Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi ya aslinda Türk milleti olarak hic ayna kullanmayiz direk kafa çevirmesi lazimdi

Takimda bjri gezmeye giderse herkes onunla gidiyir orda takimdakilerin gözlerinin senin ustunde oldugunu dusun

Bende elimde sopayla basinda dikiliyom

Şu an hayali bitki çayını bile elimden bırakıp, yorganı üstüme çekip ağlayasım geldi yıllardır veremediğim kiloyu inşaallah bu sevimli psikolojik şiddet verdirecek bana. Dün sabah 74.9 gelmiştim. Bu sabah 75.5 görünce epey efkarlandım..

Güzel fikir bende bol bol su içiyim demistim ama benim bünyeden ziyade gözum aç onu nasıl doyurcam bilmiyorum guzel yiyecek gördummu ne kadar tok olursam oliyim mutlaka yiyorum

Hadi ya aslinda Türk milleti olarak hic ayna kullanmayiz direk kafa çevirmesi lazimdi
Adeta genetik mirasımız olan kolu koltuğa atıp arkayı gözetleme hareketini yapması gereken tek yerde yapmayacağı tuttuysa demek.. benim adam biraz terstir zaten, aldığım günden beri böyle

halin mecalin yok mu.. hemen duruşunu değiştir omuzlarını dikleştir sırtını düzelt derin nefes al ver , 3 kere ben enerjiyim de bak bakalım halin mecalin nasıl değişiyor hemen gülüm :))
ekim2009 gene çölde bir vaha gibi görünerek düşük moduma müdehale etmişti.. az sonra kalkmayı deneyeceğim, sözzzz

Düşünmemeye çalışıyorum ama bakıyorum hiç aklımdan çıkmıyor
Aynada bakmak mı Bacaklarım da biraz incelmiş gibi geldiydi bana hiç çıplak bakıp moralimi bozmayayim
yaav bacım yemek yerken tek karnın doyunca olmuyooorrr gözünü de doyurmak zorundasın yoksa hafif yedim detokstu doymadım diye hisseder aklın da yemek olur hep.
çözüm basit küçük ve mümkünse beyaz düz tabak kullanmak normal tabakta 2 kaşık yemek bebeğe anca yeter gibi görünür küçük tabağı neredeyse dolu gibi gösterir , illa normal tabağım var sadece dersen tabağının yanına salatanı koy yoğurt koy maksat tabak dolu dolu görünsün vallaha çok işe yarıyor bilinç altı 1 tabak dolusu yedi zannedip sonra yemek düşündürtmüyor amaç bilinç altını kandırmak , kandır gitsinnn keratayı daaa

Adeta genetik mirasımız olan kolu koltuğa atıp arkayı gözetleme hareketini yapması gereken tek yerde yapmayacağı tuttuysa demek.. benim adam biraz terstir zaten, aldığım günden beri böyle
yapar yapar yapmayacaği tek yerde kalir işte neyse sen düşme o hatalara

Valla ablacım tam da onu yapıyorum. Küçük tabak kullanıp tika basa dolduruyorum yine de kandıramiyorum şu bilinç altımı

Bu teknikleri ben de uygulayacağım Ben de beni gazlayan yöntemimi paylaşayım, sıradan ama etkili bir yöntem. Yapmam ve yapmamam gerekenleri listeliyorum, sırf zincir bozulmasın diye uyduğum günler oluyor. Fotosunu yüklüyorum:

Eklentiler

• 1384CB1B-213E-4F27-9771-556FD3D7B620.webp
    543,7 KB · Görüntüleme: 36
Aaaa bizi insafsizmi sandin canikom
Istedigin kadar cay kahve icebilirsin
Tatli pata hamurisi disinda herseyi yiyebilirsin

Senin mercimek kofteleri yenimi etkisini gosterdi acaba

Son 2 gun karbona birazdaha dikkat et
Aksamlari biraz erken ve hafif olursa eksi gelir cnm
Bide suyunu ihmal etme

ne efkarlanıyorsun gülüm dün az tuzlu ya da karbonlu olmuştur menün bu gün ödem olarak basküle yansımıştır uykusuz kalınca bile insan fazla çıkıyor moral bozmak yok bak şimdi sana bilimsel verilerle açıklama yapıcam :)))))))))))))
1 kilo almak için yaklaşık 7000 kaloriye ihtiyacımız var

tüm gün hiç hareket etmeden yatsan bile tahmini 1800-2000 kaloriyi zaten bedenimiz yakıyor kullanıyor çalışmak için
senin dün en azından 8000 bin kalorilik yemen lazım ki bu gün 600 gram kilon olsun ve tüm gün hareketsiz geçirmiş olman lazım
bu demektir ki 1 gün de kimse (ağır yaşamdakiler hariç) bu kadar çoook yiyip kilo alamaz mantığa bilime fiziğe matematiğe aykırııııııııııııııı

Güzel fikir bende bol bol su içiyim demistim ama benim bünyeden ziyade gözum aç onu nasıl doyurcam bilmiyorum guzel yiyecek gördummu ne kadar tok olursam oliyim mutlaka yiyorum
Hepimizin ayni sorunu oldugu icin burdayiz cnm

Gozun doymadiginda buraya karsi sorumlulugunu ve menu yazacagini dusuneceksin

aklına mide bulandırıcı bir şeyler getir
mesala bir komşum var evinde köpek besliyor manyak yaa çok tatlııı çok seviyorum köpeği sahibini sevmiyorum ama :)
köpeği masa da yediriyor bir eliyle ona veriyor bir kendi yiyor kafeye de getiriyordu geçen sene masanın ortasın da herkesin ortak yediği şeye elini sürünce benim tüylerim diken diken oluyordu o yüzden onun elinden ne yapılmışsa aslaaaa yemem tiksiniyorum

ekim2009 gene çölde bir vaha gibi görünerek düşük moduma müdehale etmişti.. az sonra kalkmayı deneyeceğim, sözzzz
kız valla senin şansına benim enerjim de geceleri artar başkalarını da o zaman daha iyi etkilerim sen şanslısın bacımmm
benim bazen yapmam gereken çok şey oluyor ama halim olmuyor yada ağrılarım oluyor o zaman çok yaparım ben enerjiyim ben gücüm ben mucizenin ta kendisiyim dediğim çook oldu işe yarıyor kelimelerin titreşim enerjisini kullanıyoruz bunu yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…