Boy:173
Kilo:91.6
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:normalde hep 70li kilolarda olan biriydim. Oyuzden yememe icmeme çok dikkat etmiyordum ama evlendikten sonra 1 sene içinde 86ya ulaştım. Sonra diyetisyen eşliğinde 4 ayda 68e kadar düştüm. Diyeti bıraktım tekrar 74 oldum ve hamile kaldım. Hamileliğin verdiği cesaretle 98le doğuma gittim. Kiloluyken giydiğim pantolonlrın bile olmaması sonucu (hala hamile pantolonu giyiyorum) diyet yapmaya karar verdim.
içinizde emziren anneler varsa listemi paylastıkça yararli-zararlı şeyleri söylerlerse veya öneride bulunurlarsa sevinirim.
Benim de bu konuda kafam çok karışık ama ne kadar hareket etsem kârdır diye bakıyorum. Biraz da yapılan sporun stiline ve ağırlığına bağlı diye düşünüyorum canımBen yürüyerek kolların dahi sarkmadan inceldiğine sahit oldum :) yağlar direk kasa dönüşürse kilo verme işlemi zorlaşiyor. Bu nedenle önce fazla tüm yağlardan kurtul sonra bölgesel olarak sporla kas yaparak şekil ver demişti.
Darısı başıma inşaallahgeçen ay pilavın kokusu çok güzel geldi bende 1 kaşık yiyeyim dedim hiç de hoşuma gitmedi bedenim neredeyse unutmuş pilavıı:)
Tebrik ederim fitcivciv.misafirliğe gitmek veya misafir davet etmek oldukça kritik oluyor bu süreçte, üstesinden gelmişsinGünaydınlar akşam gezmeye gittim bir dilim pasta koydu yemedim @Sweetyy83 seni aklımda tuttum
Bebişim 90-10 kuralımıza ne oldu?Günaydın canlarımmm
Buraya olumsuz birşey yazmak istemiyorum ama çok çok gerginimmmm
Şube sıkıntıları bir taraftan, kısır döngü halinde devam eden migren ataklarım bir yandan, sınav olmadı diye aklı sıra dalga geçince gaza getireceğini düşünen ablam öteki yandan, anlık zor zaptettiğim yeme ataklarım sonraki yandan...
Çıldıracak gibiyim
Prenses annesiii..mesajını okuyunca yarın ben de bi evi temizleyeyim dedim, her taraf halay çekiyorGünaydın kizlar
Bugün temizlij vakti bnm icin salon ve oturma odasini temizlicem cumaya misafirim var Allah tan mutfagi geçenlerde biraz temizlemistim evlere duvar yerine pencere koyuyorlar resmen ya sinir oluyorum batmış mecbur silincekhadi kolay gelsin bana işimi halleder halletmez burdayim kızlar
Tebrik ederim süper. Ben bugün beklemediğim şekilde artı çıktım, moraller bozukkoca kase lorlu salatamı aldım geldım tartıldım tabıkı bırde sukur dunku artının 1 kılosu gıtmıs kalmıs +800 yarın ınsallah eksıye gecebılırsem cumaya ıstedıgım gıbı olmasada guzel bır sonuc cıkar ınsallah
Çok güzel menü ama metabolizma yavaşlamasın diye kahvaltıdan 5 saat sonra araya küçük bişey mi atsan acaba ?bu arada dunku menumu yazmamıstım
12:00
2 hındı fume
lorlu yesıl salata
19:00
fırında tavut but
mantar
su :2lt
Diğerleri sağlık fışkırdığı için cevizli sucuk hakkında olumsuz düşünemedimMenum gelsin
11:00
1 koca kase lorlu yesillikli salata
14:30
1 kupa sutlu kahve
2 parça cevizli sucuk
17:30
1 koca tabak Sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Su:suan 2lt devam edicem içmeye sporu yapınca yazarim
Merhaba Zuhal ablacım,Evetttt gelsin bakalim bugunku planlarr
Aksama neler var menulerde
Ben belki firinda kiymali patlican yaparim
Bugun kahvalti icin ogleni beklemedim
2 ks. Ezme biraz kuruyemis sutle biraz atistirma gibi oldu
Beni doyurmadi
Oglen kral kahvaltimi yaparım
Birazdan cikip bikac sey alip gidecem
Esim yatiyor simdi oglen işe gidecek
Hazir araba varken gidip geleyim
Uzun zamandır astroloji takip etmiyordum, Merkür’ün geri gitmesi bir çok şeyi açığa kavuşturduCanimm tabimi canin sikkinsa bize yazacaksin :)
Herkes soylemis zaten ablana yaptiginin seni motive etmedigini anlat, migrenin icin kendine bir mola ver tum rutinini birak mesela masaja falan git, seni bi gevsetsinler, dusuncelerinden uzaklas.
