- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.661
Bidaha doymuyorum deme o zamanYok yok bakmıyim
Hadi ya aslinda Türk milleti olarak hic ayna kullanmayiz direk kafa çevirmesi lazimdiEvet insanı yıpratan düzeyde.. geçen gün eşim bi yere başını çevirerek değil de gözüyle baktı diye kaldıarabayı çektik garaja, 2 aydır süremiyoruz. Türk ehliyeti 1 seneden sonra geçersiz oluyor
Takimda bjri gezmeye giderse herkes onunla gidiyirorda takimdakilerin gözlerinin senin ustunde oldugunu dusun
Bende elimde sopayla basinda dikiliyom
Edibeye demistikayy mefkuşumm o halimiz yine gözüm de canlandı önce de birine daha demiştin yaaa hahaha hepimiz pis pis bakıyoruz elini tabağa götürse
Güzel fikir bende bol bol su içiyim demistim ama benim bünyeden ziyade gözum aç onu nasıl doyurcam bilmiyorum guzel yiyecek gördummu ne kadar tok olursam oliyim mutlaka yiyorumaa öyle gün doğum günü gibi kalabalık menülü davetlere önden evde ayran maden suyu limon karışımı yapıp içip de git, yada senin uygun gördüğün bir şeyler de olabilir, hem seni tıkar hem de çok aç olmadığın için canın çok çekmez her şeyi yemek istemezsin gülüm
Adeta genetik mirasımız olan kolu koltuğa atıp arkayı gözetleme hareketini yapması gereken tek yerde yapmayacağı tuttuysa demek.. benim adam biraz terstir zaten, aldığım günden beri böyleHadi ya aslinda Türk milleti olarak hic ayna kullanmayiz direk kafa çevirmesi lazimdi
İnşallah canimAmin, çok sağol. Duaları beklerim her daim
Dimi yaHadi ya aslinda Türk milleti olarak hic ayna kullanmayiz direk kafa çevirmesi lazimdi
halin mecalin yok mu.. hemen duruşunu değiştir omuzlarını dikleştir sırtını düzelt derin nefes al ver , 3 kere ben enerjiyim de bak bakalım halin mecalin nasıl değişiyor hemen gülüm :))
yaav bacım yemek yerken tek karnın doyunca olmuyooorrr gözünü de doyurmak zorundasın yoksa hafif yedim detokstu doymadım diye hisseder aklın da yemek olur hep.Düşünmemeye çalışıyorum ama bakıyorum hiç aklımdan çıkmıyor
Aynada bakmak mıBacaklarım da biraz incelmiş gibi geldiydi bana hiç çıplak bakıp moralimi bozmayayim
Amin inşaallah, çooook teşekkür ederimallah yardımcın olsun gülüm sınav stresi de ayrı bir dert yaa rabbim zihin açıklığı versin inşallah sorunsuz kazanırsın
Adeta genetik mirasımız olan kolu koltuğa atıp arkayı gözetleme hareketini yapması gereken tek yerde yapmayacağı tuttuysa demek.. benim adam biraz terstir zaten, aldığım günden beri böyle
maşallahh iyi hatırladın ben yöntemi çok sevdim herkese yap bence :)))Edibeye demistik
O da kazasiz belasiz atlatmisti
Valla ablacım tam da onu yapıyorum. Küçük tabak kullanıp tika basa dolduruyorum yine de kandıramiyorum şu bilinç altımıyaav bacım yemek yerken tek karnın doyunca olmuyooorrr gözünü de doyurmak zorundasın yoksa hafif yedim detokstu doymadım diye hisseder aklın da yemek olur hep.
çözüm basit küçük ve mümkünse beyaz düz tabak kullanmak normal tabakta 2 kaşık yemek bebeğe anca yeter gibi görünür küçük tabağı neredeyse dolu gibi gösterir , illa normal tabağım var sadece dersen tabağının yanına salatanı koy yoğurt koy maksat tabak dolu dolu görünsün vallaha çok işe yarıyor bilinç altı 1 tabak dolusu yedi zannedip sonra yemek düşündürtmüyor amaç bilinç altını kandırmak , kandır gitsinnn keratayı daaa
Bu teknikleri ben de uygulayacağımyaav bacım yemek yerken tek karnın doyunca olmuyooorrr gözünü de doyurmak zorundasın yoksa hafif yedim detokstu doymadım diye hisseder aklın da yemek olur hep.
çözüm basit küçük ve mümkünse beyaz düz tabak kullanmak normal tabakta 2 kaşık yemek bebeğe anca yeter gibi görünür küçük tabağı neredeyse dolu gibi gösterir , illa normal tabağım var sadece dersen tabağının yanına salatanı koy yoğurt koy maksat tabak dolu dolu görünsün vallaha çok işe yarıyor bilinç altı 1 tabak dolusu yedi zannedip sonra yemek düşündürtmüyor amaç bilinç altını kandırmak , kandır gitsinnn keratayı daaa
Aaaa bizi insafsizmi sandin canikomŞu an hayali bitki çayını bile elimden bırakıp, yorganı üstüme çekip ağlayasım geldiyıllardır veremediğim kiloyu inşaallah bu sevimli psikolojik şiddet verdirecek bana. Dün sabah 74.9 gelmiştim. Bu sabah 75.5 görünce epey efkarlandım..
ne efkarlanıyorsun gülüm dün az tuzlu ya da karbonlu olmuştur menün bu gün ödem olarak basküle yansımıştır uykusuz kalınca bile insan fazla çıkıyor moral bozmak yok bak şimdi sana bilimsel verilerle açıklama yapıcam :)))))))))))))Şu an hayali bitki çayını bile elimden bırakıp, yorganı üstüme çekip ağlayasım geldiyıllardır veremediğim kiloyu inşaallah bu sevimli psikolojik şiddet verdirecek bana. Dün sabah 74.9 gelmiştim. Bu sabah 75.5 görünce epey efkarlandım..
Hepimizin ayni sorunu oldugu icin burdayiz cnmGüzel fikir bende bol bol su içiyim demistim ama benim bünyeden ziyade gözum aç onu nasıl doyurcam bilmiyorum guzel yiyecek gördummu ne kadar tok olursam oliyim mutlaka yiyorum
aklına mide bulandırıcı bir şeyler getirGüzel fikir bende bol bol su içiyim demistim ama benim bünyeden ziyade gözum aç onu nasıl doyurcam bilmiyorum guzel yiyecek gördummu ne kadar tok olursam oliyim mutlaka yiyorum
kız valla senin şansına benim enerjim de geceleri artar başkalarını da o zaman daha iyi etkilerim sen şanslısın bacımmmekim2009 gene çölde bir vaha gibi görünerek düşük moduma müdehale etmişti.. az sonra kalkmayı deneyeceğim, sözzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?