- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.641
Fazla kalmamis insallah kolay gecerAmin çok teşekkür ederim ablacım. 22 Mart’ta yazılı sınava gircem. Onu geçersem evlere şenlik bir direksiyon sınavı var, eşim 8 senedir araba kullanıyor ama geçemedi
Hadi yaa..Bilmiyorum bu kaç günlük aç gözlüğümü ona yormuştumyoksa ben niye böyle oldum ki
Aslında yeni başlayanlar yapsa süper kilo verirler
Kaç gündür midemle büyük bir savaşın içindeyim. Bazen dayanamayacak gibi oluyorum. Sonra da bu kadar kilo nasıl gidecek diye endişeye kapılıyorumGenelde senin menülerinde pek kaçamak görmüyorum, maşallah, adım adım gidecek kilolar..ben bugün biraz diyet psikolojisinden uzaklaştım ama yediğimi içtiğimi bozmadım. Yarın daha iyi olurum umarım
Fazla yemek dusunuyosan ondan olabilirBilmiyorum bu kaç günlük aç gözlüğümü ona yormuştumyoksa ben niye böyle oldum ki
Aslında yeni başlayanlar yapsa süper kilo verirler
Evet daha dikkatli olacağına eminimÇok teşekkürler, inşaallah.. neticede onun kemikleşmiş bazı alışkanlıkları var, ben henüz taze sürücüyüm belki o hatalara düşmem diye ümit ediyorum
Tamamdır yarın öğlen daha aktif olcam burda. Değilse buzdolabındakiler zihnimi dürtüklüyor:) Perşembe de arkadaş buluşması var ama kendimi bitki çayına odakladımÇarşamba ve Perşembe aksami biraz erken kapatirsak iyi olur cnm
Dunku sporda cok guzel
Ayran yapıyorsun. İçine haslanmış siyah mercimek,bulgur,nohut koyuyorsun. Kahvaltı sonrası 2 saatte bir içiyorsun.Hadi yaa..
Nasıl bir detox o, anlatsana biraz ...
halin mecalin yok mu.. hemen duruşunu değiştir omuzlarını dikleştir sırtını düzelt derin nefes al ver , 3 kere ben enerjiyim de bak bakalım halin mecalin nasıl değişiyor hemen gülüm :))
Fazla kalmamis insallah kolay gecer
Orda direksiyon sinavi zormu oluyoki
Şişşşttttt yeni baslayanlara detoks yasakHadi yaa..
Nasıl bir detox o, anlatsana biraz ...
allah yardımcın olsun gülüm sınav stresi de ayrı bir dert yaa rabbim zihin açıklığı versin inşallah sorunsuz kazanırsınAmin çok teşekkür ederim ablacım. 22 Mart’ta yazılı sınava gircem. Onu geçersem evlere şenlik bir direksiyon sınavı var, eşim 8 senedir araba kullanıyor ama geçemedi
Düşünmemeye çalışıyorum ama bakıyorum hiç aklımdan çıkmıyorFazla yemek dusunuyosan ondan olabilir
Basari hikayeleri oku
Dar kiyafetler dene
Oturarak ciplak aynada kendine bak
Ooo çok feciymiş . Rabbim kolaylıklar nasip etsinEvet insanı yıpratan düzeyde.. geçen gün eşim bi yere başını çevirerek değil de gözüyle baktı diye kaldıarabayı çektik garaja, 2 aydır süremiyoruz. Türk ehliyeti 1 seneden sonra geçersiz oluyor
Takimda bjri gezmeye giderse herkes onunla gidiyirTamamdır yarın öğlen daha aktif olcam burda. Değilse buzdolabındakiler zihnimi dürtüklüyor:) Perşembe de arkadaş buluşması var ama kendimi bitki çayına odakladım ✌
aa öyle gün doğum günü gibi kalabalık menülü davetlere önden evde ayran maden suyu limon karışımı yapıp içip de git, yada senin uygun gördüğün bir şeyler de olabilir, hem seni tıkar hem de çok aç olmadığın için canın çok çekmez her şeyi yemek istemezsin gülümValla canim ben odaklanıyorumda çevre odaklanmıyoryarın cuma ve pazar günu doğumgünleri var mecbur gitcem artık bakıncam en az kalorililerden falan yerim
Bakarsan istahin kesilirDüşünmemeye çalışıyorum ama bakıyorum hiç aklımdan çıkmıyor
Aynada bakmak mıBacaklarım da biraz incelmiş gibi geldiydi bana hiç çıplak bakıp moralimi bozmayayim
Amin, çok sağol. Duaları beklerim her daimOoo çok feciymiş . Rabbim kolaylıklar nasip etsin
Tabi donerken bisiklet icin geriye bakmak gerekir, bide parktan cikarkenEvet insanı yıpratan düzeyde.. geçen gün eşim bi yere başını çevirerek değil de gözüyle baktı diye kaldıarabayı çektik garaja, 2 aydır süremiyoruz. Türk ehliyeti 1 seneden sonra geçersiz oluyor
Takimda bjri gezmeye giderse herkes onunla gidiyirorda takimdakilerin gözlerinin senin ustunde oldugunu dusun
Bende elimde sopayla basinda dikiliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?