Suan merkur geri hareketinde o yuzden iletisim kanallari tikali, herkes birbirini yanlis anlamaya musait.
Dun aksam da esim mesela gelmis bana sen is bulamadin, boyle basvuru yapmakla olmuyo demekki baska bisey yapalim diyor. Ne yapalim diyorum oneri sunuyorum, oyle de olmaz diyo ozetle cozum yok ama cok guzel olmayacak secenekler sundu banakendime o anda dedim Berrin sakin merkur geri gidiyor, aslinda suan esin sana senin iyiligin icin bir sey demeye calisiyor ama beceremiyor. Sonra ben biraz dusundum bikac oneri sundum ona da mantikli geldi, bakalim devami nasil gelecek gorucez :)
Bazen boyle ufak gozuken seylerin farkinda olup kimsenin ne dedigine alinmadan devam edince hayat daha bi kolayliyor. Sen de once bi kendini rahatlat zaten sen rahatlayinca etrafindakilere bu kadar takilmayacaksin
Canim sana yapma erken diyecektim ki sen de zaten vazgecmissin, jillian 30 days shred diye aratabilirsin ben onu yapiyorum baska videolarida var tabii.
Sana cok erken suan en erken 6 ay derim ben jillian icin o da yaotigin spora guveniyorsan artik bunyem kaldirir diyorsan.
Shirataki noodle, konjac noodle diye de geciyor.
Konjac bitkisinden yapiliyormus canim
Hayırlı uğurlu olsunKizlar bana katlandiginiz icin tesekkur ederim :) sanirim becerdim artik
Akşam karbondan eser yok ne güzel, afiyet olsunsabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
ara
1 adet hurma
öğlen
1 dilim ekmek
salça
2 dilim peynir
cacık
akşam
ızgara köfte
salata
ayran
@cemresila olmadı sweettt
Nasıl oldun hamişcan, aşı çarptı mı birazcık?Kizlar bende saglik ocagindan geldim tetanos aşısinin ilk dozunu yaptilar bakalim insallah cok agri veya ateş olmaz. Tansiyonum dusuk cikti biraz az az sık sık ye dedi gecende yuksek demisti anlamadim vallahi. Aksama balık var bizde sizde neler var
Kek merhaba diyor ama diğerleri çok güzelGelemedim
Dünkğ menümü yazayım
Sabah 1 kk peynir 5 zeytin 2 d tbe
Öğle 1 tabak bamya yemeği 1 d tbe yoğurt
Ara 1 dlm kek
Akşam18.30 2 yumurtalı salata yoğurt
Kuru fasulye lezzetli olmuş galiba:) afiyet olsunMenüm
Sabah 1 kk ğeynir 1 d tbe
Öğle 1 kase tarhana çorbası 1 d tbe
Ara 2 si 1 arada
Akşam 18.00 2 tabak kuru fasylye 4 kaşık pilav
Akşam 2 kişilik yemişim ...
