Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Genelde senin menülerinde pek kaçamak görmüyorum, maşallah, adım adım gidecek kilolar.. ben bugün biraz diyet psikolojisinden uzaklaştım ama yediğimi içtiğimi bozmadım. Yarın daha iyi olurum umarım
Kaç gündür midemle büyük bir savaşın içindeyim. Bazen dayanamayacak gibi oluyorum. Sonra da bu kadar kilo nasıl gidecek diye endişeye kapılıyorum

Bilmiyorum bu kaç günlük aç gözlüğümü ona yormuştumyoksa ben niye böyle oldum ki
Aslında yeni başlayanlar yapsa süper kilo verirler
Fazla yemek dusunuyosan ondan olabilir

Basari hikayeleri oku
Dar kiyafetler dene
Oturarak ciplak aynada kendine bak

halin mecalin yok mu.. hemen duruşunu değiştir omuzlarını dikleştir sırtını düzelt derin nefes al ver , 3 kere ben enerjiyim de bak bakalım halin mecalin nasıl değişiyor hemen gülüm :))

Fazla kalmamis insallah kolay gecer

Orda direksiyon sinavi zormu oluyoki

Evet insanı yıpratan düzeyde.. geçen gün eşim bi yere başını çevirerek değil de gözüyle baktı diye kaldı arabayı çektik garaja, 2 aydır süremiyoruz. Türk ehliyeti 1 seneden sonra geçersiz oluyor

Amin çok teşekkür ederim ablacım. 22 Mart’ta yazılı sınava gircem. Onu geçersem evlere şenlik bir direksiyon sınavı var, eşim 8 senedir araba kullanıyor ama geçemedi
allah yardımcın olsun gülüm sınav stresi de ayrı bir dert yaa rabbim zihin açıklığı versin inşallah sorunsuz kazanırsın

Fazla yemek dusunuyosan ondan olabilir

Basari hikayeleri oku
Dar kiyafetler dene
Oturarak ciplak aynada kendine bak
Düşünmemeye çalışıyorum ama bakıyorum hiç aklımdan çıkmıyor
Aynada bakmak mı Bacaklarım da biraz incelmiş gibi geldiydi bana hiç çıplak bakıp moralimi bozmayayim

Tamamdır yarın öğlen daha aktif olcam burda. Değilse buzdolabındakiler zihnimi dürtüklüyor:) Perşembe de arkadaş buluşması var ama kendimi bitki çayına odakladım ✌
Takimda bjri gezmeye giderse herkes onunla gidiyir orda takimdakilerin gözlerinin senin ustunde oldugunu dusun

Bende elimde sopayla basinda dikiliyom

Valla canim ben odaklanıyorumda çevre odaklanmıyor yarın cuma ve pazar günu doğumgünleri var mecbur gitcem artık bakıncam en az kalorililerden falan yerim
aa öyle gün doğum günü gibi kalabalık menülü davetlere önden evde ayran maden suyu limon karışımı yapıp içip de git, yada senin uygun gördüğün bir şeyler de olabilir, hem seni tıkar hem de çok aç olmadığın için canın çok çekmez her şeyi yemek istemezsin gülüm

Tabi donerken bisiklet icin geriye bakmak gerekir, bide parktan cikarken
aynaya bakmayi kabul etmezler

Takimda bjri gezmeye giderse herkes onunla gidiyir orda takimdakilerin gözlerinin senin ustunde oldugunu dusun

Bende elimde sopayla basinda dikiliyom
ayy mefkuşumm o halimiz yine gözüm de canlandı önce de birine daha demiştin yaaa hahaha hepimiz pis pis bakıyoruz elini tabağa götürse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…