Su az ölçemedim bugün
Spor yok
Güzel olmuş, bugün dayanabilirsen yarın eksi seni bekliyor:)Menü
Sabah 11gibi
Zeytin peynir
Haşlanmış yumurta
Bir hurma
Bir kivi
Ara öğün
Bir portakal
Akşam 16:30
Menemen ölçü olarak biraz fazlaydı ölçmedim çok acıkmıştım saldırdım biraz ama başka birşey yemeyeceğim bugünlük
2dilin tbe
Su 3lt tamamlanacak
Akşama kadar çay kahve Rezene içmeyi düşünüyorum
Acıkır gibi olursam da bir tane incir ceviz yapacağım
Şimdiden yazıyorum ki başka birşey yemeyeyim
Sporu öğlen yaptım şimdi yediklerim biraz yerleşsin yine yapacağım etiketimi akşama yaparım
Canım dün kahvaltını okurken acıkmıştım, bugün De okurken doydumMenüm
08.00
Yarım armut
Sabah 08.30
2 biber ,2 yumurta ile biberli yumurta
1 dilim süzme peynir
1 dilim hellim
1 kk dil peyniri
Salatalık
12 badem
(Hem gözümü hem midemi doyurmak istedim)
Ara 11.00
1 dilim armut, 1 hurma
13.00 ve 17.15
1 tabak etli taze fasulye ve yoğurt
Ara 18.00
Kahve ve 1 petito( bu olmadı ama evcilik oynuyorduk oğluma misafirliğe gitmiştik ikram edince kıramadım)
Su: 3.5 lt
Spor yapınca yazarım
çikolata merhaba dese de ilk menü için güzel bence, afiyet olsunIlk menüm gelsin o zaman
10.00 2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1kk peynir
1 bardak şekersiz çay
1 tb ekmek
12.00 1 elma
14.00 5 yk pırasa
1 kase yoğurt
16.00 1 sade türk kahvesi
3 kare bitter çikolata (misafir geldi benimde canım çektiği için böyle oldu)
18.30 1 tabak nohut
4 yk pilav
1 kase yoğurt
Akşama 1 bardak süt ayirdım.
Suyu yatana kadar 3 litreye tamamlamaya çalışçam
Yürüyüş yağmurlu olduğu için henüz çıkamadım durunca hemen çıkcam tempolu yürüyüşü 1 lemi 3 lemi çarpiyoruz onu anlamadım
İyi akşamlar kızlar menüm
Sahur yok
İftar 19:30
Bi kase yoğurt çorbası (asurelik buğdaylı)
2-3 kaşık kabuska
3 lahana sarması 3 kuru biber dolması
Bol salata
Sarma içleri azdı biberlerde çok minnakti zaten iki tanesinin içi bi kaşık pilav desek yeridir
Birazdan ya bitki çayı ya normal çay içerim yanında yarım avuç sarı leblebi
Su henüz 2 bardak içtim minimum 2 lt olur
Spor yok bugün bütün gün ev temizledim en fazla 100 squat yaparim tmm yoruldum cunki
Prenses annesicim, aslında kalori miktarı az ama genelde karbondan gelince de kilo vermeyi zorlaştırabilir. Gene de oruç tutan birine göre güzel.. Allah kabul etsinKalori hesabı yaptım şimdi uygulamadan yediklerimi 1100 kalori almışım çok mu sizce kızlar
4 5 saat ev isi yaptim 1800 kalori falan da yakmış gösteriyor
Süper olmuş, gelsin eksilerMenum
11 gibi bitti
Sucuklu sebzeli omlet 1-2 zeytin yaban mersini 2 ceviz
Ara sutlu kahve
17 gibi bitti
6 et cag doner salata biraz yogurt ezme
2 lt yakin su
Sağlık fışkırıyor, afiyet olsunSabah 11.00
1 yumurtalı Menemen
Peynir zeytin
1 tutam dereotu
1 dilim elma
Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase yoğurt
1 dilim ayva
Belki kahve içerim
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Geçmiş olsun, minik daha iyidir umarım..Ayyyyy anca girebildim yaaaa girişimi kabül etmedi en sonunda basardımsizdevde oldumu???bugün hic ugrayamadm cok yogn bi gündü birde nöbetçiydm oglum da hastalanıyor gibi;(Rabbim sifa versin her kuzuya inş.menümü verip gecmişe döneyim.bugün sürekli bir acıkma ve tatlı istegim oldu günlerden sonra regl günüm de yakın değil çözemedim ;(((
Menü
10.30
2 has yumurta
Yarım domates
Yarım avuc peynir
4 5 zeytin
3 ceviz
13.30
1 mandalina
14.15
Bi kase mercmk corbsı
Yarım dilim ekmek
17.00
1 elma
18.30
1 tabk mantar sote
Ton balklı salata
22.00
Sütlü kahve
Su
2.5lt
Spor
60 dk yürüyüş
Afiyet olsun, 5 hurma birazcık çok gibiHanımlar iyi akşamlar
3-4 saatttir ufaklığın huzursuzluğu tuttu sürekli emmek istedi sürekli ağladı hala daha memede hatta
Geçmişe pek bakamadan menümü yazayım hemen fırsat bulursam geçmişe bakacağım
Sabah 9.30 iki yumurta
İki dilim tam buğday ekmeği
4 dilim peynir
Bir havuç
Ara 13.00 bir avuç leblebi, badem, üzüm
Öğle 14.30 iki kaşık at sote
Bir kase yoğurt
Ara 17.00 bir elma bir ayva
Akşam: 1 kaşık makarna
Bir kase yoğurt
2 köfte
5 tane hurma yedim
Su: 3,5 lt
Güzel olmuş afiyet olsun. Safraya dikkatMenüm
Sabah11.50
1 bardak sıcak süt tarçınlı
5 incir
16.30
2 yumurtayla yapılmış salata
1 bardak ayran
1.5 kaşık yulafla krep
17.40
1 mandalina
Su 2.tlt
Spor yok
Aynen vallaMelis beni niye engelliyosun cok uzuldum suanhahahaj saka saka cok guldum bu yeni haline alisamadik elimiz saga sola carpiyo surekli bilmeden bir seyler yapiyoruz
Ben detoks yapmam bir daha . Kaç gündür doymuyorum vücudum bosalmıs gibi. Dün anneme söyledim . Yaptığın ayran detoksundandır dedi. Düşündüm gerçekten o günden beri böyleyim. Kaptanimda yapma demişti amaKizlar ben 2 gun detoks yapmaya karar verdim, artik biraz hareket ihtiyaci var bunyemin gibi. Diyetisyenimin daha once bana verdigi bir listeyi uygulicam 2 gunde farkli yiyecekler olacak menumde, saat ve miktar kisitlamasi yok ama cesit kisitlamasi var ama tabiki ben abartarak yemicem buna emin olabilirsiniz :) saati de cok gece kalmam hic supheniz olmasin, o kadar detoks yacakasak ise yarasin bari
Allah kolaylik versin cnmMerhaba Zuhal ablacım,
Bugün şu sınav işine odaklandığım için pek uğrayamadım. İngiliz ehliyeti almaya çalışıyorum, gerdi beni biraz
haber verdigin icin sagol cnm
Sanada hayatta basarilar
gözün aydin tatlim sevindim adina ustunden bi yuk kalkti
oyyy 5 incir 5 porsiyon meyve cnm bide aksam mandalina 6 porsiyon cok olmus
Aksamda hem 2 yumurta var hemde krep, onun icindede yumurta var
yat dinlen cnm
Elektrikli esyada en iyisi bosch bence
guzelim menunu yazarken alt alta yazarmisin alintida yaptigim gibi
Aksam biraz gec olmus yoksa dune gore daha iyi menun
Suyu yazmamisin
besamel sosa hangi un koyuyosun cnm
Guzel gorunuyor menun
nasil bi detoks cnm
Istersen kabak yada ananas detoksuda etkili hem ac kalinmiyor
Teşekkürler tatlımCanım dün kahvaltını okurken acıkmıştım, bugün De okurken doydumafiyet olsun
Allah kolaylik versin cnm
Sinav ne zaman
Ondan oldugunu sanmiyorum cnmdetoks yapmam bir daha . Kaç gündür doymuyorum vücudum bosalmıs gibi. Dün anneme söyledim . Yaptığın ayran detoksundandır dedi. Düşündüm gerçekten o günden beri böyleyim. Kaptanimda yapma demişti ama
Kolaylıklar canım. Belki sen gecersinAmin çok teşekkür ederim ablacım. 22 Mart’ta yazılı sınava gircem. Onu geçersem evlere şenlik bir direksiyon sınavı var, eşim 8 senedir araba kullanıyor ama geçemedi
Teşekkürler tatlımben böyleyim işte. Ben bile kendime şaşırıyorum bazen
Valla canim ben odaklanıyorumda çevre odaklanmıyorHoşgeldin Ebruuuben de yeni sayılırım, 28 yaşındayım, henüz çoçuğum yok. Bir sene önce yurt dışına taşındım, mühendisim, iş arıyorum. Streslenince yemek yemek, yemeği eğlence ve mutluluk aracı olarak görmek ve gece yemek gibi muhteşem alışkanlıklarım yüzünden kilo aldım,77.3 lere geldim şimdi geri sarmaya çalışıyorum
Ablamın da boyu 1.65 ve 102 kg ile Doğuma girmişti, şimdi 68kg. Odaklanırsak çözücez bu işi
Benim de bu konuda kafam çok karışık ama ne kadar hareket etsem kârdır diye bakıyorum. Biraz da yapılan sporun stiline ve ağırlığına bağlı diye düşünüyorum canım
Darısı başıma inşaallah
Tebrik ederim fitcivciv.misafirliğe gitmek veya misafir davet etmek oldukça kritik oluyor bu süreçte, üstesinden gelmişsin
Bebişim 90-10 kuralımıza ne oldu?
Nefes egzersizleri yap çok sıkıldığında.. stres kaynaklı yemek atağı geldiğinde hareket etmeye çalış.. iş yerinde şöyle bi kapı önüne çıksan bile iyi gelir..
Prenses annesiii..mesajını okuyunca yarın ben de bi evi temizleyeyim dedim, her taraf halay çekiyorHallettin mi işlerini ?
Tebrik ederim süper. Ben bugün beklemediğim şekilde artı çıktım, moraller bozuk
Çok güzel menü ama metabolizma yavaşlamasın diye kahvaltıdan 5 saat sonra araya küçük bişey mi atsan acaba ?
Diğerleri sağlık fışkırdığı için cevizli sucuk hakkında olumsuz düşünemedim
Merhaba Zuhal ablacım,
Bugün şu sınav işine odaklandığım için pek uğrayamadım. İngiliz ehliyeti almaya çalışıyorum, gerdi beni biraz
Uzun zamandır astroloji takip etmiyordum, Merkür’ün geri gitmesi bir çok şeyi açığa kavuşturduÇok alıngan ve batık hissediyordum bu günlerde, zaten burcum yengeç bi de üstüne Merkür retrosu hiç çekilmez. Eşime uyguladığım trip dozajını biraz azaltayım
Hayırlı uğurlu olsun
Akşam karbondan eser yok ne güzel, afiyet olsun
Nasıl oldun hamişcan, aşı çarptı mı birazcık?
Kek merhaba diyor ama diğerleri çok güzel
Kuru fasulye lezzetli olmuş galiba:) afiyet olsun
Güzel olmuş, bugün dayanabilirsen yarın eksi seni bekliyor:)
Canım dün kahvaltını okurken acıkmıştım, bugün De okurken doydumafiyet olsun
çikolata merhaba dese de ilk menü için güzel bence, afiyet olsun
Prenses annesicim, aslında kalori miktarı az ama genelde karbondan gelince de kilo vermeyi zorlaştırabilir. Gene de oruç tutan birine göre güzel.. Allah kabul etsin
Süper olmuş, gelsin eksiler
Sağlık fışkırıyor, afiyet olsun
Geçmiş olsun, minik daha iyidir umarım..
Menün De güzel olmuş
2 haşlanmış yumurta yiyenlere çok özeniyorum. Biz kendisiyle pek yürüyemiyoruz..
Afiyet olsun, 5 hurma birazcık çok gibi
Güzel olmuş afiyet olsun. Safraya dikkatbugün senin krebi ben de denedim. Güzel oldu
Çarşamba ve Perşembe aksami biraz erken kapatirsak iyi olur cnm
Bilmiyorum bu kaç günlük aç gözlüğümü ona yormuştumOndan oldugunu sanmiyorum cnm
O pek aç birakan bi detoks degil
Ben eksi getireceginden emin olmadigim icin yapma dedim
Yoksa tarti iyi degilse persembe yapilabilir
Tabi yeni baslayanlar degil
Kolaylıklar canım. Belki sen gecersinÜmitli olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?